Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   HTC Wildfire S - et godt køb til prisen (mobiltest)

HTC Wildfire S - et godt køb til prisen (mobiltest)

TEST: Vi har testet HTCs nye Wildfire S, der er en billigere version af de dyrere Android-modeller. Holder den, hvad den lover?

HTC Wildfire S (Foto: Mobilsiden.dk)
HTC Wildfire S (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Wildfire S er efterfølgeren til HTC Wildfire, der kom for cirka et år siden.

Ligesom sin forgænger er Wildfire S en billigere version af de dyrere HTC-modeller, som for eksempel Desire S, Incredible S, Sensation og så videre.

Kombinationen af en Android-mobil med smartphone-egenskaber, i en lille og prisvenlig udgave, har vist sig at være utrolig populær, og Wildfire har været HTC's bedst sælgende mobil i året der er gået.

Den nye version har fået en make-over og har et opdateret udseende, og nogle få ændringer i specifikationerne. Selvom der ikke er mange ændringer, kan det sagtens forsvares at sende Wildfire S på gaden i dag, især til prisen.

Den har dog et par skønhedsfejl, og især en skærm, der hænger i bremsen. Den reagerer ikke hver gang, og sammen med en processor, der er lige det mindste, kan man irritere sig over det i hverdagen. 

Ikke meget nyt

Efter offentliggørelsen af HTC Wildfire S, men inden vi fysisk havde den på redaktionen, sammenlignede vi specifikationerne på de to Wildfire-modeller.

Her var det tydeligt, at der ikke er den store forskel på de to modeller, der er lanceret med et års mellemrum. Den største forskel er størrelsen, og skærm-opløsningen.

Og efter have testet Wildfire S står det klart, at der virkelig ikke er den store forskel på de to modeller.

Med det blotte øje er det også svært at kende de to modeller fra hinanden, med mindre man har dem ved siden af hinanden. Størrelsesforskellen gør ikke det store væsen af sig i virkeligheden.

I dette indslag gennemgår vi fem forskelle på den nye og den gamle Wildfire.

HTC Wildfire S (Foto: Mobilsiden.dk)
HTC Wildfire S (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Pænere...

Til gengæld er det tydeligt at se, at HTC Wildfire S har fået en flottere skærm.

Skærmen på HTC Wildfire S er (ligesom på Wildfire) en touch-følsom skærm på 3,2 tommer, men antallet af pixels har fået et hak opad, og grafikken er langt fra lige så pixeleret og kornet, som på den første Wildfire.

Farverne står også tydeligere, og betragtningsvinklen (når man ser på skærmen fra siden), er blevet meget bedre.

Nu er der tale om en helt hæderlig og pæn skærm, og med mindre den sammenlignes direkte med de dyrere modeller, vil man ikke have noget problem med skærmens udseende.

...men irriterende skærm

Selvom skærmen er blevet pænere, er udseendet jo ikke alt. Derfor irriterer det, at betjeningen af HTC Wildfire S ikke er lige så hurtig, som på de større modeller.

Det er nemlig tydeligt at mærke, at der er tale om en billigere model, når man navigerer rundt i telefonen og skærmen reagerer langt fra altid. Nogle gange skal man trykke på et ikon flere gange, før det opfattes.

Også de faste touch-knapper nederst kan det være svært at få til at tage fat.

Det betyder også problemer med SMS-skrivningen, som beskrives længere nede i testen.

For lille processor?

Udover skærmen, der ikke altid reagerer, virker det også som om, at processoren i Wildfire S nok er en tand for lille. 

I en gamle Wildfire var processoren på 528 MHz, men er blevet opgraderet til 600 MHz i Wildfire S. I Desire S er den til sammenligning på 1 GHz.

Den lille processor gør, at menuen "hænger i det", og der tit er en forsinkelse fra du gør en handling, til den udføres på mobilen. Også et irritationsmoment i hverdagen.

HTC Wildfire S (Foto: Mobilsiden.dk)
HTC Wildfire S (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Gør din Wildfire S personlig

HTC Wildfire S er på mange måder ideel til den unge bruger, eller førstegangs-smartphone-ejere. Derfor får opsætningen lige et par ord med på vejen.

HTC er fantastisk gode til at lave en opsætnings-guide, der er nem og intuitiv.

Når man køber en telefon med Android-styresystemet, er en GMail en nødvendighed. Med den opsat på telefonen kan man hente massevis af applikationer - små programmer og spil - i applikationsbutikken Android Marked på mobilen.

Så er det endnu nemmere at lave en mobil, der er helt personlig.

På mobilen ligger fra købet en række applikationer og widgets (interaktive applikationer), blandt andet HTCs populære vejr- og tids-widget.

Musikken med i lommen

Der følger høretelefoner med i salgspakken, som dels passer til telefonen i farven (en detalje - ja ja, men det tæller), og tildels fungerer rigtigt godt, både til musik-lytning, og som brug som håndfri-sæt.

Lyden er god og klar, både under opkald, og musik-afspilning. 

Høretelefonerne fungerer også som antenne ved brug af FM-radioen, som også fungerer udmærket.

Er musik-programmet ikke nok, kan det anbefales af hente applikationen Moodagent, der kan designe spillelister efter dit humør.

HTC Wildfire S (Foto: Mobilsiden.dk)
HTC Wildfire S (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Skuffende batterilevetid

Efterhånden har jeg vænnet mig til, at de store smartphones kun holder strøm én dag. Men da det især er skærmen, der sluger meget batteri, er de mindre modeller oftest bedre til at holde på batteriet.

Derfor bliver jeg skuffet, når HTC Wildfire S kun holder strøm som de helt store topmodeller med skærme på op til 4,3 tommer - hvor Wildfire S’ kun er 3,2 tommer.

Man skal ikke forvente batteri til mere end en dags tid på HTC Wildfire S. 

Det burde kunne gøres bedre.

Gå på nettet

Internet-oplevelsen på HTC Wildfire S er udmærket. Der kan zoomes med to fingre på siderne, og mobilen vender fint siderne, hvis man lægger telefonen ned.

Faktisk er internet-oplevelsen på Wildfire S bedre, end jeg synes man kan forvente af en telefon i den størrelse, prisklasse og med den processor (600 MHz). Samtidig vil jeg dog stadig anbefale, at man bruger hjemmesider, der er tilpasset mobiltelefoner - det er helt klart her Wildfire S bedst kan være med.

Skærmen er dog ikke den største, og har man stort behov for at surfe rundt på nettet, bliver det hurtigt alt for småt.

Kamera med mange funktioner

Kameraet i HTC Wildfire S er på fem megapixels, og er egentlig fint. Der er både auto-fokus og touch-fokus, hvor kameraet fokuserer der, hvor du prikker med fingeren.

Det er også muligt at dele billederne på for eksempel Facebook, eller sende dem som mail eller MMS.

Billederne er dog ikke af særlig god kvalitet, og man skal ikke forvente at kunne bruge billederne til ret meget andet end på telefonen og måske som hurtige billeder til Facebook. Billede-kvaliteten er for kornet til at de fungerer, når man får dem over på en større skærm.

Det samme gælder for video-kvaliteten.  

Se et par eksempler på billeder taget med HTC Wildfire S herunder.

Billeder taget med HTC Wildfire S

HTC Wildfire S (Foto: Mobilsiden.dk)
HTC Wildfire S (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

SMS-funktionen frustrerer

Det er altid vigtigt, hvordan en mobil er at skrive SMS’er på, men efter min mening er det endnu vigtigere på de billigere modeller, dels fordi alternativet til den her slags “førstegangs-smartphones” måske er en mobil med fysisk tastatur, som er dejligt ligetil at skrive på, men også fordi målgruppen til for eksempel Wildfire S typisk skriver mange SMS’er.

Derfor er det yderst frustrende, når funktionen ikke leverer. Og det gør den ikke i Wildfire S. Mobilen reagerer simpelthen ikke hurtigt nok, og kan derfor ikke følge med, når man skriver.

Jeg bruger T9-tastaturet frem for det fulde QWERTY-tastatur, fordi jeg ikke synes skærmen er stor nok - men det er jo en smagssag.

Når tastaturet er fremme, oplever jeg tit (flere gange per SMS), at den ‘hopper ud’ af tastaturet, altså fjerner det.

Alt i alt en meget frustrerende opgave at skulle skrive en SMS.

Spil Angry Birds og andre spil

Den første version af Wildfire havde nogle udfordringer i forhold til spil. For eksempel var det ikke muligt at spille Angry Birds - senere blev det muligt, men tit en meget hakkende oplevelse. 

På HTC Wildfire S er oplevelsen en helt anden. Angry Birds kører uden problemer, men sammenligner man med "de store" modeller, kan man godt mærke, at det ikke er helt det samme. 

Men når man bare spiller - for eksempel Angry Birds - på Wildfire S, ligger man ikke nødvendigvis mærke til, at det ikke går så hurtigt.

Fejl i kort-funktionen

HTC Wildfire S har, ligesom alle andre Android-mobiler, en række applikationer forudindstalleret, heriblandt kort- og GPS-applikationen Google Maps Navigation. 

Her kan du dels finde lokationer på et kort, få rutevejledning eller blive guidet med offentlig trafik.

Men i HTC Wildfire S er der er såkaldt "bug" i Google Maps Navigation - altså en fejl. Når man søger på en adresse får man den normalt vist på kortet - men det kan ikke lade sig gøre på Wildfire S. Til gengæld viser den blot, hvor du selv befinder dig.

Navigations-funktionen fungerer dog stadig.

HTC Wildfire S til venstre. HTC Wildfire til højre. (Foto: Mobilsiden.dk)
HTC Wildfire S til venstre. HTC Wildfire til højre. (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Konklusion: Okay til prisen

HTC Wildfire er på mange måder en god mobil - specielt til prisen. Du får mange af de samme funktioner, som i de større modeller, men i en nedskaleret version.

Wildfire S er annonceret til en pris på 2.200 kroner uden abonnement fra salgsstart, og det passer meget præcist på de priser, man finder på Mobilpriser.dk pt.

Prisen er flere tusind kroner under den, som topmodellerne fra HTC koster. Der er hele 3000 kroner op til den kommende topmodel HTC Sensation.

Problemerne med SMS-funktionen, en sløv touch-skærm og generel sløvhed i manøvreringen gør dog, at vi ikke kan komme helt op og ringe på karakter-skalaen.

Wildfire S kan dog godt være et godt køb, til den helt unge bruger og første-gangs smartphone-ejer - hvis prisen er altafgørende. Er man bare en smule kræsen omkring smartphone-oplevelsen kan det  anbefales at ofre lidt flere penge, og i stedet købe en Desire S. 

HTC Wildfire ender på fire ud af seks stjerner.

For og imod
+ Adgang til masser af applikationer i Android Marked
+ Godt musik-program og fine høretelefoner
+ Smartphone til smal pris
+ Kan afvikle Angry Birds

- Sløv skærm
- For lille processor 
- Dårlig SMS-funktion
- Fejl i Google Maps Navigation


- billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Louisa 17-01-2012 17:10:54

Hej alle sammen.
Er der nogle kloge hoveder, der kan hjælpe mig med min htc wildfire s, som jeg fik i julegave, for under en måned siden. Efter jeg har fået den nye opdatering, hvor man kører den runde ring op, når man skal ind i telefonen, har jeg haft problemer med at downloade spil og andre programmer inde fra "market". Er der nogle der kan hjælpe... Det haster virkelig.

0 0
12-09-2011 14:30:45

hej jeg vil godt tilmelde mig htc sense så jeg kan få flere temaer men er det gratis!

0 0
Mobilsiden.dk 12-09-2011 15:01:12

Hej Mathias.

Ja, det burde ikke koste noget.

0 0
12-09-2011 20:06:57

er det man downloader også gratis jeg er træt af at der ikke står noget om pris eller penge nogen steder

0 0
Simon 03-07-2011 16:38:15

Hey

jeg ved ikke hvad jeg skal vælge imellem HTC Wildfire S eller Samsung Galaxy Ace. Hvad syntes i?

0 0
cpaaske 31-05-2011 15:19:15

Jeg har næsten ikke mere plads tilbage (26 mb) til at downloade apps. Hvad skal jeg gøre??
(jeg har flyttet dem til sd-kort)

0 0
Frederik A. H. 08-06-2011 15:49:59

Har du prøvet at genstarte den? Det plejer at hjælpe.

0 0
Frederik A. H. 28-05-2011 15:50:47

Hej. Jeg ejer nu en HTC Wildfire S, og har lagt mærke til at alle mine apps ligger i RAM'en på telefonen. Jeg tænkte så på om man kunne ligge dem ned på hukommelseskortet i stedet for. Er det muligt?

0 0
cuscuc 28-05-2011 17:05:13

jeg bruger ikke min android talefon mere men måske vis du gå der ind vor du sletter apps måske er det muligt at flytte dem på en eller anden måde vis ikke så brug bare din pc


vis det her ikke hjælper er jeg helt blank

0 0
Hotpop 28-05-2011 18:55:04

Du har ikke set jeg har skrevet hvordan :D

0 0
Frederik A. H. 08-06-2011 15:49:12

Tak for svarene. Har installeret app2sd på den og det er åbenbart ikke alle apps der kan ligges på hukommelseskortet. Men tak for svarene. :)

0 0
Hotpop 28-05-2011 16:16:29

Find app2sd på marked.

0 0
Frederik Petersen 27-05-2011 16:30:21

Hey,

Jeg fik bestil en HTC Wildfire S i hvid hos 3 i går, men nu har jeg så fået læst denne artikel. Jeg går fra en gammel Sony Ericsson k660i til den nye Wildfire S, så jeg ser det som en god ting. Jeg vil udforske Android-verdenen.

Nu spørger jeg så; er det et dumt valg at skifte fra en super gammel mobil til denne nye, smarte og flotte mobil?

Mvh
Frederik

0 0
Frederik A. H. 28-05-2011 15:48:27

Jeg har selv en Wildfire S og jeg er okay tilfreds med den.. Før jeg købte min HTC brugte jeg en Nokia N95 8GB og jeg havde ingen problemer med at tilvænne mig Android efter at have brugt nokia'en næsten 3 år.

0 0
Frederick 22-05-2011 21:54:59

jeg har haft min wildfire s i en ugen nu, og er rigtig godt tilfreds.
den ''dårlige skærm'' der bliver kritiseret så meget, har jeg ikke mærket noget til, jeg syntes at den har reageret hver gang jeg har brugt den. Ja den hænger lidt i sms-delen, men der er udelukkende pga. den lille skærm, men der vidste man jo hvad man gik ind til. brug t9- tastetur, eller landskab, og så er det ikke så slemt. og som det sidste vil jeg lige sige at jeg kører på tredje dag uden opladning og den har stadig 40% igen.

0 0
cuscuc 28-05-2011 17:07:05

har du da (leget) meget med den eller har den bare været på standby

0 0
Frederick 28-05-2011 19:00:42

se kommentar ovenover :)

0 0
Frederik Petersen 27-05-2011 16:32:25

Hey Frederick

Jeg har være meget i tvivl om, om jeg skulle have bestilt den nye Wildfire S pga strømmen. Du har netop bekræftet, at strømmen holder fint. Hvor meget bruger du mobilen, siden den holder så godt? :-)

Mvh
Frederik

0 0
Frederick 28-05-2011 18:58:47

jeg har wi-fi tændt hele tiden, og spiller ca en halv time om dagen på den, sender gennemsnitligt 20 sms'er, men jo den står på standby langt størstedelen af tiden. Men jeg syntes det svinger meget fra dag til dag, men i gennemsnit holder den 3 dage :)

0 0
Peter 18-05-2011 18:45:48

Hej.
Nu har jeg haft min Wildfire S i snart et par uger, og jeg har lagt mærke til at den bruger MEGET mere data pr. dag en min gamle "normale" Wildfire.
Min gamle wilfire brugte ca 2-10 mb/dag ved normal mail og facebook opsætning samt lidt nyheds-surf på nettet.
Den nye Wildfire S bruger hvert fald 3 mb data bare om natten, hvor jeg jo ikke bruger den. Dertil kommer et rimeligt stort dataforbrug i dagtimerne, så det samlede daglige forbrug (der før lå på en 3-10 mb) nu ligger oppe ved en 13-35 mb.
Nogen der ved hvorfor?

0 0
Hotpop 18-05-2011 20:29:09

Nej men mener man kan se under programmer hvor meget data hvert enkelt program bruger.
Prøv at tjekke.

0 0
Asger 15-05-2011 11:57:46

Jeg forstår slet ikke hvordan denne Low-end telefon kan opnå 4 ud af 6. Den bliver på mange punkter slået af Galaxy Ace som kun fik 2 ud af 6. Og ved en pris sammenligning koster galaxy Ace omkring 1900kr og Wildfire S 2100kr.

Jeg er begyndt at tænke at disse mobiltest ikke er særlige objektive, og anmelderne skifter mening for hver anmeldelse. Og så er der jo også nogle af os som ser frem til Samsung galaxy S II anmeldeslsen. De har dog anmeldt SMS delen som de giver den dårligste karakter, på trods af at den del ser ud fuldstændig magen til den gamle Galaxy S som fik 6 ud af 6 efter opdateringen.

0 0
Hotpop 14-05-2011 17:56:13

Den skal da vist til service?
Datteren har denne telefon, og intet af det du skriver er tilfældet her.
Den har også Android 2.2

0 0
SørenB 14-05-2011 20:55:54

Håber da ikke den allerede trænger til service. Jeg pakkede den nemlig ud af originalemballagen i tirsdags. Men den er stoppet tilbage i kassen igen og mit firma får den tilbage på mandag. Heldigvis var den kun til låns på en rejse.

0 0
Hotpop 14-05-2011 22:26:52

Hørt om mandagsmodel? ;)

0 0
SørenB 15-05-2011 19:11:17

Vi har fire af disse telefoner liggende, så sandsynligheden for at en af dem er lavet på en mandag er da til stede. Jeg har dog ikke lyst til at spilde min tid med at prøve andre af.
Tror måske du skulle give datterens telefon en test i stedet.

0 0
Hotpop 15-05-2011 20:21:40

Hvorfor skulle jeg dog det?

0 0
Monja 14-05-2011 14:36:00

Jeg er lige kommet hjem fra 3-butikken med 1 stk nyindkøbt htc Wildfire S. Det er min første touchtelefon, jeg har pt. en Sony Ericsson Elm. Jeg har altid været tvivlsom overfor touch, men jeg kan godt se, det er vejen frem.
Hjemmefra havde jeg i tankerne, at jeg skulle købe en Desire S ( min mand har en iPhone 4 - og den er jo lækker men dyr).
I 3-butikken sporer sælgeren mig dog ind på Wildfire S, som lige er kommet i butikkerne, som han siger. Han mener, den vil være et bedre forslag til en førstegangs køber/bruger af touchmobiler, samt at den nok vil matche mit forholdsvist beskedne brug af mobil (men det er jo heller ikke en smartphone, jeg har nu).
Vel hjemme igen vil jeg lige tjekke mobilsiden.dk omkring Wildfire S- og læser en noget skuffende anmeldelse af mobilen samt en del negative kommentarer om den.
Derfor har jeg ikke pakket den ud endnu, jeg overvejer at returnere den og betale den trods alt ret store prisforskel op til en Desire S.

Mit spørgsmål til jer erfarne smartphone brugere: Hvad tænker I om Wildfire S som min første smartphone? Jeg har ikke brugt internet overhovedet på min nuværende mobil, det havde jeg ikke tålmodighed til!
Jeg skriver mange sms´er, så den del skal bare fungere.
Håber på kommentarer asap!

0 0
Ida Nielsen 28-08-2011 13:29:27

Altså... hvis du gerne vil af med den, vil jeg da gerne købe den? Hvis man kan det? :)

0 0
Slaraffenland 15-05-2011 12:32:04

Hej Monja
Det er med mobiltelefoner som med alt muligt andet isenkram: Jo bedre et produkt du køber desto større fornøjelse får du ud af det. Du vil sandsynligvis opleve, at din Wildfire er knap så nem at gå til, som din mands iPhone. Brugervenligheden (hastighed, respons, applikationerne osv.) er langt bedre på iPhone end på Wildfire. Jeg kunne godt forestille mig, at du bliver skuffet, når du begynder at sammenligne din mands telefon med din egen. Men, Wildfire er ikke en dårlig telefon. Som May pointerer er det faktisk et godt køb til prisen. Du skal bare være indstillet på at den halter lidt i forhold til de dyrere high-end telefoner. Jeg kender en lang række personer (i alle aldersklasser) der har den første udgave af Wildfire. Langt størstedelen af dem er godt tilfredse.

Mvh
Thomas

0 0
Peter 14-05-2011 11:03:56

Intet af det du skriver er der problemer med i den nye Wildfire S. Den fungere faktisk overraskende godt indtil videre - bortset fra batteri-tiden som ikke er den bedste.

0 0
Peter 14-05-2011 11:01:11

Jeg har lige skiftet fra den gamle Wildfire til den nye Wildfire S. Og hvor er jeg afsindig glad for at jeg gjorde det. Den nye Wildfire S kan alt det den gamle wildfire ikke kunne, mht spil og hastighed. Jeg er altså overordentligt glad for den nye Wildfire S! Den er markant hurtigere, har en meget flottere skærm, kan finde mange flere app's i Market, sms-delen er MEGET bedre end i den gamle Wildfire osv osv.
Jeg kunne blive ved.
Og husk - vurder kun telefonen ud fra det den er. Det er ikke en Desire S, men en rigtig god "low-end"-telefon

0 0
May Frederiksen 16-05-2011 09:30:28

Hej Peter,
vi har lige netop vurderet den ud fra det den er, en mobil til 2200 kroner. Derfor den fine karakter.
Mvh. May, mobilsiden.dk

0 0
Anders 14-05-2011 09:54:23

Eftersom skærmen og CPU'en er opdateret, kan den så trække Live Wallpaper?

0 0
Peter 14-05-2011 11:02:00

Ja.

0 0
niller 13-05-2011 22:04:39

jeg har fået min htc wildfire s for enuge siden og den er fucking syg man

0 0
Kokomo 13-05-2011 19:28:48

Jeg synes altså, at 2200 virker som mange penge, for en mobil som ses som low-end, og med de minusser. en galaxy s koster ca. 500-600 mere, og den er da langt fra outdated og bedre på alle måder

0 0
cpaaske 13-05-2011 17:14:32

Kommer der også en video?

0 0
Dorte Rasmussen 13-05-2011 14:01:25

Har haft min wildfire s i en uge nu og kan ikke rigtigt nikke genkendende til de kritikpunkter der er. Jeg synes den fungerer aldeles udemærket og er stjerneglad for den....mit batteri holder 2 dage uden problemer og det selvom jeg flittigt bruger det til både netog musik :)

0 0
Slaraffenland 13-05-2011 13:52:26

Hej May. Tak for en fin og personlig anmeldelse. Jeg kan ikke lade være med at studse over din observation omkring batteritiden contra skærmstørrelsen. Kan det tænkes, at hunden måske ligger begravet et andet sted?

0 0
Nygaard 13-05-2011 14:04:24

Hunden ligger formentligt begravet dér, hvor det 1230mAh batteri HTC har stoppet i telefonen, burde ligge...
Til sammenligning havde den originale Wildfire mindre strømkrævende HW, og et 1300mAh batteri.

0 0
Slaraffenland 13-05-2011 14:35:31

Men, hvis årsagen blot er et mindre batteri er det vel ikke fair at sammenlignne med en anden telefon, som har en større skærm og et større batteri. Det er som at sammenligne æbler og bananer.
Btw, hvad står HW for?

0 0
Hotpop 14-05-2011 17:54:01

HW = Hardware :)

0 0
Nygaard 13-05-2011 13:46:51

Er det 2 eller 3 uger i har hygget jer med SGSII efterhånden? Og vi har kun fået teasere!

Glem nu de ligegyldige "Sådan gør du, hvis du har dummet dig på App Store" artikler, og lad de komplet uinteressante og ligegyldige low-end telefoner ligge... Og giv til gengæld læserne dét, vi alle venter på!

0 0
Hotpop 14-05-2011 17:53:08

lad de komplet uinteressante og ligegyldige low-end telefoner ligge...

Hmmm...???
Hvis de er så ligegyldige, hvorfor er det så dem der sælges flest af?

0 0
Slaraffenland 15-05-2011 12:38:43

Én af årsagerne er, at den bliver solgt som firmatelefon (i hvertfald i det firma jeg er ansat i)

Men, jeg er enig med dig... telefonen (og anmeldelsen) er overhovedet ikke ligegyldig.

0 0
14-05-2011 09:11:42

Wildfire er sådan set en vigtig mobil, den er sammen med SE X 10 mini de billigste smartphones du kan. Udover at det gør dem populære, så giver anmeldelsen et fingerpeg om hvor billig en smartphone du kan købe, uden at det føles for meget som Kina. Eftersom dette segment sælger bedre end SGSII segment så er wildfire s den vigtigste af de to. Dog er jeg enig i at SGSII er langt mere spændende.

0 0
Robert 13-05-2011 21:06:17

Det er lidt som om John G. kom af med så mange sure opstød under sms-evalueringen at han slet ikke har lyst til at bedømme SGS II længere.

0 0
Zeb 13-05-2011 13:24:53

Så I fik Wildfire S efter SGS II men fik anmeldelsen færdig hurtigere? Er der virkelig så mange ting at teste i SGSII eller er det bare fordi den er så lækker at I helst ikke vil blive færdig med anmeldelsen så den skal sendes tilbage igen? :P

0 0
Mobilsiden.dk 16-05-2011 11:39:03

Hejsa!

Så er testen af Samsung Galaxy S II klar:
http://www.mobilsiden.dk/mobiltest/samsung-galaxy-s-ii-den-fedeste-android-mobil-kaempe-mobiltest,lid.15600/

0 0

Om brug af cookies