Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Galaxy Nexus - Google gør Android bedst (mobiltest)

Galaxy Nexus - Google gør Android bedst (mobiltest)

TEST: Google beviser med Galaxy Nexus, at Android bare er bedst, når ingen andre må pille i koden. Mobilen er over middel men ikke fremragende.

Den tredje Google smartphone i rækken fik en hård medfart, inden den landede på vores skrivebord. Posten tabte pakken ud foran en bil, og indpakningen lignede ikke helt sig selv bagefter.

Heldigvis var Galaxy Nexus godt pakket ind og fik ikke en eneste skramme. Den fungerede helt uden problemer i testperioden, i hvert fald ikke problemer, der kan tilskrives den uheldige start.

Denne smartphone er blevet til i et samarbejde mellem Google og Samsung. Hardwaren har Samsung produceret, mens Google har ansvaret for softwaren.

- ”Med enhver Nexus telefon ønsker vi at vise hvad vores platform kan, og give brugeren en ’ren’ oplevelse. Galaxy Nexus er en ’lanceringstelefon’ som skal være den ’rene oplevelse’ og vise hvad det er vi vil med platformen Ice Cream Sandwich. Det er her, at vi sammen med Samsung viser, hvordan vi synes den super sejeste Ice Cream-telefon skal være,” fortæller kommunikationschef i Google Danmark, Christine Sørensen til Mobilsiden.dk.

Sådan var det også med Nexus One, som HTC producerede, og sidste års model Nexus S – der blev fremstillet af Samsung.

Menuen i Galaxy Nexus (Foto: Mobilsiden.dk).
Menuen i Galaxy Nexus (Foto: Mobilsiden.dk).

Gode specifikationer

På specifikationslisten mangler der bestemt ikke noget. Skærmen er af typen Super AMOLED (4,65”) med en opløsning på 1280 x 720 pixels. Processoren er på 1,2 GHz (dual core). 

Der er desuden alt fra gyroskop, accelerometer, kompas, lysføler, barometer, Bluetooth, trådløst netværk, 32 GB hukommelse, 1 GB RAM, NFC og meget andet.

Der er ingen taster på fronten, alt sker på touchskærmen – hvilket fungerer overraskende godt. Der er desuden en notifikations LED, som pulserer når der f.eks. er ankommet ny post i indbakken.

Kameraet har kun en fem megapixels opløsning, men gør alligevel et forrygende job. Men mere om dette senere i testen.

Det hele styres af Googles seneste software kreation, Android 4.x Ice Cream Sandwich – som er et tigerspring frem, set i forhold til de foregående versioner.

Mobilen er omgivet af plastik og bagsiden er helt vild tynd. Det samlede designindtryk er dog godt, men ikke en oplevelsen der får en til at rykke ud på kanten af stolen. Valget af plastik betyder også, at vægten kan holdes nede på 145,5 gram.

Super let opsætning, men!

Det er let at komme i gang med Galaxy Nexus. En flot opstartsguide hjælper brugeren på vej og det er tydeligt, at denne proces er bedre gennemtænkt, end det vi har set på de tidligere Nexus modeller.

Men kort efter opstarten ramte en dyb undren mig. For godt nok kunne der vælges dansk sprog, der også gav dansk interface og dansk tastatur med ÆØÅ i beskeddelen, men den danske ordbog var ikke at finde.

Uanset om der kan hentes et alternativt tastatur med dansk ordbog, f.eks. Smart Keyboard Pro, er det ikke acceptabelt, at mobilen ikke hele vejen igennem taler dansk. Ifølge teleselskabet 3 skulle en officiel dansk ordbog dog være på vej i starten af 2012.

Det er dog ikke noget, at Google Danmark vil bekræfte.

- ”Vi kan ikke kommentere på fremtidige softwareversioner,” siger Christine Sørensen, kommunikationschef i Google Danmark.

Den manglede ordbog var i øvrigt også et problem på forgængeren Nexus S.

Her er genvejen til de seneste anvendte programmer i Galaxy Nexus (Foto: Mobilsiden.dk).
Her er genvejen til de seneste anvendte programmer i Galaxy Nexus (Foto: Mobilsiden.dk).

Lækkert flydende interface

Jeg har tit haft en Android mobil i hænderne, der ikke i menu- og brugerinterface, levede op til de forventninger, som jeg har til en moderne smartphone.

Det SKAL være flydende og ikke hakkende! Men når de forskellige producenter begynder at rode i Android-koden, og smide deres eget interface-lag på – som eksempelvis Touchwiz eller HTC Sense, går det oftest ud over brugeroplevelsen.

Men i Galaxy Nexus er det anderledes. Alt flyder som en drøm; ingen irriterede animationer der hakker, eller ting der hænger. Det er megafedt!

Dataforbruget kan let aflæses i Galaxy Nexus (Foto: Mobilsiden.dk).
Dataforbruget kan let aflæses i Galaxy Nexus (Foto: Mobilsiden.dk).

Tænkt over flere detaljer

Med Android Ice Cream Sandwich har designerne tydelig vis tænkt sig godt om.  Det ER faktisk lykkedes at lave en knap-fri oplevelse, hvor det altså er indholdet på skærmen, som er ”knapperne”.

Programmenuen er delt op i ”programmer” og ”widgets” og det giver et godt overblik. Det simpelthen blevet meget lettere at overskue hvilke widgets man har installeret, og mange widgets kan desuden tilpasses i størrelse, når de tilføjes en af de fem forside skærme.

Som i tidligere Android-versioner kan genveje oprettes ved at holde på et program i menuen, og trække det ud på forsiden. Men en forfriskende nyskabelse er, at man i samme handling, kan trække programmet op på ”afinstaller”. Super godt tænkt, at der ikke skal rodes rundt i mobilen, for at finde en afinstallations-mulighed.

Ved at placere genveje oven på hinanden, kan der let oprettes mapper, der kan navngives individuelt, og mappe-grafikken er flot og anvendelig.

Der er stadig funktioner som Galaxy Nexus ikke har, men som findes på andre mobiler. F.eks. smart-dial. Men det er alligevel forfriskende, at Google ikke forsøger at ville alt, men tager nogle valg for brugerne. I sidste ende skaber det mindre forvirring.

Virkelig godt kamera

Fem megapixels lyder i disse tider ikke af meget. Men det er ganske rigeligt.

Et godt objektiv kombineret med et godt kameraprogram og intern billedbehandling, giver et tæt på fremragende resultat.

Når der tages billeder, selv i mørke omgivelser, er resultatet virkelig godt. Det har været en fornøjelse at tage billeder i testperioden, og man glædes gang på gang over resultatet.

Galaxy Nexus giver desuden muligheden for at tage billeder meget hurtigt efter hinanden. Og der er også forskellige fotoeffekter, som kan være ganske sjove.

Optager du videoklips ind i mellem, så kan du nok glædes over muligheden for at optage i Full HD 1080p.

Billeder kan let sendes ud på nettet og deles i beskeder og mails.

Billeder taget med Galaxy Nexus

En browser der halter

Det vigtigste i en smartphone – altså ud over det at kunne ringe, er nok internet-browseren.  Men her er det svært, at være overdreven positiv.

Når websites, der ikke er specielt datatunge indlæses, sker det lynende hurtigt – og ja, her er der ingen problemer.

Men så snart siderne bliver større og tungere som eksempelvis Ekstra Bladet, B.T. , Theverge, EPN m.v., begynder problemerne. Det er svært at zoom og flytte mens der indlæses – og ja, det hele hakker / pauser lidt ekstra.

Galaxy Nexus er ikke født med Adobe Flash, men et plugin kan hentes via Andoid Market. Og tro mig – det kan ikke anbefales. Nu bliver hakkerne flere, pauserne længere og irritationen større.

Et realistisk gæt er nok, at Flash bevist er udeladt fra udviklernes side. Så er det op til brugerne, selv at hente funktionen, hvis den ønskes. Dermed ligger Google sig altså i anti-Flash-gruppen som i forvejen tæller Apple, Microsoft og Nokia.

Jeg er ikke forudindtaget eller for den sags skyld ”ham der ikke kan lide Android”. Men jeg nødt til at påpege, at både mobiler som Samsung Omnia W og Nokia Lumia 800, der kører på systemet Windows Phone – samt iPhone og iPad, har vist vejen, når det kommer til håndtering af websites på mobilen.

Galaxy Nexus er ikke som sådan ubrugelig på nettet – men i forhold til, hvad der ellers findes, så fungerer det ringe og skuffende, specielt set i lyset af, at der er tale om en helt ny topmodel samt en smartphone, der skal vise hvad Ice Cream Sandwich kan.

Funktionen ”Dataforbrug” bør i øvrigt skamroses. Her kan du se, hvor meget data der er forbrugt over en periode, sætte alarmer og ikke mindst se, hvilke funktioner, der har tappet på dataforbindesen.

Internet-oplevelsen fungerer efter vores vurdering, ikke godt nok på Galaxy Nexus (Foto: Mobilsiden.dk).
Internet-oplevelsen fungerer efter vores vurdering, ikke godt nok på Galaxy Nexus (Foto: Mobilsiden.dk).

Web-TV: Så dårligt virker internettet på Galaxy Nexus

Ualmindelig dårlig batteritid

I Galaxy Nexus sidder et stort batteri på 1750 mAh og heldigvis for det. For ellers havde den nok været helt uudholdelig at bruge.

For at kunne køre min dag til ende, er opladning i løbet af arbejdsdagen et absolut must. Dette er bare ikke godkendt. Andre mobiler som Samsung Galaxy S II, Nokia Lumia 800 og iPhone 4S, klarer en hel dag, ved samme brug.

Desuden snyder Galaxy Nexus på vægten. Som standard er skærmlyset (når det står til automatisk) skruet meget langt ned. Jeg kan kun se det som, at udviklerne godt ved, at skærmen bruger meget strøm, og derfor er dæmpet meget, for at spare strøm. 

Som det altid er med Android-telefoner, er det meget vanskeligt at finde ud af, hvor strømmen bliver af. Det virker oftest som om, at der hele tiden ligger noget, som suger strømmen ud.

I Galaxy Nexus kan menupunktet ”Dataforbrug” vise hvad ens datatrafik er gået til, på henholdsvis mobilnet og trådløst netværk. Her er det tankevækkende at Google+ i testperioden har benyttet godt 10 MB på mobilnettet og 40 MB via trådsløst netværk.

Jeg har ikke haft Google+ aktiveret… Så ligger der her et hemmeligt strømforbrug? Jeg ved det ikke, men jeg bliver skræmt, når min mobil så tydeligt foretager sig noget, jeg ikke synes at have bedt om.

Galaxy Nexus (Foto: Mobilsiden.dk).
Galaxy Nexus (Foto: Mobilsiden.dk).

Mange andre gode funktioner

Galaxy Nexus er som alle andre moderne smartphones fyldt med funktioner som musikafspiller, galleri, kalender, Youtube osv. Men Nexus’en her, er naturligvis også spækket med Googles egne tjenester som Earth, Maps (med navigation), Gmail osv.

Men også andre standardtjenester som Microsoft Exchange er understøttet.

Der er kommet et lille videoredigeringsprogram, hvor man selv kan lege filminstruktør med sine egne klips.

Galaxy Nexus med tilbehøret fra salgspakken. (Foto: Mobilsiden.dk).
Galaxy Nexus med tilbehøret fra salgspakken. (Foto: Mobilsiden.dk).

Konklusion: Er Galaxy Nexus god nok?

At fælde dom over Galaxy Nexus er ikke let. På den ene side er der tale om en, på mange områder, velfungerende Android smartphone. På den anden side, er der ting, hvor den ikke lever op til det, som man med rette kan betegne som markedsstandarder.

Smartphonen her, vil begejstre first-movers, der skal være først med det nyeste, mens de mere uøvede brugere, blot vil leve med mobilen som den her.

Min opgave er at påpege overfor køberne, hvor styrkerne og svaghederne ved produktet er. Og på en række punkter synes jeg ikke Galaxy Nexus er helt god nok. Personligt ville jeg hellere købe en Samsung Galaxy S II, hvis det var en Android-mobil, som jeg jagtede.

Når prisen på 4.200 til 5.400 kroner uden abonnement drages ind i ligningen, så trækker det i hvert fald ikke op.

Jeg er vild med den rene Google Android-oplevelse, og på de fleste områder, er der slet ikke behov for HTC Sense, MotoBlur, Touchwiz og hvad de forskellige tilpasninger hos andre Android-producenter ellers hedder – Google viser tydeligt, at der på ingen måde er behov for disse.

At opdateringerne til Android kommer først til Nexus-modellerne er også et plus. SMS, MMS, samtaler og andre basale funktioner fungerer også glimrende.

Jeg synes klart bedst om Android når ingen andre end Google har pillet rundt i koden – men Galaxy Nexus ender alligevel kun på karakteren fem ud af seks stjerner.

Galaxy Nexus (Foto: Mobilsiden.dk).
Galaxy Nexus (Foto: Mobilsiden.dk).

Plus og minus

+ God skærm
+ Fremragende kamera
+ Velfungerende Android-version
 

- Dårlig battertid
- Internet-oplevelsen ikke god nok
- Manglende dansk ordbog

Kommentar

x

Opret bruger
Troels 26-01-2012 16:42:51

Hmmm - nu har jeg haft min Nexus i en 14 dages tid og jeg må sige et denne anmeldelse er næsten 'spot on'...

Lækker og flot telefon med et fedt operativsystem og jeg er meget tilfreds, 5 ud er 6 er en god bedømmelse...

Det er rigtigt at browseren har nogle problemer som jeg opfatter som et problem med renderingen og derfor forventer jeg en senere update fikser det....

Dog er jeg uenig i batteritid, jeg får snildt 1 dag ud af batteriet med moderat brug, masser sms, lidt internet surf (Også med WiFi), en enkelt DivX serie på 45min,6-12 opkald af nogle minutters varighed, lidt generel leg m. spil og apps .. Jeg kan får 1½ dag ud af den med 3G slået fra så den kører Edge... Jeg er så også god til at skrue ned for baggrundsbelysning osv.

Kameraet er jeg så ikke så begejstret for som John er men det er ok og så absolut ikke mere end det...

Mvh
Troels

0 0
Troels 26-01-2012 16:46:41

Og må også lige nævne at det er FOR lækkert at knapper er en del af skærmen og forsvinder ved f.eks fuldskærm video osv... Glemte jeg at nævne at det er FOR lækkert??

0 0
Troels 26-01-2012 16:44:32

Glemte at nævne at jeg også har slået alt synkronisering fra og jeg manuelt opdaterer når jeg f.eks åbner 'Mail' - Det hjælper også på batteriet :)

0 0
Lasse Laursen 01-01-2012 23:35:57

NFC fungerer upåklageligt med Nexus'en. :)

Besøg http://www.nfczonen.dk - vi har NFC klistermærker, NFC poletter, usb scannere m.m.

Og med app'en NFC Task Launcher kan man lave smarte NFC-chips som f.eks. at have et klistermærke i sit hus, som gør at når man holder sin mobil imod, aktiverer den automatisk wifi, udfylder selv bruger + kode og connecter.
Der er rigtigt mange muligheder :)

Mvh Lasse
www.NFCZonen.dk

0 0
Troels 31-12-2011 12:29:22

Det store strømforbrug beror på en bug der gør at CPU og RAM ikke sættes ned i hastighed når man låser telefonen. Skulle meget gerne blive rettet i næstkommende opdatering.

0 0
Bjarne R. 01-01-2012 22:28:38

Jeg forstår det egentlig ikke. For min SGN holder de ca. 16 timer mellem den er i laderen om natten, med mellem 10 og 30% tilbage ved sengetid - det siger selvfølgelig ikke så meget, men jeg bruger min telefon meget i løbet af dagen og det er langt mere en nogen anden smart-phone jeg har haft. (og 3x så lang tid som min LG 2X kunne og som mobilsiden roste for sin gode batteri-tid)

0 0
alni 01-01-2012 21:05:26

Er det noget du har læst eller hvor ved du fra det bliver rettet i en update?

0 0
Dan 27-12-2011 19:01:44

God gennengang og real karakter.

Jeg har i dag leget med en som faktisk gik ned to gange i lydindstillingerne. Samt den faktisk hakker lidt i hovedskærmene.
Ellers lækker telefon, og ja lyset skal skrues op ellers ser skærmen lidt trist ud.

0 0
hamzah10 24-12-2011 01:42:53

Nu hvor jeg tænker over det mangler du ikke at teste mange andre mobiler som fx. HTC sensation de og xl

0 0
Christian 23-12-2011 23:51:58

Jeg studser lige over, at John i anmeldelsen skriver, at den indbyggede hukommelse er på 32 GB. Jeg var da ellers 99 % sikker på, at Europa, inkl. Danmark, kun fik 16 GB versionen.

0 0
Alfix 22-12-2011 21:49:03

Jeg synes Galaxy Nexus er flot, dejlig og utrolig god. Den utvivlsomt bedste Android telefon..... Mennnnnnnnn... Selv en telefon som Samsung Omnia W (til 2600kr i Bilka) blæser den her telefon af banen når vi snakker hastighed i generel brug.

Android er blevet flot, men Windows Phone ræser jo bare derudad og banker alle android telefoner til vægs... Og for at være rigtig fræk synes jeg at Windows Phone generelt tværer samtlige platforme i hastighed, med single core vel og mærket. Det gælder også iphone 4.

Blot en ydmyg observation.

0 0
Peter Frederiksen 22-12-2011 18:25:35

"Et realistisk gæt er nok, at Flash bevist er udeladt fra udviklernes side. Så er det op til brugerne, selv at hente funktionen, hvis den ønskes. Dermed ligger Google sig altså i anti-Flash-gruppen som i forvejen tæller Apple, Microsoft og Nokia."

Om google har meldt sig ind i Anti-flash klubben tror jeg ikke på, Adobe har valgt at droppe flash til mobiler, de havde nok en drøm om at det ville blive en integreret del i mobilerne, som man kender det med flash på PCeren.

Det kunne være man havde forstillet at kunne lave Touch flash spil eller anden måde at gøre flash interaktivt.

Google tillader jo stadig brug af flash i ICS, så jeg kan gætte på at google udviklerne ikke har puttet det i, da vi lever i en verden med masser søgsmål om patent rettigheder.

0 0
Bjarne R. 22-12-2011 18:49:34

Selvfølgelig er Flash bevist udeladt - Google har aldrig bundlet Flash med Android, lige som det ikke er bundlet i Windows eller Linux eller de fleste browsere (Chrome er vist undtagelsen).

Google's politik for Android er at alle er frit til at lave stort set hvad de har lyst - hvis du vil have flash skal du selvfølgelig have lov til det og f.eks. hvis nogen (Ms eller Novel) gad lave Silverligt til Android, så er jeg sikker på det blev budt velkommen af Google.

0 0
Simon Iversen 22-12-2011 18:16:22

Dette indlæg er kun tilegnet John eller andre fra mobilsiden, men brugere skal da være velkommen til at kommentere.

Med hensyn til batteri kunne det være fedt hvis i installerede et af de mange programmer til at overvåge batteriet så man kan se hvor længe det holder hvad det bruges på etc. som på fx engadget. Ellers en markant bedre artikel end tidligere der har været på mobilsiden.

0 0
Henrikmand 23-12-2011 00:13:45

Selvom din kommentar kun er til John, skal du da vide, at SGN er født med præcis denne batteriovervågning under Indstillinger :)

Efter 17 timer siden sidste opladning kan jeg se, at forbruget fordeler sig således:
OS: 31%
Skærm: 27%
Tlf ikke aktiv: 11%
Opkald: 11%
Musik: 6%
Cellestandby: 5%
Browser: 3%
Android system: 3%
Maps: 2%

Og jeg har i alt 35% tilbage.

0 0
22-12-2011 18:10:40

Her er en lille sammenligning mellem SGSII og GN http://www.smartphoneenvy.com/featured/face-off-verizon-samsung-galaxy-nexus-vs-samsung-galaxy-s-ii/

Her benytter de ca. 16 minutter på teste telefonerne ved siden af hinanden, det er der nogle, der kunne lære af.

De har flere sammenligning.

0 0
Jonas_a 23-12-2011 09:19:35

Spændende test!
Det gav mig endnu en grund til at vente på Galaxy SIII..indtil da ser jeg frem til ICS til min GSII.

0 0
Mark 22-12-2011 16:36:44

Nu har jeg været ude med riven i de indledende artikler om Galaxy Nexus, og derfor er det kun på sin plads, at give ros når denne er nødvendig, som den er nu. Dette skriveri er langt bedre perspektiveret og ligner ikke bare en nedslagtning af Android. Jeg er enig i både positiv og negativ kritik af telefonen, dog er batteritiden på min enhed overraskende god. Den holder nemt 2-3 dage, trods lysstyrken er helt i top. Om jeg er heldig, eller du uheldig, ved jeg ikke.

0 0
Androidlover 22-12-2011 18:05:47

Ud over at tonen er blevet markant bedre kan jeg stadig ikke se ligheden med net oplevelsen eller batteri forbrug og det er mig stadig en gåde hvordan andre sites kan fortælle om suveræn net oplevelse og så til det John G når frem til.

Men de andre sites må jo være inkompetente, når det drejer sig om at teste en mobil eller hvad ?.

Hvad andgår karakteren, er det da helt ude i skoven. To så vigtige ting som net og batteri, trækker kun 1 point ned, og set i forhold til andre test giver det ikke mening.

Skulle jeg give karakter ud fra denne test, ville den ligge på 3-4 max

Kamera er bare ikke godt nok i GSN og når på ingen måde op på siden af SGS2 og det eneste gode der er at sige om det, er den hurtige shutter tid.

Jeg må jo bare sige at jeg er ikke er enig i 4 punkter i denne test.

1. Browser
2. Batteri tid
3. Kamera
4. Karakter

Virker til at der er lagt meget mere tid og dybde i denne artikel, med det er mig stadig en gåde hvordan man når resultater som adskiller sig så markant fra andre sites.

I det mindste kan man da tage det mere seriøst nu.

0 0
Mark 23-12-2011 09:37:25

Vi er fuldstændig enige; Browseren er ikke dårlig, på ingen måde. Men den har nogle artefakter - dog skal de fremprovokeres, og sker ikke ved alm. brug. Man skal zoome og scrolle lettere hysterisk for at få den til at tabe pusten i renderingen. Hvis man bare zoomer ind og tilpasser teksten, og ellers scroller som man normalt gør, så er den absolut perfekt.

Kameraet har jeg ikke noget forhold til, jeg bruger det ikke. Dog er det på andre anmeldelser fremhævet som det store kritikpunkt ved telefonen, hvilket selvfølgelig gør det lidt mærkværdigt som et + her.

Men det var netop tonen og perspektiveringen i artiklen jeg gav ros. Jeg kan bedre forholde mig til, at folk ikke er enige med mig, når der ikke er skrevet "nedslagtning" over alt på det.

0 0
ThomasJ 22-12-2011 14:10:14

Det er mig fuldstændig uforståelig at kameraet kan betegnes som "fremragende" og tilmed være på plus-listen.

Jeg har haft min Nexus i et par uger nu, og er ekstremt skuffet over kameraet. Nærmest ingen af billederne kan bruges til andet end at putte på Facebook, Google+ eller lignende sider. At se dem på en alm. monitor er helt håbløst. Min tidligere X10'er tog markant bedre billeder - specielt under gode lysforhold.

Billederne er typisk overeksponerede og de virker grynede og flade i farverne.

Det skal dog siges, at når man bare ser dem på Nexus'en, så ser de fine ud.

Når jeg sammenligner billederne med dem tage på min kærestes Galaxy S2 er der en verden til forskel.

Summa sumarum: Køb ikke denne mobil pga. kameraet! (Bortset fra kameraet og batteri-levetiden er jeg ret begejstret for telefonen, så alt i alt kan jeg anbefale den til andre)

0 0
Henrikmand 23-12-2011 00:03:25

Køb ALDRIG en mobiltlf. pga. kameraet! Chippen er for lille, og optikken er for dårlig.

Det gælder også for den bedste "kameramobil" på markedet, N8.

De kan lige nøjagtig hvad de er beregnet til: snapshots her og nu, og til uploads på Facebook.

0 0
gielsgaard 22-12-2011 14:04:13

sidder med en Lumia med 7.5 på og en Nexus s med ICS på ,hvis jeg forstørrer en side og samtidig bevæger den rundt er Lumia klart bedre ,Nexus'en er lidt hakkende i bevægelsen ,så hvis det ellers kan sidestilles på nogen måde med Galaxy'en ville jeg vælge Lumia ,altså hvis jeg skulle vælge ud fra en så lille detalje ,der er jo andre ting som går Android's vej ,så som det altid forslås her ,gå ud og prøv den .

0 0
homersimpson 22-12-2011 12:54:02

Jeg er ikke forudindtaget eller for den sags skyld ”ham der ikke kan lide Android”. Men jeg nødt til at påpege, at både mobiler som Samsung Galaxy W og Nokia Lumia 800, der kører på systemet Windows Phone – samt iPhone og iPad, har vist vejen, når det kommer til håndtering af websites på mobilen.


Så vidt jeg ved, så er der ikke en Samsung Galaxy W der kører med WP, men derimod en Samsung Omnia W der kører med wp.:)

0 0
John G. Pedersen 22-12-2011 14:00:57

Så vidt jeg ved, så er der ikke en Samsung Galaxy W der kører med WP, men derimod en Samsung Omnia W der kører med wp.:)


Ups.... Rettet i teksten til "Omnia W".

0 0
Peter Frederiksen 22-12-2011 12:18:41

Er der nogen der har prøvet Opera 11 browser, da den også understøtter Flash?

0 0
22-12-2011 11:51:32

I skriver at iPhone og iPad har vist vejen frem for mobil webbrowsing, medmindre i mener iPhone1, så viser det at i lever under en sten. SGSII har været ude længe og leverer mindst lige så gods oplevelse som iPhone 4S og bedre end 4, så på det seneste tror jeg faktisk det er Samsung der vist vejen, men Android er bar dårligere.

Og karakteren?? Den hænger ikke sammen med anmeldelsen. Hvis i mener både browser og batteri er dårligt hvordan hænger det så sammen med en så høj karakter?

0 0
Kim 22-12-2011 12:03:00

Faktisk står der at Samsung Galaxy W og Lumia 800 har vist vejen - sammen med iPad og iPhone... Altså at WP og iOS giver en bedre oplevelse, end Androids ubestridte flagskib.

Og det er vel også lidt der karakteren ender. For modsat Lumia 800 er der her tale om et flagskib, ligesom 4S må siges at være. 800 lever ikke op til en flagskibsmodel (ifølge anmeldelsen), men det menes 4S at gøre. Denne er deroppe, men ikke i mål.

0 0
22-12-2011 13:57:10

Det ændrer ikke ved at sgsii er ca. lige så hurtig som de andre topmodeller, men har eksisteret på markedet i længere tid. Om et flagskib kommer sejlende med masten eller bunden i vejret er en anden sag

0 0
Kenned88 22-12-2011 11:50:04

Jeg har haft min Nexus i en måned og jeg oplever ikke dårlig batteri.. Min holder ca 40-44 timer på en opladning. Hvilket jeg ikke kunne få min galaxy s2 til uden brug af juicedefender. Det skal siges at jeg ikke bruger juicedefender eller andet på min Galaxy Nexus.

0 0
theuchi 22-12-2011 11:46:54

en ting jeg har lagt mærke til når man vælger at bruger kryptering af telefonen er at den disabler face login så man kun kan bruge PIN

sikkert en ekstra sikkerhed for os der har behov for kryptering af mobilens data ved tyveri

0 0
gobbi 22-12-2011 11:27:35

Som overskriften lyder, er det grund nok til jeg ikke vil købe den.
Jeg kan ikke arbejde med at den kun kan holde strøm en halv dag, hermed skal have sin oplader med overalt.

0 0
Henrikmand 22-12-2011 11:50:43

Min blev taget fra laderen lidt i 7 i morges, og nu, kl. 11.48 er den på 89%.

Jeg taler ikke i den hele tiden, men den modtager push-mail, og ringer konstant fordi den er integreret i firmaets telefonanlæg.

WiFi og BT er ikke aktiveret.

0 0
John G. Pedersen 22-12-2011 14:02:23

Min blev taget fra laderen lidt i 7 i morges, og nu, kl. 11.48 er den på 89%.


De første 11 % er typisk i mit setup brugt inden for de første par timer.

0 0
Henrikmand 22-12-2011 17:06:26

Klokken er nu 17.01, og jeg er på 79%.

Et par opkald, og lidt surf her, samt Facebook og Google+.

Der er en kommentar i Nexus tråden, som fortæller at batteritiden bliver bedre med tiden... Jeg tror det er korrekt. Min var også ringe i starten med 12-14 timer.

0 0
Henrikmand 22-12-2011 18:54:55

Tæt på 12 timer, og nogle lange familiesamtaler senere.
Batteriet er på 56%.

0 0
Henrikmand 22-12-2011 21:11:29

14 timer. Wifi er tændt, og der køres rundt på Mobilsiden og Facebook.
Batteriet er på 46%

0 0
Kim 22-12-2011 11:55:39

Hehe - så du gider ikke tage firmakald?

0 0
Henrikmand 22-12-2011 14:14:03

:o)
Jeg vidste den kom...

Mobil og IP-telefon ringer samtidig, så hvis jeg sidder på min pind, tager jeg headsettet.
Men hvis jeg er væk fra kontoret, tager jeg den på mobilen i stedet.

0 0
Kim 22-12-2011 14:24:14

Hehe - well... den var jo oplagt ;)

0 0
22-12-2011 12:08:48

Jeg har det på samme måde. Syntes allerede min Galaxy S II sluger rigeligt strøm. Jeg bruger den også en del til opkald, sms, musik, push mail osv., og den holder halvanden dag. Hvis man er på farten, så skal man altid sørge for, at have en oplader med. Det syntes jeg kan være ret irreterende, men til gengæld får man jo en masse funktioner;-)

0 0
Jan Ålund 22-12-2011 13:16:33

Halvanden dag med det forbrug er da ret godt. Min iPhone holder knap 1 dag ;) så vær du glad.

0 0
Allan 22-12-2011 11:18:09

GN er en fed telefon, som virker gennemtænkt og velovervejet - hvis man kan sige det om en telefon... Anmeldelsen belyser nogle relevante områder, og jeg er meget enig i mystikken omkring Google+. Mærkeligt at den skal suge så meget energi ud af data- og batteriforbrug.

Jeg er også en anelse enig i at browseroplevelsen kunne være en smule bedre, men lur mig om ikke 4.03 retter på den detalje.

I dag oplevede jeg at GN havde problemer med at hoppe på husets trådløse netværk, men efter lidt strømtilførsel virkede det igen.

Jeg har haft en del telefoner imellem hænderne de senere år, og GN er et produkt, som oser af kvalitet. Som ejer af en ny telefon glædes man over de ting, der bare virker smooth og behagelige, og man har vel også en tendens til at hænge sig i småskavanker. Jeg ville nok få svært ved at finde den perfekte telefon, så John G's 5-tal rammer min bedømmelse langt hen ad vejen. Jeg er i al fald stadig ikke løbet ind i et 6-tal, men det kommer måske med 4.03 eller 4.04 ;-)

0 0
Henrikmand 22-12-2011 11:06:05

Set i lyset af den seneste debat omkring browseren, må jeg sige, at du rammer helt plet med din anmeldelse.

Du får understreget at der er en forskel på brugerne, som er uendelig vigtig for oplevelsen af en telefon i Nexus serien.

Google+ forbruget tror jeg skyldes, at ICS er integreret med Google+ på samme måde som hvis du synkroniserede med Facebook fra en HTC - altså kontaktinfo, profilfotos osv.

Det er jo en halvtung proces, som den går i gang med, når den sættes op fra starten.

0 0
Kim 22-12-2011 11:28:23

Men ICS er vel (for fanden) ikke så intergreret, at det selv opretter en Google+ konto, hvis man ikke aktivt vælger at aktivere det?
Hvis det er tilfældet, er det 101% sikkert, at jeg aldrig skal have en Android.
Det er fint nok at man aktivt vælger at lade sig overvåge af Google, men det skal ikke være ved købstidspunktet at man vælger det.

0 0
Jan Ålund 22-12-2011 13:29:51

Den med at være overvåget af Google må du da gerne lige forklare. ;)

0 0
Kim 22-12-2011 14:23:00

Det tjener højest sandsynligt ikke det store formål at forsøge at forklare dig det, da du med al sandsynlighed udemærket ved det, men affinder dig, og måske endda bifalder det, i Googles hellige navn.

Den korte version er:
If you're not the costumer, you're the product being sold.

0 0
Jan Ålund 22-12-2011 17:07:10

Google er da på ingen måder værre end andre på markedet. Så den må du længere ud på landet med Kim. Der har været sager med både WP, Apple og Google. Og Google var klart ikke dem med de væste historier.

Faktisk kan du se den slags inde for stort set alt markedsføreing. Så klap hesten inden du fordyber dig alt for meget i dine konspirations skandaler.

0 0
Kim 22-12-2011 23:47:48

Ps: den vikelige forskel ligger i, at det som udgangspunkt ikke er din telefon der sladrer om dig. Det er din Google profil, som er med i alt hvad du foretager dig. Din tlf er bare midlet.

0 0
Kim 22-12-2011 23:26:44

Det var sådan set noget i den ballpark af kvalitet, jeg regnede med at dit svar ville ligge i. Ugennemtænkt, perspektivløst og blottet for realitetssans.

Til forskel fra de andre du nævner, så er Googles eneste indtægtskilde (spam)annoncering. De eneste du i virkeligheden kan sammenligne med er Facebook.
Android, Google+, GMail og en række andre "gratis" services fra Google, tjener det formål at indsamle så personspecifikke oplysninger som muligt, for at målrette annonceringen mod dig.
De andre aktiviteter Google bevæger sig ud i, tjener som oftes det formål at underminere deres konkurrenters forretning.

Men nej, det er mig der er dum - Google er jo en flowerpower hippieborg, der kun vil menneskeligheden det bedste, og ville køre deres forretning i sænk i morgen for at bevise det...
(Ja, hvis der lå en benhård buosnesscase der viste, at de kunne fordoble deres indtjening)

Dream on - Google er verdenens største reklamedistributør! Alle andre aktiviteter er udgifter. Naturligvis for vores alles bedste...

0 0
Exert 22-12-2011 12:29:44

Ligegyldig video om en telefon man ikke kan få i Danmark og som ikke har noget med Galaxy Nexus at gøre...

0 0
Jan Ålund 22-12-2011 13:13:06

he he jeg havde glemt man ikke kunne købe Samsung Galaxy S II i danmark. du er vist noget af en expert mr. Exert

0 0
Exert 22-12-2011 13:56:38

Det er en T-mobile Galaxy s2, og i forhold til den Galaxy s2 du kan købe i Danmark har den større skærm, hurtigere processor og LTE. Det er præcis de tre features, der bliver fremhævet i reklamen, og derfor er det en ligegyldig video set med danske øjne.

0 0
Jan Ålund 22-12-2011 17:10:07

Det er nu ligegyldigt om den har ekstra funktioner eller ej. Den rammer rigtigt og præcist ind i hvordan det er på markedet. Og hvordan nogle mennesker ikke vil se det.. Så sjovt og underholdende ;)

0 0
Thomas 22-12-2011 13:32:23

Man kan ikke købe 4G udgaven, som er den de reklamerer for.

Men ellers en fed reklame, hehe. De har lært meget af Apple.

0 0
Dennis Berner 22-12-2011 10:55:33

"Der er stadig funktioner som Galaxy Nexus ikke har, men som findes på andre mobiler. F.eks. smart-dial."
nu ved jeg ikke hvad "smart dial" dækker over, men min Nexus S kan da ringe på ved et tryk på skærmen, direkte til en ønsket kontaktperson. (hold fingeren på skærmen et tomt sted, vælg genvej, vælg direkte opkald, vælg den person du vil ringe til), så er den direkte opkalds knap lavet.

0 0
Exert 22-12-2011 11:02:57

Smart-dial dækker over at du i dialeren bare begynder at taste navn eller telefonnummer og så dukker kontaktpersonerne op uden du behøver at taste hele nummeret ind. Det er smart når det er nogen man ikke ringer til så tit. Det er lidt mærkeligt at de ikke har implementeret det, for som alternativ kan man bruge søgefeltet på næsten samme måde.

0 0
Thomas 22-12-2011 10:58:15

Smart dial er at du kan få en kontakt frem ved at "skrive" deres navn med numrene på dialeren.

0 0
Bo 22-12-2011 10:52:04

Da jeg læste anmeldelsen fik jeg fornemmelsen af en middelkarakter, men så endte karakteren på 5/6.

Da jeg læste anmeldelsen af Lumia 800, fik jeg fornemmelsen af en god karakter, og der endte den på 4/6.

Jeg synes ikke der er sammenhæng mellem jeres anmeldelser og de karakterer I giver, men måske det er mig?

0 0
John 22-12-2011 12:09:27

Nej, jeg havde det på præcis samme måde. Jeg tænkte også karakteren 3, måske 4, da jeg læste anmeldelsen. I forhold til eksempelvis Nokia Lumia 800 giver det ingen mening.
Jeg synes man skulle lave et karaktersystem lidt i stil med mobil.nu, altså hvor man vægter enkeltdele i karaktergivningen. Fx byggekvalitet, samtalekvalitet, skærm, styresystemet osv. Som karaktergivningen er nu forvirrer den mere end den gavner.

0 0
Thomas 22-12-2011 10:49:42

Custom roms med 4.0.3 er begyndt at dukke op rundt omkring, og internetoplevelsen er blevet meget forbedret.

Her ses et eks. på hvordan det bare på den rimelig tunge side theverge.com (flash er endda installeret, men sat til load-on-demand)
http://www.youtube.com/watch?v=IN27yZQWfU0

Kører selv med en 4.0.3 version lige pt. og kan kun bekræfte det. Browseren var god i forvejen efter min vurdering, men nu overgår den nærmest iphone'en i hastighed, netop fordi den også er hurtigere til at loade hjemmesider.

0 0
Kim 22-12-2011 11:07:01

Er det ikke fair nok, at bedømmelsen går på en out-of-the-box oplevelse, og ikke på hvad der måtte findes af muligheder på nettet? :)

0 0
Thomas 22-12-2011 11:08:59

Det var mere rettet som en info til at de arbejder (og har gjort) internetoplevelsen bedre.

4.0.3 kommer trods alt i løbet af de næste par uger OTA. Det er jo en Nexus, så opdateringerne er sikre.

0 0
Kim 22-12-2011 11:12:07

Ok, fair nok :)

Men til alle de fandroids der render rundt med høtyve, fordi John har den frækhed at kritisere netoplevelsen, der kan man jo også vælge at se det at der tilsyneladende er fokus på netoplevelsen, som en slags erkendelse af at den i det mindste kan være bedre? ;)

0 0
N 22-12-2011 11:23:34

Grunden til at folk tog høtyven frem var jo nok, at han testede en mobil med flash aktiveret op mod to der ikke kan kører flash. Og alle ved jo udemærket at flash er tungt :D

MEn syntes faktisk det var en fair og ganske fin gennemgang af mobilen(hvis man kan sige det uden at have prøvet den :D)

Og som i andre siger, så skal en smart phone idag altså bare give en god internet oplevelse.

0 0
Kim 22-12-2011 11:57:25

Den var jo sådan set også langsommere uden flash - at flash gjorde det værre, føjer jo bare spot til skade.

0 0
Thomas 22-12-2011 11:19:09

Internetopblevelsen skal også være i fokus på en mobil som galaxy nexus, der er født til browsing med den skærm som den har.

Derfor er det jo også vigtig at få med at Google har det i fokus ;)

0 0
Thomas 22-12-2011 11:11:04

Hold da fast, jeg glemmer halvdelen af mine ord idag.

"Det var mere rettet som en info til at de arbejder på at gøre (og har gjort) internetoplevelsen bedre."

Det var f.eks. såen en service man også kunne have med i anmeldelsen, hvor de lige nævner at den nye version der er på vej retter op på problemet.

0 0
N 22-12-2011 11:04:24

Hmm flash on demand = ingen flash. Når vi snakker om at loade en side :D

0 0
theuchi 22-12-2011 10:41:35

Da jeg fik min var skærmen sat til Full brightness og ikke auto og kører stadig med det og har ingen strøm problemer.

Syntes der mangler en meget vigtig og væsentlig del af telefonen som slet ikke er nævnt i anmeldelsen

NFC har i slet ikke testet hvordan det virker og hvor fantastisk det er med bl.a. med google wallet, hjemmesider, kontakter osv. ? det er nemlig en feature der helt klar skal nævnes under first movers

0 0
Exert 22-12-2011 10:43:52

Det kunne være fordi der ikke rigtig er noget at bruge det til endnu, med mindre du kender andre der har en Nexus... og de personer er nogle du vil dele noget med.

0 0
Henrikmand 22-12-2011 11:45:20

Nokia N9 har NFC

0 0
Exert 22-12-2011 12:04:44

Ja Nokia har haft NFC i mange produkter, men hvad kan du bruge NFC i N9 til? Der var noget med nogle højtalere, men N9 lider under det samme som Nexus hvad angår NFC - der er ikke rigtig noget at bruge det til endnu. Forhåbentlig bliver NFC standard i alle smartphones ligesom f.eks. gps, så vi ikke skal snakke om en telefon har NFC eller ej. Det har den bare.

0 0
theuchi 22-12-2011 10:46:06

nemlig men stadig en meget vigtig ting ved telefonen som skiller sig ud fra mængden så hvis man vil være klar på Nokia 2012 med sin Android enhed nu så skal man havde fat i en NFC telefon og der er Galaxy nexus en rigtig god kandidat allerede nu

0 0
Exert 22-12-2011 10:54:03

Hvad sker der på Nokia 2012?
Min pointe er at det ikke er så fedt at skille sig ud med NFC, fordi det først bliver attraktivt når det som standard er i alle telefoner.

0 0
theuchi 22-12-2011 10:58:37

Og det os en rigtig god pointe, men derfor er det stadig en rimlig stor mangel i anmeldelsen at det slet ikke er nævnt under first-runners at der bl.a. også er en NFC chip i som Nokia også har announced at de vil havde i deres mobiler i 2012

0 0
Exert 22-12-2011 11:09:58

Ok jeg forstår dig.
Nokia har jo været tidlig ude med NFC, men er trådt et lille skridt tilbage med Windows Phone :) Så mangler vi bare iPhone 5 med NFC og så kan det begynde at rykke noget. Mit gæt er at vi snakker 2013-14 før vi rigtigt kan bruge det til noget.

0 0
Kim 22-12-2011 11:24:14

Ja al begyndelse er svær, især i starten - Nokia lancerede den første NFC telefon tilbage i '06 ;)
Og det er klart at det kan ses som et lille skridt tilbage, at WP ikke er klar med NFC. Men NFC er standard i Symbian3 siden Anna opdateringen, og altså også alle fremtidige Symbian-devices.

0 0
Exert 22-12-2011 11:43:15

Fremtiden er bare ikke Symbian, men det er nok ikke en diskussion der skal åbnes her.

0 0
Kim 22-12-2011 11:49:59

Det var også mest af alt for at rette en misforståelse - Nokia har lovet at alle fremtidige Symbiandevices har NFC. Det er ikke Nokias skyld, at Microsoft ikke er klare til NFC... Til gengæld har Nokia ikke kommet med præcise udmeldinger om, hvorvidt der faktisk er en NFC chip i de Lumia'er der er på markedet, der senere kan aktiveres (som det f.eks. er sket med N8)

0 0
theuchi 22-12-2011 11:42:37

som bare gør det endnu mere vigtigt at teste det når man laver et review hvor man nævner at den vil begejstre first-movers

0 0
Exert 22-12-2011 10:34:55

... så forskelligt man kan opleve et produkt. Jeg synes ikke at kameraet er særlig godt (og her sammenligner jeg med andre mobilkameraer), men til gengæld synes jeg internetoplevelsen og batteritiden er glimrende. Jeg har typisk 10% tilbage når jeg går i seng, selv om jeg bruger telefonen meget og ikke bruger skærmens meget lysfattige autoindstillinger, men jeg oplever at det som regel tager 2-3 takes, før man får et nogenlunde skarpt foto.
Som rachid skriver lyder det som om at den er sat til automatisk upload af billeder, og det er selvfølgelig helt grotesk, hvis det er kommet med den indstilling. Jeg kan ærlig talt ikke huske hvordan standardindstillingerne var, men har selv indstillet til kun at uploade ved wifi.

0 0
Bjarne R. 22-12-2011 14:56:49

Jeg er enig, kameraet sux til stillbilleder - mobilsiden's test er helt hen i vejret!

Jeg havde tidligere en LG 2X, som fik fine anmeldeler af Mobilsiden - men min oplevelse var at telefonen var totalt crap lorte telefon.

LG'ns gode batterilevetid blev fremhævet, men ud af boksen med Exchange konto slået til holdt den max 3 timer. (kunne klare det dobbelte uden exchange)

http://www.mobilsiden.dk/web-tv/lg-optimus-2x-er-pengene-vaerd,lid.14775/
http://www.mobilsiden.dk/mobiltest/lg-optimus-2x-dual-core-dobbelt-sa-godt-mobiltest,lid.14710/

Jeg har haft min GN 1½ uge nu - og den er fantastisk og holder fint en hel dag uden at blive ladet (modsat LG 2X) - og jeg bliver gladere og gladere for hver dag som går - så udover lidt ringe kamera og et lidt irriterende høretelefonstik i bunden er den perfekt!

0 0
22-12-2011 12:33:25

Hvis man sammenligner med andre sammenligner fra bl. a. The Verge og andre international sider, så finder de jo også helt andre resultater, især ift. kameraet, så man må sige, at denne anmeldelse ikke er meget værd.

0 0
Jan Ålund 22-12-2011 13:24:47

Igennem det sidste års tid har Mobilsiden også vist at de ingen etik har. Deres artikler og test viser klar deres holdning til Android.

De er så langt fra andre seriøse medier at det er ved at være grinagtigt. Mange kommer kun her på siden for at få dagens grin, Det er lidt lige som stripen på bagsiden.

0 0
Kim 22-12-2011 14:28:04

Skal lige forstå - problemet er her, at de giver en for god anmeldelse af en feature?

Dvs. at uanset om det er positivt eller negativt, men afviger fra de Amerikanske sites, så er det udtyrk for useriøsitet? Med andre ord burde Mobilsiden bare oversætte fra de andre sider..?

0 0
Androidlover 24-12-2011 08:36:13

Nej nej, du misforstår det. De giver en anmeldelse hvor flere vigtige parametre er for dårlige og alligevel giver de den 5 stjerner. At jeg og andre, er uenig i deres vurdering, har jo ikke noget med karakteren at gøre.

Jeg mener den gør sig gældende til de 5 stjerner, men vel og mærket fordi jeg syntes den gør sig rigtig godt på nettet og batteriet er det bedste jeg har oplevet på en smart-phone, men som andre har nævnt, er kamera for dårligt og jack stikket er placeret forkert og så giver jeg tildes også anmeldelsen ret i at materiale valget ikke river mig ud på kanten af stolen.

Hvis John virkelig mener hvad han skriver om SGN, burde den da ikke gøre sig gældende til 5 stjerner, men måske 3-4 stykker.

Hvis du læser de andre brugeres mening, vil du også se at mange andre, giver kameraet en dårlig vurdering og at netoplevelsen er i top, så det er såmænd ikke kun fordi at at den afviger fra amerikanske sites at vi brokker os, men også vores egne oplevelser. Men du må da sige at det er underligt at John G, kommer med så anderledes resultater end hvad andre sider gør.

Nu ved jeg godt at John, har brugt et lille eventyr (kongen klæder) som forklaring på hans opfattelse af tingenes tilstand, men der er jo på grænsen til grotesk og giver mig en opfattelse af at være for selvfed og "nu skal jeg lige forklare pøblen hvordan tingene hænger sammen" metalitet. Man kunne også udlægge hans ord til " de andre fatter ikke hvordan man tester en mobil"

Men som nævnt i anden kommentar, skal ret være ret, anmeldelsen virker da mere gennemtænkt, men jeg har faktisk lidt på fornemmelsen at uanset om John G var kommet til et andet resultat end de første test han kom med, ville jeg ikke forvente at manden ændrede mening.


Glædelig jul.

0 0
Footiefan 22-12-2011 14:02:09

Ja og det sjove er hvordan mange nærmest ser sig personligt forfulgte. Kort sagt, snup nu en tudekiks el to, grin lidt af det hele, bær over med det, I overlever sq nok!! ;-) Folk går helt amok og skriger op fordi artikler og anmeldelser ikke går deres vej. Brok brok og brok... Det er en side om mobiltlf, men virker mere som liv og død for mange. Så igen, snup en tudekiks - og i anledning af den forestående højtid, drys evt lidt kanel på, haha ;-)

Ja ja det er humor... Lighten up folkens :-)

0 0
Jan Ålund 22-12-2011 17:17:07

Ja nu har jeg en iPhone og føler mig nu ikke forfulgt. Men griner af mennesker som æder råt fordi deres iq er en by i rusland.

Jeg syntes faktisk at det er ret fedt at mennesker faktisk har en holdning og ikke syntes det er ok med dårlig journalistik og at siden ikke kender til presse god etik/skik.

Men jeg ved godt at der er mennesker som har svært ved at andre faktisk kan have en holdning.

0 0
Footiefan 22-12-2011 19:55:02

Nåhhh.... ;-)

Jeg har også en iPhone, men også en GSII, så kan sagtens forstå det hele. Men derfor går folk stadig lidt amok. Tydeligvis no1 religion for mange ;-)
Sikker på at siden her bliver taget op i Presselogen på News, det skriger jo af konspirationsjournalistik ;-)

0 0
Kim 22-12-2011 10:44:33

Personligt syntes jeg heller ikke billederne ser særligt gode ud, altså dem der er til artiklen. Jeg syntes farverne ser flade og kedelige ud, der er ingen glød, intet liv.

Men det er jo tilsyneladende også nytteløst at diskuttere billeders kvalitet nu om dage, da f.eks. iPhone-rød er blevet en helt accepteret standard for et "godt" billede.

0 0
Jonas_a 22-12-2011 10:31:51

- Mobilen er over middel, men ikke fremragende.
og så får den 5 ud af 6 stjerne!
jeg mener 5 ud af 6 svarer til fremragende, hvor 6 ud af 6 gives ti det perfekte produkt.

Jeg har haft min SGSII (med touchwiz) i fire mdr. nu, og jeg mener ikke at ha oplevet at menuer og animationer skulle hakke.

Det jeg stadig ikke kan forstå, er at andre(udenlandske) mobilsider mener det omvendte hvad angår telefonens internet oplevelse.

0 0
BE 27-01-2012 23:28:45

Muligvis er hardwaren i orden, men det må så sandelig betragtes som et voldsomt stort problem for Google, at de vil præsentere Ice Cream som et stykke topgejlet software, når det åbenbart er helt enkle og tydelige problemer.
- Det fortæller mest om Google og deres software!

0 0
Peter Frederiksen 22-12-2011 15:47:16

Det gør den heller ikke, men touchwiz eksistere i forskellige versioner, bl.a. til low end modellerne.

F.eks. har jeg haft både en HTC Desire og HTC Legend, sidst nævnte kørte HTC Sense elendigt

0 0
wel rachid 22-12-2011 10:20:59

Tjek lige om ikke dit forbrug skyldes at google+ som standard uploader de billeder du tager? så du har nem deling fra enhver anden platform?

mvh

0 0
Steen 22-12-2011 22:06:47

Telefonen sync'er Gallery med ens Picasa-albums, og da de er blevet interegreret i Google+ foregår det sandsynligvis igennem den proces. Min Google+ proces har brugt ca. 10 mb på wifi, hvilket passer meget godt med de billeder jeg har i Picasa og ca. 10 mb på mobilnettet, hvilket passer fint med de billeder Instant Upload-funktionen har lagt op for mig - som jeg proaktivt har givet den lov til.

En bruger på xda-developers har haft samme "problem": http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1354029

Nu var jeg hjemme da jeg satte min GN op, så jeg ved ikke om sync-processen kun foregår over wifi, men ellers kunne det da godt være problematisk for folk med kæmpestore Picasa-albums. Jeg forestiller mig dog, at den benytter "Instant Upload"-indstillingerne til den del også (derved burde indstillingen nok hedde "Synchronisation Data Usage Permissions eller noget andet fancy)- som jo pr. default er sat til wifi only.

0 0
John G. Pedersen 22-12-2011 10:30:19

Hej Wel,

Dette er ikke tilfældet. Jeg har ikke haft denne form for upload aktiveret.

0 0
cJoey 22-12-2011 17:30:12

Hvis du registrer din google konto med guiden, aktiverer den automatisk billede opload fra starten.

Jeg har netop selv slået det fra, uden at have slået det til.

0 0
Kim 22-12-2011 10:25:43

Men hvis man ikke har aktiveret Google+, burde man vel ikke have en konto som de kan uploades til?

0 0
x
Om brug af cookies