Advarsel: Hold dig langt væk fra Telestar.dk

Når du køber en ny mobiltelefon, så hold dig langt væk fra forhandleren Telestar.dk Mobilsiden.dk erfarer, at mange mobilkøbere er blevet snydt af denne butik.

Advarsel: Hold dig langt væk fra Telestar.dk

Mange mobilkøbere er siden slutningen af februar, tilsyneladende blevet snydt af mobil-forhandleren Telestar.dk.

Når kunderne har bestilt en mobiltelefon, har de efter 2-3 dage modtaget en pakke med posten. Men pakken har ikke indeholdt den bestilte telefon, men i stedet en Nokia 1616, der er en mobil til cirka 270 kroner.

På bedømmelses-siden Trustpilot har mange mennesker oplevet nøjagtigt det samme. Derfor virker det umiddelbart heller ikke som en fejl, men mere som planlagt svindel.

Telestar.dk’s rating på Trustpilot er også mildest talt elendig.

Telestar.dk er udelukket fra Mobilpriser.dk

Telestar.dk har tidligere reklameret på prissammenlignings-siden Mobilpriser.dk, men blev fjernet den 10. marts, efter at Mobilpriser.dk’s brugerservice blev opmærksomme på postyret omkring telebutikken. 

 – “Vi tager kraftigt afstand fra sådanne forretningsmetoder, og accepterer på ingen måde sådan noget på vores site. Efter hændelsen med Telestar.dk vil vi selvfølgelig også se på, om vores krav til forhandlerne, er gode nok, og vurdere, om der er basis for yderligere stramninger,” lyder det i en kommentar fra Mobilpriser.dk

Et af de krav Mobilpriser.dk har til de forhandlere der samarbejdes med er, at forhandlerne skal være til at komme i kontakt med. Det overholdte Telestar.dk i starten, men pt. virker det som om de er forsvundet fra jordens overflade.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar til denne artikel fra Telestar.dk