Analyse: 22 procent er hoppet på iOS 6.1

Næsten en fjerdedel af iOS-brugerne har opgraderet til version 6.1, som blev frigivet tidligere på ugen, lyder ny opgørelse.

Analyse: 22 procent er hoppet på iOS 6.1

I mandags frigav Apple en opdatering til iPhone-styresystemet iOS, og brugerne ser ud til at tage godt imod den.

I løbet af de første 36 timer efter frigivelsen havde 21,8 procent således opdateret til version 6.1, som blandt andet åbnede iPhones 5’s adgang til 4G/LTE-netværk i Danmark og andre lande. Sådan lyder udmeldingen fra Onswipe.

Der er imidlertid ikke tale om en endegyldig analyse. Onswipe tracker cirka 13 millioner iOS-brugere, og det er altså knap en fjerdedel af disse brugere, som nu kører 6.1, skriver Cnet.com.

Ifølge Onswipe var det 11,3 procent, der havde opgraderet efter 24 timer, og der var en lille overvægt af iPhones i forhold til iPads.

Ved frigivelsen af iOS 6.1 meddelte Apple i øvrigt, at 300 millioner – det vil sige mere end 60 procent af det samlede antal solgte iOS-enheder på verdensplan – kører en eller anden version af iOS 6.

Læs også:
iOS 6 nu på mere end 300 millioner enheder
Så kom opdateringen – iPhone 5 – nu med 4G

Flere nyheder i sagen

Tematikken er fortsat aktuel. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 29/1/2013 fik historien nye ben at gå på med et indlæg omkring Kunderne vil ikke betale ekstra for 4G – Den videre beretning kan læses her. Læs også seneste nyt om temaet her.