Android-chef: Færre opdateringer fremover

Hastigheden for opdateringer af Googles styresystem til mobiler, Android, sættes nu ned, siger Google-chef.

Android-chef: Færre opdateringer fremover

Siden lanceringen af Google Android er der jævnligt blevet udsendt opdateringer til systemet, men sådan skal man ikke forvente det bliver fremover. Det fortæller chefen for Google Android til Silicon Valley Mercury News.

Andy Rubin, Vice President i Google siger, at opdateringerne indtil nu er kommet med cirka et halvt års mellemrum. Fremadrettet forventer han, at der kun vil komme opdateringer én gang om året.

Årsagen er, at udviklerne og mobilproducenterne skal bruge forholdsvist lang tid på at tilpasse de enkelte Android-versioner, så de fungerer på mobilerne og den aktuelle hardware.

Oveni dette kommer, at udviklere af applikationer hele tiden skal bekymre sig om deres spil eller program, vil fungere på den nyeste Android-version.

Ved at udsende større opdateringer én gang om året, mener Google, at give udviklerne mere ro, som i sidste ende bliver til fordel for kunderne. Mobilproducenter og teleselskaber vil dermed også få bedre mulighed for at følge med, når nye versioner kommer mere sjældent.

Læs også:
 – Google frasiger sig ansvaret for ROM-updates
 – Forvirring om Froyo opdatering til HTC Desire