Android 5.1 Lollipop klar til Android One

Når Android One-programmet med Googles budget-mobiler rammer Indonesien, bliver det med Android 5.1

Android 5.1 Lollipop klar til Android One

Android-fans verden over kan godt begynde at glæde sig til næste opdatering, for når Android One-programmet starter op i Indonesien, kommer telefonerne med Android 5.1 Lollipop ud af æsken.

Google budget-program bliver dermed sandsynligvis nogle af de første, der får denne større opdatering – noget Google har lovet i forbindelse med Android One-programmet.

Læs også: 2014 blev rekordår for Android med stor milepæl

På den indonesiske version af Android One-siden nævnes Android 5.1 Lollipop flere gange, og teksten er også blevet opdateret i forhold til den internationale side.

Siden nævner to konkrete forbedringer i forhold til Android 4.4 KitKat, som telefonerne kører nu, og det er de samme, vi har hørt tidligere.

Læs også: Lollipop fortsat langt efter KitKat og Jelly Bean

Batteriet har fået en overhaling, og det skulle holde op til 90 minutter længere, ligesom telefonerne i programmet skulle være blevet dobbelt så hurtige med opdateringen.

Når Google er klar til at fortælle, at Android 5.1 Lollipop er klar til Android One-telefonerne, når de inden længe rammer Indonesien, så varer det sandsynligvis ikke længe, inden Android 5.1 Lollipop også dukker op andre steder.

Den indonesiske side for Android One – oversat ved hjælp af Google Translate