Allcast-udvikler teaser for “skærmdublering” til Android

Udvikleren bag “Allcast”-app’en er nok snart klar med opdatering, så du kan spejle din Android-mobil op på stuealteret.

Allcast-udvikler teaser for “skærmdublering” til Android

Vi har tidligere fortalt, at Ultimativ streaming-app er nu klar i Google Play Store. Til dem, der ikke i forvejen kender “Allcast”-app’en, så er den i stand til at streame både lokalt- og cloudindhold fra Android-enheder til forskellige afspillere så som: Apple TV, Roku, Xbox 360 og Xbox One. 

Læs også: Google Now-opdatering bringer “forhold” i dine kontakter

Udvikleren Koushik Dutta, som oprindeligt havde tiltænkt app’en til Googles Chromecast, har dog været mødt af udfordringer fra søgegiganten, som tidligere har nægtet funktioner på Chromecast, hvilket gjorde app’en ubrugelig. Google har dog for nylig opdateret deres Chromecast enhed, så “Allcast”-app’en igen er klar til smide indhold op til stuealteret. Det skriver TalkAndroid.

Nu har udvikleren teaset for en ny og spændende funktion. På hans Google+ profil fremgår et billede med teksten “What if i told you, I could mirror Android to Chromecast”. Det handler med stor sandsynlighed om “skærmdublering”, så alt hvad der sker på Android-enheden, kan streames op til stuealteret. 

Funktionen har Apples iOS-enheder haft siden iOS 5 blev præsenteret i 2011. Her foregår det dog udelukkende via Apple TV. 

Siden søgegiganten har “trukket stikket” tidligere, er det naturligvis heller ikke utænkeligt, at det samme sker, hvis “Allcast”-app’en opdateres med “skærmdublerings”-funktionen.

Og det tyder billedet jo lidt på, at den kommer til.

Kilde: TalkAndroid

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Her finder du efterfølgende nyt og anvisning til de seneste nyheder om emnet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 13/2/2014 blev bolden spillet videre med en artikel omkring Hvor meget fylder skærmen på mobilen? Se oversigten over bedste og værste her – Læs mere her. Få også seneste nyt om sagen her.