Android 4.2 er fyldt med fejl – værst siden Honeycomb

Google Android 4.2 Jelly Bean indeholder en masse fejl – brugere klager over begrænset batteritid, nedbrud og meget andet.

Android 4.2 er fyldt med fejl – værst siden Honeycomb

Med Android 4.1 Jelly Bean fortalte Google om deres ”project butter”, som skulle gøre Android mere fyldende. Dette viste sig også var en særdeles vellykket opdatering, men den nyeste opdatering Android 4.2 Jelly Bean bliver ikke modtaget ligeså godt.

 – Overblik: Hvad er nyt i Android 4.2

Hjemmesiden Androidpolice.com mener endda, at det er den Android-version med flest problemer og fejl siden Android 3.0 Honeycomb.

 – Honeycomb i modvind

Den første fejl, som blev spottet i Android 4.2 Jelly Bean var, at Google havde glemt december måned i kontakter – denne har de nu været ude og beklage, samt fortælle en rettelse er på vej.

 – Google indrømmer fejl og lover december til Android 4.2

Men brugerne har fundet flere fejl, den forgangne uge, siden Android 4.2 blev tilgængelig. Bloggen Android Police har også samlet en oversigt, hvor de mest alvorlige problemer ses – denne er registreret i den officielle fejl-database hos Google.

Brugerne klager blandt andet over system-nedbrud, begrænset batteri-tid, genstart flere gange om dagen uden grund samt den automatiske regulering af lysstyrken får det til at se ud som om skærmen flimrer.

Der er også en del, som melder Bluetooth-funktionen ikke længere virker i Android 4.2. Ligesom der også meldes om, at Google Talk ikke længere vil acceptere andre brugere logger på end telefonens ejer.

Mobilsiden.dk havde ingen problemer under vores test af Android 4.2 Jelly Bean, som du kan læse her.

Læs også:
 – Web-tv: Google Nexus 4 by LG først i Danmark – testen er i gang