3: Dato på iPhone 4 er ikke bekræftet

Måske bliver salgsdatoen på iPhone 4 hos teleselskabet 3 alligevel ikke den 30. juli.

3: Dato på iPhone 4 er ikke bekræftet

Fredag den 16. juli udsendte Telenor en pressemeddelelse om, at iPhone 4 kan købes i deres butikker, fra den 30. juli 2010.

Senere bekræftede både 3 og Telia, overfor Mobilsiden.dk, at også de var klar med Apples nye mobiltelefon på denne dato. Om aftenen dansk tid, fortalte Apples topchef Steve Jobs ved et pressemøde, at iPhone 4 kommer til blandt andet Danmark, på netop denne dato.

Et sted i processen er noget dog gået skævt, da 3 sent lørdag oplyser, at de alligevel ikke kan bekræfte lanceringsdatoen for iPhone 4.

 – “Fredag skrev vi på 3.dk (og oplyste til Mobilsiden.dk) at vi lancerer iPhone 4 den 30. juli. Desværre viste det sig efterfølgende at vores produktfolk ikke kunne bekræfte datoen, som vi derfor nu har fjernet fra hjemmesiden”, siger kommunikationschef i 3, Stine Green Paulsen.

I de lande hvor iPhone 4 allerede kan købes, er mobilen solgt i mere end tre millioner enheder.

Læs også:
 – Antenneproblemer i iPhone 4 løses med gratis cover

Mere til sagen

Fortællingen gik sin videre gang. mobilsiden fortsatte fortællingen. 16/7/2010 fik historien nye ben at gå på med en artikel med temaet Antenneproblem på iPhone 4 løses med gratis coverKlik her og læs historien.. De seneste nyheder om temaet kan du læse her.