5800 Xpressmusic-update forsinket hos 3

Kunder med Nokia 5800 fra 3 kan ikke opdatere til nyeste software.

5800 Xpressmusic-update forsinket hos 3

Siden touchmobilen Nokia 5800 Xpressmusic er kommet i handlen, har Nokia udsendt intet mindre end to software-opdateringer med vigtige rettelser, som kunder hos Teleselskabet 3 ikke har adgang til.

Kunderne må væbne sig med tålmodighed, da teleselskabet fortsat afventer, at Nokia tilpasser softwaren med 3’s egne genveje og menupunkter.

Nu erkender 3, at 5800-kunderne har ventet i urimelig lang tid.

 – “Det er gået langsommere end det plejer, og der kommer til at gå omkring tre uger endnu, inden vi er klar. Til gengæld bliver det den seneste update,  vores kunder får adgang til”, lyder det fra 3’s pressechef Stine Green Pausen.

Under normale omstændigheder tager det godt 14 dage fra producenten slipper en opdatering, til den bliver tilgængelig for kunderne i 3.

3 oplyser, at ejere af 5800 Xpressmusic købt hos dem, ikke kan nulstille mobilen til standardsoftwaren uden 3’s tilføjelser.

blank, faktabokse, fuld bredde
FAKTA: Har du købt en telefon hos Teleselskabet 3, kan den ikke opdateres via selskabernes opdateringstjenester, som f.eks. Nokia Software Updater. Årsagen er, at 3 har fået tilpasset softwaren med egne tjenester – også kendt som ‘branding’. Derfor laver Nokia efter den generiske udgave er udsendt, en specialversion til 3.

Læs også:
Nokia 5800 kan nu opdateres