3-kunde måtte true sig til en ombytning

En kunde hos teleselskabet 3 måtte true med kontakt til Ekstra Bladet for at få ombyttet sin ødelagte iPhone.

3-kunde måtte true sig til en ombytning

Flere mobilkøbere har prøvet at modtage en splinterny mobil, som viser sig at være defekt på den ene eller anden måde, i daglig tale kaldes dette for DOA (Dead on Arrival). Ofte betyder det hos teleselskaberne en øjeblikkelig ombytning, men ikke for en uheldig 3-kunde.

Allan Buhl Madsen købte nemlig for nyligt en iPhone 4S i 3-butikken på Kultorvet i København, men efter udpakningen af enheden, hvilket skete i butikken, var det ikke en helt fejlfri iPhone der dukkede op af kassen.

Det meget omtalte glas-design viste sig nemlig ikke at kunne holde til transporten, og var derfor flækket ved udpakning.

Men Allan havde åbnet pakken i butikken, og det burde derfor ikke være et problem at få den ombyttet med det samme, men her tog Allan fejl.

3-butikken på Kultorvet ville nemlig ikke ombytte den defekte iPhone og sendte derfor Allan til 3-butikken i Vesterbrogade, hvor de ville ombytte enheden.

Hvad mon Ekstra Bladet vil sige til historien?

Hos 3-butikken i Vesterbrogade havde Allan heller ikke meget held med at få ombyttet sin ødelagte iPhone og blev derfor sendt direkte tilbage til butikken på Kultorvet, hvor han endnu engang måtte høre på bortforklaringer og dårlig kundeservice.

Efter at være blevet kastet frem og tilbage mellem butikkerne og hørt på bortforklaringer fra ekspedienterne slap Allans tålmodighed op. Han påpegede derfor overfor personalet at servicen der blev ydet her, lød som en god historie for Ekstra Bladet, og så ændrede alt sig.

– ”Ekspedienten ringede til en eller anden og gik derefter ud i baglokalet. Fem-ti minutter senere kom han tilbage med en ny telefon til mig,” forklarer Allan til Ekstra Bladet.

I 3’s kommunikationsafdeling er man kede af kundens behandling.

– ”Hvis kunden står og åbner sin nye mobil i butikken, og den er i stykker, så skal han have en ny mobil med det samme. Det er beklageligt, men det er meget sjældent, en kunde åbner sin mobil i butikken og opdager, at mobilen er i stykker – vores butiksansvarlige havde aldrig hørt om, at det skulle være sket før – så vores medarbejder må have fejlvurderet situationen,” fortæller Stine Green Paulsen, kommunikationschef hos 3.

Læs hele historien på EB.dk.

Sidste tilføjelse til sagen

Her får du sagens videre forløb. mobilsiden kunne ikke lade være. 2/10/2012 var der nyt om emnet i en artikel med fokus på Debatoplæg: Nu vælger Mobilsiden.dk IGEN side – Læs den her. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..