Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Huawei Ascend Y300 - en perfekt begynder- mobil (mobiltest)

Huawei Ascend Y300 - en perfekt begynder- mobil (mobiltest)

TEST: Huawei Ascend Y300 er netop nu et af de bedste bud på en perfekt begynder-smartphone på Android-platformen.

Huawei Ascend Y300 (Foto: Huawei)
Huawei Ascend Y300 (Foto: Huawei)

For lidt mere end et år siden, helt præcist marts måned 2012, kom Huawei for alvor på manges læber i Danmark. Det var specielt på baggrund af telefonen Honor, som for alvor gav Android-konkurrenterne baghjul. En telefon, hvor man virkelig fik ”value for money”.

 - Huawei Honor - giver Android-konkurrenterne baghjul (mobiltest)

Dette er som sagt kun lidt mere end et år siden, og nu ser det ud til, at denne succes kan gentages med Ascend Y300.

Huawei Ascend Y300 debuterede på det danske marked til en uhørt skarp pris, dog eksklusivt hos TDC. Men med en pris på helt ned til 99 kroner inkl. mobilpakke 2T/3GB så får man VIRKELIG MEGET telefon for pengene.

Ved de øvrige forhandlere, som senere er kommet på, er prisen ikke set så skarp som hos TDC, men den kan købes for ned til kun 999 kroner uden abonnement.

Generelt om telefonen

Ascend Y300 kommer med en 4 tommer skærm (800 x 480 pixels opløsning), 1.0 GHz dual-core processor, 5 megapixels kamera, 4 GB intern hukommelse (dog er kun 0,98 GB tilgængeligt for brugerne), mulighed for microSD-kort på op til 32 GB, 512 MB RAM og Android 4.1.1 fra salgsæsken.

At Ascend Y300 kun kommer med en intern hukommelse, hvor 0,98 GB er tilgængeligt for brugeren er selvfølgelig ærgerligt, men et kendt problem på smartphones, hvor producenten bruger en stor del af hukommelsen fra starten.

 - Så meget plads stjæles i din smartphone

Men dog har jeg under testperioden, som har været en uges tid, haft installeret syv af mine ”must have” applikationer, samt to spil – samt taget billeder med kameraet. Og jeg er endnu ikke blevet mødt af beskeden om fyldt hukommelse. Derfor vil jeg ikke mene, at det vil være et kæmpe problem for målgruppen på Ascend Y300.

Telefonen understøtter også microSD-kort op til 32 GB hukommelse, hvis man ønsker yderligere plads.

Huawei Ascend Y300 (Foto: Huawei)
Huawei Ascend Y300 (Foto: Huawei)

Designet er neutralt

Ascend Y300 har et ganske pænt og neutralt design, som på ingen måde gør nogen fortræd, ej heller en designpris-vinder.

Foruden det, så er telefonen utrolig god at holde i hånden – god fysisk størrelse (124.5 x 63.8 x 11.2 mm) og en vægt på 130 gram. Den har også en bagside med lidt mønster i, som gør telefonen ligger godt i hånden, og ikke er for glat at holde ved.

Huawei Ascend Y300 (Foto: Huawei)
Huawei Ascend Y300 (Foto: Huawei)

Brugeroplevelsen – bestemt godkendt

Jeg har i testperioden haft gode oplevelser med Huawei Ascend Y300, som både kører pænt og stabilt. Den kan selvfølgelig ikke hamle op med topmodellerne, men hvis man ser på prisen, så kan man bestemt ikke klage.

Under testperioden har jeg ikke oplevet nogle problemer overhovedet, men er man nybegynder skal man bestemt heller ikke frygte ikke at kunne betjene telefonen, for Huawei har lavet en smart ”guide”, som fortæller dig hvordan du betjener de forskellige funktioner.

Tastaturet – beskeder og fortsat manglende ordbog

Under min test af Ascend Y300 har der været forskellige meninger omkring tastaturet men personligt har jeg vænnet mig det, og tastaturet har fungeret godt til min størrelse hånd.

Så efter fortroligheden og tilvænningen det første døgns tid, så er tastaturet og jeg endt med at blive ganske gode venner.

Huawei har i denne telefon dansk tastatur og ordbog indbygget, hvilket tildels ikke har været gældende for en række andre, tidligere, modeller fra producenten.

Ascend Y300 – bedst på specs

Huawei Ascend Y300 minder på specifikationerne en smule om Huawei Honor, som vi tidligere har anmeldt til topkarakter. Der er et par punkter, hvor der er mere ”kraft” i Honor, men den koster også fortsat næsten det dobbelte af den vejledende pris på Ascend Y300.

Sammenligner man den med HTC Desire C, som snart har et år på bagen, så er der heller ikke nogen tvivl om man for alvor får mere for pengene, blandt andet en 1.0 GHz dual-core processor mod en 600 MHz single-core processor, et større batteri, større skærm og Android 4.1 Jelly Bean. Den fås i samme prisklasse netop nu, billigste pris der er set på Mobilpriser.dk er netop nu 879 kroner uden abonnement.

Er det Samsung Galaxy Ace 2, som kampen står mod, så er der heller ikke her tvivl om prisen – hvis det handler om specifikationer og pris. Ace 2 har mindre skærm, kun 800 MHz dual-core processor og et mindre batteri, ellers er mange specifikationer lig hinanden. Dog har den 256 MB RAM mere end Ascend Y300. Galaxy Ace 2 er dog også dyrere, da den billigste pris netop nu er 1.530 kroner uden abonnement på Mobilpriser.dk.

Dermed vil jeg mene, at Huawei Ascend Y300 er den bedste Android-smartphone i det prisniveau.

Emotion UI – super fedt tiltag

Huawei Ascend Y300 kommer med brugerfladen Emotion UI, oven på Android-styresystemet, der er skabt for at give større brugervenlighed, samt give brugerne muligheden for at personificere mobilen yderligere.

- Huawei vil give kunderne brugervenlighed

Emotion UI blev præsenteret på IFA-messen i august måned sidste år, men Huawei Ascend Y300 er altså den første telefon, der kommer med det på det danske marked.

Huawei har med Emotion UI lavet store ændringer i Android-systemet, som vi kender det – eksempelvis er der ikke den sædvanlige ”program-oversigt”. I stedet vises program-ikoner og widgets ved siden af hinanden på startskærmene (der kan i alt vælges 9 startskærme). Det hele er altså trukket ud på forsiden.

Der kan vælges mellem en række temaer, tapeter og overgange.

Personligt har Emotion UI efter min mening gjort en række gode ting for styresystemet, og det er utrolig brugervenligt, samt meget nemt at navigere rundt i.

Med Emotion UI synes jeg også, at Huawei for alvor viser, at de mener det alvorligt når de siger de vil erobre det europæiske marked.

- Huawei vil erobre det danske marked med lavpris smartphones

Huawei Emotion UI gør at Android-platformen får et nyt udtryk og adskiller sig fra konkurrenterne. Det virker til, at Huawei har været længere inde i Android end HTC og Samsung eksempelvis har med deres egne brugerflader.

Personligt holder jeg også meget af det store udvalg af sjove overgange, som der er på denne mobil.

Internet – godt og funktionelt

Generelt fungerer internettet som det skal og jeg synes bestemt heller ikke, at det har krævet megen tålmodighed at få siderne indlæst, ventetiden har bestemt været godkendt.

Internetoplevelsen er ikke helt, som på en topmodel, men til den pris telefonen kan erhverves for, så kan man bestemt ikke klage. Det går i et tempo hvor man godt gider læse dagens nyheder på mobilen, samt tjekke Facebook osv.

Huawei Ascend Y300 (Foto: Huawei)
Huawei Ascend Y300 (Foto: Huawei)

Batteri – god lang batteritid

Der sidder i Huawei Ascend Y300 et batteri på 1.730 mAh og uden brug af den batteri-spare funktion, som er i telefonen, har jeg uden problemer kunne have telefonen i brug i to dage, hvor jeg har været online på mail, Facebook, sendt SMS’er og ført telefonsamtaler på samme måde som jeg plejer.

Det er ikke unormalt at oplade moderne telefoner hver eneste nat, men dette har altså ikke været nødvendigt med Ascend Y300. Batteriet er derfor bestemt godkendt.

Kamera – nemt og hurtigt

Kameraet i Ascend Y300 er et 5 megapixels kamera, som tager nogen ganske hæderlige billeder.

Det siges, at det kamera man har med sig altid er det bedste. Der er heller ikke nogen tvivl om, at kameraet i Ascend Y300 klarer sig fint.

Du kan se nogle af de billeder vi har taget i testperioden med testeksemplaret af Ascend Y300 i galleriet herunder.

Hjælpecenter – guider dig igennem alt

Huawei Ascend Y300 har fra salgsæsken af en applikation installeret, som hedder ”Hjælpecenter”. Denne guider brugeren igennem de fleste muligheder i telefonen.

Alt lige fra en introduktion, hvad de forskellige taster gør, fortæller hvad ikonerne i topgardinet betyder, lidt omkring de forskellige temaer, profiler og meget andet – samt giver svar på de ofte stillede spørgsmål.

Denne smarte ”Hjælpecenter”-funktion har måske også været en af årsagerne til, at Huawei Ascend Y300 er valgt til, at være en telefon der satses på i TDCs nye kampagne ”Kom godt i gang” med en smartphone.

Huawei Ascend Y300 (Foto: Huawei)
Huawei Ascend Y300 (Foto: Huawei)

Konklusion – den perfekte begynder-mobil

Ascend Y300 har været min følgesvend den seneste uges tid, og der har ikke været problemer med telefonen er lukket uventet ned, har genstartet eller været ”frosset i systemet”. Den har den seneste uge kørt fejlfrit og helt uden problemer.

Telefonen leverer også et overraskende godt resultat når man kigger på prisen.

Også de sammenligninger vi har lavet på specifikationer og pris med nogle af konkurrenterne, er til fordel for Huawei, og den nye Ascend Y300.

Huawei Ascend Y300 lander på 5 ud af 6 stjerner, men hvis man køber den med TDC så er der ingen tvivl, så er Huawei Ascend Y300 en telefon til 6 ud af 6 stjerner. Den er klart topkarakteren værdig, hvis prisen kun er 99 kroner.

Huawei Ascend Y300
,
1 2 3 4 5 6
Samlet Karakter:
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper Rasmussen 27-08-2013 09:13:59

Er der noget som kan fortælle om der er magnetic sensor funktion(som bl.a. tillader kompas)i Huawei y300? Hos Elgiganten siger de at det er IKKE i denne model men efter lidt søgning på nettet siger visse sider at den har - er der nogen der kender til det rigtige svar evt. gerne med en link som henvisning.
Mvh
Jesper

0 0
Anders 27-08-2013 10:45:46

Hej Jesper,

det har den ikke - har selv modellen og er en af de få ting den ikke har :) Her er et link til den danske manual: http://download.tdc.dk/pub/tdc/privat/shop/mobil/huawei.pdf

Mvh
Anders

0 0
juan08 02-08-2013 13:41:01

Hej
Mht at spise søm........Anmeldelse giver udtryk for en fejlfri telefon.......Jeg kender ikke noget, som er fejlfrit.....

Mobil telefon syntes jeg f.eks skal have en Camera knap og ikke en "knap" i skærmen

Og det med Begynder....Tsk tsk .....Jeg syntes det er svært at tilslutte mobil til pc og har oplevet at Hisuite skulle afinstall/ Install for program igen fik kontakt med mobil

Google Andoid......Blev lidt skuffet over at Google Book blev Install uden min godkendelse

Lige nu slås jeg med at lave spillelister (CA1600 musiknumre) OG det var meningen det skulle ske via PC......Og ikke at skulle side med kun mobil........Men lige den opgave driller.

MVH jan

0 0
Sten 02-08-2013 13:23:29

Så dit sammenlignings regnestykke hænger desværre ikke sammen.

Huawei Y300 (uden abonnement) koster Kr. 999.-
Huawei Ascend P2 ((uden abonnement) koster Kr. 2498.-

0 0
Sten 02-08-2013 13:03:39

Tilbuddet (med abonnement) lød oprindeligt på 2 timers tale + 3GB Data til Kr. 229.- pr. mdr. i 6 måneder. Dette abonnement findes ikke længere!!

Nu hedder det 4 timers tale + 1 GB Data til Kr. 199.- pr. mdr. i 6 måneder.

Desuden kan Y300 stadigvæk (uden abonnement) købes til Kr. 999.- hos TDC.

0 0
Freak 02-08-2013 11:53:59

Jeg har netop været inde på TDC og her kommer minimumsprisen med et halvdårligt/ubrugeligt 2T abonnement som omtalt i artiklen helt op på over 2000kr.
I går var jeg forbi Telia på Lyngbyhovedgade og her solgte man Ascend P2 for 2498,- uden abonnement.
Y300 er helt til grin i forhold til P2, så med TDCs nuværende priser er det ikke svært at vælge.

http://shop.tdc.dk/on/demandware.store/Sites-Private-Site/default/Cart-AddProduct/C904193234?addons=#addon_Datadeling_1=0&addon_Datatilvalg_1=0&addon_Rejseklar+Data_1=0

0 0
Birk 12-07-2013 20:39:17

Jeg ved ikke rigtig om jeg er den lykkelige eller ulykkelige ejer af en Y300.
Jeg kan ikke forstå at jeg skal lære ordbogen hvert eneste ord. - Og ja jeg har valgt dansk ordbog... Jeg forstår ikke hvorfor jeg først skal stave ordet - Derefter trykke på "Tryk igen for at gemme - for derefter endnu engang trykke OK.. Endnu værre er, at jeg skal lære ordbogen ord to gange... Fx. Hvis jeg skriver Dav og tilføjer det til ordbogen, så skal jeg næste gang jeg skriver Dav endnu engang tilføje det til ordbogen før den husker ordet (Ja jeg lærte ordbogen 2 gange at skrive Dav med stort).
Ved nærmere eftertanke er jeg den ulykkelige ejer. - PS Brugervejledning er der ikke noget af... Og den vejledning jeg har googlet er ikke meget værd..... - Hvis jeg gør noget forkert hører jeg gerne om det :-) Cheers...

0 0
Anders 27-08-2013 10:46:34

Brugervejledning: http://download.tdc.dk/pub/tdc/privat/shop/mobil/huawei.pdf

0 0
juan08 28-05-2013 22:36:27

Har her til aften prøvet at tage fotos efter bytning af lager pladsen.....Syntes det drillede lidt hvor Album/Kamera lukkede / Ingen kontakt ....Men efter en tid køre Kamera & Album ok igen........(Panorama foto blev også prøvet for første gang........Noget nyt jeg lige skal vende mit til)
Mht skærm ( Har kun prøvet SEmini x 10 ...Y300 er flottere at se på og hurtigere når jeg tryk.
+For mig med denne mobil.....INGEN spil install fra Huawei.......Dejligt :)

0 0
juan08 28-05-2013 16:56:46

Hej
Apps install på SD-kort regner med at de også afvikles/køres derfra ..... Er ingen nørd + jeg er over de femti.......
Pt fortæller hukommelsestatus for SD-kort:
Apps 8,03 MB
Billeder, videoer 2,38 Mb
Musik Ringetoner, Podcast: 337 MB
Diverse 43,64 MB .....( Her er jeg på gyngende grund da jeg ikke har install noget Diverse ;)


- Sider ved Apps install fra Huawei
Vejret fra Accuweather.dom Kan ikke vise vejret hvor jeg bor........Og den app kan ej slettet
DLNA ........Vil altså ikke forbindes med mit TV !
NOTEBLOK.....kan ikke lave noter til en bestemt dag/tidspunkt
MVH

0 0
Anders 28-05-2013 22:00:45

Perfekt - tusind tak for hjælpen :)

0 0
juan08 27-05-2013 19:13:42

Hej
Godt du spurgte Anders.
Har kikket lidt på min y300
Standart er >internt< på lager pladsen.

Men der er valgmulighed under lager plads hvor du skal vælge Standart Lager ENTEN internt eller SD-KORT ........Nu har jeg valgt de 8 GBs SD-kort
Efter jeg har valgt SD-kort på 8 Gb har jeg mega maget plads til Apps

Ellers har der været snakket om Antenner på Smartphone......Y300 er helt i orden efter min mening

0 0
Anders 28-05-2013 14:47:38

Tak for svaret :) Har du prøvet at installere og køre apps fra SD-kortet? Ved at man på W1 også kan få adgang til SD-kortet, men kun bruge det til foto- og medie-filer :(

0 0
Anders 27-05-2013 10:37:35

Kan man installere apps på et SD-kort på den eller kan de kun installeres på den resterende del af den interne hukommelse som på Huawei W1? Kan helt sikkert ikke nøjes med under 1 GB til apps, så hvis det ikke er muligt er det et no-go :(

Og er skærmen IPS eller TFT? TDC roder lidt rundt i det i beskrivelsen på deres hjemmeside?

0 0
juan08 08-05-2013 23:27:04

Hej
Efter en uge er jeg stadig glad for den
Batteri forbrug er minimal + bruger kan nemt skifte det løse batteri
Brugerfladen ok
Hastighed ok
Lyden (Musiklyd kunne være bedre) Som telefon er lyd ok
Skærm ok
Kontakt med pc er der 3 muligheder at vælge, men pga min alder (femti) kniber det lidt med at forstå mulighederne.
Har ikke fundet software, som kan bruges sammen med en pc OG Huawei (Nokia Sony har noget software) Ej Huawei.
De Danske menuen ok
Tastatur driller og Mobil skal holdes vandrete for at ramme taster.

0 0
Soren Klitgaard 09-05-2013 18:35:13

Hej Juan08

Du kan bruge Huawei HiSuite som software mellem PC og telefon.
Du finder det på vores Facebook side http://www.facebook.com/HuaweiDeviceDenmark under Support, eller alternativt direkte på vores internationale web side:
http://www.huaweidevice.com/resource/mini/201105239635/hi_suite_en/index.html

0 0
Lars 08-05-2013 17:18:21

999,- u/abb. i Elgiganten må da siges at være en meget fornuftig pris.

Det er da i hvert fald meget telefon for pengene.

0 0
Sten 08-05-2013 19:22:02

Ja, det er det i hvert fald. Super fornuftig phone til prisen.

Naturligvis, vil købet af en mobil altid være er spørgsmål om preferencer, smag, design og brugerflade osv. osv.

Men som en god, stabil og forholdvis hurtig phone, ja, så er Y300 et rigtig godt valg - især til prisen. Det giver så også lidt plads i budgettet til et par gode bøffer og en god flaske rødvin. :)

0 0
Robert 07-05-2013 19:18:32

Mangler stadig en sammenligning med Lumia 520. Eksisterer den telefon ikke for jer, fordi I ikke har lavet en anmeldelse? Eller er det fordi den er endnu mere prisstærk og ødelægger Huawei glansbilledet lidt?

0 0
Robert 07-05-2013 19:25:42

Flot det er Ascend W1 jeg tænker på. Nogen gange ønsker jeg man kunne slette sine indlæg :)

0 0
08-05-2013 07:38:33

Hehe:-) Lad os håbe den funktion kommer...

0 0
Sten 07-05-2013 17:45:25

Bedømmelserne på Y300 fejler bestemt ikke noget - til den meget favorable pris som TDC tilbyder.

Dog er dit indlæg møntet på selve TDC abo. Ja, men du glemmer at henvise til, hvor præcist man får samme abo. til 100.- inklusiv en uovertruffen smartphone som Y300 er til prisen. Og det er dét, det handler om. Ja, TDC er lidt dyrere end alle andre, men du adskiller tingene som i dette tilfælde hører sammen.

Derudover, glemmer du også at ALLE andre teleudbydere har et oprettelses gebyr.

0 0
Gammelpot 07-05-2013 20:51:13

Mit indlæg er ikke specielt møntet på abo. Jeg synes der bliver nævnt en del mindre gode ting ved tlf. men de bliver "undskyldt" med at den er billig og at det derfor ikke er et problem.

Pointen med "tilbuddet" fra TDC er at indkøbsprisen er mindre væsentlig og en total omkostning på knap 1700 for 6 mdr. for 2T/3Gb/md er måske nok billigt, men ikke så vildt et tilbud som når man skriver at tlf. kun koster 99,-

0 0
Sten 07-05-2013 22:55:28

Jeg tror at jeg forstår dig. Mobil ifht. pris er jo indlysende for os alle. En iPhone, SG4 eller HTC One er jo urealitisk ALT for dyre, i forhold til, hvad man for sine penge. Det ved enhver!

Sammenligner man, hvad man får for en Dual core Huwawei Y300 til sølle 99.- + seks mdrs. abo. til 229.- så ER TDC´s tilbud fremragende og SUPER billigt. Jeg kan IKKE finde noget tilsvarende tilbud pr. dags dato, der bare kommer i nærheden.

Man skal jo næsten helt tilbage til den gang, hvor man kunne købe en mobil til en krone + abo. Jeg kan simpelthen ikke mindes tidligere så fordelagtige tilbud til forbrugeren som en Huawei Y300 via TDC til 99.-

0 0
Gammelpot 08-05-2013 12:32:36

Jeg synes stadig at der nævnes alt for mange "problem områder" som så bare affærdiges med at tlf er billig.
Hvis man eksempelvis sammenligner med Lumia 620 anmeldelsen af samme anmelder: I Lumia 620 har gratis navigation over hele kloden og diverse andre Nokia programmer. Det vælger man at skøjte let henover (med en bemærkning om at hvis man har brug for det er det jo en god tlf.)
Derefter får den kritik for alt fra design, materialer, pris, kamera etc.(i øvrigt hvor man bl.a. forsøger at tage billeder indendørs i modlys etc. (hvor billederne med Huawei primært er udendørs i "venlig" belysning og ender med 3 stjerner.
For den her Huawei derimod, bliver diverse "mangler" affærdiget med at den er billig, primært baseret på et tilbud fra TDC som måske er væk om 2 uger? (Lumia'en var på tilbud til 1450,- 6 mdr. med tale/data da den blev anmeldt, men det var ikke på mobilpriser)
Det er ikke fordi jeg mistænker anmelderen for at favorisere den ene tlf. frem for den anden.
Men anmeldelserne virker bare ikke konsistente og professionelle efter min mening.

0 0
Sten 08-05-2013 12:41:22

Jeg giver dig helt ret i at anmeldelserne her på Mobilsiden.dk kunne være lang, langt bedre og af højere standard.

Modsat de engelske anmeldelser, eksempelvis, som virkelig er dybtgående og af meget høj professionel klasse, hvor stort set ingenting bliver forbigået.

0 0
Gammelpot 07-05-2013 17:23:38

Den har minimal hukommelse (som dog kan udvides), er tung, ingen ordbog etc. etc.
"Men det betyder nok ikke noget" for det er en begyndermobil og den er billig???
Og pris på 99,-? Det er så plus 199 i oprettelse og 229,- om måneden så knap 1700,- for 6 mdr. (for et abo. som koster omkring 100,- om måneden andre steder)
Forstår ikke helt linien i bedømmelserne.

0 0
Kim 07-05-2013 17:19:38

desværre bryder jeg mig heller ikke om Apples version af samme... Var der nogen der sagde 3D print?

0 0
Sten 07-05-2013 16:32:51

til Emotion UI brugerfladen findes der ikke nogen hjælp at hente på dansk - andet end den beskedne "hjælpe menu" som er i mobilen.

For de Newbies, der foretrækker at læse først og derfor prøve sig frem, er altså helt overladt til udelukkende til at prøve sig frem.

Eksempelvis, hvordan man skifter, sletter eller tilføre ikoner/programmer/Apps osv.

Der kunne godt have været fuldt en lille pædagogisk brugermanual med i æsken, eftersom målgruppen er til Newbies i smartphone verdenen.

0 0
Soren Klitgaard 07-05-2013 17:25:31

Hej Sten,
På selve telefonen ligger der et "Hjælpecenter" som guider dig igennem Emotions funktioner.
Yderligere vil jeg sørge for at vi får en dansk brugermanual til telefonen online i morgen.
I første omgang på facebook.com/huaweidevicedenmark

Med venlig hilsen
Søren
Huawei

0 0
Sten 07-05-2013 16:19:13

... men en lidt overfladisk test.

Hvis andre har gjort sig nogle erfaringer med Y300 må I gerne dele ud af dem.

Personligt er jeg glad for min Y300, som er min første smartphone.

Hvis man stadigvæk overvejer, at springe på sin første smartphone, ja, så er den super lave pris hos TDC + 6 mdrs. abonnement en rigtig, rigtig god grund til at skifte.

Manglen på en ordbog, betyder egentlig ikke noget i dagligdagen. Det er et spørgsmål om vane. SMS´er jo også kun til korte beskeder og ikke lange romaner.

Dog kender jeg ikke ret meget til de mange hjælpsomme Apps man kan benytte sig af til, at gøre oplevelsen og dagligdagen endnu nemmere. Det ved I andre meget mere om end jeg gør.

0 0
Soren Klitgaard 08-05-2013 23:11:16

Hej Sten,
Ascend Y300 har ordbog fra start. Du kan aktivere den under indstillinger for Huawei Input Method (Tastatur og input)
Vh
Søren

0 0

Om brug af cookies