3 åbner kæmpe koncept-store

I dag åbner 3 en seks-etagers butik på strøget, i hjertet af København. Her kan du blandt andet få repareret din mobil, uanset om du er 3-kunde eller ej, komme på mobil-kursus og meget mere.

3 åbner kæmpe koncept-store

Torsdag den 31. marts slog teleselskabet 3 dørerne op til en kæmpe koncept-butik midt i København.

Det nye 3Hus er seks etager højt, hvoraf der er adgang til fire af dem for kunderne.

Udover selve butikken, der ligger i stuen, er der i 3Huset også en lang række andre aktiviteter, som man normalt ikke ser i en telebutik.

Blandt andet et reparationscenter, et show-room, og noget, som 3 kalder 3Akademiet.

Kom godt i gang med din nye mobil

På 3. sal finder man 3Akademiet, hvor kunderne kan komme og høre forskellige oplæg.

Til at starte med vil der for eksempel være oplæg om “Sådan kommer du godt i gang med din iPhone” og “Sådan kommer du godt i gang med din Android”.

Men udbuddet af oplæg vil hele tiden blive større og mere varieret. Hvert oplæg varer mellem 30 og 40 minutter, og er gratis for alle 3-kunder. Det er tilladt for 3’s kunder at tage en ven med ind til et oplæg.

Walk-in reparation

I kælderen finder man reparation-centret, hvor man som kunde hos 3 – eller et hvilket som helst andet teleselskab – kan komme ind fra gaden og få repareret sin mobil.

I cirka halvdelen af tilfældende regner 3 med at kunne fikse mobilen, så du kan få den med igen samme dag.

I de andre tilfælde vil mobilen blive sendt til reparation på et eksternt center, og kunden får en lånetelefon med hjem – præcis som man kender det fra en almindelig butik. 3 har dog tænkt sig at gøre tingene lidt anderledes, og vil bestræbe sig på, at den lånetelefon man som kunde får med hjem ligner ens egen – både i mærke og klasse.

-”Vi mener ikke, at det er rimeligt, at man som kunde afleverer sin nye Samsung Galaxy S II, og får en Nokia 6310 med hjem i stedet. Den dækker jo slet ikke det behov den kunde har,” forklarer Mikkel Torsting, salg- og marketing-direktør hos 3.

I stedet skal kunden have noget der ligner – for eksempel en Samsung Galaxy S.

Bliv inspireret

På 3Huset’s 1. sal er der mulighed for at blive inspireret til anderledes måder at bruge sin mobil på.

Ved åbningen kan man blandt andet få lov at styre en helikopter med en Nokia-mobil, afprøve Google Googles med Samsung Galaxy S II eller se, hvordan LG-mobiler spiller sammen med LGs vaskemaskine.

De forskellige elementer på etagen vil løbende blive skiftet ud.

På 4. sal underviser 3 sine egne sælgere, mens 5. sal er forbeholdt personalet.

Læs mere om 3s telebutik 3Huset.

Mere nyt om temaet

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med sagen. 22/3/2011 postede redaktionen en ny vinkel med artiklen Ny 8.9 tommer Galaxy Tab på vejKlik her og læs artiklen.. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om Samsung galaxy..