Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Samsung Galaxy Tab 10.1 - testen er i gang

Samsung Galaxy Tab 10.1 - testen er i gang

Samsungs 10-tommers iPad-konkurrent, Galaxy Tab 10.1, er nået frem til Mobilsiden.dk. Se vores billeder og læs de første indtryk.

Apple har gjort hvad de kunne for at sætte en stopper for Samsungs konkurrerende tabletcomputer, baseret på Android 3.1 Honeycomb, men salgsforbuddet er netop ophævet i vores markedsområde. Det betyder også, at produktet nu er landet hos Mobilsiden.dk.

Der er visse ligheder mellem iPad 2 og Galaxy Tab 10.1, men der er stadig ret stor forskel. F.eks. er der ingen knapper på fronten og Samsungs tablet er tyndere end iPad.

Det første der slog mig var da også designet. Hold nu op! Hvor ER Samsung Galaxy Tab 10.1 bare pæn! Den får Motorola Xoom, som jeg netop har testet, til at minde om en gammel traktor.

Her ses onscreen-tastaturet på Samsung Galaxy Tab 10.1 (Foto: Mobilsiden.dk)
Her ses onscreen-tastaturet på Samsung Galaxy Tab 10.1 (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Lækkert tastatur

Undervejs i opsætningen, der i øvrigt fungerer glimrende, stifter man bekendtskab med onscreen-tastaturet for første gang.

"Tasterne" er uamindeligt gode at skrive på. Skærmen reagerer præcist, og der kan skrives hurtigt på det.

Som det fremgår af billedet, er de danske bogstaver ÆØÅ fremme fra starten, hvilket klart er en kæmpe fordel.

I forhold til Motorola Xoom og Apple iPad, så er Samsung på dette punkt, på fuld omgangshøjde.

En af forside-skærmene på Samsung Galaxy Tab 10.1 (Foto: Mobilsiden.dk)
En af forside-skærmene på Samsung Galaxy Tab 10.1 (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Hænger desværre lidt

Samsung har lagt deres egen Touchwiz-brugerflade oven på Android-systemet, hvilket ikke er en fordel for hastigheden på produktet.

Konkurrenten Motorola Xoom er en smule mere flydende. Dermed kommer Samsung ikke op på siden af iPad. Dette gør ikke denne tablet ubrugelig - der er blot plads til forbedring.

Det er synd, virkelig synd, at Samsung ikke har lavet denne del bedre og mere færdig. Men mon ikke, at de har haft travlt med diverse retsager og med at få produktet ud på markedet hurtigt.

Galaxy Tab 10.1 mangler lidt justeringer og trimning på dette punkt. Det er ikke første gang vi har set sådanne problemer på Samsungs produkter. Men retfærdigvis har vi også set, at Samsung i en softwareopdatering har fået lavet mange optimeringer. Så vi håber på en en snarlig opdatering, der kan sætte ekstra turbo på brugeroplevelsen.

Lyn hurtig browser med Flash

Internetbrowseren er en af hovedfunktionerne i en tabletcomputer. Og her skuffer Samsung Galaxy Tab 10.1 på ingen måde.

Browseren indlæser rigtige websites, inklusive Flash-indhold, lyn hurtigt. Det er endda muligt at zoom ind og ud, mens man flytter rundt på websiten. Det fungerer bare super godt.

Tablet'en er i øvrigt hurtig nok til at køre YouSee web-TV i browseren i fuld skærm. Top genialt!

Menuen på Samsung Galaxy Tab 10.1 (Foto: Mobilsiden.dk)
Menuen på Samsung Galaxy Tab 10.1 (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

En stor test er på vej

Jeg har nu brugt Samsung Galaxy Tab 10.1 i et par timer, og må indrømme, at den samlet set ikke skuffer mig  - endnu!

Den er lettere, bedre designet og mere handy end Motorola Xoom - så det er gode nyheder.

Om den så holder i længden det må tiden vise. Jeg tester i hvert fald videre.

Er der noget omkring Samsung Galaxy Tab 10.1 du gerne vil vide, så post endelig en kommentar i feltet herunder. Så vil jeg prøve at besvare spørgsmålene i den endelige anmeldelse af produktet.

Læs også:
- Se vores nye billeder af Samsung Galaxy Tab 8.9

- Stor test: Samsung Galaxy Tab 10.1


Samsung Galaxy Tab 10.1 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

ingrida 16-09-2011 20:16:25

Hej, jeg har lige købt en 10.1 tab uden 3G. Jeg kan ikke finde Allshare på den. Support hos Samsung har skrevet at den burde være der men ellers kunne jeg downlode den på android marked eller samsung apps. Desværre kan jeg ikke finde det. Er der nogen der kan hjælpe?
Hilsen ingrida

0 0
Jacob Pedersen 02-09-2011 00:25:45

Har i nogen idé om hvornår eller hvor lang tid der går før den endelige test er færdiglavet??
Glæder mig meget.

0 0
Paw 26-08-2011 22:20:49

Hej

Jeg har lige fået fat i galaxy tab 10.1. Jeg har problemer med mange hjemmesider da de skriver at flash ikke er installeret, skønt den er.

F.eks. TDC speedtest side står der at den kræver mindst flash version 8.

Jeg har opdateret flash til nyeste version (10.3) på Adobes hjemmeside.

Nogen som har en god ide til en løsning?

0 0
dida 30-08-2011 11:21:27

Under indstillinger og generelt (så vidt jeg husker) finder du noget der hedder "aktiver plug-ins" Den skal du vinge af, så den er aktiveret og så skulle flash køre :)

0 0
Paw 30-08-2011 12:49:42

Hej Dida

1000 tak for dit svar. Super det virker ;o)

0 0
tinavestergaard 18-09-2011 20:38:56

Hej
Hjælp! Jeg kan altså ikke finde det sted, hvor man kan tillade plug-ins!
Hvor er det henne? Der er ikke noget, der hedder generelt under instillinger! Kan ikke få flash playeren til at virke, selvom jeg har fået den downloaded på min galaxy tab 10.1!

0 0
ingrida 18-09-2011 21:37:39

Hej,
Åbn internet-i højre hjørne tryk for instillinger-avanceret- aktivere plug - ins.

0 0
ingrida 18-09-2011 21:37:37

Hej,
Åbn internet-i højre hjørne tryk for instillinger-avanceret- aktivere plug - ins.

0 0
tinavestergaard 19-09-2011 08:50:18

Hurra, det virker!
Tak for hjælpen!

0 0
tinavestergaard 18-09-2011 20:38:54

Hej
Hjælp! Jeg kan altså ikke finde det sted, hvor man kan tillade plug-ins!
Hvor er det henne? Der er ikke noget, der hedder generelt under instillinger! Kan ikke få flash playeren til at virke, selvom jeg har fået den downloaded på min galaxy tab 10.1!

0 0
René 27-08-2011 08:38:34

Har du hentet flash fra android market?

0 0
26-08-2011 23:56:34

Ja. Køb en iPad :D ej det var en joke :)

0 1
erialor 24-08-2011 15:23:43

Har netop modtaget min Galaxy Tab 10.1 og smidt SIM-kortet i - dernæst opladning...

Skal jeg kunne se den lader? Jeg har fået et meget statisk billede af et gråt batteri, med en cirkel af stråler ud fra midten.
Jeg kan mærke tab'en bliver varm - men der er som sådan ingen identifikation af om at batteriet bliver mere og mere ladt op, og strålerne i cirklen er også statiske (virker som om de måske skulle være animerede?).

0 0
25-08-2011 10:41:06

hvis der skulle være andre end mig der gik ind i en helt ny verden med købet af tab 10.1 og ikke kan finde brugervejledning er her et link til en på dansk.. ved ikke om samsung har fået lagt den på deres hjemmeside endnu.

http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201106/20110620173819393/GT-P7500_UM_Open_Honeycomb_Dan_Rev.1.0_110620_Screen.pdf

når min oplader kommer deri slukket tilstand en kæmpe grøn batteri på skærmen
når den er tændt kommer der et lyn i batteri ikonet ved uret og så lader den..

0 0
Henrik Hafstrøm 23-08-2011 21:27:08

Hej,

Jeg fik lov til at sætte mit SIM-kort i 10.1 med 3G i Fona i dag og det lykkedes at sende og modtage SMS via den indbyggede Messenger SMS app. Mit spørgsmål er, om det også er muligt at telefonere ved at downloade en dialer fra markedet. Er der lyd på? Virker det med Bluetooth Headset. Hvis du kan tjekke det, ville det være skønt. Hilsen fra Henrik

0 0
Michael W 23-08-2011 08:57:58

Hvad er forskellern på P7500 og P7510?
Kan den købes nogen steder i EU?

0 0
Jørgen R. 23-08-2011 12:02:53

P-7500 har WIFI.
P-7510 har desuden mulighed for brug af SIM-kort til mobilt bredbånd.

Kan købes i Danmark. Tjek f.ex. edbpriser.dk

0 0
Jørgen R. 23-08-2011 13:24:57

Hov, der fik jeg byttet rundt på numrene.
Det er lige modsat, altså:
P-7510 har WIFI.
p-7500 har desuden 3G

0 0
Mark 21-08-2011 02:31:44

Hej John,

Jeg overvejer at købe et tablet til ren og skær afspilning af musik (mest mp3). Hvordan fungerer den til dette? Evt. med et program der kan spille sammen med min Galaxy S2.

Tænkte det kunne være en super "gadget" til brug til fest eller bare almindeligt brug i hverdagen.
Har set man kan købe en Belkin Bluetooth Music Receiver og så tage musikken derfra. Det burde kunne lade sig gøre.

0 0
René 21-08-2011 08:47:26

Det kan du sagtens :-) følg en guide på google og hent google music ned. Det spiller 100%. Jeg bruger netop min galaxy tab 10.1 som musikafspiller, i docken med den og så bliver al musik afspiller via anlægget som så er koblet sammen med docken. Det fungerer rigtig godt.

0 0
Kim 21-08-2011 11:24:50

Men du skal vel stadig have en computer kørende med Google music på? Eller kan man på nogen måde afspille via en NAS så tablet og NAS snakker uden computer imellem?

0 0
Lowkey 21-08-2011 15:00:07

Google Music er en cloud service, så den computer står i Googles serverpark et eller andet sted. Det er ikke noget man behøver at bekymre sig om, hvis man har en internetforbindelse.

Ja, du kan sagtens afspille musik direkte fra din NAS. Det er lettest hvis de er på samme lokalnetværk og NAS'en understøtter upnp (hvilket de fleste gør), men der findes apps der kan afspille music der er delt via SMB (eller i hvert fald reklamerer med at kunne - jeg har ikke testet).

0 0
johannes 21-08-2011 02:12:07

fedt den allerede er afskrevet som ipad konkurrent, som om jeg gider læse resten af testen så.

OFF Topic:
LowKey fatter ikke de har lukket dig herind fra HOL.

0 0
Lowkey 21-08-2011 17:32:25

Der er allerede afskrevet som en iPad-konkurrent fordi der ikke er Apple-logo på.
Det er nogenlunde det samme som "iPhone-is-the-best-phone"-effekten.

Og ja, jeg får lov til at komme ud på resten af the intarwebs en gang imellem.

0 0
René 21-08-2011 08:48:35

Hvem har afskrevet den som en ipad konkurrent??

0 0
johannes 21-08-2011 13:14:02

"Konkurrenten Motorola Xoom er en smule mere flydende. Dermed kommer Samsung ikke op på siden af iPad" Citat slut.....

0 0
Andreas 23-08-2011 10:29:49

Ja.. på dette ene punkt, hvad smoothness i brugefladen angår, kommer SG Tab ikke op på iPaden.

På andre punkter er den vel fuld konkurrencedygtig, og har vel også sine egne fordele overfor iPaden.

Det er jo ikke ensbetydende med at iPad 2 nødvendigvis er et bedre produkt som helhed. Lad os nu afvente den endegyldige dom.

0 0
spock123 20-08-2011 00:40:21

Hej John,
- jeg er den lykkelige ejer af Galaxy Tab 10.1 uden touchwiz (købt i USA). Jeg har en bekendt der har versionen MED TW... og der er kæmpe forskel i performance.

TW sløver åbenbart UI'en ret meget. Samtidig er 720p mkv afspilning meget vanskeligt med TW-versionen, mens den kører perfekt uden TW...

Der er ingen hak og det kører virkeligt smooth uden TW... så jeg vil opfordre folk, hvis muligt, at undgå TW på denne tablet.

Ellers en fantastisk tablet!

0 0
Lowkey 22-08-2011 01:48:51

Hos Androidpolice giver de ellers Touchwiz-opdateringen ret pæne ord med på vejen:
http://www.androidpolice.com/2011/08/06/review-touchwiz-ux-on-samsung-galaxy-tab-10-1-wi-fi-is-it-better-than-stock-honeycomb/

0 0
Jens Schneider 20-08-2011 18:57:43

Jeg kan ikke begripe hvorfor producenterne synes det er sådan en fantastisk ide, at lægge SW på som går deres produkter ringere.
Kan nogen forklare mig det?
Vi har set det med flere af Samsungs produkter og i særlig grad med LG's Optimus 2x. Jeg har selv installeret Cyanogenmod på min Optimus og nu er det en fremragende telefon.
Hvorfor vælger de at ødelægge deres gode produkter med lortesoftware???

0 0
Allan 20-08-2011 19:34:19

Det er noget nær den eneste måde at differentiere sig på for en hardware producent, der vil sælge en Android telefon. At det så i nogle tilfælde fører til negativ differentiering, er uheldigt, men nogen siger jo, at al omtale er god omtale...

0 0
Migselv 19-08-2011 15:55:29

Kan den streame direkte til SONY fjernsyn via DLNA?

Kan den lave mirror af egen skærm til fjernsynet, ligesom det forventes af iOS 5 til iPad 2, via AirPlay?

0 0
Lowkey 19-08-2011 17:03:16

Samsungs Allshare er ikke at finde på den model jeg har og iflg. XDA-Developers heller ikke på versionerne med TouchWiz.
Man kan dog stadig håbe på at det kommer med en update før eller siden.

0 0
Lars 19-08-2011 22:45:01

ellers kan man nok finde det som apk et eller andet sted ;)

0 0
Lowkey 20-08-2011 03:20:20

Jeg installerede app'en Skifta ( https://market.android.com/details?id=com.skifta.android.app ) og den kan i hvert fald streame fra tabletten til XBMC. Jeg har ikke et fjernsyn med DLNA, men princippet burde være det samme.

Det er ikke verdens snedigste implementering, men et glimrende proof of concept, der nok skal blive pudset af til noget brugbart med tiden.

0 0
Mikkel 19-08-2011 14:27:30

Kan man fastfryse det numeriske tastatur så den ikke skifter tilbage til qwerty hvergang man tab'er til et nyt felt. Noget vores sælgere virkeligt mangler på deres iPad.

0 0
Lowkey 19-08-2011 16:44:17

Nej, keyboardet tilpasser sig den forventede datatype til tekstfeltet.
Hvis det er en formular på et website der skal udfyldes, kan udvikleren specificere hvilken datatype der forventes ( http://www.w3schools.com/html5/html5_form_input_types.asp ) og så vil on-screen keyboardet selv finde et passende layout. Hvis typen er "number", vil man blive præsenteret for et numerisk tastatur. Hvis typen er email, vil @-knappen være lettere tilgængelig.
Dette kan også implementeres i apps og virker på både iOS og Android, men det er stadig op til udvikleren at sørge for at det er implementeret.

0 0
MichaelW 19-08-2011 13:19:35

Jeg kunne rigtigt godt tænke mig en tablet derhjemme til styring af alt. Dvs musik, surf mv. Og dette kan de alle.
MEN - jeg ville gerne også kunne styre filer, dvs. flytte filer rundt på mit NAS-drev, slette, køre filer osv. Kan man dette på Android tablets (og især Samsung Galaxy Tab 10.1) for det kan man mig bekendt ikke på iPad2....

0 0
Lowkey 19-08-2011 16:48:16

Ja, jeg bruger File Manager HD til at flytte rundt på filer.
https://market.android.com/details?id=com.rhmsoft.fm.hd

Et andet godt bud ville være TotalCommander til Android.
http://www.androidpolice.com/2011/07/23/total-nerdgasm-total-commander-for-android-is-very-real-and-functional-with-root-support-and-plugins-no-ads-and-free-forever/

0 0
Allan 19-08-2011 13:54:51

Hvis du mener brug af en NAS' webinterface, så vil jeg da umiddelbart tro at alle tablets inkl. iPad (og også mobil-browsere for den sags skyld) kan dette. Hvis du mener flytning via SMB eller NFS så er det nok en anden sag.

0 0
MichaelW 19-08-2011 15:10:07

Jeg mente at flytte rundt på filer - Webinterfacet bruger jeg kun til styring af settings. Så det er mere sådan noget filstyring (windows explorer/FTP agtigt)...

0 0
19-08-2011 12:24:59

Det tyder på at i har adgang til Xoom, hvad med Asus Eee Pad Transformer er det også et produkt i har tænkt jer at teste? Jeg synes Asus har et produkt virker mere spændende end både Galaxy Tab, Xoom og især iPad2.

0 0
Mobilsiden.dk 23-08-2011 00:12:50

Hej Peter

Der er umiddelbart ikke planer om test af Asus Eee Pad. Vi har nogle gange forsøgt at få forbindelse til Asus, men testprodukter hænger desværre ikke så løst på dem.

0 0
Mobilsiden.dk 23-08-2011 00:12:49

Hej Peter

Der er umiddelbart ikke planer om test af Asus Eee Pad. Vi har nogle gange forsøgt at få forbindelse til Asus, men testprodukter hænger desværre ikke så løst på dem.

0 0
Lasse Poulsen 22-08-2011 15:02:54

Enig.

Håber snart at vi får en kommentar på, om Transformeren kommer til test eller ej.

- Lasse

0 0
Rasmus Ravnsbjerg Byriel 19-08-2011 11:57:07

Jeg vil rigtig gerne vide om de eventuelle opdateringer også skal ske gennem Kies, eller om det er på en anden måde, når det er n tablet, som jg formoder man bare smider på sit trådløse netværk.

Kies er nemlig årsagen til at jeg netop er i færd med at forsøge og skifte min SGS2 ud ... jeg kan SIMPELTHEN ikke få forbindelse til Kies trods myriader af velmenende råd og vejledninger fra fora her på siden og mange andre websites.

Hvis tab'en er med Kies, og det ikke kører mere automatisk, så er det i min verden en enorm downside!

0 0
Lowkey 20-08-2011 03:29:10

Jeg har opdateret min for et par uger siden uden brug af Kies, men den første opdatering (fra 3.0 til 3.1) foregik gennem Kies.

0 0
Lars 19-08-2011 22:41:33

kies air er så nok noget af det nemmeste jeg har set indtil videre så hvis du ikke kan få kies til at virke tvivler jeg på du får mere succes med andre produkter :)

0 0
Rolf 19-08-2011 12:14:38

Normalt er problemet med Kies, at man har installeret Æblet's itune før, denne kan konflikte mellem Kies og itune.

Normalt kan man ved at totalt afinstallere alle Æble programmer kan få Kies til at virke, det virkede for mig på min laptop.

0 0
Lars 19-08-2011 22:42:12

kies fungere fint her på min kærestes laptop og hun bruger itunes

0 0
Stone 19-08-2011 11:21:20

Hej

Jeg undrer mig lidt over i ikke har testet Eee Pad endnu siden den har været længere tid på markedet i DK. Den er ihvertfald interessant i forhold til om en tablet kan erstatte den traditionelle bærbar.

0 0
Lowkey 19-08-2011 11:57:23

Givet at man stadig ikke kan bruge NemID på hverken iPad eller Android (og at dette højst sandsynligt ikke vil ændre sig før end der kommer en afløser til dette system), vil jeg ikke mene at en tablet helt kan erstatte en laptop.

Der mangler desuden bedre office apps til Android (hvilket helt sikkert vil komme i takt med at markedet for tablet-apps vokser) og så så jeg også gerne at standardbrowseren fik en overhaling, så den i lidt højere grad ville kunne sammenlignes med Chrome.

0 0
carsten guldhammer 20-08-2011 12:41:55

eller bedere :

at crome ( som google praler højlydt alle steder af er deres opfindelse) rent faktisk kom til tablet / android enheder

i min verden er det fuldstændigt tåbeligt at det for længest ikke er kommet

0 0
Lowkey 23-08-2011 03:28:02

Det er åbenbart på vej i en eller anden inkarnation: http://techcrunch.com/2011/08/22/android-webkit-chromium/

0 0
Lars 19-08-2011 22:40:20

min bank har lavet deres egen app hvor man har adgang til de mest basale funktioner og det er det eneste jeg bruger nemid til, hvor har du dine mangler angående nemid ?

hvad er der nu galt med google docs ?

0 0
Lowkey 20-08-2011 03:27:46

NemID bliver også brugt til Skat, feriepenge, flere forsikringsselskaber og andre steder.
At kunne gå ind på de sider er meget rart at kunne på en laptop.
I relation til dette, kan jeg også oplyse at der heller ikke er Java på Chromebooks. Jeg modtog min for et par uger siden og der er NemID også et no go.

Jeg bruger selv Danske Banks app, der efter en noget sløv start er blevet ganske god - ikke kun med funktioner men også i kraft af ydelse, hvor der er sket nogle kraftige optimeringer af hvor flydende GUI'en føles.

Google Docs er glimrende, men jeg synes ikke at den version jeg får fat i på en tablet eller telefon er noget at råbe hurra for.
Hvis det kunne køre lige så godt som i browseren på min computer, ville det i rimelig grad dække mine behov.

0 0
Ingemann 19-08-2011 11:14:34

Jeg vil gerne bruge en Tablet som afløser for min private PC og måske også den på arbejde. Har den SW som vi kender det fra MS-Office? Dvs. Word, PowerPoint, Excel eller lignende produkter og hvordan fungerer de evt.?

0 0
Lowkey 19-08-2011 11:45:13

Min Samsung 10.1 tablet kom med QuickOffice HD installeret.
Det er ok, men ikke noget jeg ville kunne arbejde med til dagligt.

0 0
MadManMingo 19-08-2011 11:12:38

Jeg vil meget gerne have en lille forklaring på, hvordan man kan se hvilke apps i Android market, der er optimeret til tablets.
I æbleverdenen kan man se om app'en passer til iPhone eller iPad.
Hvordan kan man se forskellen i androids univers?

0 0
Dick Taid 21-08-2011 13:44:33

Det kan man ikke -- endnu.

0 0
Mads 21-08-2011 14:45:44

Jo man kan da?? Man kan da vælge om man vil se tablet eller mobil apps.

0 0
Jacob 07-10-2011 19:01:12

Hvor ser du man kan sortere efter det? ? Jeg har haft min galaxy tab i 4 uger og har ikke set det endnu?? :-P

0 0
Rasmus Overby Jensen 19-08-2011 10:44:31

Jeg vil gerne bruge den på arbejdet
Hvor god er powepointfunktionen?
Kan den køre fulskærm?
Output til projector?

0 0
Allan 19-08-2011 10:28:46

En tablet vil ofte blive købt for at erstatte en "familie-bærbar" i dagligstuen, men det store spørgsmål for mig og mange andre er, om man kan have flere brugere oprettet på en Android tablet. I Windows kan hver bruger logge ind og hver bruger har helt sin egen opsætning med egen email account og egne bookmarks osv. - kan dette ikke lade sig gøre på en tablet, er det ret skuffende og vil nok afholde en del fra at skifte den bærbare ud med en Android tablet, så jeg ser gerne dette adresseret i den endelige test.

0 0
René 19-08-2011 16:46:10

Det kan man ikke, det ville også være fjollet og gøre hele oplevelsen langsommere hvis man skulle til at skifte bruger hver gang man skulle bruge den. En tablet gør det hele nemt og hurtigt. En tab vil ikke kunne erstatte en familiecomputer så skyd en hvid pil efter den idé.

Dette er bestemt ikke et negativt indlæg om tabben. Jeg fik den selv med hjem i tirsdags og den har været FANTASTISK intet mindre. Det er enormt nemt at surfe på nettet, tjekke mailen og holde styr på sin kalender med dette vidunder. Har brugt den nonstop siden tirsdags og på intet tidspunkt har jeg følt at den har hakket "lagget" overhovedet, og det er selvom jeg har fyld alle 5 homescreens med widgets og har flere programmer kørende på samme tid.

Til jer der går og overvejer denne tab kan jeg kun sige køb den, I bliver ikke skuffet :-) hvis I har flere spørgsmål til den så skyd endelig løs..

0 0
Mads 19-08-2011 22:59:34

Hvor har du købt den???? Jeg vil virkelig gerne have den, synes bare ikke den er til at finde? :)

0 0
René 20-08-2011 04:03:43

Jeg har købt den ved TDC de var den første til at få den hjem og det er så i 3g versionen.

0 0
Lowkey 19-08-2011 11:40:58

Der er mig bekendt ikke nogen måde at sætte den op til flere brugere på.

0 0
Rasmus 19-08-2011 10:21:41

Hvordan er implementeringen af google+ på dette device?

Hvor let er det at tilkoble ekstern tastatur?
Og evt. mus.

Når nu Touchwiz-brugerflade gør at den køre lidt mindre flydende vil i så hellere have undværet den?

0 0
Lowkey 19-08-2011 11:32:55

Google+ app'en ser fin ud på en tablet fordi Android apps kan skalere, men den er ikke optimeret til den større formfaktor, så den større skærm bliver ikke udnyttet til fulde.

For at tilkoble mus, tastatur, ekstern harddisk eller andre USB-enheder, skal der bruges en USB dongle.
Den koster ca. 150 kr. fra Play.com

0 0
airfrede 19-08-2011 10:02:56

Antal optimeret apps
Kan den bruges som verdens største GPS ?
Weboplevelse: loadtiders sammenligning med iPad 2?

0 0
Lowkey 19-08-2011 11:38:19

Det er svært at sige hvor mange optimerede tablet apps der er, men der bliver dagligt flere og flere.
IMDB kom med en tablet-optimeret app for kort tid siden og jeg er sikkert på at flere vil følge trop.
De fleste spil ser ret pæne ud på den større skærm.
Gun Bros, Fieldrunners HD, Angry Birds, Cordy, Dragon fly, cut the rope og så videre er alle ret flotte på en tablet.

Der er indbygget gps, så hvis man enten har 3g versionen eller bruger sin telefon som trådløst accespoint i bilen, kan den sagtens bruges med google maps navigation. Om der er dedikerede GPS-programmer der er optimeret til tablet ved jeg ikke.

0 0
ulrik kruse 19-08-2011 09:58:17

hejsan

glæder mig til at høre mere om jeres mening, jeg selv er ret begejstret.

har dog et lille spørgsmål: ved i, hvordan man ændrer de 6 default apps (wolrd clock, calculatoer mm.) i dock'en?

på forhånd tak og god weekend :-)

/ulrik

0 0

Om brug af cookies