Android og Windows Phone i vækst – faldende iPhone-salg

Apples konkurrenter kommer med større skærme og billigere smartphones, derfor er både Android og Windows Phone i vækst.

Android og Windows Phone i vækst – faldende iPhone-salg

Både Android og Windows Phone er i vækst, mens det ser anderledes ud for Apple, som ikke helt kan fremvise samme gode resultater. Det viser nye tal fra analysehuset IDC.

De nye tal fra IDC viser fortsat, at Android klart er dominerende på smartphone markedet. I årets tredje kvartal var hele 81 procent af de solgte smartphones Android-modeller, hvilket er en stigning fra 74,9 procent i samme kvartal sidste år. Det skriver Computerworld.dk.

Apple ser dog ud til, at have mistet lidt fodfæste, da de er faldet til 12,9 procent i tredje kvartal i år mod 14,4 procent sidste år.

Windows Phone derimod er i vækst og der blev solgt 9,5 millioner Windows Phones i tredje kvartal i år, hvilket er en stigning på hele 156 procent i forhold til samme periode sidste år – her blev der solgt 3,7 millioner. IDC har tidligere spået, at de forventer Windows Phone har 10 procent af markedet i 2017.

Seneste tilføjelse til historien

Der blev pustet nyt liv i tematikken. mobilsiden gik videre med historien. 18/11/2013 tunede vi igen ind på emnet med artiklen Apple og Samsung tjener penge – som de eneste mobilproducenter – Næste artikel om temaet finder du her. Du kan læse absolut seneste nyt her.