Alarm-problemer på HTCs mobiler

Ikke kun Apple har udfordringer med uret. En mængde HTC-ejere kom fredag morgen ti minutter for tidligt op. HTC erkender problemet.

Alarm-problemer på HTCs mobiler

For noget tid siden kom ti-tusindvis af iPhone-indehavere for sent op, fordi alarmen pludselig ikke ringede. Fredag morgen (27. maj 2011) var det så ejere af HTC’s telefoner, der fik ur-problemer.

En række personer, som Mobilsiden.dk har været i kontakt med fortæller samstemmende, at uret pludselig har sat sig selv ti minutter frem. Det betød, at vækkeuret ringede ti minutter for tidligt.

Problemerne har ramt bredt på tværs af alle teleselskaber og netværk, og relaterer sig til mobiltelefonerne fremfor telenettet.

Mobilsiden.dk har været i kontakt med teleselskaberne Telia, Telenor, TDC og 3. Ingen af dem, har i deres systemer, haft fejl omkring tid og dato.

HTC undersøger fejlen

På Mobilsiden.dk’s Facebook-side skriver brugeren Mark Sørensen: “Jeg havde problemer to gange i nat med at min alarm på HTC Desire HD ringede.

Indtil videre ser det ud til, at ur-problemerne har ramt HTC Desire, Desire HD, Desire Z, Incredible S, Legend og HTC Sensation.

HTC er i øjeblikket i gang med at undersøge, hvad der har gjort, at deres mobilbrugere blev vækket for tidligt. 

– “Vi er blevet gjort opmærksom på, at visse HTC telefoner skulle have haft en forkert tidsangivelse i morges. Vi er ved at undersøge dette nærmere – og vil selvsagt rette dette snarest muligt,” siger HTCs nordiske direktør Peter Frølund til Mobilsiden.dk

HTC har i øjeblikket ikke et overblik over, hvor mange mobiltelefoner der er ramt.

Læs også:
 – Du kan ikke stole på alarmen i mobilen

Sidste opdatering af historien

Som sagen vendes og drejes, kommer der nye vinkler om emnet. mobilsiden fortsatte historien. Allerede d. 24/5/2011 fulgte vi op med artiklen Mobilen ødelægger din sædkvalitet – Du kan læse det videre forløb her. Få også seneste nyt om temaet her..