Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Asus Eee Pad Transformer - tablet til skolebrug (produkttest)

Asus Eee Pad Transformer - tablet til skolebrug (produkttest)

TEST: Asus' Android-baserede tablet-computer Eee Pad Transformer ligner en perfekt enhed til studerende. Vi har set nærmere på produktet.

Asus Eee Pad Transformer.
Asus Eee Pad Transformer.
Foto: Asus

Over det seneste lille års tid har jeg haft en del tablets gennem testmøllen, her på Mobilsiden.dk. Undervejs har jeg hørt fra mange, som har anbefalet os også at teste Asus Eee Pad Transformer, som ifølge mange af læserne, er en værdig konkurrent til Android-produkterne fra Samsung og HTC, samt naturligvis iPad.

På nogle områder må jeg medgive, at Asus har skruet en helt fornuftig Android 3.2-tablet sammen, men der er samtidigt også tydeligt, at der ikke er tale om en high-end tabletenhed.

Designet er det første, som rammer én. Den føles som det, den er -en småtyk plastik-enhed. Det er i hvert fald ikke en fornemmelse af kvalitet, som er førstehåndsindtrykket.

Selvom vi hverken er på iPad eller Samsung Galaxy Tab 10.1 niveau, så er det trods alt heller ikke den værste konstruktion, som jeg har været i kontakt med.

Uheldigvis har Asus begået samme fejl som findes på Motorola Xoom, ved at lave bagsiden en smule buet, så enheden ikke kan ligge stabilt på et bord, uden at vippe, særligt hvis man kommer ud til kanterne.

Det medfølgende tastatur virker til gengæld helt fornuftigt. Tasterne sidder godt nok rimeligt tæt, men er alligevel lette at ramme.

Tastaturet der medfølger til Asus Eee Pad Transformer.
Tastaturet der medfølger til Asus Eee Pad Transformer.
Foto: Asus

Sæt Eee til tastaturet

Asus' tablet kan både fungere som stand-alone tabletcomputer, og som en slags bærbar computer.

Når den klikkes på tastaturet, får man adgang til at styre Android-systemet med en mousepad, og en markør viser, hvor man er. Præcis som på en rigtig computer, kan programmer aktiveres ved at klikke på dem "med musen".

Tastaturet har desuden genveje til de mest almindelige Android-funktioner, som f.eks. lysstyrke, volumen, internet osv.

Til mine store fingre er tasterne for små, men sammenlignet med de såkaldte Netbooks, så er dette tastatur klart på niveau med disse. Det egner sig fint til notater, men ikke til skrivning af store opgaver eller artikler.

Som en ekstra bonus har tastatur-docken også indbygget et batteri. Det betyder en markant udvidelse af driftstiden, når Asus Eee Pad sidder i docken.

Selve tablet-computeren kan klappes ned over tastaturet, som det sker på en bærbar. Lyset i skærmen slukker når enheden lukkes, og tænder igen, når den åbnes.

Android-classic

Asus har heldigvis ikke haft en masse ambitioner om at pille i Android-systemet og tilføje deres egen brugerflade, dermed er man som bruger sikret en ren oplevelse af Android.

Det vildeste er, at Asus har inkluderet nogle egne widgets og applikationer, men altså ikke nogle direkte indgriben i Android, hvilket jeg synes er en stor fordel, da det dermed skulle være let at få de nyeste systemopdateringer fra Google.

Asus lægger med deres Eee-tablet tilpasninger og justeringer over i brugernes egne hænder.

Musikafspilleren fungerer i øvrigt vældig fint, men de indbyggede højtalere lyder overhovedet ikke godt, på nogen måde. Vil du bruge enheden som musikafspiller til et anlæg i stuen, er der 3,5 mm. standard jackstik-udgang.

Asus Eee Pad Transformer med tastatur set fra siden.
Asus Eee Pad Transformer med tastatur set fra siden.
Foto: Asus

Rimeligt fungerende interface

Brugerfladen på Android 3.2 Honeycomb kan godt være lidt vanskeligt at komme i gang med for nye brugere, men når grundprincipperne er på plads, så er det ikke det store problem.

Smidigheden halter lidt, og grafikken har tendens til at hakke i det. Det var i øvrigt også det problem, som jeg beskrev i anmeldelsen af Samsung Galaxy Tab 10.1, men her vurderede jeg, at problemet var Samsungs egne tilpasninger, som trak hastigheden ned.

Jeg er typen som irriteres grænseløst af ting der hakker, specielt når producenter som Apple for længst, og på en dårligere hardware, har vist, at det sagtens kan lade sig gøre at gøre tingene HELT flydende.

Asus skal dog have ros for den ridsefrie og brudsikre skærm (Gorilla Glass) på 10.1 tommer, som har en opløsning på hele 1280 x 800 pixels.

Browser i low-speed

Uanset hvor godt jeg vil synes om Asus Eee Pad, så er den ikke helt godkendt, når det kommer til brugen af internettet.

Store websites indlæser langsomt og det er en tung omgang at navigere rundt på siden, mens der indlæses. Efter hele siden er klar, er det en hakkende omgang, når man skal zoom ind/ud flytte osv.

Så når ejere at en Asus-pad siger, at den er på niveau med iPad 2, så er det langt fra tilfældet på browserdelen. Her er iPad fortsat helt unik og klart den enhed, der sætter standarden på tablet-markedet.

Det betyder ikke, at browseren og internettet er uanvendeligt, blot er det ikke på niveau med konkurrenten Apple. Vil du se TV, så er den gode nyhed dog, at Asus fint afvikler f.eks. DR's live-tv direkte i browseren.

Googles tjenester som Gmail, kalender, kontakter m.v. fungerer som på andre Android-enheder, ganske glimrende.

Asus Eee Pad Transformer.
Asus Eee Pad Transformer.
Foto: Asus

Android Market mangler stadig apps

Som altid når det kommer til Android-tablets, så sidder vi som brugere og venter i spænding på, at der kommer flere tablet-versioner af de populære apps, sådan som det er tilfældet på iPad.

Men ak. De tablet-apps der eksisterer er svære at finde - og der er ikke ret mange. En række apps, som f.eks. Facebook for Android, kan dog af systemet enten strækkes til fuld skærm eller zoomes. Men det bliver bare ikke den oplevelse, som man har på iPad.

Applikationsproblemet er ikke isoleret til denne Asus-enhed, men til alle Android-tablets, sådan som markedet lige nu ser ud.

Gode tilslutninger

Udover, at tastaturet i nogle situationer kan være en ret stor fordel for brugeren, er der også en ekstra bonus med.

Der er to USB-porte, så man kan sætte en USB-nøgle i og overføre data til og fra tabletten. Der er også en SD-kort læser, så kortet fra ens digitalkamera, kan læses direkte, uden man først skal forbi en rigtig computer.

Men der hvor det bliver VIRKELIG smart er, at USB-portene også understøtter rigtigt tastatur og mus. Du kan bruge dit gamle USB-tastatur, når du skal skrive længere ting på Asus Eee-enheden. Dét er rigtigt smart!

Fordelen her er altså, at man ikke skal ud at købe ekstraudstyr, for at få f.eks. et SD-kort i sin tablet. Ulempen er, at alt den ekstra teknik naturligvis flyder fysisk og vejer. Dermed skal man altså have et behov for denne feature, for at den giver mening.

Skal den bærbare computer på pension?

Nej, det skal den nok ikke. Bare fordi man køber en tabletcomputer der ligner en bærbar, så betyder det ikke, at det ER en bærbar computer.

Der er stadig begrænsninger, som gør det svært at sende den gammeldags computer på pension. NEMID fungerer f.eks. ikke på en tablet, og enheden er stadig fysisk for lille til løsning af større opgaver.

Derimod er Asus'en her, ganske fin til nyhedslæsning på nettet, notater ved møder eller forelæsninger og den slags. Det medfølgende Office-program, Polaris Office, er også ganske fint til små tekst-, regneark- og præsenationsopgaver. Men i længden er begrænsningerne for store.

Asus Eee Pad Transformer, screenshot.
Asus Eee Pad Transformer, screenshot.
Foto: Mobilsiden.dk

Konklusionen er klar

Asus Eee Pad Transformer, er en af de bedre Android-tablets, som vi har set, men den er stadig ikke optimal.

Jeg er sikker på, at rigtigt mange lidt mere øvede brugere, kan få stor glæde af Asus, da de så ved, hvad de køber, og er opmærksomme på, at der er kompromisser forskellige steder.

Prisen omkring 4.000 kroner synes jeg er for meget, specielt fordi Asus så konkurrerer direkte med mærkevare-tablets fra både Samsung og Apple. Ja faktisk koster en tilsvarende iPad 2 kun 3.699 kroner.

Jeg ved godt, at man ikke får tastatur med i pakken hos konkurrenterne, men der skal også et specifikt behov til, før man får glæde af det. Det samme gælder for f.eks. SD-kort læser og USB-tilslutninger, som heller ikke er en del af konkurrerende produkter.

Eee Pad kan være fin for studerende eller folk som går meget til møder, men det kræver stadig en rigtig computer ved siden af til de store opgaver.

Så er spørgsmålet, om man ikke blot skal købe en lækker PC'er eller en Macbook Air, sidstnævnte vejer i øvrigt præcist det samme, som Asus Eee Pad Transformer, inklusive tastaturet (ca. 1,3 kg.).

Karakteren ender på tre ud af seks mulige stjerner. Kort sagt er Asus-produktet ganske fin på mange områder, men den er for dyr i forhold til markedslederen.

Læs også:
- Test af Asus Eee Transformer Prime

For / imod

+ Fysisk tastatur medfølger
+ Grundversion af Android uden tilpasninger
+ SD-kort læser og USB-porte

- Browseren og internet opleves sløvt
- Plastik-agtigt, kluntet design
- For høj pris i forhold til markedsleder-produkter

Grundspecifikationer for Asus Eee Pad Transformer

- Processor: NVIDIA Tegra 2 dual-core 1 GHz
- Android 3.2 Honetcomb med Adobe Flash 10.2
- Komplet tastatur med i salgspakken
- Skærm: 10" 1280x800 pixels
- Hukommelse: 1 GB + 16 GB brugerhukommelse
- Understøtter SD-kort
- To stk. USB-porte
- Trådløst netværk
- Vægt: 688 gram (tablet alene)
- Vægt: 1,3 kg. (tablet + tastatur)


ASUS Eee Pad Transformer TF101 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Morten Olsen 27-09-2011 17:33:15

Hej.

Nu hvor I selv skriver at den er velegnet til skole brug, så kunne jeg godt tænkte mig at vide om hvordan den fungerer til e-bogs læser?

Er der Kindle eller lignende programmer på den?

0 0
Daniel Jørgensen 05-10-2011 11:13:34

det bliver ALDRIG en e-bogs læser.. Og det gør iPad heller ikke.. Hele pointen med en ebogs læser er måden skærmen er bygget på: Netop så det er behageligt for dine øjne at læse på den, og det er det ikke på hverken transformer eller iPad (sammenlignet med en rigtig ebogs læser) .. Selvfølgelig kan man læse på skærmen, men at læse flere hundrede sider vil med al sandsynlighed give dig hovedpine.. En alm ebogslæser virker jo som et papir..

0 0
Peter Olsen 30-10-2011 11:45:18

Det er delvist rigtigt. Bruger selv en e-bogslæser med E-Ink (ala Kindle) til romaner, hvor der kun er tekst og der ikke skal bladres frem og tilbage hele tiden, men til alle former for magasiner og aviser, med billeder og hyppig bladren er E-Ink på sit nuværende teknologiske stade komplet uegnet. Her er en tablet med en LCD-skærm suveræn og jeg bruger den med stor fornøjelse.

0 0
PJ 24-09-2011 04:48:38

Hvorfor bliver der ikke nævnt noget om det? Har det løse tastatur danske taster på?

I øvrigt kan man købe den uden tastatur til samme som 3700.

Og det der med der mangler apps er ævl, siden jeg købte en er jeg kun støt på en eller 2 apps som ikke udnytter den fulde skærm. Nogle enkelte gamle er beregnet på en telefon skærm og zoome's bare til fuldskærm.

Og som andre siger så vipper den overhovedet ikke hvis man lægger det på en flad hård overflade.

0 0
Mobilsiden.dk 14-09-2011 22:52:53

Hej med jer,

Vi forholder os naturligvis til kritik fra vores læsere. Men samtidigt skal man være opmærksom på, at en anmeldelse altid er en subjektiv vurdering fra anmelderen.

Det er dejligt at mange har købt produktet og er glade for det - og det har jeg såmænd også været. Bare ikke SÅ glad, at det berettiger til at stå med armene oppe.

Jeg synes også det er smart med USB-tilslutninger osv., men det er efter min mening også et meget lille brugersegment man rammer med en sådan funktion. Men det er der da naturligvis også et marked for, selvom det er lille.

Jeg har ikke personligt hverken en iPhone, iPod eller en Mac. Jeg er PC og Android-bruger (primært), men jeg synes, Apple har lavet nogle ting, som på nogle områder fungerer og sætter standarder. I mine samtaler med indkøbere fra teleselskaberne er meldingen den samme som min egen, at iPad er topstandarden på tablet-markedet; Bedste hardware, flest tablet-apps, stort udvalg i tilbehør - og ikke mindst, et system som virker HVER gang.

Derfor nytter det ikke, at konkurrenterne forsøger "at være Apple", og prissætte deres produkter tæt på Apples. Dette gælder også for Samsung og Motorola. Apple er markeds-leder og hvis prisen matcher, så er der kun meget få grunde til ikke at købe markedets topprodukt.

Jeg er opmærksom på, at Asus kan nogle ting som de andre ikke kan - og at der fx ikke er tastatur med til iPad. Men jeg synes stadig godt, at prissætningen kunne være bedre. Til fx 2.999 kr. ville Asus da være et forrygende køb (for nogle). Men til godt 4.000 kroner, hvor man kan købe en tilsvarende iPad 2 til 3.699 kr., så ER det bare for dyrt, tastatur, USB eller ej. Og i øvrigt så koster et tastatur med en dock til iPad kun 499 kroner i Elgiganten.

Selvom jeg ikke er Apple-fan, så må jeg indrømme, at jeg langt hellere vil købe produktet fra markeds-lederen og evt. et tastatur ved siden af. Dertil kommer, at iPad 2 nok er noget mere værd i brugtværdi end f.eks. Asus Eee.

/John G.

0 0
Henrikmand 15-09-2011 12:15:34

Brugtværdi???

Siden hvornår er brugtværdi blevet et argument i en test?

Magen til sludder... :s

At sætte USB-drive til er da genialt, og i mine øjne det eneste, der var virkelig smart ved Nokia N8 (r.i.p.).

ENDELIG kom der en ny enhed, hvor designere og konstruktører havde tænkt sig om.

Desuden vil jeg stadig påstå, at du ikke på noget tidspunkt har lagt EeePad på et almindeligt, plant bord, og rent faktisk skrevet noget på den.

At den vipper er simpelthen løgn!

Jeg kan så forstå at det samme er tilfældet med Xoom, hvor du har kastet det samme argument på banen, uden reelt at have prøvet det...

Sig mig en gang: kigger du kun på de produkter, du har til test?

Jeg siger ikke at det ER sådan, men jeg må indrømme at mistanken kommer snigende...

0 0
Henrikmand 15-09-2011 14:57:05

Præcis!

Det er fuldstændig den samme oplevelse, jeg har med min. Der skal virkelig lægges kræfter i før den vipper.

0 0
SteffenMB 15-09-2011 15:28:12

Ja, og den begynder også først at bue bagpå med små 3 cm ud til kanten, som er samme afstand som der er fra kanten og ind til skrivefelterne på skærmen. Så den KAN rent fysisk ikke vippe, medmindre du hamrer ned på den helt ude i siden, udenfor touchområdet på skærmen - og så har et jo intet at gøre med at skrive på den. Hvor er troværdigheden?

0 0
Mobilsiden.dk 15-09-2011 13:06:40

Jeg kan så forstå at det samme er tilfældet med Xoom, hvor du har kastet det samme argument på banen, uden reelt at have prøvet det...


Tjek denne video ca 38 sekunder inde.
http://www.mobilsiden.dk/web-tv/motorola-xoom-powerfuld-men-klodset-videotest,lid.17015/

0 0
Henrikmand 15-09-2011 13:13:44

Indrømmet: den vipper en del mere, end EeePad.

0 0
15-09-2011 12:02:50

@John jeg undrer mig over dit svar på kritikken.

Asus transformer kombinerer en tablet og en netbook, to produkter som er meget populære, derfor har jeg svært at se det ikke er noget som mange kan bruge. Hvis NemID på et tidspunkt opdager at der findes smartphones og tablets, det skal nok snart ske, så kan en Asus Transformer fint erstatte en netbook. Det kan en iPad2 ikke for det er fortsat bare en tablet og ikke andet.

0 0
derossi 15-09-2011 10:36:58

John nu må galskaben stoppe....

Hvordan kan du få dig selv til at sige at USB tilslutnings kun er for et lille marked, det er nok noget af det smarteste at kunne sætte en ekstern mus eller flash drive til. denne anmeldelse er så mangelfuld og ringe at det gør helt ondt..

0 0
Mobilsiden.dk 14-09-2011 22:29:38

Hej Cebastian,

Tak for kommentaren. Det har du ret i. Dette er overset i anmeldelsen. Derfor har vi også tilføjet det i teksten nu.

0 0
Behnam Pariz 14-09-2011 18:33:09

Har de sidste par måneder holdt mindre og mindre af mobilsiden! Først kommer de med deres åndsforladte 'derfor er android bagefter' liste, med åndssvage argumenter! Derefter diverse tests hvor de sammenligner alt med iOS... Og her i sidste uge, om man kan omvende en Windows bruger til Mac... Og nu dette! Det danske mobilblad Mobil lavede også en anmeldelse af de nyeste tablets, hvor Asus eee pad transformer og Acer Iconia kom på en delt førsteplads! (de blev placeret en del over iPad 2). Jeg har selv også prøvet begge tablets, og de styrer begge to! Iconia er måske lidt for tyk, og materialerne er måske ikke de bedste i transformeren, men alligevel fantastiske! Jeg fatter ikke mobilsidens kritik, da den er stærkt ubegrundet!

0 0
Rtorp 14-09-2011 13:41:00

Jeg har en Transformer med tastatur. Jeg er godt tilfreds. Også med byggekvaliteten. Og buningen på bagsiden, har endnu ikke været et problem. Browser anken, slå Flash fra, det har du jo heller ikke i Ipad som sammenligningen går på. Jeg kender 2 prs. der kommer fra Ipad, til Transformeren, som er meget begejstret. En af mine kollegaer har også en Ipad. Han var noget overrasket over Transformeren. Prissammenligningen, er vel heller ikke ok, Ipad har ingen Tastatur. Jeg mener det er i ComputerCity der har Transformeren til under 3K, pt. Det er billigt. Så måske der er noget om det, når nogle af brugerne kommentarerne ovenfor antyder at det er en Appel fan der anmelder. Ipad/Iphone er god til det de tilbyder, men de tilbyder ikke så meget så Transformer.

0 0
Rtorp 14-09-2011 16:20:49

Glemte lige at jeg havde set amobil.no teste den (de er vel i samme genre som mobilsiden.dk). Karakter: 6 ud af 6. Se her http://www.amobil.no/artikler/asus_eee_pad_transformer/99635/konklusjon

0 0
Daniel Jørgensen 05-10-2011 12:04:11

Efter at have læst lidt rundt på deres side, er jeg kommet frem til, at de virker langt mere prof end mobilsiden (bare min holdning).. Så skifter sku over til dem nu ! Gider ikke det Apple site længere.. !

0 0
Mads Laursen Vig 14-09-2011 13:30:16

Der står noget om Apple hele 11 gange i den her anmeldelse, og hver eneste gang er det noget i stil med "men gør som Apple de er bedst" eller "men køb et Apple-produkt i streetbasket, det er det bedste der findes", og hold nu kæft hvor er jeg træt af mobilsidens favorisering af Apple i næsten samtlige anmeldelser og artikler! Det er ubegribeligt useriøst, og det medfører anmeldelser der slet ikke er relevante, fordi meget af energien er brugt på, at fortælle hvor godt Apple er, i stedet for at fortælle om produktet. Spild af tid for os lædere. Når man så samtidigt kommer med falskelig kritikpunkter, som at browser og grafikken hakker, at den vipper når den ligger på et bord, og at den er for dyr, er komplet amatøragtigt. Asus Eee Pad er en af de billigste Android 3.x tablets på markeret, hvis ikke DEN billigste, hvis du køber den som stand-alone tablet, uden tastatur. At man så også springer let hen over ting som tastaturets lækre kvalitet og den forøgede batteritid den giver, så enheden kan komme helt op at ramme en 16-18 timers batteritid (hvilket vist er væsentligst mere end iPad og diverse MacBooks), fuldender indtrykket af favorisering og dårligt udført arbejde.

1 ud af 6 stjerner til Mobilsiden

Og undskyld udbruddet, men det er simpelthen for meget nu.

0 0
Daniel Jørgensen 05-10-2011 11:07:45

Og se denne kommentar, som mobilsiden ku lære lidt af, er der selvfølgelig ingen fra redaktionen der svarer på .....

0 0
Mads Laursen Vig 14-09-2011 13:33:54

Streetbasket = stedet
Lædere = læsere
Falskelig = falskelig
Kommentaren er skrevet på en rootet telefon, så der er lidt bøvl med ordbogen :)

0 0
Mads Laursen Vig 14-09-2011 13:34:44

Vi prøver igen..
Falskelig = falske

0 0
RA 14-09-2011 12:49:36

Det er dog utroligt at man her på mobilsiden konstant skal møde mangelfuld anmeldelse.
Asus Eee Pad Transformer fås også med 32GB og den fås ikke med 3G adgang og Asus vil/kan ikke fortælle om det overhovedet kommer. Personligt mener jeg det er et stort minus for brugerværdien.

0 0
Noia 14-09-2011 10:22:58

Ved i noget om hvornår Asus kommer med deres tablet med Neonodes zforce teknologi?
Det ville være fantastisk at prøve :D

0 0
Lex 14-09-2011 00:09:03

Til dem som gerne vil se min mening af Min Asus Transformer. :-)
Skal lige siges dette er mine egne holninger og indtryk af denne enhed...

http://www.youtube.com/watch?v=efPydajB4GM
http://www.youtube.com/watch?v=NAd-6Pv6-II

0 0
Mobilsiden.dk 14-09-2011 22:43:35

Hej Lex

Detaljeret gennemgang.
Jeg kan dog sige, at jeg i testperioden ikke fik så hurtig indlæsning som du viser i videoen. Og når jeg zoom og flytter på én gang, så hakkede den og fulgte ikke med flydende.

0 0
14-09-2011 15:15:27

To ting du havde med i din anmeldelse som jeg savnede hos Joh, var cloudprogrammet, som virker enddog meget smart og at den kun koster 3200 uden tastatur, hvilket dermed er den pris der skal bruges til sammenligning med andre tablets.

Så fine videoer. Og ja browseren virker umådeligt langsom :)

0 0
Thomas 14-09-2011 04:44:44

Ja hold da fast John.... det var gooooodt nok en langsom browser kan vi tydeligt se.

Hold da fast, endnu en gang er i fuldstændig til grin.

0 0
Janik Frithioff 13-09-2011 23:10:46

Url'en: http://www.vianmelderprodukterforatfavorisererapple.dk er ledigt! :)

0 0
Kristian K 13-09-2011 20:46:18

Hej Mobilsiden.

Har i ikke mulighed for at lave en videoanmeldelse af Asus eee pad transformer så vi kan se den i aktion?

Mvh Kristian.

0 0
Mobilsiden.dk 14-09-2011 22:36:12

Hej Kristian,

Dette er desværre ikke muligt, da vi kun havde produktet til låns fra Asus i meget kort tid.

0 0
Damkær 13-09-2011 19:47:33

John du er en dum mand, en dum mand.

0 0
Mobilsiden.dk 14-09-2011 22:35:39

Hej Damkær,

Tusind tak for dit yderst konstruktive indlæg.

0 0
Henrikmand 13-09-2011 19:14:26

Undskyld mig, John, men jeg er seriøst bange for at du aldrig har prøvet at lægge den på bordet og skrive...

At du skriver at den vipper er simpelthen en lodret løgn. Du skal virkelig trykke hårdt for at få den til det, og du skal endvidere trykke uden for tastaturet.

Du har kun konstateret at bagsiden er afrundet, og ud fra det konkluderet at den vipper ligesom Xoom.

Det er simpelthen en ommer, John!

Desuden synes jeg det er en alvorlig mangel, når du ikke nævner batteriet i tastaturet, og den solide metalramme omkring skærmen, får heller ingen bemærkning med på vejen, ligesom du lige så listigt glider uden om metal overfladen på tastaturet.

At du ikke roser min yndlingscomputer til skyerne kan jeg sagtens leve med. Men hvis du gør det på forudindfattede konklusioner, så bliver jeg skuffet.

Min kæreste sidder ved siden af mig med sin iPad2, og jeg kan bare så meget mere...

0 0
Jesper 13-09-2011 19:45:40

Henrikmand, vi er nok nødt til, at tage disse anmeldelser med et gran (Apple-)salt!
Efter anmeldelsen af Xoom her på siden, flåede jeg den straks ud af holderen (originalt Motorola etui, som er noget værre skrammel!), og lagde Xoom direkte på bordet...igen!
Gæt hvad! Den vipper...ikke! Jo, hvis jeg trykker helt ude i siden, og gør det hårdt, så kan jeg godt få den til at vippe...men hvorfor skulle jeg gøre det!?!?
Jeg ser endnu engang en klar favorisering af Apples produkter her på siden. Her skal man absolut ikke forvente objektive anmeldelser, hvilket gør anmeldelserne forudsigelige og, i længden, kedelige!

Trist!

0 0
14-09-2011 14:51:13

Ordet Apple Salt lydder skræmmende, det lyder som noget salt med en meget høj pris, alt for høj pris faktisk.

0 0
Osama Idris 13-09-2011 16:30:20

Hej,
Jeg synes selv at denne anmeldelse er set med Apple øjne.

Jeg kunne godt tænke mig at se en anmeldelse af ACER Icoinia A500... Jeg har selv prøvet den og synes den kører bedre end ipad 2

0 0
derossi 13-09-2011 15:57:28

Hej John

Ligesom du elegant sniger dig uden om at nævne det ekstra batteri, som som virkelig giver denne tablet nogle fordele. Glemmer du også at nævne at den benytter den samme fantastiske skærm teknologi som Ipad'en bare med en høje opløsning...

Kan slet ikke forstå hvordan du kan undlade to så vigtige ting fra din anmeldelse....

0 0
Daniel Jørgensen 05-10-2011 11:04:09

Det er jo fordi at når man er på mobilsiden.dk så skal iPad jo vinde.. Uanset hvad..

0 0
Mobilsiden.dk 14-09-2011 22:34:14

Hej Derossi

Ja, det med batteriet er smuttet. Det har jeg indsat i teksten. Jeg har også fået lidt med omkring skærmen - ved ikke lige hvor det afsnit blev af.

0 0
Henrikmand 13-09-2011 19:17:58

Ja...? Hvad med skærmen?

0 0
Henrik Thomsen 13-09-2011 15:54:07

mmm undrer mig lidt over denne anmeldelse.
ok det med designet kan godkendes ( vil dog ikke kalde den low end )
Du synes den er for dyr da du ikke giver keyboadet den store værdi.... køb den uden keyboad.
Jeg synes den kører fint på nettet og i menuerne.
Hvis man læser andre anmelderser siger de det samme ( har set en anmeldelse hvor den vandt over den berømte ipad2 ).
Kan den erstatte en bærbar. nej det kan den ikke. Men vil helt klart mene den kan erstatte en netbook ( min netbook samler ihvertfald støv )
jeg synes ikke denne anmeldelse passer til mine oplevelser.

0 0
Mobilsiden.dk 14-09-2011 22:32:50

Hej Henrik,

Det er godt at du ikke synes interfacet på din Asus hakker. Men jeg ser på vores testmodel, at tingene ikke er helt flydende. Derudover, opstår der fra tid til anden små "pauser", som er irriterende for ens samlede betjenings-oplevelse.

0 0
SteffenMB 14-09-2011 11:26:44

Jeg har også selv en Asus Transformer, og undrer mig også meget over denne anmeldelse. Ikke bare fordi, den går imod min egen oplevelse, men også fordi den går imod andre anmelderes oplevelser. Asus Transformer er en af de tablets, som har fået de aller bedste anmeldelser på diverse udenlandske sites, som har testen den objektivt og i dybden. Prøv at google det - her er nogle af de første som dukker op:
http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/tablets/asus-eee-pad-transformer-954145/review
http://www.trustedreviews.com/Asus-Eee-Pad-Transformer_Laptop_review

En ting er, at man ikke anmelder den på de rigtige primisser, men flere ting er også decideret forkert. Den vipper fx overhovedet ikke på et bord, browseren kører hurtigt og problemfrit og selv om den i utallige anmeldelser fremhæves for at være en meget prisbillig tablet, så har I prisen som en af de ting, der trækker ned!?

Man undres...

0 0
derossi 13-09-2011 16:00:45

Kan ikke være mere enig, denne anmeldelse, er virkelig også langt fra min oplevelse og alle de andre anmeldeser jeg har læst...

0 0
derossi 13-09-2011 15:51:59

Jeg har sat flash til "on demand" på min Eee pad og det speeder browseren en hel del op og man har stadig adgang til flash indhold, så det kan helt klart anbefales...

0 0
Hans Jákup Danielsen 13-09-2011 15:26:05

hvordan fungere browseren med flash slået fra?

0 0
PJ 28-09-2011 15:31:46

På samme måde som når du flash blocker i firefox på Pc'en: I stedet for flash'en får du en box som fylder det samme, hvis du klikker på boxen så loader flashen.

0 0
Mobilsiden.dk 14-09-2011 22:30:20

Hej Hans,

Så indlæser tingene naturligvis hurtigere. Ret simpelt.

0 0
derossi 13-09-2011 15:51:27

Jeg har sat flash til "on demand" på min Eee pad og det speeder browseren en hel del op og man har stadig adgang til flash indhold, så det kan helt klart anbefales...

0 0

Om brug af cookies