3G er åben hos Telia – sådan får du adgang

Det er lidt hemmeligt... Men Telia har åbnet dataadgang via 3G for alle mobiltelefoner. Læs her, hvordan du gør.

3G er åben hos Telia – sådan får du adgang

I lighed med alle andre teleselskaber, er Telia i fuld gang med at op- og udbygge deres 3G-datanet. Indtil videre, har 3G-adgangen dog været en lukket fest, for de få udvalgte med en iPhone.

Men faktisk kan alle Telia-kunder få 3G-symbolet tændt, og få hurtigere netadgang på mobilen. Det kræver blot et opkald til kundeservice, som helt smertefrit kan aktivere 3G-data på mobilen – uden det koster ekstra.

 – “Det er rigtigt, at man kan få 3G på sin mobil, hvis man ringer ind til vores kundeservice. Men man skal jo lige overveje, om man overhovedet skal bruge 3G”, fortæller pressechef Rune Fick Hansen til Mobilsiden.dk. Han mener i den forbindelse ikke, der holdes noget skjult for kunderne.

– “Vi har valgt at åbne stille og roligt op for 3G-netværk. Det giver os mulighed for at teste og justere vores netværk, i takt med kundebelastningen stiger, hvilket er den helt rigtige måde at gøre tingene på”, forklarer pressechefen.

Telia udbygger stadig deres 3G-netværk, men er specielt fokuseret omkring storbyerne.

Emnets videre forløb

Siden denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. Efterfølgende d. 23/3/2009 publicerede vi en artikel omkring emnet Udløser Telia en priskrig på mobiltelefoni? – Læs her. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.