1 million forskellige apps tilgængelige

Torsdag rundede det totale antal apps 1 million. Antallet dækker apps til Apple, Android, Windows og BlackBerry.

1 million forskellige apps tilgængelige

Det totale antal apps, tilgængelige for mobile enheder, oversteg torsdag én million. Tallet dækker, ifølge Mobilewalla over apps tilgængelige til Apple, Android, Windows og BlackBerry.

Apple fører klart med næsten 600.000 tilgængelige apps i iTunes App Store.

Det forventes at en gennemsnitslig Apple-bruger, har hentet mere end 80 apps inden årets udgang. Apples brugere er også mest parate, til at betale for apps. De bruger i gennemsnit cira 8 kroner pr. iPhone app og omkring 33 kroner for en iPad app.

Android forventes dog at slå igen mod Apple i de kommende år. Android giver udviklere mulighed for, at udvikle til Ice Cream Sandwich, allerede inden den første enhed med ICS er i handlen, skriver Mobiledia.

Også Microsoft forventes i 2012, at komme stærkt ind på app-markedet, med deres nye Windows Phones, der er udviklet i samarbejde med Nokia.

App-markedet forventes at vokse til omkring 210 milliarder kroner i 2015.

Sagen er ikke slut

Emnet kunne ikke ligge dødt alt for længe. mobilsiden har bragt sagen videre. 8/12/2011 fulgte redaktionen op med sagen om Hvorfor er iPhone den bedste smartphone? – Artiklen kan du læse her her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..