Analyse: iPhone står for over halvdelen af Apples omsætning

Apple er meget hemmelighedsfulde omkring deres salgstal, men seneste estimater bringer iPhone salget højt op.

Analyse: iPhone står for over halvdelen af Apples omsætning

Salgstal er for de fleste firmaer en god måde at reklamere for sine produkter på, men for Apple er det lige modsat, her offentliggør man helst ikke salgstal frivilligt.

Derfor sidder der i hele verden mange analytikere og kigger på analyser og diverse tal for at finde et estimeret salgstal frem for Apples produkter, og gætterierne er spredte.

Nogle analytikere mener Apple har solgt 26 millioner iPhones i første kvartal, mens andre mener tallet nærmer sig 44 millioner. Dog har gennemsnittet vist sig at være omkring de 35 millioner solgte enheder.

Wall Street analytikerne derimod, mener at tallene nærmere ligger på 30,5 millioner solgte enheder. Uanset salgstal så er de fleste analyser enige om én ting, iPhone stod i første kvartal for mere end halvdelen af hele Apples omsætning, det skriver CNN.com.

Fortsættelse af sagen

Siden redaktionen kørte denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. 17/4/2012 fulgte vi op med sagen; Google og Apple taber børsværdi – Du læser den her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Apple finder du her. .