Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   HTC Magic (kæmpe-test)

HTC Magic (kæmpe-test)

Touchmobil til masserne med underholdning og alvor. Vi beskriver de gode og dårlige sider ved den Google-baserede HTC Magic.

Magic er navnet officielt, men mange kender den også som "Google-mobilen". Årsagen er naturligvis, at Googles udviklingsteam er hovedkræfterne bag Android, som er navnet på mobilens styresystem.

HTC Magic er det første produkt på det danske marked med Android. Præcis som da iPhone kom på markedet, er denne mobil baseret på en helt ny platform. Det betyder, at der som altid ved nye ting, er gode sider - og desværre også børnesygdomme.

I denne test går vi rundt om Magic og vurderer om den er umagen værd.

Designet

Plastik hele vejen igennem, men uden det føles billigt. Alligevel formår den med sin højglanspolerede hvide farve, at fremstå unik.

Frontens seks taster sidder plant med coveret, dog er "tag" / "læg på" løftet en smule højere op. I midten findes en trackball, der pulserer med hvidt lys når en hændelse har ramt mobilen.

Designet er godt, men levner også plads til forbedringer. I en kommende version kunne vi ønske os et bedre materialevalg, som f.eks. metal i stedet for plastik.

Vurdering: 4 ud af 6 stjerner; Ganske fint ramt for en første-version.

Styresystem (Android) og brugerflade

Hele systemet er nyt - også for en garvet mobilanmelder! Det er skønt at sidde med en mobiltelefon, som ikke slæber rundt på gamle koder og "sådan har vi altid gjort hos os"-principper.

Hastigheden ved betjening er helt på toppen og i grafikken opleves hverken hak eller pauser.

Selve brugerfladen er opbygget af tre forside-skærme som hentes ved at slide til enten højre eller venstre; én i midten og en til hver af siderne.

Indholdet på forsiden kan på alle tre tilpasses efter eget ønske. Når fingeren holdes nede, kan man vælge mellem at tilføje programgenveje, bookmarks, widgets osv. Hvert ikon kan placeres præcis hvor det ønskes og endda trækkes mellem skærmene.

Widgets hentes via Android Market. Det kan f.eks. være aktiekurser, nyheder, vejrudsigter eller noget helt andet. De seneste informationer opdateres automatisk på forsideskærmen.

Fra bunden af skærmen kan menuen trækkes frem. Her er genveje til alle programmer og funktioner. I modsætning til f.eks. Nokia-mobiler er intet gemt i undermapper - alt ligger frit tilgængeligt. Egentlig lidt af en rodebutik, men man lærer at elske det.

Skærmens top indeholder en informationslinie som viser besked om nye mails eller mistede opkald. Denne notifikationsliste kan trækkes ned fra toppen som et gardin, og hver event fungerer som genvej.

Android i Magic er fuldt på højde med lethedsgraden i iPhone-systemet. Dette system kan få mange touchscreen-hadere til at komme med på vognen.

For mit eget vedkommende tog det cirka et døgn at blive fortrolig med betjeningsfladen og styresystemet.

Vurdering: 6 ud af 6 stjerner.

Læs også: Android for begyndere

Touchskærmen

En vigtig del af brugeroplevelsen er touchskærmen. I Magic er der (som på iPhone) valgt en skærmtype der kaldes "capacitive touch panel". Den reagerer på spændingsforskelle i overfladen, mens "resistive touch panel" (kendes typisk fra Windows Mobile-mobiler) måler tryk på skærmen.

Ulempen er, at en capacitive-skærm ikke kan betjenes med handsker eller stylus.

Heldigvis er Magic fuldt funktionsdygtig til fingerbetjening og alt glider perfekt under ens finger.

Vurdering: 6 ud af 6 stjerner.

Mails, sms og mms

I Magic bør mailkontoen sættes op, da det er lige så let at håndtere mail som f.eks. sms og mms-beskeder. Bruger du Gmail kræves kun adgangskode og brugernavn for at mail, kalender og kontakter er fuldt synkroniseret.

Magic understøtter også Microsoft Exchange samt pop3 og imap-mails.

Kalender og kontakter synkroniseres med Exchange eller Google.

Skrivning af alle beskedtyper sker på et onscreen-tastatur, hvor der kan vælges mellem QWERTY og T9.

Den danske ordbog er voldsomt intelligent. Efter kort tid lærer den ens skrivemønster hvilket betyder, at man ikke nødvendigvis skal ramme alle bogstaverne 100 % præcist. Kort sagt: Stol på ordbogen og du bliver overrasket over dens træfsikkerhed.

Bogstaverne æ, ø og å findes under hhv. a og o - når man holder på tasten fremkommer valgmuligheden. Desværre SKAL man i disse tilfælde altid tastes æ, ø eller å i orden hvis det indgår, inden ordbogen gætter det. Det er altså ikke nok at skrive "prove" eller "pa" - det er påkrævet at skrive "prø" inden "prøve" gættes. Her må udviklerne tilbage i kodehuset og justere lidt på tingene.

Beskeddelen ville have fået topkarakter hvis ikke det havde været for generne ved de danske karakterer. I øvrigt understøtter Magic både mms samt vidersend og copy/paste.

Vurdering: 5 ud af 6 stjerner.

Musik og kamera

3,2 megapixels uden fotolys/blitz er et mobilkamera til det absolut mest basale. Billedkvaliteten er fin men ikke fantastisk, det samme kan siges om videooptageren. Den største fordel er, at kameraet starter hurtigt op.

Fotoalbummet virker derimod helt perfekt.

Musikafspilleren er lækkert udført og giver lyst til at høre musik på mobilen. De medfølgende hovedtelefoner er som resten af mobilen i hvid, men lydkvaliteten er desværre ikke så overvældende. Dertil kommer, at tilslutning af egne hovedtelefoner umiddelbart ikke er muligt da mobilen kun har usb-stik.

FM-radioen er i øvrigt en klar mangelvare i Magic.

Vurdering: 4 ud af 6 stjerner.

Navigation, GPS og kompas

Der er ingen navigationssoftware med i salgspakken, men Google Maps er integreret. Det betyder blandt andet, at adressen på en kontaktperson kan vises ved klik direkte fra kontaktbogen.

I flere forskellige programmer udnyttes mobilen potentiale. F.eks. kan Google Streetview bruge kompasset til at fastslår i hvilken retning du holder mobilen. Dermed er det næsten "som at være der selv".

Programmet Sky Map (hentes via Android Market) bruger også GPS til stedbestemmelse og kombinerer det med kompasset. Når mobilen holdes mod himlen vises en præcis angivelse af stjernebilleder i den retning der kikkes. Det hele følger automatisk med når der drejes rundt.

HTC har i øvrigt lovet at "en stor navigationsproducent" er på vej med software til Magic.

Vurdering: 6 ud af 6 stjerner.

Android Market

I stil med Apples App Store er Android Market legepladsen for alle. Der findes i tusindvis af gratis programmer, spil og gimmicks til telefonen - og installationen foregår med ganske få klik. Alle kan være med, inklusive de ikke teknisk kyndige.

Market byder på mange sjove og relevante udvidelser til mobilen. F.eks. kan Facebook Sync hente kontaktbilleder til adressebogen fra din Facebook-konto, Shazam fungerer som Sony Ericssons TrackID og diverse vejr og finansprogrammer kan holde dig opdateret. Desuden har vi fundet en metaldetektor som endda virker.

Aktuelt har jeg et program kørende som hver time henter et nyt webcambillede af Eiffeltårnet, og bruger det som baggrund.

Total yndligns-programmer lige nu er Sky Maps med stjernekort, Facebook og messenger.

Android Market går rent hjem.

Vurdering: 6 ud af 6 stjerner.

Internetoplevelsen

Et godt råd: Sørg for at have et abonnement med en masse datatrafik inkluderet. Med Magic er man online overalt og hele tiden. Hvis ikke det er Internet i klassisk forstand der kører, så er der nok noget Facebook, nyhedsopdatering, mail eller noget helt fjerde.

Mobilens browser gør et godt arbejde og kan bruge både i vertikal og horisontal visning. Det kræver lidt øvelse at vænne sig zoomfunktionen, men derudover er der ingen problemer.

Store tunge hjemmesider indlæses hurtigt og navigationen på siden foregår tilsvarende let og smidigt. Selv videoer som er indlagt i f.eks. en nyhedshistorie kan afspilles på mobilen.

Til internetadgang benyttes 3G/Turbo 3G eller trådløst netværk.

Vurdering: 6 ud af 6 stjerner.

Samlede bedømmelse

HTC Magic skal opleves og prøves. Ret hurtigt bliver man hooked. Præcis som tilfældet var med iPhone fra Apple.

Jeg vil gå så langt som at beskrive Magic med følgende ord: Denne mobil er "iPhonen" til det brede publikum - selv til dem, som aldrig havde drømt om en touchmobil!

Som alle andre nyere mobiler bruger også denne en del strøm. Ved intenst brug skal der oplades hver aften - men det er jo ikke unormalt her i 2009.

Ikke alt er perfekt i Magic, men det åbner jo blot op for softwarejusteringer og nye versioner af produktet. Alligevel er Magic en vanvittig fed oplevelse - og et absolut musthave-produkt for dem som holder af en fungerende mobiltelefon med et tvist af underholdning.

Samlet vurdering ender på 5 ud af 6 stjerner. Android-systemet og Magic, er klart en af de mobiler som træder frem, når vi senere ser tilbage på 2009.

Læs også
Se HTC Magic i billeder
Video: Se Magic i levende billeder


HTC Magic - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

JakobMamsen 28-01-2010 19:02:46

hvad hedder denne wigdet, og skal man hente den for at det kan slåes fra.
- kan det ikke gøres manuelt under settings/indstillinger?(:

0 0
Mobilsiden.dk 28-01-2010 20:03:19

Naturligvis behøver du ikke hente en program for det. Der findes også indstillinger i menuen der kan det - det andet er bare lettere.

Der findes flere slags af disse widgets. Prøv at søg lidt på f.eks. "toggle"

0 0
JakobMamsen 28-01-2010 14:16:57

Kan man slå 3g netværket fra, så den ikke hele tiden er på nettet ? :D
mvh. jakob mamsen.

0 0
Mobilsiden.dk 28-01-2010 18:14:04

Hej Jakob. Ja, det kan man godt. Du kan hente en widget fra Android Market til dette...

0 0
Gustav 15-11-2009 16:27:05

Jeg var ret sikker på at jeg måtte eje en Samsung Jét, lige indtil jeg så denne. Så jeg ville lige spørge om du/i ville fortælle hvilken telefon du synes er bedst? Prisen er ligegyldig.. Tak på forhånd :)

0 0
Mobilsiden.dk 15-11-2009 22:18:51

Hej Gustav. Jeg vil klart vælge Magic over Jet...

0 0
Gustav 16-11-2009 08:23:23

Også selvom kameraet er langt bedre på Jet? Ihvertfald så siger jeg mange tak :)
ps: hved du om det der Sense UI kommer til norden?

0 0
Gustav 16-11-2009 08:27:09

God damn, jeg glemmer jo alt... Har den flash på hjemmesider?

0 0
Gustav 16-11-2009 08:32:15

En rette funktion måske? :p
16 gb hukommelses kort til min hjerne tak..
Kan den multitaske? Og hvis den kan virker det så godt?
Nu burde der ikke være mere.. :D

0 0
Gustav 15-11-2009 16:30:26

OBS:
Min far har en iPod touch som jeg bruger meget flittigt, det kunne måske have en indflydelse(på en eller anden måde med oplevelse, det skal jeg ikke gøre mig klog på)?

Og så er en telefon med mange features også lige noget for mig :D

0 0
Teletoppen 10-07-2009 22:44:13

Jeg bestilte min igår hos mobil2kr.dk (Telenor) for 2 kr.
Modtager den først sidst i næste uge... Øv ØV
Jeg er meget spændt på at komme til at prøve den af

0 0
Teletoppen 10-07-2009 22:48:15

Om den kan hamle op med min iPhone 3G ;-)

0 0
Rikke 02-07-2009 20:54:55

Hej,
Jeg plejer normalt kun at have et tank op abonnemt, men hvis jeg vil anskaffe mig en HTC Magic, hvilken type (gerne eks.) abonnement ville du anbefale at man valgte? Du skariver, at det skal være et med masser af datatrafik?

0 0
Mobilsiden.dk 26-07-2009 20:33:41

Hej Rikke. Det er vigtigt du ser efter et abonnement med en masse data inkluderet (datapakke). Hele idéen med Magic er, at den er online hele tiden - både mail, vejrudsigter osv. trækker data. Det er rigtig fedt - men det koster jo lidt. Slår man det fra mister man hele idéen ved mobilen så det kan ikke anbefales. Med andre ord - se efter en fast pris for data - det vil du blive rigtigt glad for :-)

0 0
Thomas Z 21-06-2009 18:17:14

Hej John
Tak for god anmeldelse. Da jeg overvejer at springe over på Android har jeg et spørgsmål vedr. Android Market:
Du skriver, at Android Market indeholder tusindvis af programmer. Men, hvis man går ind på Android Market (via sin PC), er det ikke mere end 100-150 titler der dukker op. Og, hvis man googler "android software" er det heller ikke fordi der kommer så meget frem. Skal det forstås sådan, at man kan downloade flere titler via sin telefon end man kan via PC´en... eller er det fordi "tusindvis af gratis programmer" er en overdrivelse ??

0 0
Mobilsiden.dk 21-06-2009 21:47:57

Hej Thomas. Indrømmet. Jeg har ikke talt dem. Det virker bare som vildt mange når man browser dem på telefonen ;-) Eller sagt på en anden måde - jeg har fundet det jeg søgte...

0 0
Thomas Z 26-07-2009 14:27:09

Hej John. Følger lige op på en gammel tråd.
Jeg var inde på Android Markets hjemmeside, og fik faktisk svar på mit eget spørgsmål, og som også understøtter det du skriver i din anmeldelse. På hjemmesiden står der: "For a comprehensive, up-to-date list of the thousands of titles that are available, you will need to view Android Market on a handset."
Så man kan faktisk downloade flere titler via telefonen end man kan via pc´en... og flere tusinde af dem ;-)

0 0
LS 18-06-2009 21:58:43

Kunne I evt. lave en test mellem HTC Magic og Diamond 2?

0 0
mikkel 19-06-2009 11:43:39

hej ls vi du gå ind på youtube og se på denne side her så kan du se: HTC Magic vs Apple iphone 3g vs HTC Touch Diamond2 3G

0 0
mikkel 17-06-2009 21:10:27

hej jeg hedder mikkel jeg ville lige hører om der er nogen der hved om htc magic komme til sonofon

0 0
mikkel 17-06-2009 21:08:51

Skriv din kommentar til artiklen her..

0 0
JB 17-06-2009 20:09:47

http://mobildebat.dk/showthread.php?t=153038

Nye karakterer i anmeldelsen John! ;o)

0 0
Phi 15-06-2009 20:39:39

Hej

Rigtig god anmeldelse, og jeg overvejer også at anskaffe mig den HTC.
Men dog lige nogle spørgsmål vedr. internettet på den.

- Er det let tilgængeligt at skifte mellem de forskellige netværker?, f.eks. fra ude til hjemme og på skolen. Noget som kan automatiseres?

- Er der ingen mulighed for at slukke alt internettet på mobilen?, så det kun bruges til sms, ring osv.?

Håber du/i kan svare på spørgsmålet. Vil jo helst gerne sammensætte det bedste abonnement til mobilen :)

MVH

Phi

0 0
Mobilsiden.dk 15-06-2009 21:17:51

Hej Phi. Jeg har installeret en widget som ved ét tryk kan aktivere/deaktivere trådløst netværk. Når trådløst netværk er "på" bruger den ikke 3G-data. Jeg ved faktisk ikke, om man kan slå alt datatrafik fra - men mon ikke der findes en applikation til det i Android-market ;)

Mht. abonnement, så SKAL du (efter min mening) sørge for at få en datapakke, eller i hvert fald, en lav megabyte pris. For uanset hvad; Magic ER et internetdevice og skal bruges som et sådant.

0 0
Rasmus Thingholm 24-06-2009 18:15:42

Hej John.
Du skriver, at du har:
"installeret en widget som ved ét tryk kan aktivere/deaktivere trådløst netværk. Når trådløst netværk er "på" bruger den ikke 3G-data."

Hvad hedder denne widget :D?

Venligst
Rasmus

0 0
Mobilsiden.dk 25-06-2009 14:23:26

Hej Rasmus. Programmet hedder ToggleWiFi. Jeg kan også anbefale Bluetooth Toogle Widget og Facebook sync.

0 0
Frank 11-06-2009 11:49:17

Du skriver at der ikke er FM radio i, men på 3's hjemmeside står der under funktioner, at det er der. Jeg kan ikke lige finde noget HTC's hjemmside om det.

Med en lagerkapacitet på kun 256 MB, får man så ikke meget hurtigt pladsmangel? Jeg er klar over at man kan udvide, men det vil jo være rart på forhånd at vide, hvor mange penge man kan forvente at skulle lægge i mere hukommelse.

0 0
Mobilsiden.dk 15-06-2009 21:13:38

Hej Frank. Jeg har ikke fundet en FM Radio i produktet. Så 3's hjemmeside må tage fejl. Mht. plads så følger der 2GB microSD kort med i salgspakken.

0 0
Carsten Kring 08-06-2009 15:59:13

Hejsa,

Jeg var inde hos 3 på Østerbrogade i torsdags med det formål at købe en HTC Magic. Jeg havde butikkens eneste operationelle eksemplar i hånden - hjemkommet samme dag. Men flere ting afskrækkede mig.

1. Jeg syntes ikke hastigheden i OS'et/menuerne var god - åbning af applikationer to lidt for lang tid. Jeg afprøvede ved samme lejlighed en Iphone (hos sonofon ved siden af) og der var tydeligvis mere respons/hurtighed i Iphone. Om det var fordi denne HTC Magic var blevet misbrugt hele dagen uden genstart af forskellige kunder og kunne trænge til en reboot skal jeg lade være usagt
2. Syntes at jeg allerede kunne ane slitage på det hvide plactic HTC magic er lavet af.
3. Youtube video'er så aldeles forfærdelige ud. Men det er måske bare at vælge en anden software afspiller.

Gode ting. God skærm, styresystemet Android og det faktum at HTC android føles væsentlig mindre end end f.eks Iphone.

0 0
Mobilsiden.dk 08-06-2009 17:47:50

Hej Carsten. Tjek evt. vores video. Her kan du måske afgøre, om hastigheden er den samme (langsomme) som du oplevede: http://www.mobilsiden.dk/?aId=8520

Generelt er jeg meget tilfreds med hastighed og programstart. Synes bare det kører. Hvis iPhone er hurtigere, er det efter min opfattelse marginaler vi taler om.

Coveret kunne du nok have en pointe i. Det må næsten tage skade undervejs.

Youtube videoer står knivskarpe på min (afhængigt af kvaliteten på selve videoen naturligvis).

0 0
Susanne Annette Nådeslilje 08-06-2009 14:09:41

Først vil jeg sige stort TAK for denne side. Utrolig god service for os mobil "nørder" af forskellig slags!

Jeg synes denne "Magic" lyder rigtig spændende. Men en ting som er vigtig for mig - er mms funktionen. For den bruger min mand og jeg flittigt dagen igennem til at holde kærligheden "i kog"!

Så derfor er jeg meget interesseret i at vide - før et evt. køb - hvordan ser animerede mms billeder ud, når man modtager dem på "Magic"!

På min mands Samsung F480 er de store og flotte - men på min Nokia 58oo er de relativt små, men kan dog gøres større med skala i ve. side af skærmbilledet.

Kan I ikke tage dette med i jeres test resultater. For måske er der andre end os, som flittigt bruger animerede mms billeder.

Og der er jo ikke meget ved at modtage et billede, hvor man ikke kan læse teksten på billedet, fordi det er for lille....

Venligst Suspigen

0 0
Mobilsiden.dk 08-06-2009 17:38:15

Hej Susanne. Tak for den søde mms ;) Den viser billedet i originalstørrelse (mms-billeder er ikke ret store). Når de kommer op på den store skærm, ser de naturligvis lidt små ud. Men så kan man zoome. Jeg sendte beskeden videre til en SE W995 - og der opdagede jeg, at der var animation i. Det viste Magic desværre ikke.

0 0
Susanne Annette Nådeslilje 08-06-2009 17:57:08

Tusind tak for hjælpen John! Godt at man kan zoome billedet større, hvis det er nødvendigt.
Ærgeligt den ikke viser animationen, for det er jo tit det virkningsfulde i en mms.

Måske kan de gøre det muligt senere.

0 0
Mobilsiden.dk 08-06-2009 18:04:41

Mon ikke det med animation hører under kategorien "noget der kan fixes med en rom-update"

0 0
Mobilsiden.dk 08-06-2009 15:32:53

Hej Susanne! Tak for de pæne ord. Prøv evt. at send mig en mms med et af de animerede billeder, som du henviser til. Så skal jeg svare her i tråden, hvordan det ser ud. Mit nummer er 60 827 800.

0 0
Willem 05-06-2009 18:53:18

Hej John!
Tak for denne spændende artikel- og video om Magic'en! Mit spørgsmål er nu om den kan, ligesom jeg nu kan med min Nokia, synkronisere den med min kalender- og kontakter i Microsoft Outlook? På forhånd tak for svaret & god weekend!
mvh, Willem

0 0
Mobilsiden.dk 05-06-2009 22:05:21

Hej Wilem. Selv tak.. Jeg stillede dit spørgsmål videre på debatten. Svaret er her: http://www.mobildebat.dk/showthread.php?t=152184

0 0
Morten Bohøj 05-06-2009 12:56:29

God anmeldelse, men savner lidt en sammenligning med HTC Touch Diamond2. Fint at sammenligne med iPhone, men hvad med de førende windows mobiler?

0 0
Per Hansen 03-06-2009 21:48:18

Tak for en god test af en spændende telefon. Omsider kommer der en mobil, der seriøst kan udfordre Iphone

@ Martin Andreas
Er det ikke den 3. generation af iphone der er ude nu? Det er vel 4. generation der kommer.

Mvh Per

0 0
Martin Andreas 03-06-2009 03:35:55

Tak for en dejlig gennemgang af Magic telefonen fra htc. :)

@Daniel
Nu er det jo ikke sådan at de ting du nævner iPhone mangler, ikke er blevet annonceret at komme med OS 3.0. Den opdatering komemr forresten nok i denne måned, og helst lige efter WWDC i næste uge :)
Der kommer cut, copy og paste, mms og mange flere forbedringer. Derudover får vi måske at vide hvornår 3. generation af iPhone kommer, men det bliver allerhelst ikke før næste måned vil rygterne være med.

Vh, Martin Andreas

0 0
JB 02-06-2009 22:51:30

Tak for endnu en god test!
Der har været noget rigtig spændende læsning herinde de sidste par uger (alt for mange "entry-level" mobiler har plaget vinteren og foråret, siden en god periode sidste sommer/efterår med iPhone 3G, Diamond, Omnia og Touch HD).

John; Den her bliver du altså lige nødt til at skære ud i pap:
"Desuden har vi fundet en metaldetektor som endda virker."
- er der en magnet i forbindelse med kompasset, eller hvordan fungerer det?

Og så lige et fuldstændig off-topic spørgsmål til dig John: Hvilken mobil har du egentlig selv?

0 0
Mobilsiden.dk 03-06-2009 08:39:19

Tak for de pæne ord om vores test. Det er fedt nogle gange at få lidt feedback - specielt når det er positivt ;)

JG: DU har ret. Der har været mange "low/mid-range"-mobiler. Dog skal man huske på, at disse faktisk sælger LANGT flere enheder end highend-modellerne. Producenterne skal jo nok også tjene penge - hehe.

Metald: Jeg ved faktisk ikke hvordan det virker. Men når man holder noget af metal op til mobilen, så "lyser den rødt" i programmet. Anvendelsen kan nok diskuteres, men sjovt er det. Mon ikke det er noget som sidder ifm. kompasset at der kan måles på?

Aktuelt har jeg i øvrigt Magic i lommen selv. Men jeg har ikke én fast mobil, da der hele tiden kommer nye til test... F.eks. W995, N86 og N97 ;)

0 0
Daniel Jørgensen 02-06-2009 19:12:01

Godt at se at den ikke byder på de samme børnefejl som iphonen havde, og som endda ikke engang er rettet endnu (Snakker MMS og Copy/Paste)

Og tanken om at det er et open source os gør bare tanken endnu vildere.. Det bliver meget bedre end iPhonen, om noget tid, det er jeg sikker på ! :)

Tror forresten der er en fejl.. I har brugt det samme billede 2 gange.. ;)

~D

0 0
Mobilsiden.dk 02-06-2009 21:16:24

Hej Daniel. Tak for tippet med billederne. Jeg har netop rettet det.

0 0

Om brug af cookies