Analyse: Smartphones eller almindelige mobiltelefoner

En ny rapport viser at kvinder er mere klar til at skifte til smartphones end mænd er, læs mere om analysen her.

Analyse: Smartphones eller almindelige mobiltelefoner

En ny rapport fra analysefirmaet Nielsen viser, at kvinder er mere tilbøjelige til at skifte til smartphones end mænd er. Dog er det tæt løb – kvindernes vilje til skift var på 50,9 procent og mændene fulgte dog godt efter med 50,1 procent.

Rapporten viser hvordan udnyttelsesgraden er på de amerikanske brugere opdelt i ”race”, og det er de asiatiske amerikanere, som netop nu er førende i udnyttelsesgraden af smartphones – med 67,3 procent. Derefter følger Hispanics med 57,3 procent, afrikansk-amerikanere på 54,4 procent og de hvide på 44,7 procent.

Ser man på alder – så svarede mere end to tredjedele af de adspurgte personer, mellem 25 og 34 år, at de ejer en smartphone.

Det er stadigvæk Android der er den førende på smartphone markedet med 48,5 procent af markedet, efterfulgt af Apple med 32 procent, BlackBerry på 11,6 procent, Windows Phone på 4 procent, Windows Phone 7 på 1,7 procent og ”resten” på 2,1 procent.
  

Kilde: Technologytell.com

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Siden vi kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. d. 3/5/2012 fulgte vi historien op med nyheden; Danskerne er vilde med smartphones og tabletsKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Tjek også seneste nyt om temaet her..