Android tablets haler ind på Apples iPad

Android tablets har ikke været de mest udbredte, men det er tilsyneladende ved at vende, ifølge en undersøgelse.

Android tablets haler ind på Apples iPad

Android tablets er ikke særligt udbredt herhjemme i forhold til antallet af iPads, men i udlandet, der tidligere har set samme tendens, er det ved at ændre sig.

Online Publishers Association (OPA) lavede sidste år en undersøgelse hvor man spurgte hvor mange der havde en iPa, og det samme om Android, og der var resultatet tydeligvis til Apples fordel.

72 procent af de adspurgte havde sidste år en iPad, og kun 23 procent ejede en Android tablet.

Det tal har dog ændret sig til i år, hvor Android har halet tæt ind på iPad. Antallet af Android ejere er nemlig steget kraftigt, og står nu for 47 procent, mens Apples iPad er gået ned til 52 procent.

Det ser dog ud til at det er Amazon Google skal takke for udbredelsen. Amazons Kindle Fire står for hele 28 procent af Android enhederne, mens Samsung står for 13 procent.

Antallet af tabletejere er i USA dog også steget voldsomt, og der er nu hele 74,1 millioner tabletbrugere eller cirka 31 procent af den amerikanske befolkning.

Fortsættelse af sagen

Redaktionen har fulgt sagen og her er den seneste opdatering. mobilsiden gik et skridt videre. 20/6/2012 tunede vi igen ind på emnet med en sag med fokus på Microsoft Surface – et seriøst angreb mod iPadKlik her for at læse artiklen.. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..