Amber-update til Nokia Lumia 920 kan hentes nu

Nokia Lumia 920 modtager netop nu Amber-opdateringen til Windows Phone. Se nogle af nyhederne her.

Amber-update til Nokia Lumia 920 kan hentes nu

Den længe ventede store opdatering til Nokia Lumia 920, kendt som Amber-update, til Windows Phone 8, rulles nu endelig ud i Danmark.

Opdateringen indeholder en række nyskabelser, hvoraf mange giver god mening for brugerne. Det er samme softwareversion, der ligger på den nyeste topmodel Nokia Lumia 925.

Nokia oplyser, at senere bliver følgende smartphones også opdateret: Lumia 820, Lumia 720, Lumia 620 og Lumia 520.

Du modtager updaten ved at gå ind i INDSTILLINGER og derefter OPDATERING.

Hvis du finder flere funktioner, end dem vi har beskrevet herunder, så er du meget velkommen til at skrive en kommentar.

Dobbelt-tap for at vække

Telefonen kan nu vækkes fra dvale ved at dobbelt-tappe på skærmen, så man ikke behøver trykke på en knap, for at se hvad klokken er.

Flip to silence

Når telefonen ringer, kan lyden sættes på ”mute” ved at vende telefonen med skærmen nedad.

Klokken som standby

En overbliksskærm viser klokken når telefonen sættes på standby. Der er forskellige indstillinger for denne funktion. F.eks. kan du vælge om ur-overblikket altid skal være på, eller tone frem, når hånden føres over skærmen.

Styr på lagerpladsen

Lagerkontrol, storage check, kan vise hvor meget plads, der er brugt i telefonen, og til hvad.

Forbedrede fotos

Der er justeret på de algoritmer, der styrer kameraet. Farverne vil stå endnu skarpere og der vil være mindre støj i billedet.

Brugeren kan nu justere ISO-værdien fra 800 til 3200.

Nokia Smart Cam

Smart Cam funktionen fra Lumia 925 findes nu også i Lumia 920. Smart Cam er en applikation, der kan hentes i Windows Phone Store, når Amber-opdateringen er installeret.

Med denne app skyder kameraet 10 billeder i træk når der trykkes på udløseren.

Der kan også laves Action Shots. Her bliver bevægelsen fra et objekt gentaget flere gange i billedet, f.eks. hvis en person på skateboard kommer susende forbi. Der er desuden flere indstillingsmuligheder for Action Shots.