Acer introducerer et par nye 7” tablets, Iconia One 7 og Iconia Tab 7.

To nye tablets fra Acer på vej, en efterfølger til B1-720 samt en kombineret tablet/telefon.

Acer introducerer et par nye 7” tablets, Iconia One 7 og Iconia Tab 7.

I denne uge har Acer præsenteret hele to nye tablets med skærm på 7 tommer. Iconia One 7 (B1-730) er efterfølgeren til Acer B1-720 som kommer med nogenlunde de samme specifikationer, dog med en skærmopløsning på 1280×800 pixels i stedet for 1024×600.
Processoren er nu en Intel Atom Z2560 på 1,6 GHz som ikke bare er hurtigere men angiveligt også er mere strømbesparende idet den nye enhed lover op til 7 timers levetid imod de tidligere 5.

Iconia One 7 leveres med Android 4.2 (Jelly Bean) men loves at blive opdateret til KitKat snarligt. Prisen i USA og Canada vil være i omegnen af 130 dollars (700,- kroner) for en 8 GB version, den kommer også i en 16 GB version.

Iconia Tab 7 er ikke alene en tablet-pc, men fungerer også som telefon. Den leveres med samme opløsning som Iconia One 7 men har en 1,3 GHz quad-core MediaTek CPU i stedet for en Intel CPU. Batteritiden er opgivet til seks timer.

Iconia Tab 7 understøtter ikke hastigheder højere end 3G, 4G er altså ikke en mulighed. Til gengæld sælges enheden med Android KitKat og en speciel overfladebehandling der skulle gøre det nemmere at se sig fri for fingeraftryk på den glatte overflade.

Alt i alt tegner der sig et billede af en tablet i den billigere formentlig rettet hovedsageligt imod spirende markeder. Acer fortæller at den kommer til udvalgte markeder i Europa (det er uvist om Danmark er iblandt) og vil koste 149 euro (1110,- kroner) for 8 GB modellen, også her kan den findes i en 16 GB version.

Kilde: Phandroid

Acer Iconia Tab 7
Acer Iconia Tab 7

Emnet følges op

Siden vi kørte denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 28/4/2014 gik redaktionen videre og fulgte op med nyheden; Lenovo Thinkpad 10: Ny tablet til kontorfolket – Følg den videre udvikling her. Redaktionen har fortsat interesse for emnet. Læs seneste nyt om Tablet..