23. DEC.: The ”mobile” Julekalender

Juleaften nærmer sig - i aften er det "The Night Before Christmas".

23. DEC.: The ”mobile” Julekalender

Applikationen bag dagens låge er tidligere blevet valgt til ugens applikation i App Store – både til iPhone og iPad, den har også vundet ”Parent’s Choice Gold Award” og generelt fået gode anmeldelser.

Det er en af højtidens mest ventede bøger i amerika, og er en interaktiv bog. Så du kan nyde denne amerikanske jule-klassiker på en ny og moderne måde på din iPad, iPhone eller iPod Touch.

Der er 50 sider med god historie og flotte illustrationer, og måden du ”bladrer” på ser ud som hvis du sad med en god ”gammeldags analog bog”.

Den er også god for de, som er ved at lære engelsk, da den har en “Read To Me” function, hvor ordene bliver markeret så du kan se hvor langt du er i teksten.

Applikationen hedder ”PopOut! The Night Before Christmas” og kan downloades for 30 kroner i App Store. Den findes også i en gratis “lite”-version her.

Ønsker du “The Night Before Christmas” til Android-enheder, så findes den i en anden og billigere version end til iPhone. For 6 kroner kan du downloade denne applikation i Android Market.

Til Android-enheder kan du i Android Market finde en lignende applikation som dog hedder ”Twas Night 3D Before Christmas”, men også er en ”pop-up”. Denne applikation koster cirka 10 kroner.

Det videre forløb om iPhone

Næste kronologiske historie om temaet finder du her. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 23/12/2011 samlede vi op på historien og publicerede en vinkel omkring Det ønsker vi os i julegave på Mobilsiden.dk – Artiklen finder du her. Seneste tidende om temaet kan du læse her..