Android-opdatering til LG Optimus 2X trækker ud

Seneste udmelding fra LG lød på september. Men ejerne af en LG Optimus 2X har stadig ikke modtaget en opdatering til Android 2.3.

Android-opdatering til LG Optimus 2X trækker ud

Ejerne af en LG Optimus 2X har prøvet det før. At vente på en opdatering, der trak ud i noget, der minder om det uendelige.

Først var det med en opdatering, der skulle rette nogle seriøse fejl. Denne gang er det noget mindre presserende, som en opdatering til Android 2.3.

Men i begge tilfælde blev brugerne lovet en opdatering, der igen og igen blev udskudt.

Klar til sommer

LG Optimus 2X blev lanceret i december måned sidste år, og blev blandt andet solgt på, at den var klar til Android 2.3 Gingerbread.

I maj måned skrev Mobilsiden.dk første gang, at opdateringen havde lange udsigter, og først ville komme hen over sommeren.

Mere konkret meldte LG, at opdateringen ville være klar i juni/juli måned.

Så september…

I juli blev den udmelding dog ændret til ‘efteråret 2011’. Få dage efter var Hanna Glass fra LG Sverige mere konkret, og sagde at Gingerbread-opdateringen ville komme i løbet af sensommeren, og hun troede: “på det bliver i september”.

Desværre for Optimus 2X-ejerne har det vist sig ikke at være sandt.

Sidst i juli begyndte udrulningen af Android 2.3 til de amerikanske Optimus 2X’ere, hvilket måske kunne give liv til håbet om at få opdateringen til Danmark. Det afviste LG dog, og holdt fast i “efter sommeren”.

LG beklager forsinkelsen

Mobilsiden.dk har bedt om en status fra Hanna Glass fra LG i Sverige, der nævnte september som måned for frigivelsen. 

Hun siger:
-”Opdateringen til Gingerbread 2.3 til Optimus 2X er planlagt til frigivelse i løbet af efteråret, og vi er i øjeblikket i gang med de endelige tests. Vi beklager forsinkelsen, men håber I vil sætte pris på, at vi har ville sikre kvaliteten af softwaren, inden vi udsender til vores kunder.”