Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Samsung Galaxy S - mobiltest del 3

Samsung Galaxy S - mobiltest del 3

TEST: Kamera, video, internet og ikke mindst SMS-beskeder, ser vi nærmere på i denne tredje del, af Mobilsiden.dk store mobiltest af Galaxy S.

Jeg har endnu ikke haft lyst til at smide Samsungs powermobil Galaxy S ud af vinduet, hvilket i sig selv er imponerende, da det stadig er beta-hardware og beta-software, der køres på.

I den første del af testen så vi blandt andet på skærmen, mens vi i anden del gik tættere på widgets og test af processoren.

Her i del tre handler det om kamera, video, musik og internet.

Kamera og video...
Kameraet er et af de punkter, hvor trætheden melder sig hos mange mobilbrugere. Hvor er det dog evig træls, at skulle vente på en kameraapplikation der starter op, specielt når det helt rigtige Kodak-moment er lige foran en.

Galaxy S lider heldigvis ikke af sådanne problemer.

Det fem megapixels kamera er klar på et splitsekund - selv "touch to focus", hvor man prikker på det sted på skærmen, hvor fokuseringen skal ligge, er hurtig at betjene. Udløseren bringer billedet i kassen på rekordtid, og kameraet er derfor hurtigt klar til næste billede.

For de lidt mere avancerede brugere findes en række indstillingsmuligheder for f.eks. smil-genkendelse, panorama, landskab, sport, portræt, solnedgang m.f. En anti-ryst funktion som stabiliserer billedet samt GPS-tagging med position, er også inkluderet i kamera-delen.

Generelt fungerer kameraet rigtigt fint - og selv i denne testudgave af mobilen, er billedekvaliteten godkendt. Desværre har Galaxy S hverken Xenon blitz eller fotolys.

Som en ekstra bonus kan Galaxy S også optage videoklips i HD-kvalitet (1280 x 720). Kvaliteten er virkelig god - selv lyden lyder godt.

Lynhurtigt gallleri

Galleriet i Galaxy S indlæser billederne fra den interne hukommelse (som er 16 GB i vores testmodel) og hukommelseskortet i en meget høj hastighed - selv når der er MANGE billeder i galleriet, opleves ingen nævneværdig ventetid. I forhold til HTC Desire er denne funktion i Galaxy S mange gange hurtigere.

Oversigterne er flydende 3D-agtige, og når mobilen bevæges, vipper billedeoversigterne med, og skaber en lækker effekt.

Både billede-mapperne og billede-oversigterne vender sig, alt efter om mobilen holdes vertikalt eller horisontalt. Dette gør sig også gældende ved det enkelte foto.

Udover der som i gallerierne på andre mobiltelefoner kan bladres mellem billederne, kan det enkelte billede også deles direkte på mail, SMS, MMS, Twitter, Bluetooth og Facebook (kræver applikationen Facebook for Android er installeret).

Der kan zoomes på det enkelte billede ved at trække i det med to fingre - kendes også som begrebet "multi-touch".

Fotogalleriet i Samsung Galaxy S er ét af de bedste, jeg til dato har set på en Android mobil - her kan selv ikke HTC's topmodeller være med.

Billeder taget med Galaxy S



Klik på et billede for at åbne en større version.

Musikken skal justeres

Ved første øjekast er musikafspilleren lækkert lavet. Knapperne er store, og hvis musiknummeret indeholder et albumcover, vises dette også.

Man kan ganske let bygge en afspilningsliste - hold blot på en sang og vælg "tilføj til liste".

Samsung har også lavet noget flot albumgrafik, der kommer frem, når mobilen vendes til horisontal tilstand. Desværre er visningerne ofte totalt ulogiske set i forhold til, hvad man som bruger forventer, der skal ske, når mobilen drejes.

Lydkvaliteten er ellers ganske fin.

Jeg gemmer den store gennemgang af musikafspilleren, til vi har modtaget den endelige salgsversion af Galaxy S. Vi må håbe, at det blot er et udtryk for, at udviklerne endnu ikke er nået til at finpudse musikdelen i mobilen.

FM-radioen i mobilen er ret velfungerende og har både RDS-programinfo, alternative frekvenser, favoritlister m.m. Radiokanalerne modtages rigtig godt på denne mobil og den er samtidig let at betjene.

Hurtigt på nettet

Den store skærm i Galaxy S gør den oplagt til internettets mange muligheder.

Både via Turbo 3G og trådløst netværk er hastigheden "snappy". Selv på mobilnettets dataforbindelse fornemmer man, at Samsung-mobilen er en smule kvikkere en konkurrerende produkter.

Præcis som på billederne zoomes med to fingre (multi-touch) og mobilen justerer automatisk teksten i artikler til at passe til bredden på skærmen. Også når mobilen lægges ned, følger billedet med - og zoom-niveauet fastholdes.

Det er muligt via en undermenu at markere og kopiere tekst fra hjemmesider, samt dele linket til en given side via Facebook, Twitter, mail og beskeder.

Alt i alt virker internettet på Galaxy S overbevisende - også med flere vinduer åbne. Men jeg savner muligheden for at benytte sider med indhold programmeret i Adobe Flash.

SMS med dansk tastatur

Ved leveringen har Samsung Galaxy S dansk sprog i både menuer og SMS-ordbog, og SMS-delen fungerer generelt rigtigt godt.

Beskederne samles i tråde med afsenderens navn som overskrift og et lille billede af kontaktpersonen.

En lækker detalje er, at hvis man hen over kontaktnavnet kører en finger mod venstre, startes et opkald til personen - køres mod højre, åbnes beskedlisten. Det ser ret cool ud.

Der kan vælges mellem QWERTY-tastatur (med æøå) og et almindeligt T9-tastatur. Begge har de dansk T9-ordbog.

Skærmens høje følsomhed betyder, at besked-skrivning er ret let - men som altid skal man her regne med lidt tilvænning, da SMS-funktionen ikke altid fungerer helt ens på alle touch-mobiler.

Læs hele testen

Vores samlede test og vurdering af Samsung Galaxy S, kan læses her: http://www.mobilsiden.dk/?aId=11936

Læs også:
 - Mobiltest: Samsung Galaxy S - del 1
 - Mobiltest: Samsung Galaxy S - del 2


Samsung GT I9000 Galaxy S -16GB - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mobilsiden.dk 06-07-2010 15:14:57

Vores samlede test og vurdering af Samsung Galaxy S, kan læses her: http://www.mobilsiden.dk/?aId=11936

0 0
Mads 03-07-2010 14:19:15

Hej har overvejet at købe denne fede mobil i tyskland, kan se du kan få den til lidt under 3500 mange steder med forsendelse og det hele.

men har lige et lille spørgsmål ? nogen der ved om det er muligt at ændre sproget så den bliver lige som om den er købt i dk ? eller vil der være nogen mangler ?

:)

0 0
malli 30-06-2010 14:03:49

hej
jeg ved ikke helt om det skal være samsung galaxy s eller iphone 4. har du hørt noget om Iphone har antenneproblemer kun i Usa eller om det også er i eu lande såsom tyskland og england.

0 0
Søren 25-06-2010 13:35:39

Hej Alle
Så har jeg haft min samsung mobil 1 dag og er først ved at komme lidt ind i hvordan mobilen virker.
Er ny til android og til Samsungs interface, så vil høre om i kender nogle gode hjemmesider med gode apps,tips og triks og hvad man nu ellers kunne elske at vide.

Når jeg har taget et billede så kan jeg vælge share, men "kun" med Picasa, Messaging,AllShare, google mail, bluetooth, kan jeg ikke få den til at oploade direkte til facebook?

0 0
michael 19-06-2010 12:52:39

Kommer der ikke en del 4 eller anden form for afslutning af denne anmeldelse af Samsung Galaxy S?

0 0
Mobilsiden.dk 19-06-2010 16:53:32

Hej Michael,

Så snart den endelige danske version af Galaxy S er i min postkasse, påbegynder jeg den samlede test af produktet.

Så del 4 bliver altså en komplet sammenskrivning, vurdering og test...

0 0
Niki 23-06-2010 21:09:49

Ja, nu er den i hvertfald landet i min postkasse :o)
Og nøj hvor er den lækker!
Eneste jeg ikke er så vild med, er kvaliteten af de billeder kameraet tager. Men ok, jeg kommer fra en SE Satio, så det kunne jo kun blive værre.
Men skærmen skal virkelig ses, for at forstå hvor lækker den er!

0 0
Søren 18-06-2010 10:19:43

Har skrevet med dem men vil ikke rigtig fortælle hvad der står i den info mail som er blevet sendt ud til de kunder der allerede har bestilt mobilen, hvad er Status?

0 0
nielsen85 18-06-2010 10:42:11

Så vidt jeg kan forstå så har Licotronics leverandør først opgivet en forkert pris og derefter slettet ordrene.
Men iht. den danske lovgivning så skal Licotronic levere telefonen til den pris folk nu har bestilt til (for mit vedkommende 3475,-) i stedet for de 4600,- som leverandøren kræver nu.

Men der står til sidst i mail'en at varen bliver sendt i dag/mandag og hvis vi ikke kan acceptere den forlængede leveringsfrist så skulle vi være velkommen til at annullere handlen.

0 0
Søren 18-06-2010 11:19:37

Så de sender altså mobilen i dag eller mandag og til den gamle pris på 3475 eller bliver det til den nye pris?

Jeg set 3 andre steder hvor de ligger under 3500 kr. de har den dog ikke på lager pt.

0 0
nielsen85 18-06-2010 11:44:12

Den skulle ankomme hos dem mandag senest, og så snart de har fået dem vil de afskibbe ordrene afsted som de er kommet ind og til den pris folk har bestilt den til.
Det er mit umiddelbare gæt. De kan ikke komme og kræve en ny pris da det ikke er tilladt iht. forbrugerloven

0 0
Søren 18-06-2010 12:17:10

Der er jo nogen der skriver sig ud af det vil jeg mene, f.eks. dynacom.dk
"..... Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel."
Det ved jeg så ikke om licotronic har gjort.

0 0
Søren 18-06-2010 12:20:16

Har lige set inde på licotronic, under Bestilling og der står:
"....Der tages forbehold for pludselige opstået pris ændringer samt trykfejl."
Jeg er bestemt ikke skarp til jura, men glæder mig til at hører fra jer hvad der er blevet trykket på jeres konto.

0 0
nielsen85 18-06-2010 12:47:41

I den mail jeg fik fra dem står der, og jeg citerer: "Iht. Lovgivning skal de levere os varen til den bekræftede pris, ganske som du har retten på din side til, at få levering iht den ordrebekræftigelse som du har modtaget på mail."

0 0
Niki 18-06-2010 13:00:38

Jeg har lige været i kontakt med Kontorlinien hvor jeg har bestilt min, og de bekræfter også, at jeg får den til den bestilte pris, dvs. ca. 3400,- Og den skulle lande hos mig i midten af næste uge. :o)

0 0
Søren 18-06-2010 13:20:51

Perfekt Niki TAK

0 0
Søren 18-06-2010 14:41:30

Hmmmm bestilte den genne dynacom til 3400kr. inkl. moms.
De har trykket pengene og nu siger de at de ikke levere mobilen til den pris men at det bliver 3500 kr Ekskl. moms hvaaaa kan de det???

0 0
Simon\n 18-06-2010 15:43:57

Hvis du har en ordrebekræftigelse fra dem, der siger prisen er 3400 kr. så kan de ikke tillade sig at gøre det, da det går imod den danske lovgivning. Du burde være i stand til at skrive til dem, at du har en ordrebekræftigelse der siger 3400 kr. og i følge den danske lovgivning er det den pris du skal betale. alt andet er deres fejl, og det kan du desværre ikke stå til regnskab for.

Hvis ikke må du jo sige du trækker dem i retten, hvis du ikke får den mobil.

Hvis der er noget forkert i det jeg siger, så må i da lige poste.

men der har været kunder som har vundet i retten, hvor butikken havde lavet en fejl, hvor kunden fik produktet til 100 kr. hvor der skulle have stået 10000 kr. på ordrebekræftigelsen

0 0
LarsA 18-06-2010 15:51:02

jep det er helt korrekt.
send evt dette link til dem:
http://www.forbrug.dk/Artikler/Dine-rettigheder/Forbrugerleksikon/prisen?tc=740F1814A3D24C089538501A55EC0D6A

0 0
LarsA 18-06-2010 15:57:37

PS: saa har de forresten heller ikke ret til at träkke pengene för varen er afsendt.
Saa hvis du vil väre rigtig fräk, saa bed dem om at före pengene tilbage promte, OG skaffe en mobil til de 3400,-

0 0
Søren 18-06-2010 20:22:40

Jeg har oploadet den mail jeg har fået fra dem.
http://i45.tinypic.com/e8n13b.png
Det jeg ikke kan lide er at der står afventer godkendelse hmmm?
Men hvis den afventer godkendelse kan de sgu da ikke bare trække pengene eller....

Og forresten 1000 tak en fantastisk tråd og fantastisk forum.

0 0
michael 19-06-2010 00:37:13

Du/I skal i øvrigt lige vide at Dynacom kun handler B2B, og der gælder helt andre regler end mellem Firma/privatkunde.

0 0
Søren 19-06-2010 00:56:18

betyder det at jeg er ringere stillet?

0 0
michael 19-06-2010 01:13:32

Jow det:

Dine regler er fint beskrevet her:

http://shop.dynacom.dk/InfoTerms.aspx

Der er blandet andet ikke noget der hedder bordet fanger mht. til prisen. eftersom der i deres salgs og leverings bestemmelser er taget højde for det. Returret: Nope.
Reklamations ret, ja med leverandøren dvs. samsung (eller i "vores" tilfælde Infocare)

Ps. "Ved betaling med kort, trækker Dynacom A/S pengene, så snart ordren er lagt." Så jow de kan godt trække pengene før noget er blevet godkendt, afsendt.

0 0
michael 19-06-2010 01:14:43

Læs også mere her:

http://www.danskerhverv.dk/Raadgivning/Erhvervsjura/Koebeloven/Sider/BtB.aspx

0 0
Søren 19-06-2010 01:31:56

Hold da op :-), det er som at være på arbejdet.
Hmmm men jeg synes ike at kunne blive klogere eller vil nok ikke blive det.
Dynacom skriver at "....Der tages forbehold for pludselige opstået pris ændringer samt trykfejl." og som jeg kan forstå det så har dynacom ret til at forme reglerne som de vil da de sælger BtB og ikke BtC. Dog mener jeg ikke at der står nogen steder at de har ret til at hæve pengene før de har leveret varen (og det skriver de heller noget om i deres betingelser). Jeg mener klart at de har lavet en brøler ved dette. Men er ikke blevet helt klog på om jeg har retten på min side, jeg kan jo kun beskylde dynacom for at "lokke" kunder i biksen ved at sætte priserne i bund for så til sidst og sige at UPS vi kan ikke levere til den pris alligevel...

0 0
Søren 19-06-2010 01:37:17

Jeg giver jo heller ikke et tilbud til mine kunder, trækker pengene før projektet er startet (dog kan vi have lavet en betalingsaftale 20%, 50%, 30% eller what ever) men det er der ikke her.
Jeg kan hæve prisen på mit tilbud hvis kunden er lang tid om at godkende tilbudet (så kan prisen på materialer været steget og kursen en anden) men ikke fra dag til dag, kan ikke huske præcis hvad denne regel hedder klokken er 1.30 :-).

0 0
Simon\n 19-06-2010 02:09:25

Jeg må nok indrømme jeg har givet op, med alle de regler der, Hvis det er et selskab som kun sælger B2B hvordan kan en forbruger som Søren så overhoved købe et produkt uden at være (business?) og burde det ikke stå tydeligere, det lyder da ikke til det er noget du har set da du købte?

0 0
Søren 19-06-2010 11:29:47

Nej jeg var ikke klar over det før michael gjorde opmærksom på at de kun solgte BtB.
Men jeg synes ikke rigtig det ændre det store billede for som der står i det link michael har lagt ud:
"Såfremt en dansk leverandør sælger til en dansk erhvervskunde, er det den danske købelov, der finder anvendelse."
Dvs. at vi følger den Danske købe lov, dog står der at reglerne kan gradbøjes. Men hvis man kan opfatte dynacom første mail som en ordrebekræftelse hvilket man et eller andet sted burde kunne da de har trukket pengene så har jeg vel retten på min side.

0 0
michael 19-06-2010 12:48:53

Hehe er i nu meget søde.

Et par ting:
1. Søren, jeg citerede fra salgs og leverings betingelserne som du jo har sat hak i at have læst inden du godkendte DIN bestilling

"Ved betaling med kort, trækker Dynacom A/S pengene, så snart ordren er lagt."


2. Simon, prøv at se deres salgs og leveringsbetingelser (jeg har allerede linket en gang)
http://shop.dynacom.dk/InfoTerms.aspx

Som det første og med kæmpeskrift, i fed:

(INGEN HANDEL MED PRIVATE)

3. Simon, I deres mail står der jo højt og tydeligt at det er en bestillig og at den ikke er godkendt som ordre endnu.

Du kan ikke sammenligne en webshops autogeneret mail med at du personligt har givet et tilbud på et stykke håndværk eller hvad det nu er du laver i dit firma.

ps. Dog skal det lige siges at jeg slet ikke er nogle BtB købelovs haj, jeg ved kun at man skal passe godt og meget mere på end BtC for man er slet ikke så beskyttet som privatkunderne er. Om Dynacom bryder nogle regler f.eks. ved at trække penge fra dig ved bestilling har jeg ingen anelse om.

0 0
Søren 19-06-2010 20:25:56

Tror bare jeg giver mit konto nummer og får pengene tilbage :-).
Man skal jo prøve, især når det handler om 800-1000 kr.
Men ok så kan jeg jo lære at slå til og ikke være så skide gnierisk når der endelig skal bruges penge, pis også :-).
Men tak for hjælpen drenge.

0 0
spock123 17-06-2010 13:20:56

Jeg undrer mig over at der i anmeldelsen nævnes at ".. jeg savner flash understøttelse på sider med flash"..

Hvilke andre telefoner/os'er understøtter lige nu flash på hjemmesider?

Froyo er endnu ikke standard i nogen telefon, så hvordan forestiller anmelderen sig det skulle kunne lade sig gøre?

På Android Market kan man hente en betaversion af Adobe Flash 10, men igen, ingen telefon understøtter så vidt jeg ved flash eksekvering out-of-the-box.

Hvad er meningen med at skrive sådan noget så? Hvis der skal være konsekvens, skal den sætning så proppes ind i anmeldelsen af samtlige telefoner :)

0 0
Mobilsiden.dk 17-06-2010 15:22:08

Hej Spock123

Både HTC Desire og Legend har Adobe Flash i browseren out-of-the-box. Det er derfor jeg har valgt denne type formulering.

0 0
nielsen85 16-06-2010 09:53:41

Jeg har haft skrevet til salgschefen for Licotronic og han har bekræftet over for mig på mail, at den model De sælger er en de får fra Samsung Scandinavia så der er med 100% sikkerhed dansk menu, ordbog og det hele i :)

Altid noget jeg nåede at bestille den til den gamle pris. De har sat den op med 500kr. og leveringstiden er blevet mere end halveret

0 0
LarsA 15-06-2010 22:48:23

I skriver at den optager udemärket video, og at lyden skulle väre i orden. Kunne I ikke lokkes til at opdatere artiklen med et lille video klip ?

0 0
15-06-2010 13:22:05

Har du testet GPS'en?

0 0
Mobilsiden.dk 15-06-2010 20:11:43

Den bliver testet når jeg har den færdige udgave af produktet. I beta-versionen er den pænt ustabil.

0 0
Michael W 13-06-2010 21:39:13

Så må vi se hvornår licotronic levere, har modtaget bekræftelse.

0 0
Simon Antoni 13-06-2010 10:50:26

Nu er jeg også blevet helt hooked på Galaxy S
Mit spørgsmål er:
Den tlf licotronic har til salg er den så også dansk, med dansk menu og det hele?

0 0
Bahumbaba 15-06-2010 08:41:09

Det må du spørge Licotronic om...

0 0
maxeline 12-06-2010 17:13:44

Er det muligt at få større tastetur på den. Som visse andre - hvis man evt. vender den på anden led ?

0 0
Mobilsiden.dk 13-06-2010 20:03:10

Ja, det kan man. Vi har lavet et par ekstra billeder på artiklen der viser dette.

0 0
Bahumbaba 12-06-2010 18:32:58

Det gør de i demo videoerne på youtube, så det går jeg stærk ud fra man kan.

0 0
maxeline 12-06-2010 19:50:57

Super. Det gør at jeg måske må eje sådan en.

0 0
rind9 12-06-2010 10:02:05

kan man slå touchwiz fra?

0 0
Mobilsiden.dk 13-06-2010 20:04:06

Der er ikke den store integration som det kendes fra HTC Sense. Om det kan slås fra, ved jeg faktisk ikke.

0 0
mobiljoe 12-06-2010 09:11:04

@bahumbaba..

ville bare høre om du har har fået ordrebekræftelseog og alle de papir man plejer at få når man køber på nettet,det lyder til at være for godt til at være sandt at de sælger den til 3400 kr. i licotronic når der står i en anden tråd at prisen vil være 4900 kr. uden abbonment.

0 0
Bjarke Hansen 14-06-2010 19:37:56

Der er vel ikke noget underligt i, at prisen sættet så kunstigt høj fra start.. Det gøres der med mange produkter, og 5000kr for en telefon er altså VOLDSOMT dyrt.... Tænkt på man kan få et Samsung 32" tv i nyere model til under mobiles pris på 3200 hos den Engelske forhandler.

Vejledende udsalgspriser er derfor altid kunstige, se på mange forkellige eksempler på alle elektriske produkter.

0 0
Bahumbaba 12-06-2010 10:05:38

Ja, prisen virker alt for god til at være sand, men jeg har kontaktet dem angående dens lave niveau og de siger der ikke er tale om fejl.

Og ja... jeg har fået en ordrebekræftelse som jeg er klar på at tværer i ansigtet på dem hvis de prøver noget funny-business med prisen...

0 0
mobiljoe 12-06-2010 10:32:22

hmm..det er 1000-1200 kr. billigere end på de andre sites og 2500-3000 kr. billigere end hvad iphone 4 vil koste,og så slår den iphone 4 på næsten alle fronter,jeg tror sgu jeg hopper med på bølgen og bestiller en galaxy s på litronic med det samme.

0 0
Jonas 11-06-2010 23:20:07

Håbede så meget at den (del 3) ville komme i dag :) Er der planer om en del 4? og hvis ville det så være muligt at du kunne prøve at tage nogle billeder af den sammen med en HTC desire? for at se den store forskel i skærm kvaliteten :). Kan se at den udfra det første billede i del 3 er ret god i dagslys, men er det sådan at du vil tage nogle billeder en dag (forhåbentlig snart) hvor der er lidt mere sol og så i forhold til Desiren igen.
Mange tak for 3 gode dele indtil videre!

0 0
Søren 14-06-2010 12:29:29

Jeg kunne også godt tænke mig en samligning mellem desire og i9000 i ikke så lyse forhold. Jeg bruger typisk mit kammera ude på byggepladser og inde i skakter hvor der ikke er så meget lys og min "Gamle" HTC Touch er bestemt ikke særlig god til dette og er bange for at falde i HTC kammera fælden igen.

0 0
Bahumbaba 14-06-2010 22:17:57

Du bruger meget tid i skakter?!, er det et helt lovligt job du har ;-)

0 0
Søren 14-06-2010 22:49:45

Det var nu bare for at sige at der hvor jeg normalt har brug for mit kamera der er der ikke altid så meget lys :-).
Men dejligt at der er nogen der læser ens indlæg selv om det er midt inde i diskussionen.
Når men hvor om alting er så er jeg stadigvæk interesseret i nogle low light billeder og gerne samligning med desire.
Og så faldt jeg lige over specifikationerne på samsungs hjemmeside og der står der "Videolampe:Ja" hmmm hvad betyder det?
Bahumbaba nu når du er så flittig herinde så vil det da være rart med et svar på ovenstående ;-)

0 0
mobiljoe 15-06-2010 13:52:35

nu har jeg lige snakket med samsung support og de siger der er ingen flash/blitz funktion men der er videolampe i den,og det betyder at man kan optage video med lys.

0 0
Bahumbaba 15-06-2010 20:59:16

Måske noget der kan rettes med firmware?. Jeg mener, lys er vel lys? :-)

0 0
Søren 15-06-2010 14:41:19

Hold da op hvor amatør agtigt.
Når men lad os se hvordan kameraet klare sig under svage lys forhold (igen en opfordring og en bøn til John der har taget forskellige billeder udendørs, men ikke indendørs).
Du fik ikke lige spurgt dem om en endelig release dato nu når du havde dem i telefonen ;-).

0 0
mobiljoe 15-06-2010 17:48:50

de havde ingen informationer om release datoen,eller sagt på en anden måde de ville nok ikke fortælle mig den.

0 0
Søren 15-06-2010 18:15:29

Hmmm lyder da ikke betryggende, især hvis der som på Licotronic hjemmeside ellers står at den vil komme d.17-06-10 så må man da næsten havde troet at de ikke havde noget i mod at fortælle om det.
Men måske at 1. juli er et bedre bud, trist gider ikke og rende rundt med min nokia 3000 et eller andet gammelt skrammel mere.

0 0
Bahumbaba 15-06-2010 19:05:27

Håber også den snart kommer. Sidder med min Nokia 5030 (partymobil) :-)

0 0
Bahumbaba 15-06-2010 08:28:01

Det var sq godt set!.

Jeg har ingen steder set noget om at Galaxy S skulle få nogen form for lys... og så står det på deres egen side :-)

Anyway, jeg søgte selv på det og hos XDA-Developers har de spurgt om det selv samme spørgsmål.

Svaret kommer ikke fra Samsung, men fra en engelsk forhandler. De skrev på deres side at den færdige version ville have LED Flash, og de er langt fra de eneste der har fået dette af vide af Samsung. Det finder man ud af hvis man læser hele tråden.

Det lyder som om Samsung meget gerne vil udgive en Galaxy S med LED Flash. Det kan jeg sagtens forstå, siden det har været de flestes hoved argumenter mod telefonen. Dét og at den ligner en iPhone på fronten.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=690026

0 0
Søren 15-06-2010 09:22:50

Skal da ikke komme bag på mig hvis de formår at efterligne iphone 4 en smule.
Apple's 4 chip er jo lavet af samsung og lur mig om det ikke er noget nær den samme chip der vil bliver proppet ind i Galaxy.
Og mon ikke de har haft lidt held med at få et nys om LED flashen på iphonen.
Det er også nogle meget sparet billeder der er på samsungs hjemmeside, billeder der er taget en smule væk fra mobilen så man ikke kan se alle detaljerne, dog synes man at kunne se på det femte billede (bagsiden af mobilen) skråt oppe for kameralinsens højre side en form for ja, muligt LED lys (men måske det er ønsketænkning).
Men heldigvis bliver vi jo så meget klogere meget snart.
Lidt trist at samsung ikke er kommet med en endelig realese.

0 0
Mobilsiden.dk 13-06-2010 20:05:47

Hej Jonas. Det er desværre meget meget svært at sammenligne billedekvalitet, baseret på foto. Men jeg skal have det i tankerne.

Jeg forventer ikke umiddelbart en del 4. Men når det endelige produkt når postkassen, vil jeg gennemgå det hele og sammensætte en kæmpetest :)

0 0
Lars 11-06-2010 22:23:59

Jeg har læst andetsteds på nettet at S ikke har den lille lampe der plejer at lyse når man oplader og blinke når man har en sms osv.

kan det virkelig passe at de har sparet den væk?

0 0
Bahumbaba 11-06-2010 23:00:25

Jeg syntes HTC's Hero trackball der blinkede var meget anvendeligt, men jeg har aldrig lagt mærke til de små dioder på de mobiler der havde dem. Så jeg vil ikke savne det.

0 0
Mobilsiden.dk 11-06-2010 22:50:54

Hej Lars. Du har ret i, at der i den hardware-revision der testes på, ikke er nogle "blink blink". Jeg har ikke selv oplevet det som et problem...

0 0
Mehmet 11-06-2010 22:03:46

Men i den klasse, bør det være standart synes du ikke? :) jeg mener, hvor mange penge kan samsung have tjent ved at spare det væk? - også selvom at LED for det meste kun er et gimmick...? :)

Anyway, lige meget hvad, så bliver det nok min næste telefon det her... Tabte HD2´eren her den anden dag :/

ps. Er der nyt omkring forventet lancerings datO? :)

0 0
Mobilsiden.dk 11-06-2010 22:48:56

Jeg har løbende været i dialog med Samsung. Foreløbig er der ingen ændringer mht. lanceringsdato i Danmark. Det skulle stadig være "omkring" uge 26: http://www.mobilsiden.dk/?aId=11573

0 0
Simon\n 11-06-2010 23:14:17

Nå, men så er det da alligevel rimelig snart :D
Har du fået noget bekræftende omkring prisen, kan se Licotronic har den til 3400 kr. hvilket ja også er usandynlig billigt, og har hørt herinde 4900 kr. uden abo, så ville faktisk gerne se den rigtig pris, for at se hvor længe jeg skal spare 10 kr'er. sammen :D

0 0
Simon\n 11-06-2010 23:15:34

Jamen ved du nu hvad.. jeg stiller jo spørgsmål der er besvaret tidligere.. dumme mig.. det var prissat fra salgsstart på 4900 kr.

0 0
Simon\n 11-06-2010 22:35:34

Jeg har set inde på Licotronic at de har forventet levering den 17/6.

http://www.licotronic.com/product.asp?product=6655

0 0
Simon\n 11-06-2010 22:36:15

Men synes selv det er noget snart :) så tror ikke helt på den :)

0 0
Bahumbaba 11-06-2010 22:58:50

Nej, det virker også for godt til at være sandt :)

0 0
Bahumbaba 11-06-2010 22:34:32

Jo, det er lidt frustrerende at en så dyr mobil ikke har fået en feature som de fleste andre high-end mobiler har :( ... men SKÆRMEN!, jeg kan ikke holde op med at savle over de billeder der bliver vist af dens farvegengivelse og størrelsen er lige til mine pølsefingre :)

Ifølge engadget kan Engelske brugere have den i hånden allerede d. 15. juni, dvs. på tirsdag.

Jeg har bestilt telefonen hos Licotronic og de siger d. 17. juni har jeg fået den med posten.

0 0
Mehmet 11-06-2010 21:46:36

Hej - og tak for en genial anmeldelse! :)

Kan du bekræfte at Galaxyen ikke har indbygget LED eller xenon flash? : /

Det er under al kritik vil jeg sige, hvis en telefon af denne kaliber ikke har Flash til et ellers "ok" kamera..."?"

ps. kan godt se at xenon er usandsynligt.. men LED...? :) Det er et must-have...!

0 0
Mobilsiden.dk 11-06-2010 22:46:32

Hej Mehmet. Tak for det :-)

Jeg har nu tilføjet i teksten, at mobilen hverken fra Xenon blitz eller LED-fotolys.

0 0
Bahumbaba 11-06-2010 21:57:19

Jeg må indrømme at jeg også savner en form for fotolys, efter hvad jeg har hørt skal vi ikke regne med det.

Men så igen, det er meget sjældent jeg har brug for et kamera i dårligt lys. Det kommer igen an på årstiden. Hvis jeg er et sted hvor jeg skal bruge et kamera har jeg som regel mit dedikerede kamera med.

Jeg savner mere lommelygte funktionen et LED fotolys medbringer :)

0 0
Bahumbaba 11-06-2010 19:41:39

Kræver det man har headset i for at spille radio?. Min gamle Nokia 5030 kan spille radio uden headset, det er en feature jeg virkelig savner i nye telefoner. Mest fordi de fleste bulk headset sutter røv og man derfor selv køber nogle hovedtelefoner der ikke virker som antenne :(

Og angående headset.

Jeg kan se der ligger nogle in-ear headset/hovedtelefoner i baggrunden på en af jeres billeder. Er det dem der følger med til mobilen?.

Det lyder for godt til at være sandt at in-ear følger med som standard.

0 0
Hest 23-06-2010 17:34:41

Det er virkeligt også noget jeg savner, at kunne høre radio uden hørebøffer i. Jeg bruger stort set ALDRIG radioerne i de tlf jeg har haft netop fordi jeg ikke gider have ledning i bare for lige at kunne høre lidt radio. Det kan man gøre, hvis man ikke er alene, men ellers ikke.

0 0
Mobilsiden.dk 11-06-2010 20:45:38

Ja, den skal have headset for at spille radio, desværre! Men headsettet på bordet er fra Sony Ericsson. I vores beta-pakke var der dog vedlagt et Samsung inear set. Om det bliver det endelige ved jeg ikke.

0 0
Bahumbaba 11-06-2010 21:10:56

Ok, mange tak for svarerne.

Glæder mig vildt til at holde denne mobil i hånden selv :-)

0 0
Bahumbaba 11-06-2010 19:32:13

Jeg syntes ikke i kom ind over Swype i jeres SMS beskrivelse?. Er det fordi test modellen ikke har det?. Den skulle gerne været født med det ifølge Samsung.

0 0
Mobilsiden.dk 11-06-2010 20:44:46

Hej Bahumbaba.

Vi kommer ikke ind på Swype, da det i vores model, ikke virker på dansk.

0 0

Om brug af cookies