3 styrker netværket med Telia-aftale

Ny aftale mellem Telia og teleselskabet 3 kan give styrket dækning for 3's kunder.

3 styrker netværket med Telia-aftale

En nyligt indgået aftale mellem 3 og Telia giver nye roamingmuligheder for 3’s kunder. Fremover vil selskabets kunder frit kunne benytte sig af Telias net, i områder hvor 3’s eksisterende netværk ikke dækker.

Aftalen erstatter en nuværende aftale med TDC, som dog ikke inkluderede 3G og 4G-data. 3’s kunder kan derfor forvente bedre tale og data-dækning i randområderne.

Læs også: Telenor først med kvik og klar tale over 4G-netværket

”Vores kunder er storforbrugere af deres smartphones, og det er de, uanset hvor i landet de befinder sig. Derfor er det vigtigt for os, at vi nu har sikret, at vores kunder i fremtiden også har fuld dataadgang i yderområderne. Samtidig er vi nået frem til en aftale, som både vi og Telia er glade for,” forklarer administrerende direktør i teleselskabet 3, Morten Christiansen.

Aftalen omfatter kun tale- og dataroaming inden for danmarks grænser. Det styrkede net forventes at være implementeret inden udgangen af februar 2016.

Se også: 3 tilbyder nu fri roaming i USA

Seneste tilføjelse til historien

Siden vi kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 8/10/2015 kørte vi et indlæg omkring emnet Få den nyeste smartphone hvert år med Telia Upgrade – Læs den her. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om Telia..