Android 6.0 Marshmallow klar til Sony Xperia Z5, Z3+ og Z4 Tablet

Nu udrulles nyeste Android 6.0 Marshmallow til Sony Xperia Z modeller.

Android 6.0 Marshmallow klar til Sony Xperia Z5, Z3+ og Z4 Tablet

Sony-ejere kan fra i dag se frem til en stor overhaling af deres smartphones og tablets. Selskabet indleder nemlig udrulningen af den nyeste version af Android til sine Z5 og Z3+ topmobiler samt tabletten Xperia Z4. Det oplyser nyhedsbloggen Xperiablog.net.

Opdateringen er ikke tilgængelig i alle markeder endnu, men efter en lokal opgraderingsrunde i Japan i forrige uge, begynder opdateringen nu til de globale varianter, lyder det fra bloggen.

Opdateringen er til Marshmallow 6.0, nyeste Marshmallow 6.0.1 opgradering må derfor vente lidt endnu. Det nye firmware hedder 32.1.A.1.163 og er i skrivende stund tilgængelig til følgende modeller:

  • Xperia Z5 (E6653)
  • Xperia Z5 Compact (E5803/E5823) 
  • Xperia Z5 Premum (E6853)
  • Xperia Z5 Premum Dual (E6883)
  • Xperia Z3+ single SIM (E6553) 
  • Xperia Z4 Tablet Wi-Fi (SGP712)
  • Xperia Z4 Tablet LTE (SGP771)

Læs også: Sony: disse telefoner får Android 6.0 Marshmallow

Slut med STAMINA-mode

Med opdateringen følger Googles seneste sikkerhedspakke fra februar samt visse features fra Marshmallow-softwaren, såsom strengere kontrol over apps og søgefunktionen ’Now On Tap’.

Sonys vellykkede STAMINA strømsparefunktion er ikke længere at finde i det nye software, i stedet tager Google pendant, den såkaldte ’Doze’-feature over.

En anden af Marshmallows store features, sammenlægningen af intern og ekstern lagerplads, er heller ikke inkluderet i opdateringen.

Se også: Android 6.0 Marshmallow: Oversigt over opdateringen

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Siden vi kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 6/2/2016 fulgte redaktionen op med en vinkel omkring Første Ubuntu tablet med desktop-egenskaber snart klar – Du læser den her. Læs også seneste nyt om temaet her.