Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Sony Ericsson Xperia X10 mini - lille mobil med stort format (mobiltest)

Sony Ericsson Xperia X10 mini - lille mobil med stort format (mobiltest)

TEST: Xperia X10 mini er VIRKELIG mini! Men mobilen viser et stort format og er Sony Ericssons bedste mobil i flere år. Læs her den omfattende test.

Fiat 500 og Morris Mini har længe været på mode, men nu er “mini-trenden” for alvor også på vej til mobilbranchen.

Sony Ericsson X10 mini er virkelig en mini-mobil.

Personligt faldt jeg for X10 mini ved første øjekast, tilbage i februar måned på Mobile World Congress. Lige siden har jeg ventet spændt på, at finde ud af om det blot var en “flirt”, eller om det er ægte kærlighed.

Vi har testet Sony Ericsson Xperia X10 mini på kryds og tværs, for at se om  ordsproget “det er ikke størrelsen, men gørelsen” er rigtigt her.

Så har vi X10 mini i hånden

Med X10 mini har Sony Ericsson fortsat designet med den buede bagside, der også prægede f.eks. Vivaz, men med X10 mini rammer de efter min mening helt plet. X10 mini ligger som skabt i min hånd.

Selv i store hænder ligger den lille mini-telefon godt, og tasterne fungerer helt efter hensigten og er nemme at ramme.

Størrelsen på telefonen, kombineret med den buede form gør, at den bare venter på at blive brugt.

Sony Ericsson har lavet X10 mini med udskiftelig bagside, så man let kan give den sit eget personlige look. Med i salgspakken er der to farver, og disse kan variere lidt - alt efter teleselskab.

Selve telefonen er ikke større end et kreditkort, rent fysisk er den 83 x 50 x 16 mm, og den vejer kun 88 gram. Selve skærmen er en 2,55 tommer, modstandsdygtig overfor ridser, touchskærm (berøringsfølsom skærm).

X10 mini virker som en rimelig robust telefon - og det er til trods for, at det eksemplar jeg har til test, allerede har haft det hårdt.

Den har uden problemer klaret fald på asfalt - kun selve plastiken fik et par overfladiske ridser. Resten af telefonen har ikke reageret på de fald, den har været udsat for.

Så måske den er mini, men den er så godt konstrueret, at der ikke er nogen problemer på den måde. Når man fjerner bagsiden, og kigger “under hjelmen”, så er hukommelseskort, simkort m.m. let tilgængeligt og lige til at tage ud, og ikke “hulter til bulter”, hvilket tidligere er set.

Telefonen kører ligesom storebroderen X10, Android 1.6 (cupcake) , men Sony Ericsson har tilpasset det, og givet det deres helt eget look på mini'en.

Prisvindende design

Sony Ericsson har med X10 mini, allerede inden den blev lanceret vundet designprisen Red Dot i kategorien “produkt design".

Personligt har jeg også, siden jeg så X10 mini til første præsentation i Barcelona, synes der var noget helt specielt ved denne lille telefon.

Det er rigtig fedt, at man kan skifte coveret på bagsiden efter humør. og at telefonerne igen bliver mindre. Mobiltelefoner har længe ikke kunnet blive store nok. Men med X10 mini kommer Sony Ericsson med en 88 grams-mobil, som reelt set kan det samme, som de større og tungere telefoner.

X10 mini får mig til at tænke tilbage på den lille Nokia 8210, som efter min mening også var en telefon, der rent specifikationsmæssigt var mere end bare godkendt. En anden ting de også har til fælles er, at der på Nokia 8210 også kunne skiftes cover.

På det danske marked kommer X10 mini med følgende farver: Sort+sølv, sort+rosa, hvid+lime. Den røde version bliver i første omgang ikke sat til salg i Danmark.

Opsætningen er let

Selve opsætningen af telefonen er "piece of (cup)cake", det fungerer nemt og smertefrit, både med mailopsætning, Facebook osv.

I forhold til den store X10 har Sony Ericsson her, gjort det hele en smule lettere og mere intuitivt.

Jeg har ikke oplevet nogen problemer på den front, den er ligeså brugervenlig, som Sony Ericssons telefoner plejer at være.

Overførsler til computeren sker også  nemt og hurtigt via et usb-kabel.

Skærmen

Skærmen er en 2,55 tommer berøringsfølsomskærm (capacitive touchscreen), og den reagerer rigtig godt ved berøringer.

Kun sjældent opleves der "hakker" blandt andet ved scrolling i Timescape, men det er nærmest ubetydeligt, specielt når man ser på hvad X10 mini koster.

Selv i sollys kan man se, hvad der sker på skærmen uden problemer. Den har også nogen rigtig gode farver, og størrelsen på skærmen har jeg heller ikke oplevet som for lille.

Internet på mini

Stor skærm til internet... Tja - hvis dette er et krav for dig, så skal du overhovedet ikke overveje at købe X10 mini, men det siger jo sig selv.

Men jeg vil mene, at de fordele der er ved, at den er så lille og fiks, så rigeligt opvejer at internetoplevelsen ikke bliver ligeså god, som på en telefon med en større skærm, som f.eks. Sony Ericsson Xperia X10, HTC Desire eller Apple iPhone.

Nettet fungerer, som det skal, og zoom-funktion osv. er bestemt godkendt. Det skal dog nævnes, at denne model ikke har Multi-touch (Pinch-to-zoom) - og dette betyder, at man kan derfor ikke zoome med to fingre.

Skal man bruge mail, så er dette ikke en begrænsning, da mobilen både understøtter Google Gmail og almindelig Pop3/Imap-adresser.

Der er selvfølgelig også mulighed for trådløst netværk på X10 mini.

Hastigheden er i orden

Jeg har brugt X10 mini til internet, musik, opkald, sms, e-mail m.m. og indtil videre vil jeg sige, at processoren på 600 MHz er mere end godkendt.

Tidligere beskrev vi på Mobilsiden.dk under sammenligningen af HTC Legend og Desire, at sidstnævntes 1 GHz processor ikke udnyttes fuldt ud.

Derfor ville en større processor på nuværende tidspunkt være unødvendig frås på Sony Ericsson X10 mini.

Batteri og batteritid

Der har været store forventninger til batteriet på X10 mini. Batteriproducenterne har længe været bagud, specielt når vi snakker de batterikrævende smartphones.

De store skærme sluger strøm som bare pokker, derfor har forventningerne til X10 mini været, at den også bør holde batteri lidt længere end de større skærme.

Indtil videre kører X10 mini også uden problemer minimum halvanden dags tid på en opladning.

Eneste "minus" ved Sony Ericsson Xperia X10 mini er, at man ikke selv kan skifte batteriet. Der skal bruges en skruetrækker for at tage det ud, og derfor må man ikke selv gøre dette, men skal forbi et autoriseret værksted. 

Navigering rundt i menuerne

Jeg synes, at navigeringen rundt i menuerne er nem - også nemmere end på nogle af de andre Android telefoner jeg har leget med. Dog skal det også siges, at det er den første Android telefon jeg har haft 24/7.

Men jeg synes, at Sony Ericsson har haft stor succes med, at videreføre den samme brugervenlighed de er kendt for.

De fire genveje der er på den første hjemmeskærm, som kan tilpasses til eget behov, giver et godt overblik og fungerer fremragende.

Kort og godt er den tilpasning Sony Ericsson har lavet på Android til X10 mini lige i skabet.

Timescape - giver godt overblik

Generelt set laver de fleste mobilproducenter de samme funktioner i telefonerne og kalder det så lidt forskellige ting, og laver en lille forskel på detaljerne. Det er Timescape et godt eksempel på.

Timescape er Sony Ericssons svar på HTC’s Friend Stream og Samsungs Social Hub. Sony Ericsson samler i Timescape SMS-beskeder, ubesvarede opkald, e-mails, Facebook og Twitter.

Man vælger så selv hvor ofte den skal opdatere statusbeskederne fra vennerne på Facebook, Twitter og emails - sms-beskeder og ubesvarede opkald sker helt automatisk.

Man kan sætte telefonen til at opdaterer manuelt eller automatisk hvert 15, 30, 60 eller 180 minut.

Timescape er en service der skal give dig hurtigt overblik over hvad der er sket siden du sidst kiggede på telefonen. Med Timescape er du altid opdateret, også selvom du ikke lige sidder ved computeren osv.

Timescape kan tilføjes “hjemmeskærmene”, som en widget så der altid er hurtig adgang.

Personligt synes jeg dog ikke, at det er så brugbart i hverdagen, da jeg synes det er ligeså nemt at gå ind i “oversigten” i toppen.

Timescape er en fin applikation at få med, når nu den er der, men det er ikke på grund af denne, man skal købe mobilen.

Kamera på 5 MP

X10 mini er udstyret med et 5 megapixels kamera, og jeg synes billedekvaliteten er rigtig god. Selv i modlys synes jeg faktisk, at X10 mini tager nogen rigtig gode billeder.

Kameret starter også rigtig hurtigt op, og får med autofokus også fokuseret ganske hurtigt. Der er selvfølgelig mulighed for at benytte geotagging på billederne.

Uploades billederne til f.eks. til et Picasa galleri, gør geotagging det muligt, at se på hvilken lokation billedet er taget.

Videooptagelserne er også i en rigtig god kvalitet, dog er lyden ikke altid så god som man kunne ønske. Men når man tænker på, at det er en telefon og den jo reelt set ikke er et “rigtigt” videokamera synes jeg bestemt det er mere end godkendt.

Du kan i galleriet herunder se billeder taget med Sony Ericsson X10 mini.

Billeder taget med Xperia X10 mini

SMS-beskeder og e-mails

X10 mini har et T9 tastatur, der fungerer som man kender det fra ander mobiler.

Selve følsomheden og “præcistionen” i skærmen er utrolig god. Selv med store fingre er det ikke et problem, at skrive beskeder i et ganske hurtigt tempo.

Man vælger selv om man vil skrive beskeder med “multitryk” eller med “hurtigtekst”. Derfor kan man lynhurtigt skrive SMS-beskeder fra X10 mini’en, og personligt synes jeg ikke det hverken er hurtigere eller langsommere end på andre telefoner jeg har prøvet med T9 tastatur.

Beskederne samles som 'samtaler' under kontaktpersonens navn, og ønsker man andre visningformer end den som er på telefonen fra start af, så kan der hentes masser på Android Marked.

E-mails fungerer på samme måde som SMS-beskeder, og benytter man “hurtigtekst” synes jeg heller ikke, at det er et problem at skrive lidt længere mails.

Ved skrivningen kan man vælge imellem tal, bogstaver og tegn på en rigtig godt tænkt måde. Sony Ericsson har gjort, så man kan “slide” rundt imellem de forskellige funktioner. Måden man skifter rundt imellem tal, bogstaver og tegn på, minder mest af alt om at man slider igennem billede-galleriet. Super fed feature, som bare virker rigtig gennemført. Godt tænkt Sony Ericsson.

X10 mini og Android Marked

Ligesom på  andre Android telefoner kan der hentes bunker af gratis programmer i Android Marked.

De installeres nemt og man guides ganske nemt og fornuftigt, så selv for nybegynder burde det være til at finde ud af.

Jeg har testet et par enkelte applikationer i Android Marked, for at se hvordan de virkede på den lille mini. TV 2 Sporten, Jewels, Endomondo og DMI vejret fungerer alle på X10 mini, og personligt synes jeg ikke der er den store forskel på at se dem på en stor skærm og så den lille skærm X10 mini har.

For mig er applikationer som TV 2 Sporten også bare nogle, som skal give mig et hurtigt overblik over sportsnyheder. Jewels, der er et spil (kendes som bejeweled på PC), fungerer også ganske fint på X10 mini og der er ingen problemer med at ramme de rigtige farver i spillet.

Så alt i alt synes jeg ikke, at skærmen har betydning for applikationerne på telefonen.

Enkelte applikationer vil måske ikke kunne køre på X10 mini, da de ikke er tilpasset dens skærm-format.

God musik og radio

Sony Ericsson har altid været kendt for, at lave gode “Walkman” telefoner, og også her skuffer X10 mini ikke.

Musikdelen fungerer rigtig godt, og er der albumcovers i musikfilen, så vises disse også i musikafspilleren. Man kan også nemt og hurtigt få adgang til sange af samme kunstner på YouTube samt PlayNow.

Lydkvaliteten er bestemt også godkendt både i de indbyggede højtalere, samt i det medfølgende headset. Headsettet, som medfølger i salgspakken, er udstyret med en fjernbetjening på ledningen så man nemt kan styre lydstyrke m.m.

Den indbyggede FM-radio synes jeg også, virker uden problemer.

Konklusion: Bedste mobil fra Sony Ericsson i lang tid!

Forventningerne til denne telefon har for mig været rigtig høje, eftersom jeg har set frem til den siden februar måned. Derfor har min største bekymring faktisk også været, om den overhovedet kunne leve op til forventningerne.

Men kort og godt kan jeg sige, at den på INGEN måde har skuffet. Sony Ericsson beviser med X10 mini, at de har samlet de gode ting fra deres kamera-, walkmantelefoner og samlet alt det i den lille lækre designede telefon.

De “dårlige” ting jeg har fundet ved telefonen er også små og måske en lille smule søgte.

Efter denne test kan jeg nu konkludere, at det er ikke er størrelsen men gørelsen, som betyder noget.

X10 mini er den mindste Android-mobil på markedet, men Sony Ericssons bedste mobil i mange år. X10 Mini er langt langt bedre skruet sammen end storebroderen Xperia X10.

Sony Ericsson X10 mini holder simpelthen hele vejen. Derfor ender den også UDEN tvivl på topkarakteren og får 6 ud af 6 stjerner.

Med X10 mini får du simpelthen bare meget mere telefon for pengene (ca. 2000-2500 kroner uden abonnement), end man egentlig kan forvente.

Gode ting:

- kan vælge til/fra om skærmen skal roterer
- smiley’er (samt “slide”-funktionen når man skifter mellem tegn, bogstaver og tal i beskeder/mails)
- størrelsen (og at den stadig kan så meget)

Dårlige ting:

- volumenknapperne på bagsiden måtte evt. gerne have været nogen der sad fast på telefonen istedet for på bagsiden
- man ikke selv kan skifte batteri (men gør man heldigvis sjældent)
- man ikke ligesom på mange andre Sony Ericsson telefoner, kan vælge om SMS-beskeder skal vises som indbakke eller samtaler.


Sony XPERIA X10 mini - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Maja 25-03-2011 11:11:57

Andre der har oplevet at mobilen går sort når man spiller spil og slukker og tænder igen???

0 0
Claus Hansen 24-03-2011 00:01:26

Lidt træt af, at den ikke har qwerty tast ... men havde affundet mig med telefonen alligeveller.
Men nu er telefonen gået kold i en sort skærm under opladning, og det er jo enormt irriterende.
Er der nogen der har erfaringer med behandling af en sådan fejl?
Findes der et sted, hvor vi brugere kan anmelde telefoner her på sitet? Kunne godt trænge til at advare andre om denne svaghed! :-(

0 0
Zabina Matzen 22-03-2011 09:46:00

Ja de havde jo reklameret med at alle x10 fik multitouch ved den seneste opdatering.
Men det har aldrig fungeret på min.
Hvilke erfaringer har i gjort jer?

0 0
Hannibal 21-03-2011 20:35:53

Hej, er der nogen der ved hvornår andriod 2.2 kommer til x10 mini pro i danmark?

0 0
primestr_ 22-03-2011 08:25:37

Det sidste jeg har hørt er, at Sony Ericsson har mere eller mindre sagt der ikke kommer flere opdateringer til x10 modellerne.

Så hvis du vil have 2.2, så skal der root på eller skal du have fat i en anden mobil.

0 0
Hannibal 21-03-2011 20:35:48

Hej, er der nogen der ved hvornår andriod 2.2 kommer til x10 mini pro i danmark?

0 0
LoT10 19-03-2011 18:34:06

Hej

Er der wifi-hotspot på x10 mini? Har selv en HTC desire hvor der er mulighed for at dele ens 3G-net via en wifi-forbindelse, er der også mulighed for det på en X10 mini?

Med venlig hilsen
Charlotte

0 0
primestr_ 20-03-2011 10:59:04

Hej Charlotte,

Nej det er ikke muligt før der kommer version 2.2 android til x10 modellerne. Lige nu kører X10 serien version 2.1.

Ha en go dag:)

0 0
LoT10 22-03-2011 14:20:11

Hej igen

Det er et godt stykke tid siden at jeg fik opdateret min HTC desire til 2.2, så derfor er jeg nødt til at spørge om man med en x10 mini med android 2.1 har mulighed for at bruge USB-tethering, altså dele sit 3g net fra mobilen med computeren via USBkabel?

I må have en fantastisk solskinsdag :-)

Med venlig hilsen
Charlotte

0 0
Katrine 13-01-2011 14:48:29

Hej (-:
Jeg har en X10 Mini, som jeg er virkelig glad for. Men den kan ikke modtage sms'er, og det irriterer mig meget, da jeg mest bruger min mobil til sms. Jeg har prøvet at tage simkortet ud og sætte det i igen, men det virker ikke. Det skal lige siges, at da jeg lige havde købt den, kunne den godt modtage sms. Jeg har haft den i omkring 2 uger.

0 0
tobias 02-01-2011 17:59:24

ville bare lige spørge om man skulle opgradere til 2.1 eller om det ikke gjorde noget :-/

0 0
Maja 02-01-2011 19:02:08

JA, det vil jeg sige det er, den nye version kan mere. Jeg kunne få skype på min mobil, som jeg ikke har kunne tidligere, men ellers tjek http://www.androidnews.dk/ der kan du også finde mere info om det.

0 0
tobias 02-01-2011 17:57:39

mon der skulle hvis du kan komme ind i iformmationerne om spillet og så vælge flyt og så vælg hukommelse

0 0
hannibal 09-12-2010 19:08:58

Hej, alle de spil jeg har downloade lægger på telefonens hukommelse og jeg ville meget gerne have dem over på mit hukommelsekort:) hvordan gør jeg der? vi må meget gerne sende et link hvor man kan se svaret eller bare skrive det:)

0 0
Pernille 09-11-2010 16:57:30

Hej. Hvordan ser stikket ud til headsettet? er det som det plejer, at der følger et stik med som man kan sætte til sit eget headset?

0 0
Brammer 28-08-2010 00:19:38

Hej.. jeg undre mig lidt over hvad " Cellestandby " er for noget, fordi det ser ud til at netop det, bruger mere strøm end forventet?

Nogen der kan hjælpe mig der?

0 0
Zabina Matzen 28-08-2010 01:26:55

Ja det har jeg nemlig også undret mig gevaldig over!
Nogle som har et svar?

WiFi tager jo et minimum at strøm ved siden af Cellestandby

0 0
Mobilsiden 06-09-2010 11:16:07

Min umiddelbare tanke er det er telefonen's almindelige strømforbrug - der er Cellestandby. Men tjekker lige op på dette ved Sony Ericsson - og håber de kan oplyse mig om dette :-)

0 0
Zabina Matzen 06-09-2010 22:46:47

Men hvis det er den alm standby hvad er "Telefonen er ikke aktiv" så? For det ville jeg jo mene er standby, hvert fald den som tager mest strøm.

0 0
Gitte 27-08-2010 15:34:11

Hejsa. Har lige købt x10 mini. Men ville gerne have et flot etui til den. Er der nogle der ved hvor man kan finde sådan et. Det skal ikke være i silicone.

0 0
Julie Djursaa 26-08-2010 11:26:19

Skriv din kommentar til artiklen her..

0 0
Julie Djursaa 25-08-2010 19:06:52

Altså nu har jeg haft min xperia mini i ca 2 måneder, jeg er rigtig glad for den og det hele men bluetooth: den siger at den er søgbar i så og så lang tid, og jeg har "parret" den med min vens som har den samme bare i pro udgaven, men de vil ikke rigtig finde hinanden? og hvis jeg vil sende et billede viser den heller ikke at jeg kan sende via bluetooth?? det gælder også min musik?? og hvis jeg vil have et billede fra en andes mobil soger den bare at den ikke kan finde mig?? har hørt noget om at man skal downloade sådan noget bluetooth halløjsa ned på/til den men hvor finder jeg en side hvor jeg kan downloade det??

0 0
karin 25-08-2010 21:12:38

Hejsa du skal ind på marked på mobilen og hente "bluetooth filetransfer"

Men det er stadig lidt bøvlet :-(

Jeg kan godt parre telefonerne lige som dig, men jeg kan stadig ikke forbinde dem. Men når filetransfer er indstalleret, så får du også muligheden, at sende via bluetooth.

Jeg har kun prøvet at sende til en "gammeldags" mobil, og på den skal jeg acceptere at modtage fil, som man plejer, og det ser ok normalt ud.

Men hvis jeg prøver at sende fra den gamle til mini'en, så kan det stadig ikke lade sig gøre, jeg ved ikke hvorfor.

Men jeg har fundet ud af, at hvis jeg i filetransfer (på mini'en), trykker på "remote files" så kommer jeg ind i den anden mobil's filer og kan hente foto derfra til min egen. Det skal så gemmes, for at blive på mobilen, da dette kun er et kik på billerne. (Jeg mente ellers at det dengang jeg prøvede, gik af sig selv, men det gør det ikke nu)

Jeg kan ikke få standard fremviseren til at gemme foto, men har indstalleret "JustPictures" og hvis man åbner billedet med den (man får valget om hvilken man vil bruge) så trykker man bare på venstre tast og vælger save picture.

Meeeget bøvlet, og hvis andre kender en nemmere måde, så vil jeg da gerne høre om det..

Det her var jo så til og fra en "gammel" mobil, og en ny og stædig en af slagsen. Hvordan det går med 2 små stædige mobiler, det kan jeg ikke sige, men håber da at i bare kan sende til hinanden :-)

Jeg har forøvrigt kun prøvet med foto, ikke med musik.

Held med det :-)

0 0
Julie Djursaa 26-08-2010 11:26:02

Okay tak begge 2 jeg vil forsøge:)

0 0
Bannimann 25-08-2010 21:10:10

Prøv at læse tråden igennem - der ligger flere svar ang. emnet. :o)

0 0
karin 23-08-2010 19:26:11

Hej Anja

Du kan godt sende sms til flere samtidig.
Når du er gået ind i sms, så vælger du en modtager, så trykker du på venstre tast, så står der rediger modtager, det trykker du på, og så kan du igen vælge endnu en modtager, og igen og igen.

Hvis du modtager mms med foto, som du vil gemme, så skal du hente "handcent sms" på marked. Da standard sms-programmet ikke kan gemme foto/vedhæftninger.

Hvis du sender sms fra handcent, så er det lidt nemmere at overskue, at vælge flere modtagere, men man skal dog stadig vælge dem en ad gangen. Man får også valget, at vælge en gruppe, men jeg har ikke fundet ud af hvordan man laver en gruppe, så det kan jeg ikke hjælpe dig med.

Håber at det hjalp dig lidt :-)

Mvh Karin

0 0
23-08-2010 10:08:03

Jeg har også anskaffet mig den nye mini, og er glad for den. Jeg skal bare lige have fundet ud af alt det med Android market osv.
Jeg savner dog at man kan sende samme sms til flere modtagere, er det mig der ikke forstår den, eller kan det ikke lade sig gøre, medmindre man videresender beskeden. Håber der er nogen der kan hjælpe med det?

0 0
Tanya 07-08-2010 20:48:17

Jeg har en x10 mini og er ved at blive sindsyg

men jeg kan ikke få lov til at gemme de billeder jeg får i mms og har hørt jeg skal hente det på android market ..

Men hvad hedder det???

0 0
karin 08-08-2010 15:06:29

Hej Tanya

Det hedder handcent sms, og du kan selv vælge om du bruger det, eller det der ligger som standart, beskederne kommer ind begge steder og bliver slettet begge steder, når du sletter i den ene.
Der er også en anden, der vistnok hedder "mms saver" men den fandt jeg ikke, så kender kun handcent.

Mvh Karin

0 0
Zabina Matzen 03-08-2010 11:41:46

Synes der begynder og komme flere problemer med min X10 mini.

Den tager kun billeder i lille størrelse nu!?

Nogle gange når jeg skal tænde kameraet så blinker skærmen en enkelt gang og så er jeg tilbage på start siden!?

Nogle som har en løsning?

0 0
02-08-2010 13:11:59

Hej Lene og John.
Hvilken en af disse mobiler ville I selv vælge eller anbefale til andre samt hvorfor? :-)

0 0
Mobilsiden 02-08-2010 14:17:02

Hej Conniie :-)

Personligt ville jeg vælge Xperia X10 mini, men kun fordi jeg ikke ville føle det nødvendigt med det fysiske QWERTY-tastatur. Men på Xperia X10 mini er det jo "kun" T9 tastatur, så handler om man kan "nøjes" med det :-)

og så mht. vægt osv... Så kommer an på ens eget behov...

0 0
Maja 18-07-2010 00:01:24

Kan man skype på x10? Telenor siger ja og 3 siger nej, hvem skal man stole på?

0 0
David 13-07-2010 09:00:22

Det kunne være så godt, men der er en ting ved mobilen der ødelægger det for mig. Når man holder om den, kommer der knirke lyde fra coveret! for dårligt de ikke kan lave en mobil i en ordentlig byggekvalitet. Har prøvet på flere forskellige, og de har alle det problem. Er solgt, og er nu lykkelig ejer af en nokia c5

0 0
Kim 28-06-2010 12:51:01

Jeg har læst på nogle brugeranmeldelser af telefonen, at flash kun understøttes ifm. afspilning af video på Youtube. Er det rigtigt? Understøttes flash ikke ved visning af "almindelige" websider?

0 0
morten petersen 28-06-2010 09:39:54

Jeg har et problem med min nye mini den står bare og blinker rød når jeg prøver at tænde telefonen og da man ikke kan tage batteriet ud ja så har man et problem. Jeg prøvede derfor trikket med at trykke den lille hvide knap ned, men det er som om der ingen knap er kun et lille cover hvor knappen skulle sidde... er der andre der har samme problem?

0 0
Mobilsiden 28-06-2010 10:04:46

Det skulle gerne være et "hul" hvor du så skal trykke f.eks. en kuglepen eller lignende ned i...

Har hørt det skulle virke for andre - oplevede ikke selv problemet.

0 0
nanna 27-06-2010 21:45:24

hov endnu et spørgsmål.. den der opdatering som android snakker om kommer ud, hvordan "får" man den?? kommer den automatisk eller skal man hente den fra nettet??

0 0
nanna 27-06-2010 21:41:35

ift batteriet, så bruger jeg den ikk overdrevent, men fik afvide i butikken at alle mobile med touchskærm bruger rigtig meget strøm....
ift det med vækkeuret, som jeg kan se at flere har kommenteret på. så forstår jeg det slet ikk. mit vækkeur er så højt at jeg springer op om morgenen.... :)

0 0
Zabina Matzen 27-06-2010 23:42:23

Ja min vækker også fint høj ved mig. Men forstår bare ikke at hvis jeg sætter den til og vække f.eks. kl. 6:40 så ringer den først 6:50!
Hænger da slet ikke sammen.

0 0
mopschen 27-06-2010 19:34:07

Det er stadig umuligt at sende via bluetooth. Men jeg har ingen problemer ved at vågne til alarmen. Man skal bare skrue op for lyden man vælger imens den spiller. Så kommer medie volumen frem og den kan spille højt.
Jeg er meget glad for min lille dejlige tlf. selvfølgelig trist med det der bluetooth. Men men jeg kan overleve

0 0
dr-rolle 27-06-2010 17:56:52

Hej, tak for en god anmeldelse og gode erfaringer!!

Jeg havde lidt besluttet mig for at købe tlf'en men læste så lige om et par potentielle problemer, som jeg håber I kan hjælpe med..

Er det stadig umuligt at sende billeder via bluetooth eller ER det muligt som det står på SE's hjemmeside?

Er der enighed om at alarmlyden er så lav at tlf'en ikke kan bruges som vækkeur?

PFT.,

Claus

0 0
Amira 26-06-2010 21:48:44

Forresten hvad mente I med den dårlige ting som er:

- man ikke ligesom på mange andre Sony Ericsson telefoner, kan vælge om SMS-beskeder skal vises som indbakke eller samtaler

Kan man ikke det?

0 0
Amira 26-06-2010 21:34:34

Min tidligere Sony Ericsson tlf havde en samtale funktion i sms, hvor man kunne se de samtaler man havde med en person. Ligesom i en iPhone.
Er der sådan en i Xperia X10 Mini pro? Har nemlig set den i Elgiganten, overvejer at tage ned og købe den d. 1 juli.

0 0
Mobilsiden 25-06-2010 15:40:12

Så har Mobilsiden.dk fået Xperia X10 mini PRO til test...

http://www.mobilsiden.dk/?aId=11872

0 0
nanna 23-06-2010 09:36:34

nejjeg mener nemlig at jeg godt kan lide chat opstillingen, men ville bare prøve en anden "slags" har nu downloaded handcent, hvilke virker fint..

men kan det virkelig passe at jeg skal oplade den hver dag, for den løber tør for strøm hver aften, på trods af at den er i opladeren hele natten..

0 0
Mobilsiden 23-06-2010 10:09:13

Det kommer an på hvor meget du bruger den... Hvis du hører meget musik, er online 24/7 - og går en del på nettet udover det, skriver og ringer meget - så er det helt normalt...
Men kommer MEGET an på forbruget af den... Men sådan er det med de fleste telefoner

0 0
JannieP 06-08-2010 13:45:00

Det hjælper på batteriforbruget at slukke for datatrafik, wifi, gps, opdateringer osv. når man ikke bruger det. Desuden kan man evt. sætte lysstyrken ned. Der findes forskellige widgets på android marked så man kan ændre disse ting hurtigere.. fx. dem fra curvefish.

0 0
nanna 21-06-2010 11:30:20

i har før snakket om at man på android marked kan downloade forskellige sms/chat indstillinger. jeg synes bare de er svære at finde og den jeg har fundet indtil videre, endte man med at skulle betale for.. (jeg vil stadig gerne have det stillet op som "chat" istedet for "indkakke")

0 0
Mobilsiden 21-06-2010 12:02:30

@nanna: Mener du ikke du helst vil have det som "indbakke"? For er da som "samtale/chat" standard?

0 0
nanna 20-06-2010 21:54:45

jeg ville da os lige komme med min kommentar, er den heldige ejer af en xperia mini.. og den er bare perfekt.. jeg har kun en lille ting, synes den bruger meget batteri, efter et bar timer går den fra 100% ned til omkring 80-70% (uden at jeg hører musik)

hvilket jeg synes er pænt underligt..

vh Nanna

0 0
jens nielsen 17-06-2010 20:17:45

Hej Igen

Lige endnu et spg. herfra:)
Håber i kan hjælpe.

jeg kan ikke komme på den "rigtige" facebook side efter jeg har opdateret telefonen.

jeg kan skrive koden 100 gange men inter sker. den skriver heller ikke noget med at koden er forkert. har tjekket at mail og kode er korrekt. har også været i indstillinger og slette cookies og browseroversigt. Når der har forslag og prøvet noget lignende?+

0 0
Mobilsiden.dk 17-06-2010 21:02:58

Hej Jens.. Det tyder på at din APN står til "wap" og ikke "internet" (hvis du har TDC altså)

0 0
Claudia 17-06-2010 17:03:16

Jeg har læst at der vil komme nye opdateringer på androidsystemet i næste knartal + opdateringer i slutningen af året, kommer disse opdateringer automatisk på mobilen, eller kun på de nyproducerede mobiler?

0 0
Mobilsiden.dk 17-06-2010 18:03:13

Brugerne kan selv opdatere mobilen når næste version kommer.

0 0
Claudia 17-06-2010 17:00:25

Jeg kan simpelthen ikke bestemme mig for, om jeg skal købe x10 minien, eller vente på pro-udgaven udkommer. Jeg ved ikke om i har været i fysisk kontakt med pro-udgaven, -qwerty tastaturet virker ret plastik-agtigt, og har før hørt, at den lignede en legetøjstelefon, er det rigtigt?

Claudia

0 0
jens nielsen 17-06-2010 13:38:40

hej..

jeg har nu haft min mobil nogen uger.
jeg fik en pop up besked hvor der stod at jeg skulle opdatere telefonen. Det har jeg nu gjort med det resultat at alle beskeder, programmer som jeg selv har hentet, opsætning mv. er væk. Det er da skide "træls". Hvad har jeg gjort forkert så jeg ikke laver samme nummer næste gang der skal opdateres?. Håber der er nogen som kan hjælpe.

0 0
Zabina Matzen 17-06-2010 16:12:10

Jens Nielsen:
Det får du klar besked om at vil ske inden du opdaterer!
Så du har ikke gjort noget forkert.

0 0
jens nielsen 17-06-2010 19:36:17

Okay. det må jeg ha overset. Ved du hvor tit den skal opdateres på denne måde? Det må da være muligt at opdatere uden telefonen bliver "nulstillet"

0 0
Zabina Matzen 18-06-2010 10:10:09

Hver gang der er kommet en opdatering! :D
Plejer og være flere gange om året. Men den burde egentlig selv sige til når det er nødvendigt.

Der må jeg desværre være dig et svar skyldig.
Men tror ikke der er noget og gøre.
Men måske der er andre som har et svar?

0 0
primestr_ 16-06-2010 11:44:25

Sys min den holder rigtig godt strøm. Normalt hverdags brug, 30+ sms, 5-8mins opkald, ½times surf. Så holder min i 2½ dags strøm :)

0 0
Zabina Matzen 16-06-2010 12:45:06

Primestr: Min holder kun 1 dag! :o(
Så også pga. 5-6t musik og 30+ sms! xD

0 0
primestr_ 16-06-2010 13:09:54

Ja okay, tror gerne musikdelen tager meget.. jeg bruger den ikke rigtigt til musik lige for tiden.

0 0
jensv 15-06-2010 17:30:33

Hej.
Har haft x10 mini i 4 dage nu. Fedeste mobil.
Men jeg kan ikke få den opladet når jeg kobler den på alm. strøm via medfølgende adaptor.
Via pc/usb er der ingen problemer, men lidt træls.
Nogen der har oplevet det samme?

0 0
Steffen 14-06-2010 21:48:36

En overvejende køber spørger: Hvordan er skærmen hvis man har fedtede fingre?

Bliver den fedtet ligesom alle andre mobiler, så det til sidst er næsten umuligt at se noget?

0 0
primestr_ 14-06-2010 22:16:50

Tjaa.. touch mobiler er ikke så dejlige hvis man har fedtet fingre. Men tør den af en gang om dagen så overlever du nok.

0 0
primestr_ 14-06-2010 21:13:45

Hej,

Ville høre om der er nogen der kan svare mig på hvordan jeg gør så alle mine kontakter får deres billede fra evt. FB som jeg har set på HTC mobiler.

Jeg har prøvet at tilknytte én person fra FB til min kontakt i min telefonbog, men der kommer intet billede.. Der kommer bare intet billede frem:/

Jeg vil gerne have det ser sådanne ud som på dette link, hvis jeg kigger detaljer på en kontakt.

http://asia.cnet.com/i/r/2010/hp/45208265/x10minipro_timescape_480x320.jpg

Håber der er nogen der kan hjælpe.

Mvh
Juri

0 0
primestr_ 15-06-2010 00:02:14

Har fundet ud af det.
Til andre interesseret: http://www.mobildebat.dk/showthread.php?t=175470

0 0
primestr_ 13-06-2010 16:46:19

Hej,

Vil bare lige skrive jeg har købt mig en x10 mini, teleudbyder blev telenor med tal,sms,surf abonnement.

Jeg er super glad for den! Den er virkelig lækker, der er intet jeg sys der skulle laves om.

Skal dog siges den SKAL opdateres! Ellers kan den ikke helt finde rundt i meddelelses tonen til sms. Min begyndte at spille et hel musik nummer fra mit SD kort uden jeg havde bedt den om det. Men efter en nem og hurtig opdatering gennem SE's eget program: Sony Ericsson PC Companion 2.0. Så har der intet været.

6/6 stjerner fra mig.

0 0
primestr_ 13-06-2010 23:07:15

Øhh jeg downloadede deres program (Sony Ericsson PC Companion 2.0) der kan alt tænkeligt.

Link: http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/pccompanion/xperiax10mini?cc=dk&lc=da

Så tilsluttede jeg bare mobilen så sagde den selv opdatering var tilgængelig. Også fulgte jeg bare guiden der kom.

0 0
primestr_ 13-06-2010 23:08:20

Og skal lige siges jeg blev lidt bange der den tager nogle minutter at starte første gang efter opdateringen. Men det virker hundrede procent nu!

0 0
Zabina Matzen 16-06-2010 08:09:33

Så blev min også opdateret. Meget nem guide.

Godt du lige sagde det med de 5min, for det gjorde min også.

0 0
primestr_ 16-06-2010 11:42:36

Cool :)

0 0
Lotte91 09-06-2010 16:13:01

Kommer man til også at kunne skifte cover på pro udgaven? Og bliver den helt identisk med mini'en, sådan indholdsmæssigt?

0 0
Lotte91 09-06-2010 16:22:50

Kommer den forøvrigt med dansk tastatur?

0 0
Mobilsiden 09-06-2010 17:10:54

Ja man kan skifte cover på pro-udgaven - alt dette vil vi dog skrive nærmere om når vi får den til test :-)

Den skulle komme med fuldt dansk tastatur ja :-)

0 0
Lotte91 09-06-2010 17:44:27

Så lige at den bliver solgt her fra den 20.? Der kan man købe den hos Ellos?

0 0
Zabina Matzen 09-06-2010 12:32:24

Er det bare mig eller synes i også den har en elendig batteri?

0 0
Mobilsiden 09-06-2010 13:05:24

Personligt har jeg ikke oplevet nogen problemer med dårligt batteri. Synes den holder godt batteri.

Er du online 24/7?

0 0
Zabina Matzen 09-06-2010 13:09:38

Er ikke online da mit nye abo. ikke er oppe og køre endnu.
Den var fuld opladet til morgen. Hørt musik fra kl. 8 til nu og der har den allerede brugt 1/3 af batteriet. Men måske meget normalt?

0 0
Mobilsiden 09-06-2010 17:10:07

Ja hvis du har hørt musik i omkring 5 timer - så synes jeg det er helt ok den har brugt 1/3 del af batteriet...

0 0
Zabina Matzen 10-06-2010 10:40:36

Efter 7 timers musik var der kun en enkelt lille streg tilbage af batteri. Så den bruger en del synes jeg. :o(

0 0
Mobilsiden 09-06-2010 11:26:28

For de der har interesse er video'en af testen nu klar... Den kan ses på: http://mobilsiden.dk/?aId=11734

0 0
Susan 08-06-2010 09:12:07

Ja - min telefon kom med posten i dag, men skal snart ryge samme vej tilbage.
Den virker ikke med mit sim-kort (Telmore) - æv...

0 0
Bannimann 06-08-2010 09:22:23

Jeg havde også problemer med mit eksisterende sim-kort, men det er ikke mobilen der er noget i vejen med - det er kortet der er for "gammelt" til at den kan genkende det. Jeg fik et nyt sim tilsendt, fra min udbyder og violá, no problemos! :o)

0 0
Mobilsiden 08-06-2010 15:16:11

Har du haft kontaktet Telmore? Lyder godt nok underligt...

0 0
Charlotte 08-06-2010 19:27:23

Okay, så har jeg allerede fået svar tilbage på min mail ang. problemet med Telmore's simkort:

"Det er pænt af dig at skrive til os, og jeg kan kun sige at vi har stor fokus på problemet da vi netop har oplevet en del fejl omkring netop registrering af simkortet i denne model. Du skal dog vide, at vi selvfølgelig påtager os alt ansvar, så hvis du skulle være en af de uheldige som oplever dette - inden vi finder en løsning på problemet, kan man altid få ombyttet telefonen. Så dette skal forhåbentligt ikke afholde dig fra at foretage dit køb, hvis det netop er denne telefon som du er interesseret i."

Så der er umiddelbart ingen hjælp endnu, men de er igang med at finde en løsning

0 0
Charlotte 18-06-2010 12:42:50

Okay, jeg har nu læst fra folk på telmore's hjemmeside, at de som har problemer, blot skal ringe og bestille et nyt simkort, da deres simkort er for gammelt til telefonen. Så man skulle vist bare kunne beholde sit nummer, og så få tilsendt et nyt simkort - og så fungere det :)

0 0
Charlotte 08-06-2010 16:40:26

Har nu skrevet til telmore og venter på svar. Krydser fingre for, at det kan give en hjælpende hånd da jeg selv har Telmore :)

0 0
Zabina Matzen 08-06-2010 09:24:51

Min virkede heller ikke de første par gange men det gør den nu. (Telenor)

Hvad gør den da når du har et Telmore ssim-kort i?

0 0
08-06-2010 09:08:52

Du kan kopiere og overføre kontakter mellem to mobiler med hukommelseskort, SIM-kort eller et synkroniseringsprogram, som Sony Ericsson Sync.

Bemærk: Hvis du bruger SIM-kortet til at overføre dine kontakter, overføres kun navne og telefonnumre til den anden mobil.

0 0
Zabina Matzen 08-06-2010 08:51:30

Alarmen ringede i her til morgen!?
Hvad sker der lige?

Godt man stadig har sin gamle mobil som backup!

0 0
Dennis Meng 20-06-2010 10:49:49

Dette er en Android bug i 1.6
Hvis du har genstartet telefonen er man ofte nødt til at gå ind i ens Alarm og "på den måde aktivere" den igen.
Jeg boksede selv en del med netop dette problem, dengang jeg kørte med en Hero, som også baserer sig på Android 1.6 :)

0 0
Zabina Matzen 20-06-2010 13:59:02

Bruger stadig min den gamle mobil for stoler SLET ikke på den nye!

Og hvis den ringer så passer tidspunktet ikke med den ur!

0 0
Mobilsiden 20-06-2010 22:23:22

@Dennis: Tak for dit svar :-)
Dejligt når brugerne herinde kan hjælpe hinanden...og gøre vi andre (ihvert fald mig) klogere :-)

0 0
Mobilsiden 08-06-2010 15:15:13

Den er indstillet med de rigtige datoer osv?

For lyder da træls ellers :-(

0 0
Zabina Matzen 08-06-2010 22:41:59

Indstiller ikke nogen dato, den er bare sat til og ringe alle hverdage.
Havde mobilen slukket. Kan det have noget med det og gøre?
For normalt kan man jo slukke mobilen og alligevel ringer den.

0 0
Lotte91 07-06-2010 23:05:19

Hvordan er mobilen til at lære smiley'er udenad? :) og bruger man punktum ligesom i andre SE mobiler?

0 0
Mobilsiden 08-06-2010 15:14:34

X10 mini har små grafiske smiley's som det kendes fra tidligere Sony Ericsson telefoner...

0 0
07-06-2010 20:46:03

Hej,

Jeg havde kontaktet SE contact center for info vedr. filoverførsler via bluetooth - har fået følgende svar:
Kære Ida,

Tak for at du kontaktede Sony Ericsson Contact Center.

Vi beklager men det er desværre ikke muligt at overføre filer via Bluetooth på en Sony Ericsson Xperia X10 mini.

Så er mit spørgsmål lig WHAT???? Det har jeg aldrig hørt om før, at man ikke kan overføre via bluetooth. Er det normalt eller???

0 0
Charlotte 07-06-2010 23:18:56

Det var da underligt. For på SE's hjemmeside står der:

"Xperia™ X10 mini
Tjek det grundlæggende
Du kan overføre filer fra mobilen til en computer med USB-kabel eller via Bluetooth™ eller overføre filer fra mobilen til en anden mobilen via Bluetooth™."

og der indikeres der da til, at man kan overføre filer fra mobil til mobil via. Bluetooth. : /

0 0
08-06-2010 09:06:27

helt enig! Fatter den simpelthen ikk. Mne går jeg på SE hjemmesiden og vil tjekkke i brugsanvisning hvordan jeg overfører filer kan jeg ikke finde det- synes det lyder meget mærkeligt og lidt latterligt!

0 0
07-06-2010 21:13:26

Øhh hvad!!! det passer forhåbentlig ikke. Hvad skal man så anvende bluet. til hvis man ikke kan overfører filer. Meget mystisk svar fra sony e.. Jeg håber at der er en der kan afkræfte det;-)

0 0
Tanja 07-06-2010 22:05:54

kan desværre kun BEKRÆFTE at man IKKE kan bruge bluetooth på en mini x10 også en af de grunde til min som 4 dage gammel er billig tilsalg..
Det kan jeg nemlig ikke leve uden :(

0 0
Bøllebob 15-08-2010 23:42:49

Har du solgt din tlf?

0 0
13-06-2010 10:34:14

Ja min er så sendt retur til telia. Det er godt nok for dårligt. telefonen var ellers spændendende nok men jeg vil personligt ikke give 2500 kr. for en telefon der ikke kan overfører via bluetooth imellem 2 telefoner. Det er kritisk dårligt efter min mening. En pegefinger til Sony E.

0 0
Bannimann 16-08-2010 10:29:57

Det er ellers synd, for det er rimeligt nemt at fixe med en apps. fra Androidmarket; Bluetooth File Transfer.

Jeg kan sagtens overfører via BT, efter jeg hentede ovenstående og det virker perfekt. :o)

- at SE så har kvajet sig gevaldigt, ved IKKE at have det aktiveret fra start af, dét kan vi sagtens blive enige om. ;o)

0 0
Philip 07-06-2010 22:17:30

Tanja:
Altså ikke bruges? Der mener du kun til filoverførelse ik? Bluetooth headset kan den vel godt?
Og hvad skal du have for din X10 mini?

0 0
Tanja 07-06-2010 23:05:01

Jo jeg kan sætte mit headset til og jeg kan også finde både pc og andre mobil når jeg søger, men man kan ikke sende noget imellem de to ting.
Og jeg har det personlig god brug for bluetooth da jeg ikke vil side og sende mms til min sidemand + man ikke kan sende musik imelle hinanden med mms.
Fik faktisk lidt at et chok ja jeg så man ikke kunne det.. det ligner ikke Sony Ericsson :(

0 0
Zabina Matzen 07-06-2010 12:42:38

Så skal jeg ned til den lokale mobil pusher idag!
Glæder mig som et lille barn. :D

Skal nok melde tilbage med min mening om den lille.

0 0
07-06-2010 17:11:49

Hejsa

Jeg vil blot nævne at jeg nu har haft telefonen i 3 dage og er enormt glad for den. Jeg troede ikke man kunne blive så glad for en telefon. Den er meget brugervenlig og nem at håndtere til trods for hvor lille den er. En topkaraktere fra mig. glæd jer dem der venter på den.

0 0
Mobilsiden 07-06-2010 18:16:55

Dejligt at høre :-)

Videotesten kommer imorgen eller onsdag :-)

0 0
Philip 07-06-2010 19:38:35

Det er lækkert at høre, at en videotest kommer op snart :P

Jeg har lige et spørgsmål. Hvor har I købt jeres x10 mini og er det med eller uden abb.?

Jeg ved nemlig ikke hvor jeg skal købe min. Jeg har telmore, men syntes deres håndjern på den er ALT ALT for dyrt :(

0 0
Charlotte 07-06-2010 23:10:53

Jeg har selv tænkt mig at købe den på Telmore, hvor jeg skruer ned for abonnomentet, så jeg enten køber telefonen u. ab. eller køber med et abonnoment tilpasset mig.
Har dog også set at Elgiganten sælger mobilen, hvis man vil have den u. ab.

0 0
Zabina Matzen 08-06-2010 08:46:27

Købte min ved TDC til 1kr.

Har haft mobilen en ½ dag nu og er ind til videre rimelig tilfreds.

0 0
07-06-2010 21:11:31

Jeg har skiftet mit abb. til telia med et abb. der hedder flex så vidt jeg husker. Her kan du selv vælge dit abb. ud fra hvad du bruger. Det syntes jeg er ret så godt så du ikke skal betale en million for dit abb.

0 0
07-06-2010 20:47:29

har desværre været nødsaget til at købe min hos 3. De skulle have 499 for tlf. og så et abb. på 399 pr md. hvor jeg selv kan bestemme hvordan de 399 skulle bruges. Ellers har de den vist til 1,- og så med et abb. der ideal. Noget med fri data,fri sms og 5 timers tale...

0 0
Zabina Matzen 07-06-2010 13:01:03

Har en Samsung F480 (midlertidig), så kan man andet!? :D

0 0
Zabina Matzen 07-06-2010 12:41:43

Skriv din kommentar til artiklen her..

0 0
Tanja 07-06-2010 09:34:54

Nu har jeg haft min mini i 4 dage og jeg må sige jeg er meget meget skuffet over kameraet.
Mobilen er en meget emget fed mobil - men har man behov for et godt kamera er det ikke den man skal vælge da den faktisk kun kan tag billeder ude i naturen.
ud over det er det heller ikke en mobil man skal forvente man kan bruge som væggeur da den er meget lav i sine toner.
Jeg vil give Lene ret i at den er meget meget bedre end dens storbror X10 og den ligger rigtig godt i hånden. men kameraet er noget skod - og det kommer bag på mig fra Sony Ericsson.

mvh Tanja

0 0
JannieP 06-08-2010 12:48:55

Sjovt, jeg har det komplet omvendte problem med vækkeuret, at den starter ud på max lydstyrke så man vågner med hjertet helt oppe i halsen!! :-) Har downloadet programmet "Alarm Klock" på android marked, som fungerer meget meget bedre, med mulighed for at vælge max lydstyrke og tid til fade-in.

0 0
Mobilsiden 07-06-2010 09:47:45

@Tanja: Det undrer mig lidt du siger sådan om kameraet... Jeg synes det er et godt kamera der tager nogen flotte billeder - og ligeså gode som alle andre gode mobilkameraer...

Hvordan er de dårlige? Ikke i fokus? Grynede eller?

0 0
Tanja 07-06-2010 10:18:37

De er meget meget grynede og kommer man til at tag imod lys ser det ud som om lokalet er fyldt med røg.(vi har haft lagt dem på computeren og der ligner de et programt der ikke er indstillet ordenligt)
man kan ikke lave nogen vidre indstillinger i kameraet.
Billederne er gode når jeg tager dem ude.
Desuden har vi lige fundet ud af man ikke kan sende billeder via bluetooth hvilket er et stor minus. Der er jo ingen grund til at bruge en mms hvis man sidder ved siden af hinanden.
Mobilen er en perfekt mobil til at sende sms på, det er 100% en af de bedste jeg har prøvet, men da jeg har behov for et godt kamera er min kedeligt nok billige tilsalg igen.

0 0
Mobilsiden 07-06-2010 10:23:51

Lyder lige underligt de ser ud som om lokalet er fyldt med røg :-(
Er det lige meget om det er dag eller aften du tager billeder indendørs?

Mht. det med bluetooth - så kan man håbe den feature kommer senere. Storebroderen X10 kan det.

0 0
Tanja 07-06-2010 11:10:15

ja aften billeder er faktisk meget værre også selvom jeg sætter den på aftentilstand. men jeg bruger så mest mit kamera når mine børn er oppe så det går ikke det store.

Jeg har også selv storbroderen x10, men valgte ny fordi jeg ikke kan med dens tastatur og der må jeg sige at mini levet op til det helt store.

Der er dog de 2 punkter i mini'en der gør jeg tvivler på jeg har den meget længere, da jeg bruger mit kamera ca 10 gange dagligt :(

0 0
Mobilsiden 07-06-2010 12:47:45

Lyder lidt underligt med dit kamera :-( Hvis det er helt skidt skal du næsten prøve at forhøre dig om det kan være rigtigt.. :-(

0 0
Philip 06-06-2010 19:56:34

Mit spørgsmål er bare, kan man få en forside med google kalender (aftaler) på x10 mini'en, som man kan på f.eks Tattoo (Sense)
Nu hvor x10 mini'en kører Timescape?

0 0
Mobilsiden 07-06-2010 09:11:51

Du kan sagtens have kalenderen på forsiden som en widget...

Timescape og HTC Sense er IKKE det samme. Timescape er en funktion Sony Ericsson har - der også kan laves som widget... Men altså ikke det samme :-)

Timescape er et program der samler tingene :-)

0 0
07-06-2010 09:52:29

hvordan får jeg så kalenderen ud som widget hvor jeg kan se hele kalenderen? og ikke dag visning?

0 0
Mobilsiden 07-06-2010 10:20:18

Den standard kalender der er på X10 mini er kun en dags visning... Ønsker man fuld kalender skal dette hentes i Android Marked.

0 0
Charlotte 06-06-2010 17:33:58

Hej :)

Jeg er meget interesseret i denne mobil, og er en lige ved og næsten ejer. Men inde på Telmore's hjemmeside, ser jeg, at der er en person (som kender flere), som har problemer med at få telefonen til at fungere med Telmore's simkort. Så jeg ville lige høre, om I har hørt noget om det, eller om der er andre som har oplevet problemer af denne slags ? For det lyder meget underligt.

På forhånd tak for hjælpen :)
Hilsen pigen med Telmore-abonnoment

ps. I regner ikke med, at X10 mini pro vil erstatte x10 mini, når den kommer frem, vel?

0 0
Mobilsiden.dk 06-06-2010 19:32:18

Hej Charlotte. Mig bekendt bør mobilen fint virke med Telmore - trods alt er det jo bare TDC's net. Jeg vil foreslå dig, at tage kontakt til Telmores kundeservice.

0 0
Mobilsiden 07-06-2010 09:06:14

Mht. dit PS: så er X10 mini og X10 mini pro ikke telefoner der erstatter hinanden som sådan...

De er ret identiske - og forskellen er reelt set kun QWERTY-tastaturet - så er du mere til et fysisk slå-ud QWERTY-tastatur skal du vente...

Ellers kan telefonerne det samme og erstatter derfor ikke hinanden :-)

0 0
Charlotte 07-06-2010 12:11:54

Tusind tak for begge jeres svar. Synes også personligt, at det med Telmore lød underligt, da jeg ikke kunne forestille mig, at selve simkortet kunne skabe problemer.

Og det lyder super ang. mini og pro. Det var bare en salgsassistent, som mente, at pro'en ville erstatte mini'en og så blev jeg helt i tvivl, om jeg skulle skynde mig og købe nu. Men det behøver jeg så ikke :)

0 0
04-06-2010 22:05:05

Hej

jeg har endelig fået mig taget sammen til at gå over til en touch telefon og har valgt X10 mini. Jeg er dog frygtelig ked af at man ikke kan fordele sine sms i indbakke og afsendte mails som minimum. Det er nok fordi at det er blevet så moderne og at jeg ikke helt har fulgt med men er der nogen der kan fortælle mig hvordan man ellers skal se forskellen. Jeg savner en indbakke. håber nogen kan hjælpe.

Hilsen


mobilejeren

0 0
04-06-2010 22:06:44

Glemte lige at nævne at jeg er fuldt ud tilfreds med resten af telefonen. Den er nem, smart og nem nok at sms på. Det er nok en tilvendingssag.

0 0
Mobilsiden 07-06-2010 09:04:19

Der er forskellige "indbakke"-typer i Android Marked. Kan desværre ikke lige nogen specifikke, men mit gæt er de findes :-)

0 0
ibo 04-06-2010 18:18:28

Hej lene.

igår fik jeg min ny X10 mini, og den er jeg meget glad for............men har et problem, at jeg har forsøgt flere gange, at oprette forbindelse til en anden mobil telefon via bluetooth, og min X10 burde gerne være synlig overfor andre bluetooth enheder men kan bare ikke modtage data,(billeder) er der en løsning på problemet:(

0 0
Mobilsiden 07-06-2010 08:58:36

Hej igen...

Lyder underligt med din bluetooth - har du fundet ud af det eller vil den stadigvæk ikke?

Har ikke selv oplevet problemer med den bluetooth på test telefonen.

0 0
ibo 08-06-2010 23:52:14

nej, har stadigvæk problemet:(..........er der så noget galt med min tlf?:( for der står ind på SE s hjemmeside:

"Xperia™ X10 mini
Tjek det grundlæggende
Du kan overføre filer fra mobilen til en computer med USB-kabel eller via Bluetooth™ eller overføre filer fra mobilen til en anden mobilen via Bluetooth™."

og det er ikke kun mig der har oplevet problemet,

og du skriver, at du ikke har oplevet problemet under testen

0 0
mopschen 12-06-2010 20:36:40

Jeg har nøjagtigt samme problem. Har prøvet alt efterhånden. Har snart givet op. Men planlægger at tage den ned i butikken. Der må være noget galt!!

0 0
mopschen 12-06-2010 20:37:56

Den skriver, Parret med tlf (den/de telefoner den nu kan finde) men ikke forbundet. Og når man så trykker forbind, så sker der ingenting

0 0
13-06-2010 05:17:19

Jeg har kontaktet SE for svar - se længere nede i besvarelserne. Man kan IKKE bruge bluetooth til filoverførsel. Det er super latterligt, og meget mærkeligt, men det er hvad SE siger. Du kan dog godt bruge bluetooth headset.

0 0
henrik 17-06-2010 14:56:42

Øhm kan du ikke bruge denne: http://www.android.com/market/#app=it.medieval.blueftp

En bluetooth app.

0 0
karin 18-07-2010 00:31:12

Tak for tippet :-)
Jeg har lige hentet den og den virker fint når man skal sende filer. Men er lidt bøvlet når man skal modtage, da man selv skal finde dem i afsenderens tlf, så man skal vide hvad billedet hedder.
Men det kan lade sig gøre og det er jo det vigtigste :-)
Jeg har haft min i 5 dage nu og er indtil videre godt tilfreds.

0 0
07-06-2010 10:02:55

har samme problem.... har forsøgt alt, og har skrevet til SE, med problemet...

0 0
abildgaard 04-06-2010 17:44:29

Jeg er utrolig meget i tvivl om hvad jeg skal vælge??
Jeg har lige nu en nokia n97 men er pænt træt af den og vil gerne have en anden.
Valget er kommet ned til HTC Desire, SE X10 eller SE X10 mini...
Meeen, har store fingre/hænder så det skal helst være "stort" tastatur på mobilen. F.eks. kan jeg have problemer med at ramme de rigtige taster på IPHONE. Derfor valget faldt på Nokia N97 dengang.
Og hvilken mobil er egentlig den bedste af disse 3???

0 0
Mobilsiden.dk 04-06-2010 17:47:38

Hmm - Jeg tror ikke man kan sige hvad der er "de bedste af de tre", da de henvender sig til forsk. målgrupper og behov.

Min mening er, at X10 ikke er en mulighed når man tager alt i betragtning. Om det skal være Desire el. mini skal du nok afgøre i en forretning.

0 0
abildgaard 04-06-2010 18:07:08

Okay tak for hjælpen :)
Men hvordan er tastaturet i de forskellige mobiler ved sms f.eks.?? Tænker at med X10 store skærm må tastaturet være større og bedre, mere brugervenligt.

0 0
04-06-2010 16:23:12

selvom den virker lidt indviklet ved første øjekast, mener jeg helt klart dette er en af de allermest brugervenlige touch tlf jeg har set til dato. Det at der ligger brugervejledning/ i selve tlf fungerer supergodt, og er nemt tilgængeligt.

Har skrevet en tidligere kommentar ang.kamera, ved ikke om du har set den?
ca 2/3 af de gange jeg forsøger at bruge kamera via genvejstasten genstarter tlf.??
Hvad gør man når tlf. fryser, når nu batteriet ikke kan fjernes? Ikke at det er sket....

0 0
Mobilsiden 07-06-2010 08:57:21

Hej Ida..

Jeg har kontaktet Sony Ericsson vedr. problematikken med batteriet. Der er flere der har spurgt om det samme...
Svar igen når der er noget fra Sony Ericsson... :-)

0 0
JannieP 06-08-2010 12:43:51

Der findes et lille hvidt "hul" nederst bagpå telefonen når man fjerne bagklappen, her skal man efter sigende bare stikke fx. spidsen af en kuglepen ind og holde den inde til telefonen genstarter.

0 0
Mobilsiden 04-06-2010 11:09:46

Jeg var da lige lidt interesseret i at høre Jer der har købt X10 mini hvordan Jeres indtryk af telefonen har været indtil videre?

Vi er lige ved at gøre klar til videooptagelsen - så på falderebet er der så noget I gerne vil have lagt vægt på?

0 0
Trumf 04-06-2010 12:35:27

Jeg kunne godt tænke mig at vide om det er muligt på nogen måde at aktivere Androids qwerty keyboard til SMS og gå uden om Sonys T9 ?

0 0
jens nielsen 04-06-2010 09:25:47

Hej Lene

Har sidder og rodet lidt med min x 10 mine.
Tænkte om det er muligt at lave flere personlige profiler som på tidligere ericsson modeller.

Her tænker jeg med lyd, sms indstilinger, vibrator mv. Tidligere hed de fx kontor, lydløs og lign. jeg kan fx godt li at have en profil hvor jeg hurtigt kan sætte det hele på lydløst.

Er der nogen der er faldet over dette på denne fine mobil??

Jens

0 0
Mobilsiden 04-06-2010 09:32:33

Hej jens

Lige to muligheder du hurtigt kan gøre den lydløs og sætte den på vibrator... :-)

Volumenknappen kan ved den almindelige menu trykkes på og justerer lydstyrken. Tages denne helt i bund så er den lydløs, et tast før vibrator og de øvrige er lydstyrke... Dette vises på skærmen....

Ellers kan "sluk-knappen" holdes nede og der kan vælges både flytilstand, lydløs og sluk...

Som standard er der ikke personlige lydprofiler i Android, men det findes højst sandsynligt i Android Marked... :-)

Håber det var svar nok ....

0 0
03-06-2010 21:40:44

du kan godt udskifte de 4 der ligger i hjørnet. Du siger rediger ikoner, og så trækker du det ikon du vil ha i stedet, hen over det gamle.. ret simpelt....

0 0
Lotte91 03-06-2010 20:24:46

Når pro udgaven kommer, laver i så en test ved siden af med den? :) Hvornår kommer den forøvrigt?
I Pro udgaven er det vel automatisk at man skriver i landscape mode? :)

0 0
Mobilsiden.dk 03-06-2010 21:52:54

Hej Lotte. Der kommer naturligvis en "Pro-test". Jeg har dog ikke lige en dato for det endnu, da den er planlagt til release lidt senere end "mini".

0 0
Martin 03-06-2010 17:21:11

Aha, ikonerne i hjørnet kunne man godt udskifte!

Har læst mig frem til at det ikke er genveje der ligger i programruderne men selve programmerne, og dem kan man tilsyneladende ikke slette, skod!

0 0
JannieP 06-08-2010 12:39:59

enig i at det er fuldstændig vanvittigt at man ikke kan slette de præ-installerede programmer, såsom ligegyldige prøve-versioner på spil osv. Desuden er funktionen til at flytte rundt på programmerne i menuen lavet så det taget ufatteligt lang tid at få flyttet rundt på skidtet så man ikke skal se på de ligegyldige programmer. Hvis nogen finder en måde, hvorpå programmerne kan slettes, skriver I det så ikke lige hér?

0 0
Falken 02-11-2010 20:46:00

Du kan downloade et andet styresystem på android marked, som er langt mere funktionelt. Der er et der heder "Home++", som jeg kun kan anbefale - jeg har brugt det på min mini dde sidste 4 md.

0 0
Zabina Matzen 02-11-2010 21:31:22

Hedder det "Home++ beta"?
Kan det slette alle demo'er?

0 0
Martin 03-06-2010 16:53:17

Hej, har lige købt denne mobil til min kæreste, rigtig flot tlf!

Men har lige et par spørgsmål...

Kan man ikke slette alle de programmer der kommer præ-installeret? Eller i det mindste fjerne genvejene?

Kan man selv vælge hvilke 4 ikoner man vil have i hjørnerne på startskærmen? Ikonet for Planet 3 er jo total ligegyldigt!

Kan der kun placeres en widget på hver homescreen?

0 0
Bjarne 05-06-2010 08:59:14

Du kan flytte de programmer du bruger så de ligger forrest ved først at flytte op i hjørnepositionen og så trække dem ned på den skærm du vil have dem på. Så behøver du i al fald ikke se på de unyttige programmer.

0 0
jens nielsen 03-06-2010 14:24:29

Hej Lene

Lige et lille spg.

Når man modtager en sms så popper den jo op oppe i toppen ved statuslinjen eller hvad den kaldes.

Ved du om det er muligt at slå dette fra så man skal inden under beskeder for at læse sms'erne istedet??

0 0
Mobilsiden.dk 03-06-2010 15:18:07

Hej Jens... Det er standard-måden at Android-systemet viser nye beskeder på. Men jeg "mener", at det kan slås fra i SMS-indstillinger.

0 0
Trumf 03-06-2010 14:21:40

Hejsa, god test.
I Android er der et qwerty tastatur. Er det ikke muligt at deaktivere Sonys timescape til SMS og mail og bruge Androids tastatur i stedet ??

0 0
JannieP 06-08-2010 12:36:37

Har endnu ikke kunnet finde en måde at få et qwerty-tastatur på x10mini'en, men hvis det betyder meget for én, kan man jo købe pro-versionen i stedet.
T9-tastaturet fungerer fint, men det virker dog umiddelbart nemmere med en "gammeldags" mobil med taster, fordi man dér bedre kan mærke hvad man trykker på. F.x. kunne jeg med min gamle mobil skrive en hel del af en sms uden at kigge på mobilen, men med x10mini bliver jeg nødt til at kigge hvor jeg trykker.

0 0
02-06-2010 22:22:54

Kommer lig med en kommentar her ang det med pige tlf... Synes absolut ikke det er en pige tlf! Er godt nok selv pige, men synes hverken tlf. er "nuttet" eller andet tøset. Den er lækker i sit design, ligger godt i hånden, er stilren osv. osv. Piget bliver den nok hvis man putter det pink cover på, men ellers ikke. flere af mine (drenge)venner har tværtimod kommenteret telefonen, som endelig en lille tlf der ikke er tøset....

0 0
03-06-2010 19:22:13

Tak for svaret. Jeg har fået den bestilt og glæder mig. Den er selvfølgelig bestilt i sort;-)

Lars

0 0
Mobilsiden 03-06-2010 09:19:02

Dejligt at høre :-)

0 0
02-06-2010 21:09:01

Hej'

Jeg har lige læst den flotte anmeldelse og må indrømme at jeg kraftigt har overvejet at købe telefonen men da jeg scrollede ned og så kommentarer om at det er en kvindetelefon har jeg fået mine tvivl. Er der slet ikke nogen fyre der kunne forestille sig at købe en sådan telefon eller er det en kvindetlf:-)

Hilsen

den forfængelige når det handler om mobil;-)

0 0
Bannimann 06-08-2010 09:04:05

Jeg synes absolut ikke det er en "pige-tlf" og jeg er superglad for der er kommet en Android mobil, i en størrelse, som man ikke har nøde, at slæbe rundt i ungernes trækvogn! ;o)

- jeg har længe ønsket en Android-mobil, med touchscreen, men gider ikke slæbe rundt på de "kæmpe" ( ;o) ) klodser, der har været fremme hidtil. Den er perfekt afstemt mht. funktion og størrelse. I hvert fald til mit behov.

Godt gået S.E.! ;o)

0 0
primestr_ 02-06-2010 21:12:53

Mand her der vil have en.. :P tror der er mange mænd der kommer til at få disse små touchmobiler i fremtiden.

0 0
03-06-2010 19:21:04

Dejligt at høre for nu har jeg også bestilt telefonen og glæder mig meget til at modtage den:-)

0 0
02-06-2010 18:44:36

Hej.
Super god anmeldelse! Købte min X10 mini idag og har nu haft den i tre timer. Helt fantastisk tlf.
MEN har prøvet at bruge kameraet, og 3 ud af af 5 gange slukker tlf, og tænder igen når jeg bruger tasten på siden af tlf. ??? Den fatter jeg ikke lige....
Og hvad gør man hvis tlf. fryser, når nu man ikke kan fjerne batteriet? (ikke at det er sket).
Mvh Ida

0 0
Mobilsiden 03-06-2010 09:18:30

Personligt ville jeg lige gå ned i butikken hvor du har købt telefonen og sige det med kameraet, for det skal den ikke. :-(

Mit gæt er, at du højst sandsynligt kan få den til at virke igen (hvis den fryser) ved at isætte strømforsyningen...
Men vil gerne lige forhøre mig ved Sony Ericsson for at høre hvad de evt. selv har som løsningsforslag.

0 0
Zabina Matzen 02-06-2010 16:58:30

Hej Lene.
Er blevet helt lun på den lille X10 mini efter denne anmeldelse! :D

Mht. sms delen. Er tastaturet ekstrem lille eller hvordan og hvor ledes? Vender skærmen når man ligger mobilen ned, ligesom en Iphone?

MVH
Zabina M.

0 0
primestr_ 02-06-2010 21:14:18

Ja, jeg vil faktisk os gerne vide om man kan skrive mens den er i landscape mode.

0 0
Zabina Matzen 02-06-2010 22:12:44

Landscape, ja det var det det hed. ,o)

Skriver nemlig over 1000 sms pr. mdr så det er en ret vigtig del at få et svar på. :D

0 0
Mobilsiden 03-06-2010 09:15:16

Hej igen Zabina og primestr?

I sms-beskeder kan den ikke vendes til landscape mode, man bruger T9 tastatur. Dette fungerer dog rigtig godt - og personligt skriver jeg også mange sms-beskeder.
Men jeg synes det fungerer rigtig godt med det T9-tastatur.
Jeg kan sige så meget, at vi laver en video-test på telefonen.. Så der kommer meget snart lidt levende billeder på den..

0 0
Lotte91 01-06-2010 20:43:30

Kunne godt tænke mig at vide hvor god ordbogen er til at lære nye ord? :)

0 0
Mobilsiden 02-06-2010 08:35:49

Hej Lotte91

Ordbogen er ret god til at lære nye ord :-) Det har jeg på ingen måde oplevet problemer med :-)

0 0
Lotte91 02-06-2010 15:19:09

Okay :) Fedt.
Har et spørgsmål mere. Du skriver at beskederne kom til at ligge som samtaler. Det er også meget fint, men da jeg lånte en HTC tattoo havde jeg problemer med at beskederne kom til at ligge efter hvilket tidspunkt de var afsendt. Og når afsenderen's og min mobils klokkeslæt så stod med nogle minutters mellemrum viste telefonen dem i en mærkelig rækkefølge. Så kunne der ligge en 2-3 stykker af dem jeg havde skrevet lige efter hinanden, og en 2-3 fra den jeg skrev med lige efter hinanden. Det irriterede mig rigtig meget, fordi det pludselig var så uoverskueligt. Hvordan klarer mini'en det? :)

0 0
Mobilsiden 02-06-2010 16:04:34

Det kan jeg godt forstå har været irriterende... Det har jeg aldrig selv oplevet, for såvidt hverken på iPhone eller Sony Ericsson (hverken X10 mini, Aino, Elm m.fl.)

Men jeg skal da lige sende spørgsmålet videre - kan være Hr. G. ved hvorfor - eller hvordan dette evt. kan undgås... :-)

0 0
Mobilsiden.dk 03-06-2010 09:02:15

Hmmm... Jeg kan desværre ikke huske, at jeg selv er stødt på problemet.

0 0
Tanja 01-06-2010 14:50:51

Hej Lene

Nu er den bestilt og skulle gerne komme med posten i morgen
Jeg har dog et lille spørgsmål som jeg har prøvet at google med uden held

Ved du om der er mulighed for at købe cover til den så man muligvis kan få alle farver til den?
og evt. hvor man kan købe dem

Mvh Tanja

0 0
Mobilsiden 02-06-2010 08:35:13

Hej Tanja :-)

Indtil videre er det ihvert fald ikke muligt at købe covers :-( Men du får to med i salgspakken - så der er ihvert fald et at skifte med.

0 0
Tanja 01-06-2010 12:26:10

Nu er der kun taget billeder ude i naturen..
Er det Blitz på den lille? og tager den også gode billeder inde?


mvh Tanja

0 0
René 01-06-2010 11:21:39

Hej Lene,

God anmeldelse.
Hvordan er det med widgets på startskærmen. ingen af de billeder jeg har set, viser andet end klokken. Kan der sættes online-widgets direkte ind på startskærmen a la HTC's vejrudsigt?

Ved du hvornår du får PRO-udgaven?

Mvh.
René

0 0
HJ Dahl 01-06-2010 11:15:32

God anmeldelse. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad skærmen er lavet af? Jeg tænker selvfølgelig på hvordan den har det med ridser?

0 0
primestr_ 31-05-2010 22:17:46

Hej Lene,

Super anmeldelse!

Har lige en lille ting jeg ikke lige kunne gennemskue, måske fordi jeg ikke har eget en SE i nogle år..

Men, du skriver:
- man ikke ligesom på mange andre Sony Ericsson telefoner, kan vælge om SMS-beskeder skal vises som indbakke eller samtaler.

Det kan jeg ikke rigtigt forstå, kan du forklare det nemmere?

Tror nu os jeg bestiller en her om nogle dage :)

Mvh

0 0
Mobilsiden 01-06-2010 08:22:59

Hej Primestr

Ja mht. det med "indbakke" og "samtaler" - så henviser jeg til, at Sony Ericsson på f.eks. Aino, Elm m.fl. har gjort så man kan vælge at se SMS-beskeder som "indbakke" (enkeltvis sms-beskeder) - og som "samtaler", så ser man alle SMS-beskeder til/fra den enkelte kontaktperson. Det som Apple rigtig fik gjort populært med iPhonen....
I video'en for testen af Aino kan du se eksempel på dette, se følgende link: http://www.mobilsiden.dk/?aId=10025

0 0
primestr_ 01-06-2010 17:46:27

Nåååårr!
Jamen nu forstår jeg:)
Så det var kun chat muligheden der er tilgængelig på mini'en?

0 0
Mobilsiden 02-06-2010 08:46:06

Ja det er kun "chat-muligheden" der er tilgængelig på mini'en - men kan være der er "applikationer" der kan hentes i Android Marked...

0 0
PalleA 31-05-2010 15:26:33

Bjarne..Hvem ville dog også rippe sine CD'ere i WMA format??? Man ripper da ikke i et format der på forhånd er låst! For mig at se er der kun 2 formater hvor MP3 og OggVorbis. Da mange enheder desværre ikke kan afspille i OggV formatet ja så er der faktisk kun MP3 tilbage.

Her lider WMA så af at den ikke kan rippe formatet i en høj nok kvalitet hvorfor man bliver nødt til at bruge LAME encoder.

Min forslag er derfor at rippe med (f.eks.) Audiograbber og Lame 3.98/3.99 encoder i 320kbit format.

0 0
Mobilsiden 07-06-2010 08:53:38

Rent musik-mæssigt synes jeg den er ret fleksibel - man kan også overføre direkte fra iTunes. Så jeg synes generelt den arbejder ret godt på tværs over de forskellige formater osv...

0 0
Jesper Søgaard 31-05-2010 12:08:27

Rigtig god anmeldelse, Lene. Det lyder bestemt som en telefon der er værd at tjekke ud. Måske til min kæreste for det er vel lidt en pigetelefon? Eller?

Dog vil jeg vente og se hvor gode SE er til at få opdateret deres telefoner. For går det i HTC-hastighed så har det absolut ingen interesse. Med deres egen brugerflade ovenpå, ligesom HTC med Sense, kunne man godt frygte det værste. For jo mere SE tilpasser Android jo mere skal de også ind og tilpasse når der kommer nye opdateringer. Og face it... Android er stadig på et tidligt stadie, hvor der kommer opdateringer rigtig ofte.

PS: At sammenligne en god telefon med en Nokia 8210 er synd. De virkede jo ikke ;)

PPS: Ikke størrelsen, men gørelsen? Det må være opfundet af en som aldrig har haft en stor en i hånden... altså telefon ;)

0 0
Mobilsiden 31-05-2010 12:34:13

@Jesper: Om det er en pigetelefon skal jeg ikke helt kunne sige... Men tror den tiltaler rigtig mange piger. Dog er udtrykket i den ikke så "piget", hvis man f.eks. har sort bagside på eller sølv...

Men ja mht. opdateringer så må tiden vise hvor hurtigt det går... Jeg har, som jeg skriver, ikke haft en Android telefon 24/7 før så synes version 1.6 var ok :-)

Mht. Nokia 8210 - så var det også mest størrelsen, plus den havde mange funktioner tiltrods for størrelsen :-)

og....størrelsen:-) tja.... Så er jeg en iPhone-pige (og den er da ikke helt lille) ;-)

0 0
Jesper Søgaard 31-05-2010 13:16:10

Min kæreste synes den var "nuttet" fordi den er så lille (ja kvinder og deres tillægsord). Jeg har også selv en 3GS og det er da betryggende at du er blevet imponeret over X10 mini når du selv har en iPhone - for der er stadig noget at leve op til. Men... Da jeg skiftede fra iPhone 3G til Hero var jeg også meget imponeret over Android. Men efter en månedstid blev den hverdag og småtingene begyndte at irritere mig. De små hak i menuerne og en taskkiller blev hurtigt en del af min hverdag med den. Jeg forstår godt din begejstring over Android når det er første gang du bruger det 24/7, men man kan godt være bange for at forelskelsen gør blind. Det skete hvert fald for mig. Ser frem til at høre fra flere læsere når det bliver hverdag med telefonen :)

Ok jeg giver dig ret mht. 8210'eren. Den var ret fiks når den virkede :)

0 0
Mobilsiden 31-05-2010 13:32:24

@Jesper Søgaard: Kan godt forstå din kæreste synes den er "nuttet" :-) Det er den også... Men også brugbar :-)

Haha... kærlighed kan gøre blind ja :-) men synes stadigvæk iPhone OS spiller endnu bedre end Android. Og tror måske jeg havde været ligeså begejstret for Sony Ericsson X10 mini hvis den havde haft Sony Ericsson's eget styresystem.

8210 var super cool :-) nu er den nostalgisk :-)

0 0
PalleA 31-05-2010 12:02:55

Tak for de fine anmeldelser. Jeg har ihvertfald nu valgt at bestille telefonen, og glæder mig til at se om jeg bliver lige så begejstret. Der skal dog nok ikke så meget til at imponere mig da jeg i forvejen har en arbejdsmobiltelefon Nokia N97 "mini".

Det eneste jeg har sådan umiddelbart har været ked af er at det kun er Android 1.6 - men jeg gætter på at der nok skal være nogen som inden længe finder en løsning på dette, da jeg gerne vil bruge telefonen som et mobilt-bredbånd til min pc også.

mvh
PalleA

0 0
Mobilsiden 31-05-2010 12:30:38

@PalleA: Spændende... Så må du holde mig opdateret på om du bliver glad for den :-)

Jeg synes ihvert fald det er en rigtig fed telefon - og til prisen er den bare ENDNU mere fantastisk :-)

0 0

Om brug af cookies