13. DEC.: The “mobile” Julekalender

Der er nu mindre end 2 uger til juleaften, og al den sne der har prydet det danske landskab er i weekenden forsvundet. Savnet du sne - så kan du til hver en tid få det på din mobil.

13. DEC.: The “mobile” Julekalender

Som Dean Martin synger i sangen “Let it snow”, så lad der være sne her i december måned i hvert fald på din mobiltelefon.

Mobilsiden.dk har fundet et par forskellige wallpapers og temaer til Android og Symbian, som kan få sne på mobiltelefonen.

“Winter Night” er et rigtig hyggeligt vintertema din Symbian telefon. Så er du ked af sneen udenfor er smeltet, så kan du hente det hyggelige vintertema i Ovi Store.

Ønsker du sne på din Android mobiltelefon, så kan det ske med live wallpaperet “Snowflakes Live Wallpaper Free” eller “Snow Live Wallpaper”. De er begge gratis i Android Marked.

HTC Desire Z, jul
“Snowflakes Live Wallpaper Free” vist på HTC Desire Z
Samsung Galaxy S, jul
“Snow Live Wallpaper” vist på Samsung Galaxy S

Opfølgning:

Her finder du efterfølgende nyt og link til de seneste nyheder om temaet. mobilsiden fortsatte historien. 9/12/2010 blev historien fulgt op med en artikel om Mobilen får længere batteritid og flottere TV-billeder – Historien finder du her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.