Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Surface Pro 3 anmeldelse - En kærlighedshistorie [TEST]

Surface Pro 3 anmeldelse - En kærlighedshistorie [TEST]

Jeg har forelsket mig i Surface Pro 3, der med suveræn skærm, kickstand og tastatur forfører en gadgetnørds hjerte.

Mit forhold til Surface Pro 3 kan nok bedst beskrives som et kærlighedsforhold. Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg er blevet meget forelsket i Surface Pro 3, men intet forhold er perfekt, og også i vores tilfælde er der ting jeg har måtte lære at leve med.

Der er sket meget med Surface Pro 3. Den har forandret sig en del, i forhold til sin forgænger Surface Pro 2.

Læs også: Microsoft Surface Pro 2 - Windows goes tablet [TEST]

Større skærm og bedre kickstand

Overordnet har Surface Pro 3 fået en stor og slank skærm. Enheden måler bare 0,91 centimeter i tykkelsen, og skærmstørrelsen er øget til 12 tommer i formatet 3:2, hvilket giver et større skærmareal, end tilfældet er for almindelige skærme på 13 tommer i 16:9 widescreen-format.

Skærmen er også blevet mere stabil, hvilket blev demonstreret, da Surface Pro 3 blev præsenteret i maj, hvor Microsofts Panos Panay valgte at tabe enden på gulvet fra hoftehøjde, uden skade til følge.

Se også: Microsoft Surface Pro 3: Unboxing [WEB-TV]

En andet nyt tiltag er tastaturet, der dog skal tilkøbes separat, men som nu kan bukkes op og sættes fast på selve skærmen, således at tastaturet får en skrå vinkel, og hele enheden bliver mere stabil.

Kabinettet er udført i et slankt og holdbart design, med frontvendte højtalere, to 5 megapixel HD-kameraer front og bag, en USB 3.0 port, mini displayport, microSD kortlæser og en helt ny kickstand.

Kickstand er Surfaces støttefod, der kan vippes ud på bagsiden. I den første udgave af Surface havde kickstanden én position, i anden udgave to positioner, og nu er den blevet trinløs.

Den trinløse regulering gør det muligt at indstille skærmen for den bedst mulige betragtningsvinkel, og sammen med det nye tastatur, er enheden nemmere at sidde med i skødet i sofaen eller i sengen. Det kalder Microsoft for lapability, og det fungerer!

Nyt tastatur med forbedringer

Med Surface Pro 3 kommer også et nyt baggrundsbelyst tastatur, der er blevet tilpasset den større skærm. Tastaturerne fra tidligere modeller kan rent teknisk godt anvendes, men hvis man vælger at opgradere uden det nye tastatur, går man glip af den forbedrede lapability og en meget forbedret touchpad.

Touchpad´en har fået en glattere overflade, der lader fingrene glide nemmere, og en langt bedre respons fra tasterne. Det virker overbevisende og helt på højde med tilsvarende udstyr på andre enheder.

Tastaturet har også fået en ny feature, der gør det muligt at vippe tastaturet op på rammen af skærmen, hvor det holdes fast af kraftige magneter, således at der kommer en lille hældning på tastaturet, som gør det nemmere at betjene.

Det lyder måske kun positivt, men her kommer vi til et af de steder, hvor mit og Surface Pro 3´s forhold knaser lidt. Et lille minus ved den skrå hældning på tastaturet er, at det afgiver en hul og billig lyd lyd fra sig når der tastes – det bliver desuden også en anelse sværere at betjene ikonerne på proceslinjen på Skrivebordet, da tastaturet bliver foldet en anelse op foran selve skærmen, og dermed foran proceslinjen.

Tiltrækkende og lækker skærm

Nu er jeg allerede i et fast forhold med en anden bærbar PC, men skærmen alene er så veludført og tiltrækkende, at jeg klart er kommet i tvivl om jeg er sammen med den rette partner.

Den 12 tommer store ClearType skærm med en opløsning på 2160 x 1440 pixels (216 ppi) i fuld HD, står knivskarpt, med flot gengivelse af farver, der gør den til en fryd for øjet og en oplagt affære.

Læs også: Hvilken tabletstørrelse er perfekt? [AFSTEMNING]

Touchskærmen reagerer super hurtigt og meget præcist, hvilket gør den nem at arbejde med. Og så har jeg lagt mærke til en anden fordel. Skærmen virker ikke nær så modtagelig overfor fedtede fingre, hvilket ellers betyder, at mine andre tablet- og computerskærme skal tørres af utrolig tit.

Rigeligt med hestekræfter

Surface Pro 3 findes i flere varianter, men i5 processoren og 4GB RAM i vores testeksemplar performer upåklageligt og er meget overbevisende.

Selv når den bydes tunge opgaver virker den veloplagt og i topform.

Ved almindelige kontoropgaver er enheden så godt som lydløs, og kun i det øjeblik der sættes gang i større grafisk materiale, begynder en blæser at kunne høres fra kabinettet.

Nemme noter med Surface-pen

Med til Surface Pro 3 kommer også en Surface-pen, og lad mig sige det med det samme: Jeg har aldrig været nogen stor fan af penne og computere!

Surface-pen er dog lidt anderledes, da den ikke er stor og kluntet, men i langt højere grad minder om en almindelig kuglepen.

Med et enkelt tryk på knappen (der hvor man normalt ”tænder” en almindelig kuglepen) åbnes OneNote med en ny blank side. -Så er det bare at skrive løs, og pennen formår faktisk at følge rigtig godt med når der skrives på skærmen.

Jeg har forsøgt mig med både tekst og tegning, og begge dele fungerer rigtig godt. Det er også nemt at markere indhold, der enten skal slettes eller flyttes til et andet sted.

Hvor meget jeg reelt vil komme til at bruge Surface-pen i det daglige, er jeg ikke helt sikker på. Min umiddelbare vurdering er, at det nok kun er en døgnflue, hvorefter jeg vil falde tilbage i gamle vaner med brug af tastatur til noter.

Hæderlig kamerapræstation

På både for- og bagside er indbygget et 5 megapixel HD kamera, der kan anvendes til for eksempel samtaler via Skype eller andre videolinks. Det meget overbevisende til dette formål.

Som kamera alene, er Surface Pro 3 ikke nogen fest – her har jeg nok fundet en niche, hvor min kommende elsker ikke er helt perfekt.

Kameraet præsterer hæderligt, men jeg vil nok ikke en gang overveje at bruge enheden til at optage billeder, da min smartphone i lommen optager væsentlig bedre billeder, i langt højere kvalitet.

Batteri – holder til det meste af en arbejdsdag

Microsoft opgiver i deres specifikationer for Surface Pro 3, at den har batterikapacitet nok til 9 timers internetsurfing.

Jeg har ikke kunne strække batteriet til 9 timer, men har også anvendt enheden til andet end internetsurfing.

På en hel arbejdsdag, hvor jeg har anvendt enheden til internetsurfing, Office, YouTube, lidt videoredigering og andre almindelige kontoropgaver, har jeg kunne strække batteriet til omkring 6 timer. I den periode har jeg dog ikke arbejdet konstant ved enheden, men også været optaget af andre opgaver.

Læs også: Dell Venue 11 Pro anmeldelse - Mobilkontor i topklasse! [TEST]

Som en enhed til at have med på farten, hvor der måske ikke er adgang til en stikkontakt i nogle timer, vil Surface Pro 3 fungere helt perfekt.

Skal du bruge enheden en hel dag på jobbet, kan du nok ikke komme udenom, at du skal medbringe en oplader for at være sikker på power nok til hele dagen.

Windows 8.1 Pro – men ingen Office

Surface Pro 3 kører Windows 8.1 Pro og har ikke præinstalleret en Officepakke, hvorfor du skal lægge prisen for ekstra software oveni prisen.

Windows 8.1 har splittet mange brugere, der måske ikke har forstået konceptet med at kunne skifte mellem traditionelt skrivebordsmode og modern UI i brugerfladen.

Det kan også være med til at gøre flere brugere i tvivl om, hvorvidt Surface Pro 3 er en tablet eller en bærbar computer.

Mit svar til dem må nok være, at Surface Pro 3 er lidt af begge dele, men mest en bærbar computer.

Går du efter en tablet alene, skal du ikke vælge Surface Pro 3, da den i dette tilfælde vil være alt for dyr, i forhold til hvad andre enheder kan levere. Sigter du efter en meget bærbar computer, er Surface Pro 3 et helt oplagt valg.

Dens vægt på 800 gram(+tastatur) og det slanke design gør den ultra bærbar og nem at medbringe overalt.

Pris i den høje ende

Surface Pro 3 findes i flere forskellige varianter:

i3 processor, 64GB hukommelse og 4GB RAM, vejl. pris: 6.199 kroner
i5 processor, 128GB hukommelse og 4GB RAM, vejl. pris: 7.799 kroner
i5 processor, 256GB hukommelse og 8GB RAM, vejl. pris: 10.049 kroner
i7 processor, 256GB hukommelse og 8GB RAM, vejl. pris: 11.999 kroner
i7 processor, 512GB hukommelse og 8GB RAM, vejl. pris: 15.149 kroner

Vores testeksemplar er i5-versionen med 128GB hukommelse og 4GB RAM, der sammen med et Surface Pro 3 Type Cover til 1.029 kroner, får en samlet pris på 8.828 kroner.

Konklusion – en dyr men lækker sild

Det er som om mit forhold til min gamle trofaste computer hænger i en tynd tråd. Jeg er blevet draget, forført og forelsket af Surface Pro 3, der med sit slanke og lette design, overbevisende skærm og høje lapability har ført mig ind i svære overvejelser: Skal jeg beholde den trofaste gamle maskine eller springe ud i et nyt forhold.

Det er som om græsset bare er grønnere på den anden side, og jeg bliver derfor nødt til at tage springet og prøve noget nyt.

Selvom Surface Pro 3 virker som et dyrt bekendtskab, vil jeg nu alligevel denne gang vægte bærbarheden højt og sætte alt ind: Hun skal være min! – Hvad jeg skal lave på torsdag når Surface Pro 3 kommer i butikkerne? Jeg skal forhåbentlig møde min nye flamme :-)

På trods af mindre uhensigtsmæssigheder og en høj pris er forelskelsen intakt - Surface Pro 3 får 6 ud af 6 stjerner

Surface Pro 3 anmeldelse
,
1 2 3 4 5 6
Samlet Karakter:
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Frederik 01-09-2014 13:40:09

Jeg synes virkelig at Microsoft har lavet et top lækkert device med Pro 3'eren. Lige meget hvor vild jeg er efter at eje den, så kan jeg ikke rigtig forsvare den investering, når jeg allerede har en bærbar med i7 og GeForce grafik samt en iPad Air. Prisen på Surface'en overstiger ikke min bærbar og tablet til sammen (5500 + 4400 = 9900 kr), så jeg må vente til de to devices dør får jeg kan tillade mig at sende min formue efter Surface.

2 0
tw 26-08-2014 22:40:00

Hvorfor er det når der endelig kommer et review af en surface pro så bliver der kun lagt vægt på tegneegenskaber og officeprogrammer.. Hvad med spil??? hvorfor er der aldrig nogle der skriver noget om det. Jeg vil mene at man sagtes kan brande den som en spil pc også. På min surface pro 2 spiller jeg skyrim og Dead island og mange andre, som jeg bestem vil mene kræver nogle krafter at kunne køre og det kan de billige labtop pc'er sgu ikke køre flydende i samme opløsning.

Se bare på disse youtube videoer
dead island
https://www.youtube.com/watch?v=VNzKpz0T3oA

skyrim
https://www.youtube.com/watch?v=QKh4ZrPtCWQ

(find selv mange flere på youtube)

Mange tror jo at man kun kan surfe og bruge office på surfacen og ikke meget mere, hvilket nok også er en del af grunden til at mange sammenligner den med tablets og ikke fuldblods pc'er, og hvorfor kalde det en hybrid når det er en fuldblods pc.

Så kære mobilsiden fokuser nu også lidt på spillene når i nu endelig laver et review.

4 0
Benjamin 27-08-2014 06:00:23

Hej tw.. Jeg har læst rigtig meget om Sp3 og på det amerikanske marked har de store problemer med at drive tunge programmer på Sp3 grundet det nye design og nye køling system der er lavet. Gpu'en bliver for varm og der sker det der kaldes for Throttling som ikke skete på Sp2, så spil kører rigtigt godt de første 10 minutter, herefter falder feks i7 modellen ned i performance tit på i3 modellen.
Microsoft har udgivet nogle opdateringer der har hjulpet på problemet, min på Surfaceforums.net og wpcentral.com anbefaler alle brugere derinde at man ikke bruger/køber enheden til spil, måske derfor mobilsiden ikke nævner dette i anmeldelsen..

Læs feks dette indlæg med overskrift: Buyer beware: Surface Pro 3 throttling: i7/i5 = i3 in speed with sustained load

http://forums.wpcentral.com/microsoft-surface-pro-3/301129-buyer-beware-surface-pro-3-throttling-i7-i5-%3D-i3-speed-sustained-load.html

Her bliver det dokumenteret på Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=I__UMfYWcI8

1 1
tw 27-08-2014 11:12:56

Selv om at surface pro 3 har de problemer som du beskriver (hvilket jeg ikke kendte til) burde de stadig skrive om hvordan den håndter spil, for 3'eren er jo stadig ret kraftig og en del kraftigere end 2'eren (i hvertfald hvis man vælger i7 versionen) og varme problemet er jo ikke CPU'en skyld men istedet et design problem, så jeg vil stadig mene at anmeldere burde tage spil ind i deres anmeldelser, og så istedet skrive dér at 3'eren har et design problem mht varme.

Jeg tror helt bestemt at hvis MS gjorde mere for at vise hvor kraftig 2'eren var tilbage i sin tid istedet for at fortælle om hvor fantastisk den er at tegne på og bruge office på, så kunne jeg ikke forestille mig andet end den ville være mere populær nu end den er.

Inden jeg valgte at købe en surface pro 2, troede jeg ikke at man kunne meget andet end at bruge den til surfe og tegne på, det var først da jeg gik mere i dybten på den at jeg fandt ud af hvor kraftig den egentlig er og der er garanteret mange andre der har det lige som jeg havde det tilbage i sin tid.

5 0
Benjamin 26-08-2014 17:38:57

Jeg er helt enig med Peter.. Jeg forstår virkelig ikke folks problemer med priserne på de nye Surface pro 3 modeller.
Der er tale om et premium produkt der er utrolig flot og lækkert designet. Sådanne et produkt koster, og har man ikke råd, eller ikke vil ofre pengene, kan man bare lade være. Jeg elsker at sammenligne, så her kommer der en sammenligning:

Jeg vil også gerne have en Porsche, jeg har bare ikke råd til sådanne en bil, så lader jeg være med at tænke mere over det. Når det er så er sagt er prisen så slem på en Surface? Den ligger helt klart i den høje ende sammen med apples produkter, men man får også en lækker bærbar computer i tablet størrelse, det er trods alt kun få tusinde kr der adskiller Surface med en kedelig plastik Acer bærbar. Jeg ofre med glæde pengene på Surface Pro 3 på Torsdag, jeg har ikke råd til en porsche, så må man nyde glæderne med noget billigere ting som en Surface Pro 3 er i mine øjne, jeg gider hvert fald ikke græde mine øre fulde på et Porsche forum over at den er for dyr til min pengepung og man kan få en Lada til en bedre pris der kan erstatte de samme grundliggende behov som en Porsche kan

16 1
26-08-2014 23:03:01

Nu er forskellen at langt de fleste har råd til en surface, men langt de færreste har råd til en Porsche, så det er sq et rigtigt skidt eksempel.....Hvorfor skal det straks være fordi folk ikke har råd til noget fordi de mener at et produkt er for dyrt. Vi er nogle der kigger på hvad du får for dine penge, og ikke bare hopper rundt med tungen hængende ud af munden bare fordi noget er lavet i metal eller ser "lækkert" ud..... Med så meget andet er den nu engang bare et værktøj, intet andet.

1 8
Benjamin 27-08-2014 05:52:31

Det jo ikke fordi jeg ikke forstår dig, jeg syntes også det er mange penge for en metalklump, men omvendt findes der bare ikke noget andet produkt som Surface pro 3 der er så gennemtænkt klump metal, og derfor syntes jeg nu også mit eksempel passer rigtig godt.. Hvis man bekymre sig over om et produkt man syntes er ca 2000 kr for dyrt så kradser det alså også i pengepungen.. Havde du 50.000 stående til sjov og ballade, var det nok andre problemer der kunne bekymre en mere i livet end dette, men vi er jo alle forskellige, med forskellige meninger og holdninger, og jeg kan godt forstå du tænker sådan om denne her irriterende dumme tablet der er rigtig fed, og som skal være så irriterende dyr når den ikke har andet end sit metal design at have det i.

Jeg kan forresten infomere dig om Microsoft har lavet en Surface 2 (RT) i samme matrialer og design som Surface Pro 3. Den kan erhverves for ca 3000 kr og kan beskrives som en "Light" udgave af Pro 3. Du kunne tage et kik på den hvis det er du syntes Pro 3 er for dyr, den er også ret okay og der hænger pris/kvalitet bedre sammen.

3 0
27-08-2014 07:59:04

Jamen det handler jo ikke om pengepung, og så alligevel lidt. Det jeg snakker om er, "most bang for the buck", og der syntes jeg at den halter gevaldigt. Det er jo ligesom på PC hardware siden. Der er jo nok en grund til at der bliver solgt så mange core i5 kontra core i7/i7 extreme edition. Og nu tror jeg ikke at mange hr og fru danmark har 50k stående til sjov og ballade. Som jeg skrev til at starte med, hvis MS vil have succes med den surface så skal prisen ned. For det prisen folk kigger på, se på fjernsyn, du kan få et eller andet OLED 4K til 50k der kan ALT, eller du kan vælge at få et der kan næsten alt til 15k. (Priserne er taget ud af den blå luft, men nok ikke helt ved siden af). Jeg tror egentlig ikke vi er helt uenige, ja det er en fed tablet/bærbar/hybrid (what ever), og hvis man bare må eje den, så køber man den da selvfølgelig. De får den bare ikke ud til masserne med det pris skilt, når man kan få noget der er næsten ligeså godt til meget billigere penge.

2 2
Peter 26-08-2014 12:37:50

De er altid interessant at pris er det første brok man hører. Det væsentlige er at pris/performance/brand hører sammen. Køber man Rolls Royce tvivler jeg på at pris på x million opfattes som et problem.
En Mercedes og en Kia kan begge køre til/fra arbejde men de er bestemt ikke ens.
vad angår Surface er der nok mange professionelle brugere som opfatter den øgede performance som noget man vil betale ekstra for.

13 1
26-08-2014 11:08:06

Og MS kan ikke forstå at surface ikke er en succes.....6199,- som startpris er komplet vanvid. De kan proppe hvad som helst af lækker hardware i, det er kun få business folk og nørder der vil betale så meget for en hybrid. Alle undersøgelser viser jo netop at folk bruger mest tid på at surfe og kigge på sociale medier. Al den power er der ikke brug for, heller ikke at kunne afvikle windows programmer. Hvis MS ikke indser det, så dør deres surface, uden nogensinde at have været andet end et kæmpe flop.

3 24
26-08-2014 20:03:38

det er som om du ikke har forstået hele ideen bag en surface PRO, hvis din anke er, at det kun er forretningsfolk og "nørder" som gør brug af det. Det er jo det som er hele ideen med at have en tablet som kan køre fulde programmer. Det koster mere end at have noget hardware i som ikke kan håndtere større datamængder.

Det er jo ikke en tablet som er lavet til at sidde og glo facebook og nyheder. Så kan man købe sig en Surface RT. Den er billigere og kan sagtens sidde og glo facebook og nyheder på den også.

9 0
26-08-2014 22:59:07

Hvad er det lige at hr og fru danmark har brug for ? Er det at afvikle PC programmer på deres "tablet"? Det er som om du ikke har fattet hvad det er jeg skriver. LANGT de fleste sidder netop bare og glor på FB,billeder og emails. Derfor er al denne power pakket lækkert ind jo skudt helt over hvad man har brug for.....Derfor skriver jeg at det ike er den store pøbel der vil købe denne.

0 11
Bo 27-08-2014 20:09:28

Æh, jamen så er det nok ikke hr og fru Danmark som er målgruppen for en Surface Pro. Det er som om du bevidst misforstår hele konceptet. Surface Pro serien er netop en pro serie - altså for folk, der har brug for en kompakt kraftfuld computer, som også kan fungere som tablet. Og til det er den suveræn - og ikke speciel dyr.

Som Rune skriver, så findes der masser af billige tablets til dem, der blot vil tjekke Facebook og surfe. Og Surface Pro er IKKE ment som konkurrent til sådanne tablets.

7 0
Kim 26-08-2014 15:41:10

Hej N,
Jeg kan ikke forstå at du kalder det en hybrid når det er en fuldblods bærbar. En tablet, der kan erstatte din bærbar pc. Kigger du på det ordsprog og meningen bag det, så må du også indse at prisen ikke er for dyr. Spørg dig selv, hvad du gav for den sidste bærbar pc du købte? Jeg vil vædde med at prisen var den samme? Jeg vil give dig ret i, at de kunne have svækket på noget hardware for at skære marginalt i prisen - men come on, så er det fordi man har den statiske holdning IKKE at prøve produktet i forvejen.
Hvis du skulle svare, at prisen for en Ipad er lavere eller en Samsung tablet er billigere - så er det ikke noget sammenligningsgrundlag, da jeg tidligere har sagt(Også MS), at det er en bærbar!

7 0
26-08-2014 16:16:18

Hvis det er en ren bærbar, hvorfor så overhovedet arbejde i metro? Og det er trods alt en bærbar du kan bruge som tablet, defor kaldte jeg det en hybrid. Min sidste bærbare gav jeg under det halve for med de samme eller bedre specs, dog selvfølgelig ikke samme størrelse, batteritider eller opløsning. Men uanset hvilket segment de vil konkurrerer imod, så er det bare så meget dyrere. Så kan de konkurrerer med Apples bærbare, det er samme priser og specs, men så skal de kæmpe mod et relativt stort brand....Jeg tror det bliver hårdt for dem. Og til sidst vil jeg lige tilføje, at jeg siger jo på ingen måder at det er et dårligt produkt. Er helt sikker på at jeg ville elske den hvis den var min, men det bliver den aldrig med de priser.

1 11
tw 27-08-2014 11:18:43

Bare fordi jeg bruger metro vil jeg stadig kalde den en bærbar, hvis win8 havde en startmenu havde jeg brugt den istedet. metroen er en erstatning for startmenuen så derfor arbejder jeg med metro hvis jeg ikke lige har lagt en genvej ud på skrivebordet.

1 0
Logik 26-08-2014 10:25:33

Flot at i endelig fattede, hvad produktet gik ud på!

21 0
Peter Lyck 26-08-2014 09:36:04

Der er ingen tvivl om m$ har lavet et fantastisk produkt, men for lige at bringe prisen tilbage så er det 1000kr for et tastatur og vel det samme for office altså 2000kr ekstra, så begynder den testede model at nærme sig 10.000kr. Jeg er i tvivl om jeg synes det er dyrt, for en bærbar computer med samme specs som samtidig er ultrakompakt koster nok det samme. Men prisen gør samtidig at en bruger har brug for de tabletspecifikke funktioner for at det kan betale sig. Der bliver lavet mange rigtig gode og kompakte bærbare til den halve pris.

Angående problemer med windows 8.1, så er problemet at ingen af de to brugerflader virker gennemført. Skrivebordet ligge for langt fra det der findes til Windows 7 og metrofladen bliver for rodet og besværlig når der kommer mange programmer. Dertil kommer at ikke alt programmer bliver vist i metrooversigten.

4 16
Kim 26-08-2014 15:48:25

Hej Peter Lyck,
Jeg giver dig ret i, at metrofladen er rodet. Men det kan man heldigvis lave om på, ved 3 simple klik for at den skifter op i good old 'windows 7' format. Jeg var ikke tilfreds med Windows 8, bl.a. pga. dens søgeflade og andre ting. Men da jeg opdaterede til Windows 8.1(den er gratis), så blev det et SUPER operativ og må jeg tilføje, HURTIGT. Jeg har aldrig været mere tilfreds med et Windows, som jeg er med Windows 8.1. Hvad angår prissætningen, så giver jeg dig ret, mobilsidens testmodel + tastatur + MS Office lander i 9000 kr., men er det så ikke bedre at sige, at du ikke vil investere pga. omkostningen vs. udbytte er for lav i forhold til det du sidder med idag(måske Windows 7). Her giver jeg dig ret, jeg ville heller ikke have noget incitament for at skifte, bare for at skifte og det er det MS mangler at overbevise. De mangler hype-factor lige som Apple. Det skal nok komme, jeg håber personligt bare på, at alle vil åbne øjnene for denne fuldblods bærbar, som er one of a kind som tilbyder tablet funktionalitet - jeg synes at det er det mest innovative produkt der findes overhovedet. :-)

14 3
Logik 26-08-2014 10:51:02

Blah blah blah.. pris... whine. whine... touch... whine whine.. windows 8

19 9

Sommerkonkurrence: Vind Chromecast eller powerbank

KONKURRENCE - deltag her
Vind Lightning-kabler, Chromecast eller powerbanks i vores sommerkonkurrence.

Tidligere vindere...

Om brug af cookies