Allan-fadæsen fortsætter – får nu egen applikation

Hele fadæsen om Allan Simonsen og hans deltagelse i ”Vild med Dans” fortsætter - seneste påfund er en Android-applikation.

Allan-fadæsen fortsætter – får nu egen applikation

Først var der Allan-alarmen, som mindede fans om at stemme på den legendariske fodboldspiller. Men det nyeste påfund er en applikation, som altså har samme formål – nemlig at høste stemmer til den gamle pensionerede landsholdsspiller. Det skriver eb.dk.

Den nye applikationen er til Android-enheder og den hedder ”Vild med Dans”. Bag applikationen er Kristian Langborg-Hansen.

Applikationen er programmeret, så lige meget om TV 2 atter ændre koden for, at stemme Allan Simonsen og hans dansepartner Sofie Kruuse videre, så finder applikationen frem til den rigtige. Alt man skal gøre er, at trykke på telefonen og så er stemmen sendt afsted.

 – ”Jeg har lavet app’en som modtræk til TV 2’s ændring af sms-koderne. Med app’en skal man ikke selv sidde og holde øje med den kode, som Allan får. Et tryk på app’en og så sender man en sms af sted og stemmer på ham,” siger Kristian Langborg-Hansen, der er partner i App Academy, til Ekstra Bladet.

Så er du en af de, som gerne vil have Allan Simonsen skal blive i Vild med Dans, så er denne applikation måske løsningen for dig. Alt du skal gøre er, at trykke på en knap – og applikationen sørger for telefonnummeret og teksten er den rigtige.

Du kan downloade applikationen gratis via Google Play Store.