10 Apps der endnu ikke findes

Der findes mange apps, men vi ville ønske disse også fandtes.

10 Apps der endnu ikke findes

Der virker efterhånden, som du kan få applikationer til alt mellem himmel og jord.

Det er desværre ikke helt rigtigt, for vi ville ønske, at nedenstående applikationer eksisterede.

Har du nogle drømme-apps, som heller ikke eksisterer? Så skriv dem i kommentarfeltet herunder.

1 Søde beskeder
Udfyld denne app med din kærestes nøgledatoer, og den sørger automatisk for at sende beskeder og bestille blomster/chokolade/fodboldbilletter, så du kan holde dig på god fod med din bedre halvdel.

2 Rejsekort
Samsungs Nexus S har indbygget NFC-teknologi, og det vil den næste iPhone 5 formodentlig også. Det råber på et digitalt rejsekort.

3 Et-kliks-køb
Kæd den sammen med f.eks. din indkøbsliste eller pizza-ordre samt dine betalings- og leveringsdetaljer, og derefter vil du med denne app blive forkælet med sand et-kliks-køb.

4 Arkiv
Indtast dato og dit valg af publikation, og denne drømme-app for forskere, studerende og journalister vil finde det fulde dokument.

5 Natteravns-druk
Træt af at blive smidt ud af en bar, fordi den lukker? Denne app vil på et kort vise de barer, der har åbent længere end de andre.

6 Fri parking
Denne app vil blive opdateret i realtid og bruge GPS og et udvidet data-checking-system til at vise dig den nærmeste gratis parkeringsplads.

7 iLotteri
Betal for at downloade app’en. Efter hver 10 millioner download vil en heldig app-bruger vinde 10 millioner i jackpot.

8 Regningen, tak!
Spiser du ude med en stor venneflok? Markér dine køb på regningen med et kryds, og hold dit kamera op over den. Det beløb, du skal betale, vil blive vist på skærmen over den totale regning i bedste augmented reality-stil.

9 Taxi Til Mig
Hvorfor skal du lede efter ledige taxaer? Det burde være dem, der leder efter dig. Denne applikation vil vise taxa-chauffører, som er i nærheden hvor du er, og at du har brug for et lift ved hjælp fra Google Maps.

10 Hæderlig mad
Et indeks, der viser små fødevarebutikker, der laver hjemmelavede lækkerier ud fra hemmelige opskrifter, på kortet på din smartphone. Alle apps, der findes indtil videre, viser kun, hvor du kan finde fastfood.