Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   LG G2 - den hidtil mest gennemførte Android-smartphone (mobiltest)

LG G2 - den hidtil mest gennemførte Android-smartphone (mobiltest)

TEST: G2 er dælme en fed telefon. Så enkelt kan det siges. Læs her vores store test af LGs nye super-smartphone.

LG G2. (Foto: John G. Pedersen)
LG G2. (Foto: John G. Pedersen)

LG præsenterede den 7. august 2013, ved et arrangement i New York, deres nyeste flagskib LG G2 for offentligheden. Selvom showet var mindre, end det Samsung fyrede af ved deres Galaxy S4 event tilbage i marts måned, var budskabet det samme; at her er et topprodukt, der skal tages seriøst.

LG arbejder med sloganet ”Learning from You”. Denne ”kunden i centrum”-stil er set mange gange før, og virker kun, hvis man formår, at tage kunden alvorligt og ikke smaske telefonen ind i ubrugelige funktioner, og hele tiden bruge argumentet, at ”det vil kunderne have”.

- Web-TV: Kom tæt på LGs nye topmodel

Som du kan læse senere i denne test, slipper LG rigtigt godt fra, at fokusere på nogle, som udgangspunkt, kedeligere features. G2 kan hverken svejse under vand eller brygge kaffe, men den kan fortælle dig hvordan.

Ingen knapper – kun bag på

G2 har ingen knapper på hverken front eller sider. Faktisk er der kun tre fysiske knapper på hele telefonen, og de sidder bag på, lige under kameralinsen. Volumen op og ned, på hver sin side af powerknappen – så simpelt kan det gøres.

LG kalder det for Rear Key. Idéen baserer sig på brugerundersøgelser, hvor resultatet fortæller, at den maksimale bredde er 2,7 tommer (6,85 centimeter) for en smartphone, der skal betjenes med én hånd.

At telefonen så er 2,79” eller 7,09 cm. i bredden er en helt anden historie.

For at kunne maksimere skærmstørrelsen, men ikke bredden, og sikre at brugeren hele tiden har et godt greb om telefonen, er knapperne flyttet til bagsiden, ud for hvor pegefingeren ofte hviler, når der tales i telefon, eller den holdes i hånden.

Overfladen på bagside-knapperne er lidt anderledes end på resten af telefonen, så man er aldrig i tvivl om, hvorvidt fingeren er korrekt placeret.

LG G2. (Foto: John G. Pedersen)
LG G2. (Foto: John G. Pedersen)

Tager en kæmpe chance

LG tager en kæmpe chance, når man flytter knapperne til et så radikalt sted, som bagsiden, men det virker. Man har hele tiden godt fat om telefonen, og lydstyrken på samtaler, musik og videoer, kan let justeres.

Når skærmen er slukket kan QuickMemo aktiveres ved at holde Volumen Op inde et øjeblik. Kameraet startes på tilsvarende vis, her er det så blot Volumen Ned, der skal holdes lidt inde.

Rear Key virker så naturligt, at det på ingen måde har krævet tilvænning. Så den varmeste anbefaling til skeptikerne herfra. Heldigt nok det virker, da LG tidligere har meldt ud, at denne placering af knapper, vil gå igen på deres kommende topmodeller.

Runde former

LG G2 har bløde og runde former. Den runder flot i hjørnerne samt fra siderne og ud mod bagsiden.

Materialet er plastik, og det er synd, omvendt har det fordelen ved ikke at blive grimt og ridset nær så hurtigt som aluminium.

Det er lækkert, at LG har formået at reducere kanterne omkring skærmen, hvilket har gjort det muligt, at lægge en 5,2 tommer skærm ind på mindre plads. G2 er en lille smule større end Samsung Galaxy S4, men her er skærmen så til gengæld kun 5 tommer.

Designmæssigt er Galaxy S4 pænere end LG G2, synes jeg. Men i testperioden har jeg mødt flere med den modsatte holdning.

Opladestikket er placeret i bunden på G2, men jeg undres over at headsetstikket også er i bunden, og ikke i toppen, hvor jeg personligt foretrækker dette er placeret.

LG G2. (Foto: John G. Pedersen)
LG G2. (Foto: John G. Pedersen)

Lækker og flot skærm

G2 har en fremragende Full HD IPS skærm (1920 x 1080 pixels), som ifølge min opfattelse (jeg er ikke skærmekspert) har en mere præcis farvegengivelse, end Super AMOLED-skærmen i Galaxy S4.

Farverne er nedtonet, men også mere naturlige på LGs telefon, og set fra siden, står billedet fortsat utroligt skarpt. Den røde farve er fortsat rød, når den ses fra siden, mens den på S4 nærmest bliver orange. Det orange skær går også igen på Sony Xperia Z1, der i øvrigt har dårligere synlighed, når den betragtes fra siderne.

G2 har, når subpixels medregnes hele 6,2 millioner pixels på skærmen, mens konkurrenten Full HD AMOLED ligger på 4,1 millioner pixels. G2s skærm benytter i øvrigt RGB strip.

LG har Adreno 330 grafikprocessor med såkaldt GRAM. Dette er en lille hukommelseschip, der sidder sammen med skærmen. Når du ser et stillbillede, en mail eller læser en website hvor tingene ikke flytter sig, husker GRAM billedet.

Det aflaster grafikprocessoren (GPU) der ikke, som man normalt ser på computerskærme og smartphones, skal belastes ved ikke konstant (60 gange i sekundet) at genskabe stillbilledet.

Resultatet er 26 procent lavere strømforbrug ved visning af statiske ting på skærmen, hvilket ifølge LG, skulle give omkring 10 procent mere driftstid på en opladning.

Et Android+ med mange features

Vi har før set hvordan mobilproducenterne overlæsser Android-systemet med funktioner og eyecandy, der mere er blær, end dagligdags fornuftig funktionalitet.

LG har formålet at skabe deres eget userinterface, der ikke belaster styresystemet, så det bliver trægt. Alt, og jeg mener ALT i brugerfladen kører flydende. Der er ikke noget med, at widgets forsvinder og skal genskabe sig selv, når man kommer fra en processortung applikation, og ud på forsiden af telefonen.

Det er Android 4.2.2 der ligger på enheden ved lanceringen.

Den knapløse front giver manglen på en hjemtast, men det klares af KnockOn, der vækker telefonen ved hurtigt at dobbelt-tappe på midten af skærmen, og slukkes på samme måde. Genialt, og så naturligt at hvis du har en telefon, der ikke har en tilsvarende mulighed, så mangler det.

Hvis G2 ligger med fronten nedad kan lyden slukkes på et indgående opkald, ved at trykke på en af bagsidens knapper. Samme fremgangsmåde bruges når alarmen ringer.

Answer Me er en anden genial feature, hvor et telefonopkald kan besvares, ved at tage telefonen op til øret når den ringer. Man kan sagtens tage telefonen i hånden, og se hvem der ringer, da samtalen først forbindes når telefonen berører øret. Igen en lille funktion, der giver god mening til dagligt, hvor man ikke længere skal aktivere en skærmknap, for at kunne modtage en samtale.

Telefonen registrer også, når du tilslutter hovedtelefoner. Et lille jackstik-symbol vises i bunden af skærmen, hvorefter der vises apps som er relevante i forhold til brug af headset. Brugeren kan selv vælge, hvilke app-genveje, der skal poppe frem.

Samsung har en lignende funktion i topgardinet.

Funktionen Text Link, hvor adresser og datoer automatisk registreres i meddelelser, og som med få kliks kan overføres til kalender, kort osv, er en anden interessant nyskabelse. Uheldigvis virker det kun i USA og Korea, og det er uklart, hvorfor vi i Europa ikke har fået adgang til denne.

LG G2. (Foto: John G. Pedersen)
LG G2. (Foto: John G. Pedersen)

Flere funktioner

Hvis du er typen, der gerne vil tilpasse mobilen til det yderste, så vil du glæde dig over, at kunne ændre overgange mellem forside-skærmene, justere baggrunde og endda have forskelligt baggrundsbillede på hver forside.

Men det er slet ikke nok for LG, som også lader brugeren tilpasse soft-tasterne i bunden af skærmbilledet. Bestem for eksempel om baggrunden skal være hvid, sort eller gradueret og om hjem, skal ligge i midten. Der er seks forskellige kombinationer, der yderligere kan sættes sammen med fire farvevalg, baseret på sort og hvid.

I topgardinet er der adgang til WiFi, Bluetooth og mange andre indstillinger samt QSlide-programmer, som er ”svævende” småprogrammer, der lægger sig oven på brugerinterfacet. Det kan blandt andet være lommeregner, mail, memo, beskeder osv.

Denne del synes jeg er overflødig, men det kan også være, fordi jeg ikke selv anvender det. Heldigvis kan hele QSlide-linjen fjernes.

Et program der er værd at fremhæve er Quick Memo. Der kan tegnes og skrives med fingeren direkte oven på skærmen, og når der tages screenshots, er det muligt først at ramme det vigtige ind, inden det sendes til en modtager. Det giver lige det ekstra at destinationen på et kort er rammet ind, eller overstregningstussen er brugt på den vigtige passage i en nyhedsartikel. Quick Memo er et overbevisende lille stykke værktøj, der er savnet på andre telefoner.

Da Nexus kom på gaden var mange imponerede over billedrørs-TV slukbilledet, når telefonen gik i dvale. Denne kan også vælges på LG G2, samt to andre sluk-grafikker.

Telefonen har også udvidet multitasking, hvor et program kan slides til siden, ved brug af tre fingre. Herefter kan man åbne endnu en app. Når der f.eks. ligger tre applikationer i "Slide a side", hentes de let frem som oversigt, ved at slide med tre fingre fra venstre mod højre - smart men lidt bøvlet og organisere tre fingre på én gang.

Rod i toppen

Topgardinet er generelt en rodet affære. Alt efter hvad du aktiverer, er der hele tiden små info-ikoner. Ud over de sædvanlige med ur, batteri, netværk osv., vises også et lille blad og en informationstekst, når Stille Tilstand er sat til – ikke når den er aktiveret, men blot kodet til at starte på et bestemt tidspunkt.

Grafisk er denne del af telefonen irriterende.

Stille Tilstand svarer til Apples Forstyr ikke-funktion, hvor man kan opsætte en periode, hvor kun vigtige kontakter må komme igennem. Det er særligt nyttigt om natten eller når man sidder i møde.

LG har vedlagt en Memo-applikation og en Notebook. Disse virker fint, men problemet er, at de ikke spiller sammen. Så memo-tekster kommer ikke ind i Notebook og omvendt.

SMS og tastatur

Tastaturet på LG G2 ser rigtigt fint ud, men jeg er bare ikke blevet gode venner med det, og jeg synes ellers det har fået en stor chance.

Det lider af samme problem som de fleste andre tastaturer på Android; der er alt for mange taster fremme, særligt i den højre del. Her ses både punktum og komma. Resultatet er, at man konstant rammer disse i stedet for mellemrum.

Generelt kan man ofte spotte en Android-bruger i sin SMS-indbakke. Det er de beskeder, hvor der ofte er punktum i stedet for mellemrum, så det er altså ikke et isoleret LG-problem.

Ud over dette, virker tastaturet og ordbogen glimrende.

LG G2. (Foto: John G. Pedersen)
LG G2. (Foto: John G. Pedersen)

Forrygende lang batteritid

Det suverænt bedste ved LG G2 er batteritiden. Batteriet er på 3.000 mAh og telefonen er vanvittig god til at spare på det.

Der er tale om et nyudviklet batteri fra LGs datterselskab LG Chem Ltd, ifølge LG er de verdens største batteriproducent.

En af nyhederne i forhold til batteriets størrelse er, at mængden af ”deadspace” er reduceret, så der er blevet plads til endnu flere battericeller på samme plads.

Der er egentlig ikke så mange indstillinger at rode i, andet end den nærmest obligatoriske Strømsparer, der kan slå en masse strømtunge ting fra, når telefonens batteri kommer under et bestemt niveau. Min står på 10 procent.

Min rekord er 17 timer og 52 minutter. På denne dag havde jeg 1:42 minutters samtale, 4 timers skærmtid og 45 minutters TuneIn Radio, og så var der stadig 8 procent tilbage, da jeg gik i seng.

Opladeren i salgsæsken er på 1,7 ampere output, altså mere end de 1 ampere der normalt er standard for smartphone-opladere. Som ekstra tilbehør kommer en 3 ampere oplader, der kan lade batteriet fra 0-80 procent på kun 30 minutter.

Du skal være opmærksom på, at nogle af de USB-strømstik der fås til biler, ofte har et forholdsvist lavt output – min ligger lige under 1 ampere. Så når jeg kører med navigation (der i øvrigt virker fint) kan telefonen kun med nød og næppe holde sig status-quo på batteriniveauet under kørslen. G2 kræver altså en forholdsvis kraftig oplader.

LG G2 er den telefon jeg har i nyere tid har testet, der har den bedste batteritid.

Fantastisk godt kamera med OIS

Hidtil har vi kun set 4 og 8 megapixels telefoner på markedet med optisk billede-stabilisator - Optical Image Stabilizer (OIS), men LG introducerer nu OIS i et kamera på 13 megapixels.

Sensoren er 1/3" BSI.

Stabilisatoren sørger for, at minimere antallet af rystelser, med skarpere billeder som resultat. Det virker godt, og desuden har kameraet ni-punkts autofokus.

På videodelen kan du optage i Full HD med 60 fps, hvilket er ganske meget, om end der nok ikke er så meget at bruge det til, da eksempelvis YouTube kun understøtter 30 fps, men fedt man kan.

I video kan der benyttes en særlig lydzoom, hvor lyden på det der zoomes ind på forstærkes. Det fungerer, men ikke voldsomt overbevisende.

Derimod virker muligheden, for at tage snapshot-fotos mens videooptageren kører, virkelig godt. Og billederne bliver endda skarpe.

Generelt har kameraet mange indstillings-muligheder, hvor min favorit er manualt fokus, der er en kærkommen feature for den kreative hobbyfotograf.

Alt i alt performer kameraret godt, og selv når der anvendes fotolys i mørke opgiveler, bliver billederne fornuftige.

Jeg synes kameraet er, hvad jeg vil kalde for, overraskende godt, selvom udløseren godt kunne reagere hurtigere – og desuden er kameraet ikke særligt glad for modlys.

LG G2. (Foto: John G. Pedersen)
LG G2. (Foto: John G. Pedersen)

Konklusion: LG har slået en 6’er

LG overraskede med Optimus G, der til prisen var en ganske fin konkurrent til de store producenters topprodukter, men G2 overgår klart på flere punkter.

Testperioden har ikke budt på dropcalls, crash af programmer eller unødige genstater af telefonen. G2 er virkelig en stabil telefon.

Ud over de ting jeg har nævnt i anmeldelsen, kan jeg slutteligt bemærke, at højtaleren sidder i bunden og ikke bag på. Placeringen er optimal, og højtaleren lyder fornuftigt, men overgår ikke lyden fra iPhone og HTC One.

G2 kan afspille lydfiler på 24 bit, 192 kHz. Det der kaldes for studiekvalitet. Fint at muligheden er der, men det gavner jo ikke noget, når der ikke rigtigt er noget materiale i den kvalitet tilgængelig. Og det hjælper ikke at re-sample en CD, da dennes lydopløsning kun er 16 bit, 44.1, kHz.

LG fortalte ved introduktionen, at G2 vil koste mellem 3.500 og 4.000 kroner uden abonnement, for versionen med 32 GB hukommelse, og aktuelt ligger prisen ifølge Mobilpriser.dk på ned til lige omkring 4.000 kroner (uden abonnement).

Det er en VILDT stærk pris på et stærkt produkt, der sagtens kan give konkurrenterne fra Samsung, HTC og Sony baghjul. For dælen det er en fed telefon, og det får mine allerbedste anbefalinger.

LG har slået en 6’er – G2 fortjener 6 ud af 6 stjerner.



Se også:
- Web-TV: Kom tæt på LG G2

Web-TV: Se testen af LG G2

Plus / minus

PLUS

-          Skærm og farveægthed
-          Batteritid!
-          Dagligdags fede features der giver mening

 
MINUS

-          Grafisk rod i topgardinet
-          Ikke udskiftelig batteri
-          Ikke mulighed for udvidelse af hukommelse


BONUSINFO:
Clipboard kan indeholde flere tekstklips. Så når du har kopieret en tekst, kan du når den skal indsættes, vælge mellem de tidligere kopierede tekster.

LG G2
,
1 2 3 4 5 6
Samlet Karakter:

LG G2 - billigste pris fra 2256kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter 05-12-2013 23:32:54

Nu hvor prisen er næsten identisk på en LG G2 og HTC One, hvilken skal bør jeg vælge? Og hvad er jeres berundelse(r)?

0 0
Peter 05-12-2013 23:33:46

Eller bør man tage Nexus 5?

0 0
Thomas 08-10-2013 12:30:48

jeg fik min LG G2 i sidste uge hvor man , når man satte fingeren over højre højtaler på telefonen høre venstre højtaler skrattede og spillede meget lavt , og det modsatte hvor man så kan høre Højre højtaler spille rigtig godt
jeg sendte tlf tilbage og har nu fået en ny med samme problem, dog uden skratlyde , men hvor den næsten ikke spiller
er der andre med de oplevelser ?

1 0
Lasse Møller Jacobsen 10-10-2013 14:06:46

Det kan du også se i manualen, på side 14:

http://support.t-mobile.com/docs/DOC-9388

0 0
Lasse Møller Jacobsen 10-10-2013 14:02:12

Der kun 1 højtaler, den til højre. I venstre side er mikrofonen, som er gemt bag det samme gitter som højre højtaler!

0 0
Thomas 13-10-2013 07:43:52

vildt nok,,, troede sku da den kunne afspille stereo,,, men det skrattede og krattede ud af den " mic
og jeg fik en ny tlf

0 0
Jesper 04-10-2013 12:56:22

Er jeg den eneste som synes auto-brightness ikke fungerer på min G2?

0 0
Kenni Albin Christensen 30-09-2013 11:42:42

er der nogen der ved om denne funktion vil kunne komme på Sony Xperia z1 via en software opdatering? står og vakler lidt mellem de to.. og det er en funktion jeg virkelig godt kunne tænke mig, på min næste fon..

0 0
MGApcPro 30-09-2013 12:05:49

Du skal ikke regne med det, det er nok mere sandsynligt at nogen laver en android applikation som kan det, med mindre funktionen kræver at man har root'ed sin telefon.

0 0
Stig Nygaard 26-09-2013 20:00:07

G2 kan afspille lydfiler på 24 bit, 192 kHz. Det der kaldes for studiekvalitet. Fint at muligheden er der, men det gavner jo ikke noget, når der ikke rigtigt er noget materiale i den kvalitet tilgængelig. Og det hjælper ikke at re-sample en CD, da dennes lydopløsning kun er 16 bit, 44.1, kHz.


For 24 bit musik i diverse sampling rates, tjek f.eks. https://www.hdtracks.com/ hvor jeg er flittig kunde. Det fylder til gengæld en del, og nej derfor er det nok stadig ikke så oplagt at have liggende på en mobiltelefon (som sikkert heller ikke har så god lyd at der alligevel er noget at vinde med 24 bit og højere samplings frekvenser). Men svært at få fat på synes jeg nu ikke det er. Lyd rippet fra audio DVD'ere er også typisk (men dog ikke altid) 24bit/48kHz eller bedre.

0 0
CJ 26-09-2013 21:31:42

(som sikkert heller ikke har så god lyd at der alligevel er noget at vinde med 24 bit og højere samplings frekvenser)

Så længe lyden ikke bliver værre er det vel ok at have muligheden :-)

0 0
MGApcPro 25-09-2013 18:27:34

Personligt har jeg ikke været en fan af lg's smartphones, mest fordi lg ikke har haft så meget erfaring i smartphone markedet og deres UI har været noget rod.
Jeg må dog sige at jeg er imponeret med denne telefon, og hvis lg skal stå for den næste nexus, ville jeg uden tvivl købe den hvis den bare ligner denne telefon en lille smule.
LG er endelig blevet en rigtig smartphone producent :D

0 0
Mads 23-09-2013 11:05:29

Jeg har stadig en 2x liggende. Det er rigtigt at den ikke var super stabil, men så slemt var det altså heller ikke. Jeg var tilfreds nok med den og det kan slet ikke skræmme mig væk fra LG på nuværende tidspunkt. Som skrevet har de efterfølgende modeller vist været helt i orden.

0 0
23-09-2013 14:47:34

Bortset fra opdateringer, som de heller ikke har været de bedste til.

0 0
spawn 23-09-2013 10:29:51

og rigtig fed telefon
Har også haft en Optimus2x men det skal man nu ikke lade sig skræmme af. De efterfølgende LG modeller Optimus G og Nexus 4 der er søstermodel til denne, har været helt fantastiske mobiler til super konkurrence dygtige priser.

LG G2 har jeg også haft lejlighed til at lege lidt med og det er virkelig en fed telefon - personligt venter jeg dog nok på Nexus 5 der netop er baseret på LG G2, derved sikres altid nyeste rå Android version.

0 0
lsj 23-09-2013 03:57:18

aldrig mere lg... havde en opimus 2x.... værre mobil skal man lede meget længe efter... næh sony xperia z1 tak til mig

0 0
Frank Jessen 05-10-2013 11:09:01

LG har lavet 1 fuckup og den har de nok ikke tænkt sig at lave igen. Optimus G virker forrygende godt og ser ud til den nye G2 er endnu bedre, så giv dem en chance til.

0 0
Jesper Søgaard 23-09-2013 11:34:46

Jeg forstår din frustration. Har selv ejet en 2X og ved hvor forfærdelig en telefon det var. Vovede mig dog tilbage i LG-lejren med Optimus G. Sjældent har jeg ejet en telefon i så lang tid. Fantastisk hardware. Bryder mig dog ikke så meget om deres eget GUI så jeg har installeret en anden launcher. G2 er min næste telefon - også selvom jeg har ejet en 2X. Giv den en chance - de har flyttet sig meget siden da!

0 0
lsj 23-09-2013 16:21:54

det er da kun godt at nogen folk har det godt med LG.... og kan godt se at nogen af deres mobiler virker som de skal... men de (LG) har bare ødelagt så meget tillid at jeg aldrig vil have en mere...

0 0
Bernbutt 22-09-2013 12:03:37

Prøv og læs på XDA: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2447493

0 0
beverly 22-09-2013 17:01:08

Fantastisk læsning...det kan man jo bruge til noget

0 0
beverly 21-09-2013 23:29:50

Har nu set på forskellige anmeldelser om G2 og synes der er mange forskellige meninger om den. Nogle er begejstret og andre ikke. Mobilmagasinet.dk klapper ikke ligefrem i hænderne. Måske LG har uppet sig denne gang. Har tidligere ejet en Optimus 2X fra LG, den var så fejlbehæftet at den gjorde mig frustreret....spørgsmålet er så om jeg tør hoppe på vognen denne gang. Må da nok sige at man her på mobilsiden.dk har givet G2 karakterer til UG

0 0
Frank Jessen 05-10-2013 11:06:29

Jeg har en LG Optimus G som kom lige inden G2 og den kører super godt. Har selv haft en Optimus 2X og kender flere der havde den og kun oplevede problemer, men den brøler har LG ikke turde lave siden. Du får rigtig meget for pengene med LG i modsætning til Slamsung, HTC og Sony som er prissat fuldstændigt sindsygt.

0 0
CJ 05-10-2013 17:00:09

Ja, har nu haft G2 en uge og den har nogle klare kvaliteter. Minus for mange kunne være design/vægt/størrelse/(software). Jeg kommer jo fra SG3 og skal lidt vænne mig til størrelsen. Den er ikke meget større, men den føles lidt anderledes. Opsætning er lidt andeledes end Samsung, men med lidt snilde får man den jo til at være som man vil. Den er ikke for mormor med mindre hun har nogen der kan hjælpe sig. Hvis den bliver sat godt op ville hun sikkert blive glad for den alligevel

De helt store plusser for mig er den virkelig gode skærm, hastigheden og ikke mindst batteriet. BAtteriet holder til meget og har ikke løbet det ned endnu på en dag. Ydermere har Qualcomm lavet Quickcharge 2 til Snapdragon 800 m.m. og G2 lades temmelig hurtigt op. Batteritid og opladning er af en helt anden verden end hidtil. Motorola's Maxx er måske holdbar lidt længere, men tvivler på den kan lades helt op fra 0 på et par timer. Den sluger stort set ikke batteri i stand by. LG har været ganske snu. Og med strømspare falder den ca 1% på en nat. Jeg har endnu ikke ladet den op over en nat :-)

0 0
mbp 21-09-2013 00:05:21

Bliver telefonen ikke alt for stor?

Da jeg gik fra Nexus One til Samsung Galaxy S2 synes jeg at telefonen blev for stor og ofte svær at styre med en hånd. Siden da kom den endnu større Galaxy S4, og LG G2 er endnu større.

0 0
Morten Jensen 21-09-2013 08:17:15

Det er jo helt klart en smagssag.
Jeg har netop købt en Galaxy S4 til min kone i fødselsdagsgave, og den synes jeg faktisk ikke er for stor at have i hånden.
Og G2'eren er kun 1mm bredere og 2mm højere end S4'eren, så jeg vil nok personligt ikke have noget problem med størrelsen. :-)

0 0
Jespr 20-09-2013 23:55:35

Nexus 5 kommer højest sandsynligt til at bygge på G2, så venter hellere på den. Regner med at den får 7 stjerner :-)

0 0
Nikolaj Kravchenko 20-09-2013 17:36:24

hejsa, kommer der også en video anmeldelse?;)

0 0
Mads 20-09-2013 16:40:35

Flot anmeldelse John. Det er ikke tit vi ser 6 stjerner. En anmelder fra Computerworld var ikke helt så begejstret og det gjorde mig noget bekymret. Den skal selvfølgelig prøves i egen hånd og jeg glæder mig bare til de får den i Elgiganten og sætter prisen en anelse ned ;)

0 0
01-11-2013 23:15:35

Ja 6 stjerner er nok lige i overkanten, når batteriet sidder fast i den og ikke kan skiftes. Det begrænser jo levetiden utrolig meget og den taber utrolig meget værdi, hvis man skal sælge den brugt efter 1-2 år, da batteriet så kan dø når som helst. Dermed skal man regne med hurtigt at skulle ud og købe en ny mobil, selvom den kun er 1-2 år gammel.

0 0
sebz4n 20-09-2013 14:52:12

Man kan få den hos 3 til 2500 kr med unlimited abb. i et halv år. Hvor ærgerligt at jeg stadig er bundet fra min HTC One :(

0 0
Robert 20-09-2013 12:52:52

Flot anmeldelse og jeg fornemmer virkelig du har haft en god tid med mobilen i testperioden. Jeg har hele tiden haft fokus på Note 3 som kommer til at koste omkring 5300-5500kr og da sparer man jo virkelig meget på G2'eren.

Det kan jo næsten ikke gå galt at købe sådan en fætter her til omkring 4000 kr også selvom de ikke opdaterer softwaren alt for mange gange.

0 0
Mobilsiden.dk 20-09-2013 13:13:11

Tak Robert :)

Men indtil videre er der ingen grund til opdatering, da den jo virker fint :)

0 0
20-09-2013 20:07:58

Arhhh John. I piver sq altid over manglende opdateringer på Android. Så det er vel ikke anderledes for denne? Jeg mener LG er ikke ligefrem berømt for at være de hurtigste t at komme med opdateringer.

0 0
Thomas Larsen 20-09-2013 20:29:30

Sikker på at hans LG-buddy lovede at Android opdateringer var hurtige over en kop thé.

0 0
gielsgaard 20-09-2013 13:56:44

John , der er jo næsten altid lidt justeringer på en ny model, og hvis de kommer for langsomt er det et problem for mange. Men har ingen fornemmelse om hvordan den slags kører for LG.

0 0
baagoe 20-09-2013 12:18:43

Hej John din mindste pris over 6 mdr. er ikke korrekt. callme har kun 1mdr. opsigelse så det er kun for mobil+1mdr.+oprettelse. prisen er 3500kr hos calle.
ville være fedt hvis mobilpriser ville korigere for callmes manipulation det gælder nemlig alle mobiler

0 0
Thomas Ulvedal 20-09-2013 13:28:14

Hej Marthiasdk

Alle telefoner hos Call me, ligger med 1 måneds abonnement, de kører nemlig ikke med 6 måneders binding.
Vores system, viser minumumsprisen for bindingsperioden, som er 1 måned + 6 mdr's afdrag af telefonen.
Du kan se deres regnestykke her:

Betal for mobil her og nu 0 kr.
Mobilens pris pr. md. i 6 mdr. 596 kr.
Abonnement pr. md. 149 kr.
Regningsadm. pr. md. 6,50 kr.
I alt pr. md. 751,50 kr.

Oprettelse 99 kr.
Mindstepris 3.879,50 kr

0 0
Mobilsiden.dk 20-09-2013 12:44:29

Ja, der er lidt med prissætningen. Jeg har justeret teksten i anmeldelsen en smule - som jeg også lige skrev til Mathiasdk.

0 0
mathiasdk 20-09-2013 12:14:51

1) Jack-stik'et er placeret i bundet, da det så passer med at du holder rigtigt på telefonen når du tager den op af lommen, hvis du vender den med bunden opad og skærmen indad i lommen. Så passer det med at dine pegefinger er på de tre knapper bagpå.

2) Du burde som indholdsleverandør til mobilsiden.dk vide at CallMe's priser er for hardware plus 1 måneds abonnement og ikke seks måneder. Prisen inkl. seks måneders abb ved CallMe er 4324 kr. Det er dog stadigt en billig mobil, og man kan jo vælge at bestille hos CallMe og opsige abb. med det samme, hvis man ønsker det.


Når det er sagt synes jeg alt i alt du kommer med en god anmeldelse, og jeg ser frem til at få fingrene i LG G2 :)

0 0
Mobilsiden.dk 20-09-2013 12:43:58

1/ Jeg er nok bare gammeldags og glad for det sidder i toppen :)

2/ Jeg kan godt se, at der er lidt med prissætningen. Jeg har på basis af din kommentar justeret teksten i anmeldelsen en smule.

3/ Mange tak :)

0 0
Lasse Møller Jacobsen 20-09-2013 16:35:20

John, har du før prøvet at ligge din mobil i lommen som beskrevet af mathiasdk?
Hvis ikke, så er det på tide.

Jeg har altid gjort sådan og kan kun anbefale det, som sagt den ligger perfekt i hånden når man så tager den op.

.. og ens headset ledning falder ikke ned foran skærmen, når man daser på sofaen og holder mobilen vertikalt.

... og alle indgange til mobilen (usb og headset) sidder det samme sted.

0 0
mathiasdk 20-09-2013 12:15:24

nummer 1 er selvfølgeligt ikke et kritik punkt blot en observation :)

0 0
Jesper Søgaard 20-09-2013 11:53:28

Fed anmeldelse og det bekræfter blot at denne telefon helt klart er min næste! Designet synes jeg er det fedeste på markedet i øjeblikket og mine bekymringer omkring batteritid og software er gjort til skamme.

Kan slet ikke vente til den kommer på markedet!

0 0
Thomas Larsen 20-09-2013 11:52:42

Called it :)

3/6 til den nye Nexus pga enkeltstående problemer usagligt og ukritisk kastet over til forkerte aktør? :)

0 0
CerB 20-09-2013 11:44:10

Endelig igen en telefon med stik til headset i bunden, det er altså bare så meget nemmere at tage telefonen op af lommen og betjene musikken når det stik sidder der

0 0
CJ 20-09-2013 12:00:10

Ja, det var også en ting jeg synes var dumt at Samsung ændrede.... Ikke at jeg bruger det så meget. Kan være jeg havde brugt den mere hvis de ikke havde flyttet stikket :-)

0 0
Jesper Søgaard 20-09-2013 11:54:18

Jeg stikker altid telefonen i lommen med bunden opad. Derfor er jeg helt enig med dig i at et jackstik i bunden er at foretrække.

Ligeledes giver det god mening når den sidder i en bilholder!

0 0
CJ 20-09-2013 11:42:05

Synes det er skønt at der pt er 3 telefoner (Note 3, Z1 og så G2) der frister mig. Havde prisen været den samme var valget blevet mellem Z1 og G2. Note 3 røg ud efter en del overvejelser. Trænger til lidt anderledes end Samsung. Har ikke meget dårligt at sige om dem ellers. Har dog aldrig været glad for den fysiske hjem knap. Har spurgt et par stykker med Note 2 om de vil købe Note 3 og de synes at den i længden virker for stor. Også en af mine overvejelser. Kommer til gengæld nok til at savne SD kort og udskifteligt batteri, men lad os se

G2's generelt gode anmeldelser, ikke mindst batteriet og en fordelagtig pris gør at jeg glæder mig til 4. okt når den (forhåbentlig) lander i DK.
Krydser så fingre for at LG gør op med deres manglende opdateringer af software. Hvis ikke må jeg jo se om jeg kan leve med det :-)

1 0
CJ 28-09-2013 09:24:29

Sådan. På lager i Proshop Århus. Et par kopper kaffe mere og jeg er på vej :-)

0 0
Kenneth 20-09-2013 12:45:54

Nu havde jeg en Optimus 2X, hvor jeg var godt og grundig træt af de manglende opdateringer. Men har ikke holdt øje med hvordan de har håndteret deres efterfølgende modeller mht. opdateringer. Er der nogen der ved noget om det?

0 0
Sebastian H. 20-09-2013 23:54:51

Tror ikke du skal regne med en masse opdateringer...
Jeg selv, der har en Optimus G, har kun fået en lille opdatering på 20mb (siden den udkom), og den kører stadig Android 4,1, mens alle andre kører 4,2 eller 4,3.
Synes det er ret skuffende at LG ikke kan finde ud af at tage sig sammen, når det kommer til softwareopdateringer...

0 0
netfors 23-09-2013 08:56:23

Hmm, min Galaxy S3 kører nu stadig med 4.1.2 selvom der er blevet lovet opdateringer de sidte mange måneder? Min kernel ver. er fra den 22 dec 2012, så det er nu ikke kun LG der ligger på den lade side, på dette punkt ???? Det skal dog lige siges, min telefon er fra 3, som jo heller ikke lige er kendt for deres hurtighed, når det drejer sig om sw opdateringer? Nu har Samsung dog "lovet noget med en ver 4.3 snart? Men snart i deres verden er inden for et måneder? Og den kan jo også blive droppet ligesom deres 4.2 pludselig blev?

0 0

Om brug af cookies