Android vokser hurtigere end Apple

Amerikanerne vælger lige nu enten Android eller Apple smartphones når der købes ny.

Android vokser hurtigere end Apple

Analysefirmaet Nielsens nyeste rapport viser, at smartphone-markedet fortsætter sin vækst i USA, og Android og Apples iOS er stigende i popularitet – dog har Android et lille forspring.

Forspringet kommer på bekostning af BlackBerry og Windows, som er støt faldende på markedet. I marts var det lige over 50 procent der havde smartphones, og tallet er i juni 2012 steget til 54,9 procent. Smartphones udgør lige nu cirka to tredjedele af alle mobilkøb. Det skriver Theverge.com.

BlackBerry er gået fra 8,1 procent til at kun 4 procent vælger at købe BlackBerry’s produkter. Microsoft har ligeledes haft en nedgang, og er faldet fra 5,8 procent i marts måned til 4,3 procent i juni.

Derimod vælger 36,3 procent af mobilkøberne Apples produkter, mens hele 54,6 procent vælger en Android. Af de forskellige Android producenter er det netop nu Samsung, som flest vælger at købe.

markedsandel i usa

Mere om stoffet

Historien var ikke død. mobilsiden kørte videre med bolden. 13/7/2012 blev sagen bragt videre med en artikel der tunede ind på ZTE på vej med mobil overraskelse i næste uge – Artiklen finder du her. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..