Analyse: Dobbelt så mange iPhones som danskere

Ifølge en ny analyse vil Apple sælge over fire millioner iPhones alene i fjerde kvartal i år.

Analyse: Dobbelt så mange iPhones som danskere

Analytikeren Gene Munster fra selskabet Piper Jaffray har analyseret på Apples nuværende salgstal, og forventer at der vil blive solgt yderligere 4,47 millioner af de nye iPhones i fjerde kvartal af 2008.

Oven i fortalte en anden analytiker Michael Cote, at Apple allerede har solgt tre millioner iPhone 3G’er. Det betyder, at det globale salg af iPhones vil stige til næsten 7,5 millioner – og det er uden at medregne de 22 lande, som vil lancere iPhone 3G i august, samt en 10 procents fejlmargin.

Det virker altså ikke urealistisk, at iPhone 3G-salget kan nå 10 millioner eksemplarer – på under et halvt år.

iPhone-salget vil tydeligt dominere i USA. 2,68 millioner eksemplarer vil blive soligt USA, mens 1,79 vil være i Europa. I USA sælger Apple Store dobbelt så mange, som AT&T’s butikker.

Til sammenligning er der lige under 5,5 millioner beboere i Danmark. Med salget af den første iPhone svarer det til mere end to iPhones per dansker.

Mere til nyheden

Interessen for tematikken fortsatte. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 14/8/2008 blev sagen bragt videre med nyheden Brug iPhone som trådløs harddisk – Tjek artiklen her. Få også seneste nyt om emnet her..