Analytiker tror på stylus med iPad Pro

De fleste regner med, at Apple vil sende en større iPad på gaden i år, men der kan være en stylus på vej med den

Analytiker tror på stylus med iPad Pro

Apple er som regel ganske gode til at holde sine ting hemmelige, indtil de rent faktisk bliver afsløret, men analytikeren Ming-Chi Kuo har en god succesrate, når det kommer til at forudsige Apples kommende produkter. Han forventer en stylus sammen med iPad Pro.

Læs også: Lancering og dimensioner på ny iPad rygtet

Den kommende, større iPad Pro, der forventes at få en skærmstørrelse på 12,9”, vil have en stylus som tilvalg, så prisen ikke bliver kørt unødigt op, ifølge Kuos analyser.

Kuo baserer sine forudsigelser omkring denne stylus til iPad Pro på en række patenter fra Apple, som alle omhandler en pen. Nu skulle tiden så være inde til at sende den på gaden, da den vil gøre den store skærm ekstra brugbar i forretningsmæssig øjemed.

Læs også: iPad-app stoppede S-togstrafikken

Analytikeren forventer, at den første udgave af en elektronisk pen fra Apple vil være relativt simpel, indtil firmaet har fået mere feedback.

Den kommende stylus regner Kuo kommer på markedet i andet kvartal af i år, men det er ikke sikkert, den vil virke med tidligere versioner af iPads.

Mere nyt om temaet

Siden vi publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 1/12/2014 blev sagen bragt videre med nyheden Lancering og dimensioner på ny iPad rygtet – Nyheden kan læses her. Seneste nyt om tematikken finder du her.