50 milliarder downloads rundet i Apples App Store

Nedtællingen har været i gang siden starten af maj måned og nu er milepælen med 50 milliarder downloads nået i App Store.

50 milliarder downloads rundet i Apples App Store

Nedtællingen i Apples App Store har været i gang siden starten af maj måned, men nu er den kæmpe milepæl med 50 milliarder downloads nået. Det skriver Apple på deres hjemmeside og i iTunes.

 – Apple: Nedtællingen til download nummer 50.000.000.000

Personen, som gjorde download nummer 50 milliard blev rundet, vinder et gavekort til Apples App Store på 10.000 dollars og der er også en gave til de næste 50 personer – de vil modtage et gavekort på 500 dollars til App Store.

Apples sidste store konkurrence i App Store var da milepælen 25 milliarder skulle nås – dette var tilbage i marts måned sidste år. Det skriver Cnet.com.

Vinderen vil inden længe blive offentliggjort.

Fortællingen går videre

Temaet døde ikke med det første redaktionelle stik. mobilsiden kunne ikke slippe historien. Efterfølgende d. 8/5/2013 publicerede vi et indlæg omkring emnet Kun de største olieselskaber er mere værd end Apple i USA – Forstættelsen om temaet kan læses her. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.