Aktuelt: Eleverne bruger i dag mobilen i undervisningen

300 elevhold over hele landet skal i dag deltage i en klimakonkurrence, der kører over mobilen.

Aktuelt: Eleverne bruger i dag mobilen i undervisningen

Mobilen og ikke mindst sms skal for første gang være en vigtig del af undervisningen. Eleverne modtager modtager og besvarer opgaver via mobilen "ude i felten". De skal desuden bruge mobilens kamera og internettet.

Projektet "FREEZE Den store sms-klimajagt" skydes i gang i dag (26 september). Klimajagten afvikles mellem klokken 9 og 13.

Eleverne være delt op i hold og modtage op imod 20 klimaspørgsmål på sms. Det er en konkurrence for eleverne i 7.-10. klasse landet over.

Spørgsmålene er udformet efter multiple choice-princippet, hvor man får flere svarmuligheder at vælge imellem. Eleverne skal dog svare rigtigt, inden de får næste spørgsmål.

Dommerkomitéen består af medlemmer fra Dansk Naturvidenskabsformidling og Miljøstyrelsen. Førstepræmien er 30.000 kroner til den vindende klasse.

Seneste nyt om Klima

Sagen er slet ikke slut. Redaktionen har fulgt op på artiklen. Steen Jørgensen fortsatte historien. d. 2/7/2021 fulgte vi artiklen op med en artikel der belyste emnet Industri udpeger teknologiens rolle i at håndtere klimaudfordringer – Følg den videre histore her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Klima finder du her. .