Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   LG Optimus 2X - Dual-core - dobbelt så godt? (mobiltest)

LG Optimus 2X - Dual-core - dobbelt så godt? (mobiltest)

TEST: Læs her den store test af verdens første Dual-Core-mobil LG Optimus 2X. Dens største salgspunkter er god batterilevetid, lækkert design og en flot skærm.

Testen af LG Optimus 2X blev skudt i gang med første del, der var en meget kort gennemgang af en meget tidlig version af 2X'eren. Siden dengang er vores test-eksemplar blevet udskiftet op til flere gange, da de har lidt af diverse børnesygdomme.

Det nuværende eksemplar er stort set final edition, og jeg vil starte med at konkludere, at de tidligere fejl, der var i produktet, nu er rettet. Der er altså hverken problemer med forbindelsen eller forkortet batterilevetid - tvært imod.

I både video og tekst har vi ellers tidligere omtalt et par skønhedsfejl på den tidlige version vi havde af Optimus 2X - men det var jo netop en tidlig version, og alt det er jo ligegyldigt, så længe den endelige version performer.

Laaang batterilevetid

Lad os bare starte med batterilevetiden. For den er væsentlig forøget. Faktisk så meget, at jeg i en periode med min egen smartphone (som ikke er en Optimus 2X) føler mig helt handikappet af den korte batterilevetid.

Jeg oplever at have batteri til mere end en hel dag på farten, med fuld knald på mails, SMS'er, samtaler, Facebook, og hvad man ellers fordriver tiden med på sin smartphone i løbet af dagen. Den holder tilmed natten over og et godt stykke op ad næste dag.

En 30 - 40 procents forøgelse er nok ikke meget galt. Det kan selvfølgelig variere, afhængig af, hvilke apps man kører, samtale-mængder og -længder, og så videre.

Batteriet der sidder i LG Optimus er på 1500 mAh, ligesom det der for eksempel sidder i Samsung Galaxy S.

På bagsiden har Google fået en central og tydelig placering på et metal-bånd. Der er en smagssag, om man synes det er pænt eller for meget.
På bagsiden har Google fået en central og tydelig placering på et metal-bånd. Der er en smagssag, om man synes det er pænt eller for meget.

Lækkerheds-faktor

Optimus 2X er på alle måder en lækker mobil.

Designet er godt, og selvom bagsiden er udført i plastik virker den på ingen måde billig eller plastik-agtig. Rammen er i metal, og hele mobilen har en solid 'feel'. Den ligger godt i hånden, og er stor, uden at man forstrækker fingrene ved at betjene den med én hånd.

Optimus 2X har kamera på begge sider, og en fuld touch-skærm.

Af udseende ligner LG Optimus 2X en god blanding mellem en iPhone og Samsung Galaxy S. Efter min mening har den fået det bedste fra begge.

Flot skærm

Skærmen på Optimus 2X har en opløsning på 800 x 400 pixels, men det siger jo ikke nødvendigvis så meget.

Jeg sammenligner især skærmen med Super AMOLED-skærmen på Samsung Galaxy S, som pt. har én af de bedste skærme på markedet.

Testen er foretaget med applikationen Screen Test. Det er tydeligt, at Samsung Galaxy S gengiver sort som sort, hvor LG Optimus 2X har en mere grå sort. Til gengæld er hvid på Optimus 2X bedre, og mere klar end på Galaxy S. Generelt kan Optimus 2X godt klare sammenligningen - det er en rigtig flot skærm.

Betragtningsvinklen på Optimus 2X er også rigtig god - det vil sige farverne og billedet bliver ved med at stå skarpt, selvom man ser på den fra siden.

Skærmen er i øvrigt hurtigt reagerende, og jeg oplever aldrig, at den ikke reagerer. Hverken ved tryk på ikoner, eller ved manøvrering rundt i menuerne og startskærmene. De fire touch-knapper i bunden af telefonen fungerer fuldstændig som faste knapper.

Eneste finger der er at sætte på skærmen er, at den bliver let fedtet, når man gør netop det - sætter fingre på den.

God samtale-kvalitet

Nogle læsere har bedt om en vurdering af samtale-kvaliteten på LG Optimus 2X. Det ville jeg ikke umiddelbart have valgt at tage med - ganske simpelt fordi der ikke er noget at skrive.

Samtalekvaliteten er klar og tydelig, og jeg har ikke oplevet udfald, dårlig forbindelse eller lignende.

Det er så utaknemligt, at man ikke tænker over det, så længe det fungerer, men brokker sig gevaldigt, hvis det ikke gør. Og sådan er det også på Optimus 2X. Man tænker ikke over det, fordi det ikke er et problem.

God SMS-funktion

SMS-skrivning på LG Optimus 2X er nemt og ligetil. Fordi skærmen, som nævnt ovenfor, reagerer hurtigt, er det muligt at SMS'e tilsvarende hurtigt.

Der er ikke æøå indbygget i tastaturet, men de findes ved at holde a eller o nede. I øvrigt finder telefonen selv ud af, at man mener selvfølgelig, når man skriver selvfolgelig, og retter det. Kan man ikke leve med det, kan et dansk tastatur hentes i Android Marked. Scandinavian Keyboard kan anbefales.

Der er ikke Swype på denne version af Optimus 2X.

Under SMS-oversigten kan man se et billede af den person, der har SMS'et, hvis man altså er venner med vedkommende på Facebook, eller har gemt et billede af personen på anden vis.

Facebook-kontakterne hentes automatisk ind, hvis man giver tilladelse til det under opsætningen.

SMS'erne vises under hver person i en tråd, ligesom Apple introducerede det på iPhone i sin tid.

Tynde applikations-råd

LG har lavet den udemærket opfindelse App Advisor, der giver dig forslag til applikationer ud fra dit land.

Ideen er super god - udførslen er mindre god. Forslagene begrænser sig nemlig til 10 applikationer, inklusiv en app til læsning af Word- og Excel-dokumenter, en app der guider dig til nærmeste apotek, lægevagt eller skadestue, en app der guider dig til nærmeste hæveautomat og så videre.

Alt sammen meget nyttigt, men jeg forstår ikke, hvorfor der ikke er henvisninger til nogle af de yderst populære applikationer, som for eksempel Endomondo, Angry Birds eller lignende.

Vælg den rigtige Facebook

Som en lille sidebemærkning vil jeg anbefale at styre uden om 'Facebook for LG', og i stedet hente 'Facebook for Android' i Android Marked, hvis man har investeret i Optimus 2X.

Facebook til LG er en begrænset oplevelse, og bestemt ikke en smartphone værdig. Som vi tidligere har skrevet om på Mobilsiden.dk, er der stor forskel på, hvad man får i de forskellige Facebook-applikationer, og forskellen på disse to er enorm.

I 'Facebook for LG' går man glip af Begivenheder, Places, Chat, Push-notifikationer, ligesom synkroniseringen af kontakter hænger gevaldigt.

Opsætningen af Optimus 2X er generel rigtig nem og overskuelig, og især hvis du benytter en Google-konto er det lige til at gå til.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du sætter din Live- eller Hotmail-konto op på din Android-mobil, kan du finde en guide her.

Jævn musik-oplevelse

Musikafspilleren i LG Optimus 2X er en pæn og overskuelig sag. Du kan danne dine egne playlister, ud fra musikken på din mobil,

Lyden er godkendt, men heller ikke mere end det. Forstærker-chippen i Optimus 2X er ikke lige så god, som for eksempel den i Samsung Galaxy S. Den har en lidt høj forvrængning, men ikke mere, end man sagtens kan holde ud at høre på det.

Det skal siges, at jeg ikke har fået de høretelefoner med, som følger med Optimus 2X ved køb. Jeg har derfor brugt mine egne.

Kameraet er det største minus

Kameraet på Optimus 2X er på 8 megapixels, med en lang række features som autofokus, smilegenkendelse, billedestabilisator, panorama-billeder med flere.

De 8 megapixels til trods er billedekvaliteten langt fra imponerende. Billederne er kornede, grynede og mere end almindeligt rystede. Billedestabilisatoren burde gøre billederne mindre rystede, men det virker ikke rigtigt. Det er nærmest umuligt at få gode billeder ud af Optimus 2X, med mindre der ikke er levende billeder i motivet.

Det samme kan siges om video-optagelsen. Optimus 2X optager i HD, med opløsningen 1920x1080 og 1080p. Det gør den til gengæld ikke ret godt. Billedet er nemt at ryste, og pixelerer i et væld.

Andre anmeldere har rost kameraet i LG Optimus 2X, men ved en gennemgang af deres billeder er det tydeligt, at de har præcis de samme fejl, som de billeder vi har taget med Optimus 2X.

Smilegenkendelsen fungerer nogenlunde, men tager ind imellem nogle billeder af et yderst surt ansigt. Så helt præcis er den ikke.

Panorama-funktionen fungerer rigtig godt, selvom billederne stadig ikke er skarpe - og man kan nok diskutere, hvor anvendelig funktionen er i hverdagen.

Kameraet på 1,3 megapixels på forsiden fungerer udemærket til video-opkald. Det er som forside-kameraer typisk er - ikke for skarpt, men OK til formålet.

Kamera-menuen er til gengæld god og overskuelig. De små ikoner i toppen, som indstillinger, slå blitz til/fra og så videre, tipper og lægger sig ned, når du vender mobilen for at tage billeder liggende.

I et lille billede i hjørnet kan du se det sidste foto du har taget, og herfra er der adgang til galleriet.

I galleriet herunder kan du se et par eksempler på billeder taget med Optimus 2X.

OBS! LG siger til Mobilsiden.dk, at software og hardware er rettet til i den helt endelige version, så kameraet er bedre. Når den endelige version er klar og opdateret, vil vi lave en revurdering, hvis der er grund til det.

Billeder taget med LG Optimus 2X

Video-afspilning i HD

I modsætning til kameraet er HD-oplevelsen i afspilningen rigtig god. Optimus 2X kan nemlig også afspille i HD, fra mobilen og direkte op på storskærmen. HDMI-stikket gør det muligt at koble mobilen på fjernsynet, og det er så nemt, at de fleste kan finde ud af det, uden videre.

Dermed kan du lagre HD-film på din mobil, og se dem på tv'et, men du kan også spille HD-spil, som for eksempel Asphalt HD, der kan købes i Android Marked. Det giver bestemt spil på mobilen en ny dimension.

Browser-oplevelsen

Browseren i Optimus 2X er en hurtig lille fætter.

Browseren understøtter pinch-to-zoom, hvor du kan zoome ind og ud af teksten med to fingre. Dog kan du ikke samtidig flytte rundt på teksten, som man kender det fra for eksempel iPhone. Derudover kan du på + og - nede i hjørnet af skærmen zoome ind og ud.

Det er dog ikke alle mobil-versioner af web-sites, der understøtter zoom. For eksempel gør m.bt.dk ikke. M.mobilsiden.dk gør selvfølgelig, både i menuen og inde i artiklerne.

Siden vælter fint ned, når telefonen tiltes - med det samme, og helt uden at hakke.

Flash kan slås fra og giver selvfølgelig en hurtigere browser-oplevelse, hvis du surfer rundt på "fulde" web-sites, og altså ikke mobil-versioner. Men efter min mening er det ikke nødvendigt, når man så hurtigt navigerer rundt på nettet, som med Optimus 2X.

Som standard-søgemaskine kan vælges Google, Yahoo! eller Bing.

Den endelige dom

LG Optimus 2X er den første Dual-Core-mobil på markedet. Men det er ikke kun derfor du skal købe en Optimus 2X.

Udover Dual-Core, der nok må siges at være et lidt nørdet salgsargument, så er der tale om en rigtig god mobiltelefon. Især batterilevetiden er et vigtigt salgsargument, hvor Optimus 2X klarer sig forrygende i konkurrencen med andre smartphones.

Til gengæld er Optimus 2X - på trods af sine 8 megapixels - ikke nogen kamera-telefon. Den tager mildest talt forfærdelige billeder. Så hvis kameraet er en prioritet for dig, skal du holde dig fra Optimus 2X.

Når LG Optimus 2X kommer i butikkerne, har den Android 2.2, men vil senere kunne opdateres til Android 2.3. Android 2.2 understøtter ikke til fulde Dual-Core, og der er derfor en del kræfter, der først vil blive frigivet efter opdaterigen.

LG oplyser dog, at de har lavet en del tilpasninger, så man allerede får noget af glæden, som det er tydeligt ved for eksempel batterilevetiden.

Det bliver spændede at se, hvad Optimus 2X kan præsterer efter opdateringen. Vi vil naturligvis lave en ny omtale, når Android 2.3 bliver frigivet til Optimus 2X.

Prisen på Optimus 2X er ved salgsstart på omkring 4.500 kroner uden abonnement, hvilket jeg synes er et okay niveau, for en telefon i denne klasse.

På alle andre fronter performer Optimus 2X som en ægte topmodel. Den første vi har set fra LG i rigtig, rigtig lang tid.

Optimus 2X får 5 ud af 6 stjerner. LG er for alvor tilbage.

For og imod

+ God batterilevetid
+ Flot skærm
+ Hurtig browser
+ God til basic, som samtaler og SMS
- Dårlig kamera
- Middelmådig musikoplevelse

Læs også:
Duel: LG Optimus 2X slår Samsung Galaxy S
Her er prisen på Optimus 2X

Web-TV: Oplev LG Optimus 2X


- billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

ABH 21-04-2012 21:11:09

er der æ,ø og å med i tastaturet?

0 0
sommer 22-10-2011 19:26:07

hej,
jeg er meget i tvivl om jeg skal købe en lg optimus 2x efter at have læst så mange klager om diverse problemer. Jeg har set at man kan købe den til 2.499 i bilka og det er en del billigere end samsung galaxy 2. Jeg har netop udset mig de tog mobiler da jeg på flere hjemmesider har set de to som de to bedste mobiler i 2011. Da lg'en er meget billigere havde jeg tænkt mig at købe den indtil jeg så hvor mange der har haft problemer med den. Nu er det også et stykke tid senere og jeg ville spørge om den er blevet bedre nu og om den er værd at købe?
tak på forhånd :)

0 0
Jonas_a 09-08-2011 22:22:21

jeg vil gerne på det kraftigste fraråde dig at smide dine penge efter LG Optimus 2X! Jeg har selv telefonen og kender personlig flere andre der har den. Telefonen er fuld af fejl(ved ikke om det skyldes hardware eller software), men vi har allesammen oplevet problemer med telefonen.
Om det eksemplar du får er OK eller ej, vil vise sig med tiden, men var jeg dig, ville jeg ikke tage risikoen, hellere tage en anden telefon, f.eks samsung GS2 eller HTC Sensation.

0 0
Durim 08-08-2011 02:24:24

Hej folkens derude, jeg har for mindre end 3 dage siden bestilt en LG optimus 2x, valget stod mellem den og en SE arc. Jeg fik at vide i en telia butik at det ville være bedst med LG 2x da den var nemmere at arbejde med og bedre. MEN..
Efter at have læst en masse kritiske anmeldelser om at den går i sort, og den genstarter for flere osv osv.. så jeg virkelig blevet så skræmt at jeg overvejer at bytte den med det samme når jeg får den imorgen, altså hverken tag den ud af pakken eller noget? Dog er jeg stadig lidt i tvivl :S Please hjælp, hvilken skal jeg vælge?? :S
ps. det første gang jeg skal have en smartphone
vh

0 0
Engell 08-08-2011 10:52:49

Mit bedste råd må være at sende den retur med det samme. Jeg har selv den første Xperia og har været super tilfreds med den, men jeg ville selv vælge Samsung Galaxy II hvis jeg skulle ha' ny telefon i dag.

0 0
Lasse Nielsen 05-05-2011 17:21:29

Er der andre end mig der ikke kan ændre sms tonen? Jeg har prøvet at skifte til dem jeg selv har lagt over på telefonen og dem der er i standard, og ingen af dem virker.. Heller ikke selvom jeg prøver at slukke telefonen efter jeg har skiftet..

What to do?

0 0
Jonas 02-05-2011 17:30:04

Hey mobilsiden .. nu skal jeg snart have mig en ny telefon og er ret meget i tvivl .. har prøvet og se en del reviews m.m. og synes rigtig godt om optimus 2x på nær to ting ... Mængden af ram i telefonen er kun 500Mb og så skulle kameraet ikke være det bedste ..

Jeg ville derfor høre om i synes det er værd og vente på den nye htc sensation som gerne skulle komme slut maj ..

synes selv godt om designet, men er den pengene værd i forhold til osv ..

Nu ved jeg ikke hvor meget i selv har set/prøvet til sensation .. men hvad ville i gøre hvis i skulle ud og investere i ny smartphone og nægter og gå på æblevognen ..

på forhånd tak ..

0 0
John 07-05-2011 13:07:55

Hold dig langt væk. Telefonens software er noget værre lort, LG lyver om kommende opdateringer og Android 2.4 har lange udsigter, nu først sidst i Juli. Køb du trygt en HTC Sensation, hvilket jeg selv har fået min LG ombyttet til.

0 0
Engell 07-05-2011 14:06:27

Hvor har du købt din LG, siden du har fået den ombyttet? Jeg har min til rep. hos Telmore, som nægter at ombytte den til noget andet... Og jeg har presset MEGET på!!!

0 0
Lennie 05-05-2011 11:15:32

Jeg har en 2X, og jeg vil give ret i at kameraet ikke er super godt, men dog ikke så dårligt som man siger her på sitet. og synes at 500Mb ram er rigeligt, selv om man kører mange app's den crasher aldrig og jeg føler ikke den bliver langsommere af at jeg åbner en masse forskellige app's..... Så er den også relativt billig i forhold til at det er en High-end telefon, mit råd er køb 2x :D

:D

0 0
Peter 19-04-2011 09:00:20

Jeg valgte at sende min til reparatrion d. 28/3. Den er ikke kommet retur endnu =( En reservedel fra LG, er i restordre øv bøv bussemand.

0 0
Lasse Nielsen 19-04-2011 20:45:24

Hvad er det for en reservedel og hvorfor sendte du den til reperation?

0 0
Peter 20-04-2011 09:08:28

Hej,

Aner ikke hvilken reservedel det er, men den summede ved opkald, genstartede umotiveret osv. Så sendte den ind til rep. De har så bestilt en reservedel fra LG - og nu er telefonen kommet tilbage igen (skal hente den efter arbejde, juhuu). Hvis det fremgår hvilken reservedel det drejer sig om, vil jeg skrive det her senere idag =)

0 0
JohnnyG 18-04-2011 19:22:39

Hvis i syntes den ikke holder helt så godt strøm som måske forventet,,så husk at gå ind og slå app "biltilstand" fra,,den suger MEGET strøm.

0 0
John 14-04-2011 13:20:48

Har netop fået min LG Optimus, og den er ikke mindre end perfekt! =D

0 0
JFK 12-04-2011 20:20:51

Har nu fået Optimus'en igen og den fungerer perfekt!!!!!!

0 0
JFK 12-04-2011 20:20:47

Har nu fået Optimus'en igen og den fungerer perfekt!!!!!!

0 0
Svein 10-04-2011 20:06:25

Ser at det kun er brukt 768x1024 oppløsning på bildene, ikke rart det blir dårlig da...?
8mp har bedre oppløsning enn det!!!

0 0
Flemming 07-04-2011 23:05:52

Jeg sidder og skal købe en firmatelefon "smartphone", og sidder nok som så mange andre hvad skal man vælge, jeg er nede på O2X, en HTC desire s, HD, eller Samsung galaxy2...
Så fik jeg læst på 3's hp at der ikke var java på O2X.... kan nogen af jer be- eller afkræfte dette?
Som nok mange andre så er jeg faldet for DC, men holder det?

0 0
Peter 08-04-2011 17:06:06

Kan ikke se hvorfor den ikke skulle kunne køre java. måske er det fordi java ikke findes til android. i så fald vil andre android telefoner vel heller ikke kunne køre java. Btw: hvad skal du bruge java til? netbank?

0 0
Flemming 09-04-2011 09:30:56

Hmm har forhørt mig i tdc, og den kører java ifølge dem! men ja det var derfor jeg ville høre om det var på.
Det vil sige at der ikke findes java til android?
Nå fik at vide at LG O2X ikke kan køre tdcplay så den har de slet ikke..... Så købte faktisk en google/samsung Nexus, så glæder mig til at afprøve den i weekenden.

0 0
Thulemanden 09-04-2011 11:36:56

Jeg sidder og kigger i instillingerne i min browser (Har omtalte telefon) - og der kan man aktivere/deaktivere javascript... Så det tyder på at den er kompatibel :)

0 0
Exert 09-04-2011 17:04:19

Javascript er ikke det samme som Java.

Applikationer til Android er skrevet i Java-sprog, men med Googles egen libraries, og kørende i Googles egen virtual machine. Derfor er det ikke crossplatform Java som du kender det fra computerverdenen.

At LG O2X ikke kan køre tdcplay, mens Nexus S kan virker meget mærkeligt. Jeg prøvede lige at downloade tdcplay. Da jeg har 3 mobil kan jeg naturligvis ikke afspille musik men alt andet ser da ud til at fungere. Nå men jeg tror nu nok du skal blive glad for din Nexus S :)

0 0
Flemming 09-04-2011 21:33:02

Okay :) det er en helt ny verden, så skal lige lærer mig at begå i den :)

Jeg takker for hjælpen.

Nu vil jeg til at søge efter gode programmer til min nye fon :)

0 0
hattrick 04-04-2011 17:45:48

jeg har læst din udemærked anmeldelse , hvor jeg blandt andet fald over det med facebook, nu har jeg hentede det facebook app du anbefalder , men den kan stadig ikke synk. min telefon bog pga at den kun kan kører en facebook, men hvordan kan jeg slettet det facebook på LG ??

0 0
lsj 29-03-2011 20:45:05

og ingen problemer overhovedet... min første andriod telefon... og den er FED!! kan varmt anbefales

0 0
Rico 28-03-2011 09:19:07

Er der nogen der ved hvornår opdateringen kommer ? :)

0 0
Peter 19-03-2011 12:52:42

Hej, jeg har haft min i 3-4 dage nu, og jeg oplever også brummen og skratten ved opkald.

En anden ting: Jeg kan ikke data counter apps (droidstats, data counter, phoneusage etc.) til at registrere data trafik over mobilen, KUN over wifi. Det er ret mystisk. Jeg er kunde hos happiimobil, og har en 1gb data pakke hos dem, og skulle i den forbindelse lave et APN (access point) under mobilnetværk. Eneste der skulle stå var "internet" 2 steder og "default" et andet sted. Det virker fint, men jeg kan bare ikke se dataforbruget i de nævnte apps =/

Andre der har samme problem, eller en løsning?

0 0
Rico 23-03-2011 09:34:42

Brug "3G watchdog"

jeg havde nemlig også problemer med droidstats.
men jeg fandt så 3g watchdog , og det virker rigtig fint :)

0 0
Peter 24-03-2011 20:07:19

Tror jeg venter lidt, hvis det irriterer mig for meget med den summen og brummen sender jeg den til rep. Synes ikke jeg oplever direkte dårlig batteritid. Jeg har også hentet 3G watchdog.

0 0
Jonas_a 22-03-2011 22:46:13

hvis du vil holde øje med din data-forbrug over mobilen, kan du hente 3G Watchdog fra markedet. jeg har den på min og det fungerer ganske godt.

0 0
Jonas_a 22-03-2011 22:46:10

hvis du vil holde øje med din data-forbrug over mobilen, kan du hente 3G Watchdog fra markedet. jeg har den på min og det fungerer ganske godt.

0 0
JFK 21-03-2011 19:44:15

Det er et generelt problem på den sending der er i DK nu. LG har efter sigende tilbagekaldt sendingen til reparation, så det I skal gøre er at levere den tilbage straks inden for DOA.
Det er præcis to problemer:
1) Batteritid er meget kort
2) Skratten i speakeren ved opkald

0 0
Peter 21-03-2011 22:32:56

JFK, Kan du linke til hvor du har læst dette?

Og undskyld, men hvad betyder DOA?

0 0
dildmand 21-03-2011 23:46:17

DOA = Dead on arrival (død ved ankomst)

@JFK: Et link ville være rart, inden jeg går ned med min optimus hos 3. Jeg skal indrømme, at jeg er godt nok skuffet over den telefon, ærgrer mig over at jeg skiftede fra Desire til den. Måske jeg bliver glad for den, hvis problemet med batteriet, og ikke mindst, problemet med lyden ved opkald bliver rettet.

0 0
Peter 22-03-2011 09:40:37

Jeg ringede til LG, de havde ikke hørt om problemet med opkalds skratten og summen før - men de noterede det. De kunne heller ikke bekræfte at have tilbagekaldt en sending.

Gad godt vide hvor JFK har hørt det henne (kan jo være at LG danmark bare ikke er opdateret omkring det endnu)?

0 0
Michael 22-03-2011 11:13:44

Jeg har også snakket med LG i dag og fik samme svar som du fik. At de ikke kendte noget til problemet.

Men for en uge siden, da jeg skulle bestille telefoner til firmaet ved atea, fik jeg at vide at LG Optimus 2x var kaldt tilbage fra dem da der var en fejl på som skulle laves før de kunne sælge. Dette kendte LG Support intet til.

Men LG support sagde hvis jeg var utilfreds skulle jeg tage kontakt til mit købs sted og lade dem stå for en evt rma sag.

0 0
0Hansen 22-03-2011 16:30:29

Det er mystisk - jeg har problemet med opkald til mobiltelefoner, men med fastnet kører det klokkerent igennem. Vores DECT tlf på arb kører også igennem uden problemer.

0 0
JFK 22-03-2011 20:33:03

Jeg tror grunden til at den går igennem med fastnet, kan være noget med styrken.

Jeg havde et laaangt opkald hvor jeg skruede helt ned for lyden, og så virkede det egentlig OK. Men det var desværre kun temporært.

I øvrigt kan jeg sige at hele tdc's 1. levering var kaldt tilbage.

Måske LGs support ikke er bevidste om det. De handler jo med tonsvis af vaskemaskiner etc.

0 0
Jonas_a 22-03-2011 22:48:21

jeg har ikke oplevet problem med lyden ved samtale, men som andre er jeg ikke tilfreds med batteri-tiden. mon det bliver bedre når den opdateres til 2.3..

0 0
JFK 22-03-2011 20:26:26

Jeg ved det, da jeg selv købte den i en tdc-butik og fik det at vide, da jeg kom tilbage med den.

0 0
Rallerbabz 21-03-2011 20:15:04

Siger du at ALLE kan tilbagesende deres o2x og bruge denne fejlbeskrivelse?

Synes ikke at min skratter vildt meget i opkald, men at vide at min tlf kommer fra en sending der er delvis defekt er ikke rart.

Derudover er min batteritid tilgengæld et helvede. Den holder ikke en dag på arbejdet(8-16) går typisk ud kl. 14-15 stykker alt efter om jeg lige tjekker en mail eller skriver et par smsm'er mere den ene dag.

0 0
Rallerbabz 17-03-2011 13:51:51

Synes også at tlfen er rigtig lækker, det eneste men er:
batteritiden og lydkvaliteten. Den skratter pisse meget (gør jeres ikke også det?!) så meget at jeg kunne komme i tvivl om højtaleren er defekt.
Batteritiden er også træls, den holder ikke en lang skoledag (8-16) hvor den bliver brugt i 1 times tid og resten er standby)

ellers er den 99% lækker ;)

0 0
Lasse Nielsen 21-03-2011 00:49:45

Min skratter også rigtig meget, og jeg er "langt væk" ifølge dem i den anden ende, og har også elendig batteritid(10-12 timer) selv når det meste af tiden går med standby, men det er måske meget normalt med en smartphone? LG'en er min første smartphone, så aner ikke noget om det..

Har ladet den op 3 gange på en weekend uden overdrevet brug, det synes jeg er lige i overkanten..

0 0
Jesper Søgaard 14-03-2011 22:42:28

Nu er jeg nået gennem min første weekend med X2. Jeg har oplevet endnu et træls punkt - jeg synes lydkvaliteten ved opkald er skuffende. Om det bare er min enhed der er et problem med eller det er generelt ved jeg ikke. Stemmen i den anden ende drukner i en brummen - det betyder at der ikke skal være særlig meget støj før det er svært at høre hvad vedkommende siger. Det er utrolig frustrerende.

Andre der oplever lignende?

0 0
Lasse Nielsen 21-03-2011 00:46:42

Jeg oplever det samme med min LG og jeg har også kun haft min i brug i weekenden.. Fik at vide at det også var som om jeg sad langt væk fra mikrofonen jeg snakker ind i, og så brummer det rigtig meget når folk i den anden ende snakker præcis som du beskriver det.. :(

Udover det, så synes jeg godt nok heller ikke at den holder strøm særlig godt.. Har haft ladet den op 3 gange på en weekend, og har ikke engang brugt den særlig meget, det meste af tiden er gået med standby.

0 0
Benjamin 16-03-2011 16:51:54

MEGET brummende, rigtig ærgeligt, i sær med det headset der følger med. men ellers en RIGTIG fed telefon. den mangler dog SRS-Lydforbedring som der er på Desire HD

0 0
Engell 13-03-2011 14:34:53

Her på tredjedagen med min Optimus, er jeg lidt forvirret over hvordan man får den til at hente mails automatisk. Og her taler jeg om en imap server, og altså ikke gmail.

Jeg har både prøvet at oprette med og uden push, men synes ikke helt der er noget fast mønster i hvornår den henter mails. Uden push skal jeg selv bede den om at hente mails, og det er sgu for træls ;)

Har læst hele manualen uden held, så hermed et lille ønske om hjælp.

Ellers en super fed telefon. Er indtil videre ikke voldsomt imponeret over batteritiden, og jeg oplever slet ikke 30-40% bedre end min Xperia X10.

0 0
Rico 14-03-2011 09:31:23

Hejsa :)
jeg har muligvis et svar til dit email problem :)
gør følgende:
- gå ind på din email
- gå ind i indstillinger
- tryk øverst hvor der står "hotmail" hvis det er det du bruger."konti"
- så står der "interval for hentning"

og lige en obs!!, hvis i ikke vil have jeres mails forsvinder så tryk " mail-dage til synkronisering" 1 månede :)

håber det er svar nok
- rico

0 0
Jesper Søgaard 13-03-2011 08:35:29

Jeg har nu haft min x2 i ca tre dage og der er ingen tvivl om at der er den bedste telefon jeg har ejet. Den er utrolig hurtig og oplevelsen er bare lige i skabet. Jeg er en kende skuffet over batteriet. Jeg oplever slet ikke samme oppe tid som denne anmeldelse giver udtryk for. Den rækker ca en dag og det er med synkronisering på et minimum. Fordi den er så lækker bliver den selvfølgelig hyppigt brugt, men ikke mere end min desire som jeg synes holdt strøm lige så godt. Ellers er det en fantastisk telefon. Kan anbefale at installere widgetlocker, launcher pro, handcent sms og slide it for den bedste oplevelse. Helt klar pengene værd

0 0
Christoffer 14-03-2011 16:19:09

Hej Jesper kan du så fortælle om hvordan kameraet og videokameraet er om det er tydeligt det er 8mp og 1080p eller om det er det samme som den mobilsiden har testet med?

0 0
Jesper Søgaard 14-03-2011 22:38:27

Jeg synes kvaliteten af kameraet er meget lig det jeg havde i min HTC Desire, hvilket ikke var overvælende. Videokvaliteten er bestemt ikke flot. Den er okay, men ikke som iPhone 4. Slet ikke.

0 0
Erik jensen 11-03-2011 14:45:29

Så bliver det altså ikke LG denne gang, også selvom den skulle være en smule hurtigere end de andre topmodeller. Hastighed er altså ikke vigtigst og andre topmodeller klare sig glimrende

Den svage og dårligt lydende forstærker chip til afspilning af musik diskvalificere den på stedet.

Læg dertil et middelmådigt kamera, og et udseende der minder om iphone på fronten, og ganske enkelt lort på bagsiden, i form af billig plastic og et sølvfarvet plast bånd der ligner en klemme, så man kan hænge den i sit bælte..

Nej den er sgu for alt grim i forhold til vores stolte skandinaviske design traditioner..

0 0
14-03-2011 17:11:38

Har du hørt den, har du haft den i hånden ? Syntes at lyden er så absolut glimrende...Eller er du en af de der snothvalpe der absolut skal generer omverdenen med dit totalt uduelige "bassbox" ?

Middelmådigt kamera ?

http://i401.photobucket.com/albums/pp98/Galdaron/IMG038.jpg

eller

http://i401.photobucket.com/albums/pp98/Galdaron/IMG036.jpg

Det er ikke totalt vanvittigt, men vil sq heller ikke kalde det middelmådigt..

Billig plastic tjahhh det kan jeg sq ikke sige så meget til, men det der sølvfarvede lortebånd er faktisk metal...

Så inden du troller videre fætterguf, så tag lige og sæt dig ind i tingene....

0 0
Thulemanden 23-03-2011 14:27:06

Jeg må bakke op her og sige, at hvis man forventer en mobil som lydafspiller som en ultra vigtig funktion, så skal man holde sig fra denne mobil.
Jeg har haft min i en dags tid og er ekstremt skuffet over lyden!
Med de medfølgende høretelefoner, som ved første øjekast ligner kvalitet, er lyden håbløs i de højere toner, og kan til tider endda skratte.
Med mine egne høretelefoner bliver lyden en smule bedre, men er igen ikke godkendt. Den er mudret og udetaljeret.

Det virker lidt som om at der er proppet en chip i som kun kan klare bas og dybe toner, og så er resten ligegyldigt...
Jeg er usikker på om det er fordi filerne fra TDCplay er af for ringe kvalitet, men de virker altså fint på min gamle mobil. (Jeg kom fra en Sonyericsson x10 mini, som leverer glimrende lyd)

Jeg må konstatere at jeg bliver nødt til at køre med min iPod ved siden af.

Resten af telefonen lever mere end op til mine forventninger og kører som en drøm!!!

0 0
Exert 11-03-2011 15:51:37

Jeg vil så sige at det "billige plastik" på bagsiden er overraskende lækkert, at have i hånden. Om det bliver dårligt med tiden skal jeg ikke kunne sige.

Mht. design så synes jeg ikke Lumigon gør det bedre og mere "skandinavisk" end denne telefon. Bevares den vinder ikke nogle designpriser, men det ser jeg ikke rigtigt, at der er nogen af de varslede hi-end androidtelefoner, der gør.

0 0
David 11-03-2011 10:25:58

Jeg har nu haft denne mobil i 3 dage, og må sige at den er den ubetinget bedste mobil jeg har haft. Jeg har stort set haft alle tidligere android topmodeller, men denne er i særklasse den bedste. I den endelige udgave er der ingen kamera problemer, den tager virkelig flotte billeder. Jeg har heller ikke haft ustabilitet, hvilket ellers har plaget mange LG mobiler. Man kan installere Firefox på den, og så kan man lave pinz-zoom og flytte på samme tid :-)den er dog i beta version, og kører noget ujævnt til tider. De 4 trykfølsomme knapper i bunden fungere perfekt, og skal kun berøres let. Kort sagt.. køb den!

0 0
ABH 21-04-2012 21:38:32

er der æ,ø og å på tastaturet og er den god når man snakker med andre??

0 0
Exert 11-03-2011 12:48:10

Det er misvisende at sige at den ingen kameraproblemer har. Det er muligt at du har fået en særlig udgave, men min har problemer med eksponeringen, og LED-flashen er helt uhørt (og unødvendig) skarp. Ens fotoofre ser prikker lang tid efter et billede. Den tager IKKE virkelig flotte billeder! Den tager ok billeder - typisk er de overeksponeret, men i det hele taget er eksponeringen meget svingende.
Jeg har den også mistænkt for at have lidt rod i tilgængeligheden af kameraet. Det er muligt jeg tager fejl, men f.eks. kan Goggles ikke lave løbende eksponering, og CameraFX Zoom kan kun tage sort/hvid. Det skal sige at Layers godt kan lave løbende eksponering, så ved ikke hvad det er Goggles gør forkert.

0 0
David 11-03-2011 10:30:00

Vil lige tilføje, at jeg mener at den også er den bedste smartphone der nogensinde er lavet. Jeg har også været en glad bruger af en Iphone4, men med denne mobil må jeg sige at jeg for første gang er 100% tilfreds med min mobil :-)

0 0
Søren D 10-03-2011 12:14:34

Efter en dag med Optimus 2X, som er gået med at rippe Android marked for de mest basale apps er jeg nu gået i gang med at bruge LG'en til "kontorbrug" og er løbet ind i en lille udfordring, som jeg håber nogen kan hjælpe mig med at løse: Jeg har kreeret en "lynopkaldsliste" under kontaktpersoner, men hvordan får jeg listen på startskærmen? LG's contact widget viser kun oftest anvendte og favorit contacts (stjernemarkerede) og det ikke muligt at flytte rundt på contacts - nogen der har en løsning?

0 0
rQvsnaps 08-03-2011 00:44:41

Tak for anmeldelsen, det eneste der afholder mig fra at bestille optimus 2x er at der stadig ikke findes info om telefonens bootloader er låst :(

0 0
Tejs 09-03-2011 07:17:14

Nu ved jeg ikke om det er det du tænker på, men i Engadgets anmeldelse af Optimus 2X installerede de LauncherPro. Var det sådan noget du tænkte på? Kan eventuelt teste det for dig når jeg får min telefon hentet på posthuset.

0 0
rQvsnaps 09-03-2011 12:57:38

Launcherpro er noget af det første der skal installeres hvis jeg køber den, men det var nu ikke det jeg mente. Bootloaderen er det vi skal bruge for at flashe custom firmware på telefonen, evt en aosp rom som jeg håber vil blive muligt inden længe. Hvis den er låst eller krypteret besværliggøres udviklingen af custom firmware.

0 0
kik 07-03-2011 17:44:13

Hej
Hvad skal jeg vælge samsung galaxy 2 eller LG optimus 2x
Hvilken er mest fremtids sikret???
Håber i vil hjælpe.

0 0
Tejs 09-03-2011 06:53:40

Jeg har kigget lidt på begge dele og her er mine overvejelser.

Der er ikke meget tvivl om, at Samsungen vinder på de fleste punkter i en direkte sammenligning. ikke meget dog, for specifikationerne ligner hinanden.

Skærmen har samme opløsning, men i en direkte sammenligning fandt de dybde og farver bedre på Galaxyen.

indbygget hukommelse er dog også mere af i Galaxyen der vil kunne købes med 16 GB hvor der kun er 8 i LG. man kan dog udvide med hukommelseskort.

Design er en smagssg. galaxyen får kritik for at bruge for meget plastic imens LGen får ros for materialevalg. til gengæld er Galaxyen den tyndeste smartphone produceret - tyndere en Xperia Arc, og dermed også lettere end LGen.

Kameraet får kritik hos LGen nogle steder og de billeder og videoer jeg har set fra Galaxyen er da også lidt skarpere. Til gengæld har LG lovet en software forbedring af kameraet og modsat hvad mange skriver herinde så findes der faktisk ange eksempler på, at mobilkameraer er blevet væsentlig forbedret med opdateringer, så man kan jo håbe.

Det er de ukendte faktorer, der tæller ned for Galaxyen.

Prismæssigt tyder de første forsigtige tal på, at Galaxyen bliver et meget dyrt bekendtskab hvorimod LGen er overraskende billig - og den pris er vi sikre på.

Leveringstidspunktet er et andet spørgsmål. Min LG ligger allerede på posthuset, Galaxyen er sat til Maj og kan ikke forudbestilles nogen steder endnu.

Endelig er processoren et stort spørgsmål for mig. Vi ved at LGen kommer med Nvidias Tegra 2. Samsungen kommer i nogle lande med deres egen dualcore og i andre med en Tegra 2.
Hastighedsmæssigt viser de første test at de to processorer performaner næsten ens. Jeg vil dog alligevel foretrække en Tegra 2.
For det første er den processor den eneste med understøttelse af hardwareaccelleret flash. Reelt skulle den kunne afspille flash i full hd - fed feature. Det kan samsungs chipsæt næppe og det indikrerer de første tests da også.
For det andet er Tegraen allerede meget udbredt og jo flere med samme processor jo bedre understøttelse. Det er vigtigtt for fremtiden. Nvidia aatser hårdt på deres nye chip og er en stærk spiller.

Derfor endte jeg med en LG på trods af flest point til Samsung.

Specifikationerne er næsten ens, men LGen formentlig billigere.
LG'en kan jeg få nu.
I LGen er jeg sikker på en Tegra 2.
Kameraet? Ikke det vigtigste punkt for mig, men jeg tror iøvrigt på at det kan forbedres med software.

Med hensyn til fremtiden er fortsatte android-opdateringer væsentlige. Det er svært at spå om hvad LG vil gøre. Samsung har allerede oplyst at deres tidligere topmodel Galaxy S bliver opgraderet til 2.3 så det er jo et godt tegn for fremtiden.
Optimus 2x er dog LGs store satsning og jeg tvivler på de bare lader den sejle. Med de specifikationer er der heller ingen fare for at kravene til android løber fra nogen af mobilerne foreløbig.

0 0
Jacob 09-03-2011 11:44:08

Mobilityshop.dk har allerede Samsung Galaxy S 2 der kan forudbestilles, til den nette sum af 4.999kr - det synes jeg lige er i overkanten, så jeg holder mig også til at købe LG når 3 nu engang får den :)

0 0
Njard 09-03-2011 10:32:03

Du glemte lige at nævne at, optimus 2x kun har 512mb ram hvor imod Galaxy S2 har 1GB ram.
Venter helt klart på Galaxy S2 :D

0 0
Nikolaj 10-03-2011 13:24:51

Syntes nu min kører freakin smooth med "kun" 512.... But happy waiting...

0 0
Michael 07-03-2011 12:59:40

Hej May.

Fik i dag min x2 super lækker telefon, men ved du hvordan med man kan, linke sine telefoner kontakter med dem fra facebook ? lige som man kan gøre på HTC ?

0 0
May Frederiksen 07-03-2011 14:01:45

Hej Michael,
Under Indstillinger, under punktet Konti og Synkronisering kan du tilføje din Facebook-konto, og vinge af i Synkroniser Kontakter. Under opsætningen bliver du i øvrigt bedt om at sætte Facebook op og spurgt om du vil synkronisere med kontakter.
Held og lykke med det :)
Mvh. May, mobilsiden.dk

0 0
Michael 07-03-2011 14:06:05

ja den har jeg luret af, men nu vil jeg gerne kunne linke mine mobil kontakter med dem fra facebook.

fx. min kæreste hedder pus, men når jeg synkroniser med face kommer der pus og maiken til at stå, så vil jeg gerne linke de 2 kontakter så jeg får billedet fra face og kontakt info fra mobilen, kan dette lade sig gøre, kan på min HTC Desire.

Og kan man ikke slå mobil visning fra i LG browser ?

0 0
rQvsnaps 08-03-2011 00:39:39

HTC/Facebook kontakt synkronisering er en htc sense feature, som jeg ikke tror er tilgængelig i lg's software. Brug "SyncMyPix" fra android market til at synkronisere dine kontakter med billeder fra facebook. (Samme fremgangsmåde som ved AOSP/non-sense firmware)

0 0
Michael 07-03-2011 14:06:02

ja den har jeg luret af, men nu vil jeg gerne kunne linke mine mobil kontakter med dem fra facebook.

fx. min kæreste hedder pus, men når jeg synkroniser med face kommer der pus og maiken til at stå, så vil jeg gerne linke de 2 kontakter så jeg får billedet fra face og kontakt info fra mobilen, kan dette lade sig gøre, kan på min HTC Desire.

Og kan man ikke slå mobil visning fra i LG browser ?

0 0
Peter Svendsen 07-03-2011 11:38:44

nå ja , så er der lige det med æ ø å , det kommer som naturligt på desire s , og ikke på lg , hurra

0 0
Nikolaj 10-03-2011 13:19:51

De har faktisk implementeret en dansk ordbog min ven, så du behøver ikke æ, ø og å. Jo hvis du skal skrive æ ø å.....Hvad pokker er der nogen der kan bruge en ordbog, eller skal vi slå alt det smarte fra, gå tilbage til stenalderen og dappe det hele ind manuelt......

0 0
vman81 09-03-2011 17:08:20

Så installerer du bare scandinavian keyboard?

0 0
Peter Svendsen 07-03-2011 11:36:38

og så er det lige at htc desire s har en endnu bedre batteri tid en lg´en samt understøtter endnu flere video fil formater end lg , desire s er bygget på deside hd´s hastighed så tror ikke der bliver noget særlig foreskel at mærke
så er der kun kameraet til foreskel 5 - 8 mp, her bliver lg slagtet for slet ikke at lege op til de 8mp , tror sku jeg vælger at vente til 20. april til desire s kommer

0 0
Exert 08-03-2011 11:53:15

og så er det lige at htc desire s har en endnu bedre batteri tid en lg´en


Arh er du ikke lige lidt hurtig ude der? Det må komme an på en prøve, men HTC er ikke ligefrem kendt for sine gode batteritider. Desuden sidder der et 1450 mAh batteri i Desire S mod 1500 mAh LG'en. Og hvis ellers det er rigtigt, at brugen af dual-core sænker strømforbruget, virker det ikke sandsynligt, at Desire S skulle have bedre batteritid.

samt understøtter endnu flere video fil formater end lg

Hvilke filformater er det? Ifølge gsmarena.com understøtter de begge følgende formater: DivX/XviD/MP4/H.263/H.264/WMV
Hvis din erfaring siger noget andet, er det meget interessant, og det vil jeg gerne høre mere om, for det kan godt være en afgørende faktor for mig.

desire s er bygget på deside hd´s hastighed så tror ikke der bliver noget særlig foreskel at mærke

Det er nok til dels rigtigt, men man skal nok lige tænke på hvor Tegra 2 udmærker sig, og det er nok ikke i den daglige brug, men mere i afvikling af video i fuld hd og 3d grafik. Så hvis man har behov for afvikling af video i fuld hd tror jeg godt man kan mærke forskel.

Jeg er enig i at kameraet ser mere end skidt ud, og jeg tror desværre ikke, det er noget, der kan rettes med en softwareopdatering.

0 0
Exert 08-03-2011 11:55:35

Hov citatfunktionen virkede ikke helt som jeg havde forventet. Følgende skulle have stået i citationstegn:
"og så er det lige at htc desire s har en endnu bedre batteri tid en lg´en"

"samt understøtter endnu flere video fil formater end lg"

"desire s er bygget på deside hd´s hastighed så tror ikke der bliver noget særlig foreskel at mærke"

0 0
Søren D 07-03-2011 12:57:54

ja eller vent til næste år, så kommer der nok noget helt tredie, med mere hukommelse, bedre opløsning, hurtigere processor, flottere design og og og - Eller køb LG's bud på en highend smartphone i dag..

0 0
Rudik 07-03-2011 16:01:46

Det er jo allerede næste månede og ikke om et helvt år. Telefonen er jo færdig udviklet og skal bare masse produceres i en passende mængde til videre distribution. Ellers kan du jo sige sådan til det meste. Jeg lavede også den fejl sidste år at købe en Brugt HTC magic i julen istedet for at vente et par måneder og købe en HTC desire som damen havde tålmodighed. Jeg tror nok det er hende der ler sidst. :-)

Ja Desire S er bygget op med samme ydelse som Desire HD. Det er også perfekt, og så en bedre skærm. Jeg er glad for at jeg får en Desire S der lægger inde med alle de gode egenskaber som den gamle, god størrelse , god bruger venlighed, ingen pludselige nedbrud. Og så er desire S bare opgraderet så den er ligeså hurtig som Desire HD men ikke så stor, så den kan være i lommen. Jamen det er jo perfekt. :-D

Størrelse TJEK
hurtighed TJEK
Skærm TJEK
Producent TJEK
Sense TJEK
Camcorder TJEK

0 0
Rudik 06-03-2011 23:44:52

Rettelse, det var overhovedet ikke gratis. Her er deres gratis version -> https://market.android.com/details?id=com.antivirus&feature=search_result

0 0
Rudik 06-03-2011 23:42:44

Specielt kan jeg jo godt lide HTC´s Camcorder som kan ses på videoen her -> http://www.youtube.com/watch?v=h1-IVxTSqBE&feature=player_embedded#at=20

Samt at jeg synes de har formået at gøre deres HTC Sense til en fordel frem for en irritation som jeg syntes det var da jeg havde min magic. Men nu har de efterhånden fået bygget en række funktioner i, som jeg synes er ret fede.

Der ud over er det jo også dem der efter min mening har det bedste tastatur system :-) Der er vel en grund til at mange forsøger at installere HTC_IME på deres Sony telefoner mm. Blandt andet jeg selv ;-)

0 0
Peter Svendsen 06-03-2011 19:04:23

ser frem til en anmeldelse så disse kan sammenlignes

0 0
Christoffer 06-03-2011 20:14:20

LG Optimus 2X er bedre end HTC Desire S så er de blevet sammenlignet. =D

0 0
Rudik 06-03-2011 23:20:32

Ja måske hvis du sammenligner prossore, men hvis vi ser på bruger oplevelsen mv. Det kunne jeg godt bruge:-)

Htc er vel også bedre med deres opdates end LG :-p Samt at desire S kommer med Android 2,3.

0 0
Teknikeren 05-03-2011 23:06:52

Det lyder da spændende at der er en så udelt stor begejstring for noget som i realiteten har været en standard app (TopApps) på Nokia N8 siden oktober 2010.

I N8 er der både muligheder for de bedste danske app's (25 imod LG's 10) inkl. mobilsidens nyheds app, og der er minsandten også en kategori med danske blogs. Desuden er der 'Bedste gratis spil' samt en masse andre kategorier med links direkte til Ovi Marked. Det skal dog lige siges at de andre kategorier er på engelsk.

Underligt er det dog at den funktion pludselig skal fremhæves som en 'super god' LG-opfindelse, men dårlig udført, når samme idé har eksisteret i N8 i 5 måneder i en meget mere komplet og veludført udgave.

Jeg ser frem til de næste anmeldelse hvor jeg evt. kan nævne funktioner fra min tidligere Nokia 2110 (1994) samt S/E K700 (2004) som allerede dengang nok havde nogle ting som Mobilsidens anmeldere finder 'super gode' i de nye mobiler de tester ;-)

0 0
May Frederiksen 07-03-2011 13:05:22

Hej iWill,
fint input du har, og en god pointe. Umiddelbart er app-forslag ikke noget man finder på andre Android-mobiler - derfor mente jeg det var værd at nævne.
Mvh. May, mobilsiden.dk

0 0
Erik jensen 05-03-2011 16:09:01

Hvorfor skulle man købe Optimus 2X, hvis man har en Desire HD, der klarer sig stort set lige så godt på det væsentlige, herunder også hastigheden som er meget tilfredsstillende i daglig brug. Altså hvad er de afgørende salgsargumenter?

Det er trods alt 4600 kroner for en smartphone som har en teknisk levetid på ca 6-8 måneder.

Den længere batterilevetid kunne være et godt argument , men man kan jo bare købe et ekstra til DesireHD eller bare et med en større strømkapasitet i forhold til det originale, og det kan klares for 500 kr, så hvorfor skulle jeg bruge mindst 4000 kr af mine surt tjente penge på denne telefon?

0 0
May Frederiksen 07-03-2011 13:01:50

Hej Erik, hvis du er godt tilfreds med din Desire HD er der jo som udgangspunkt ikke nogen grund til at skifte den ud. Men salgsargumentet for 2X må være batterilevetiden, og hvis man står og skal vælge mellem Desire HD og Optimus 2X vil jeg mene at skærmen på Optimus 2X er så meget pænere, at det også er et argument. Derudover er HDMI-udgang et argument for dem, hvor det har værdi.
Med venlig hilsen
May, mobilsiden.dk

0 0
Phoenix 05-03-2011 19:01:35

Godt - dit eksempel er RIMELIGT såfremt man har en desire HD, for folk der på vej til at købe smartphone eller lignende så kan det på INGEN måde svare sig hverken kvalitets eller pengemæssigt at købe Desire HD fremfor optimus 2x.

Jeg har selv en normal HTC desire, og er fint glad for den, og var egentligt på vej til at købe desire HD grundet den større skærm og den større hukommelse som jeg har manglet på min desire, men var kun indtil jeg fik øje på optimus 2x og begyndte at læse og se videoer om den.

I skrivende stund er den billigere og langt bedre end desire HD :)

F.eks hos call me koster optimus 2x 1400 i udbetaling og 399 om måneden (f.eks - der flere måder at gøre det på som bekendt), mens at desire HD koster 1800 i udbetaling.

:)

Eneste sted hvor desire HD skulle slå optimus 2x rent prismæssigt er hvis man vælger og købe den kontant så er desire HD vidst nok en SMULE billigere :)

0 0
Rudik 05-03-2011 16:03:52

Lækker telefon. Som jeg klart kunne finde på at købe efter at bindings perioden på min ellers udemærket x10 mini er udløbet. Den er nemlig blevet for lille til at hurtigt og effektivt svare tilbage på sms´er. :-)

0 0
Søren D 03-03-2011 10:43:37

Tak for en super anmeldelse - jeg savner dog en "business-vinkel" på telefonen - Er der noget at bemærke med hensyn til opsætning af mail til Exchange og office applikationer generelt på Optimus X2'eren - har LG smidt noget ekstra på her?

0 0
May Frederiksen 03-03-2011 16:23:50

Hej Søren,
der er umiddelbart ikke noget at bemærke mht. Exchange. Når du køber Optimus 2X ligger der applikationen Polaris Office på til administration af Word-dokumenter, Excel-ark osv.
Mvh. May, mobilsiden.dk

0 0
Nygaard 02-03-2011 22:02:24

Havde det ikke været for kameraet, havde jeg sgu købt en med det samme!
Et super kamera er at foretrække, et middelmådigt kan jeg leve med, men det der... Det gjorde min K750i altså adskillige gange bedre, for hvad? 5-6 år siden?

Det er bare ikke godt nok.

0 0
Phoenix 02-03-2011 22:07:41

Det ikke endeligt resultat - husk det :)

0 0
0Hansen 03-03-2011 07:00:26

Hvis man kigger på billedene i Picasa kan man se kameraet indstilling i optagesituationen.

Der er da ingen der forventer at kunne tage skarpe billeder med 1/8 sekund lukker tid.
Jeg er faktisk overrasket over at billedet af det smilende ansigt er så godt med 1/10 sek. og uden blitz.

Så mon ikke man kan indstille kameraet til andet end auto ISO osv.?

Og så tager man ikke et (eller 2) billede hvor 1/3 af billedet er et vindue med direkte sol ind igennem.

0 0
May Frederiksen 03-03-2011 10:23:28

Hej OHansen,
Man kan ikke rette på lukketiden - så den er der ikke så meget at gøre ved.
Man kan ændre på ISO, som stod på automatisk, men det vil langt de fleste mennesker ha den på, når de tager billeder med telefonen.
Desuden var det der ligner direkte sol i virkeligheden en overskyet dag, sidst på eftermiddagen en vinterdag - og et kamera burde kunne tage billeder, selvom der er et vindue med.
LG har også over for mig erkendt, at der er problemer med lysindtaget mm. i kameraet.
Mvh. May, mobilsiden.dk

0 0
0Hansen 03-03-2011 11:06:03

Blitzsynkroniseringen må være helt hen i vejret.

0 0
Jesper Søgaard 03-03-2011 10:31:57

Hvis der er problemer med lukktiden så må man formode at det kan rettes i en softwareopdatering. 8mpixel kræver virkelig en skod-sensor for at kunne tage så dårlige billeder. Jeg tror(håber) på at det kan ændres i en fremtidig update.
Som det ser ud lige nu så er X2 eller Incredible S min næste telefon. Jeg frygter dog at LG ikke følger med Android-opdateringerne. Men den tegra2 er bare alt for dejlig til at jeg kan ignorere den.

0 0
Thomas 02-03-2011 19:53:13

Hej May,
tak for en god anmeldelse, jeg lagde også mærke til at mobil.nu er meget begejstrede for Optimus 2X. MEN! Det bliver bedre endnu, den fås nemlig for 3599,- hos ellos.dk (http://www.ellos.dk/dv/40-Elektronik-Mobiltelefoni/LG/_/N-h48Z1z13yco?Nr=309677&sta=%7coptimus+2x%7c%7c0).

Det er altså ca. 1000,- billigere en Nexus S (som ikke engang er dual-core).

Jeg har ikke selv bestilt, men prisen (og din anmeldelse) gør helt klar Optimus 2X til min foretrukne mobil lige nu.

0 0
GK^ 02-03-2011 18:39:52

Tak for en go anmeldelse.
Hvilken type skærm er der i Optimus 2X?

0 0
May Frederiksen 03-03-2011 09:41:08

@GK: Som der rigtig nok bliver skrevet under dit spørgsmål, så har LG ikke givet skærmen et navn.
Mvh. May, mobilsiden.dk

0 0
03-03-2011 23:29:33

Skærmen er SuperLCD

0 0
Phoenix 02-03-2011 19:37:50

Så vidt jeg ved så skulle det være Retina skærm på Optimus 2x - men ret mig endelig.

Samme skærm vi ser på Iphone 4.

0 0
Tejs 03-03-2011 07:06:44

Desværre ikke.

Retina-displayet er udviklet af LG, men ikke benyttet i Optimus 2x.

Retina-displayet er kendt for en meget høj opløsning, men skærmen i Optimus 2X er lavere.

LG har så vidt jeg ved ikke givet skørmen her noget fint navn, så den er hverken super dit eller super dat. Den får dog ros de fleste steder for at være flot, hurtigt reagerende og god i sollys (det sidste mener jeg i hvert fald at have læst, men kan ikke huske kilden lige nu).

0 0
Helskov 04-03-2011 17:07:28

Retina Display eksisterer ikke!


Det er kun et brand som Apple har opfundet for en højopløseligt TFT LCD skærm. Apple påstår det er det perfekte display fordi det har en pixel tæthed som er det maksimale øjet's Retina kan opfatte ved 300mm afstand. Det er dog noget vrøvl da den ligger på 477ppi ved 300mm. Altså meget højere end Apples TFT LCD skærm på Iphone4.

0 0
Jacob 02-03-2011 18:07:37

Sidder selv med en HTC Legend lige nu, men overvejer om den ikke snart skal skiftes ud.

Lige pt står valget mellem Samsung Nexus S, Samsung Galaxy S 2 og denne. Hvad siger Mobilsiden, hvilken en skal jeg vælge? Hælder mest mod LG's og Nexus's design.

0 0
dildmand 02-03-2011 17:28:15

Her har jeg gået i flere måneder og udset mig netop denne telefon som afløseren til min Desire. Og så præsterer LG ikke at komme med en god kamera del i deres telefon. De billeder I har uploaded virker ikke særlig fremmende på min købelyst. Så kan man kun håbe at en evt. software opdatering gør denne del bedre (selvom det lyder usandsynligt)

0 0
03-03-2011 23:28:27

Du kan være helt rolig dildmand, jeg har over flere gange haft fingrene i Optimus 2X, og prøvet kameraet i flere forskellige situationer. Man skal anstrenge sig meget for at tage så dårlige billeder som vist i anmeldelsen. Så du kan efter min mening være helt tryg ved at bruge den som kameratelefon ;-)

0 0
May Frederiksen 04-03-2011 08:57:23

Hej MichaelK,
Man skal bestemt ikke "anstrenge" sig for at tage de billeder der er taget. De er taget under helt normale omstændigheder, præcis som man bruger et mobil-kamera.
Og der ER problemer med kameraet, det bekræfter LG.
Mvh. May, mobilsiden.dk

0 0
Mehmet 02-03-2011 15:04:54

Der mangler lige et par småting som DarkRogue nævner - men ellers er det ret fornuftigt til at danne sig et indtryk af hvordan mobilen er... :)

Er der nogen der kan sige noget om hvornår Optimus 3D kommer på markedet?

0 0
02-03-2011 16:09:57

Du kan allerede nu bestille den hos teleselskaberne fx 3, de burde også kunne fortælle dig hvornår den kommer.

0 0
May Frederiksen 02-03-2011 16:21:27

@Peter: 3 tør ikke love præcis, hvornår de får den. Men i næste uge :)
Mvh. May, mobilsiden.dk

0 0
Christoffer 02-03-2011 15:03:28

Er træt af at vente først skulle den komme i midten af januar så blev det til 26. Februar så blev det til først i marts uge 8 så blev det til uge 9 eller 10 som TDC så smukt har nævnt er ved at blive sindssyg af at vente på den telefon det er ikke den fartdjævel som LG lovede nu er HTC Incredible S og SE Xperia Arc jo også lige rundt om hjørnet...

0 0
May Frederiksen 02-03-2011 15:56:37

Hej Christoffer - den skulle gerne komme i butikkerne på mandag - i hvert tilfælde i løbet af næste uge: http://www.mobilsiden.dk/nyheder/nu-kan-du-kobe-lg-optimus-2x,lid.14711/.
Mvh. May, mobilsiden.dk

0 0
DarkRogue 02-03-2011 15:01:30

men optimus vil jeg da have....
og husk det er tegra 2 platformen ...
hvilket ikke er nævnt i artiklen, underligt.

0 0

Om brug af cookies