Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Anmeldelse: eTilbudsadvis HD til iPad

Anmeldelse: eTilbudsadvis HD til iPad

Ugens tilbud lige ved hånden - og i flot kvalitet på din iPad. Vi har anmeldt den populære app.

Leder du efter en handy app til at overskue og planlægge dit næste indkøb? Eller er du måske bare træt af de gammeldags trykte reklamer som flyder derhjemme?

I så fald er denne app helt sikkert noget for dig!

Så snart du åbner appen går der under tre sekunder, før du står med hele Danmarks tilbudsaviser ved hånden.

Som en start har du overblik over alle aktuelle tilbudsaviser, og der er næsten alt hvad hjertet begærer.

Du kan så efterfølgende vælge at specificere din søgning, ved at vælge en bestemt omfangsradius på dine tilbudsaviser, og der vil hermed kun komme tilbudsaviser inden for 10 kilometers afstand, 5 kilometers afstand osv.

Når du hernæst vælger en tilbudsavis som du finder interessant, tapper du blot på forsiden af den specifikke avis’ ikon og herefter har du hele tilbudsavisen tilgængelig og kan nemt bladre rundt ved at ”swipe” til højre og venstre med fingeren.

Teksten og billederne i avisen er forholdsvist skarpe, og ved at dobbelt-tappe på skærmen, zoomes der endnu skarpere ind.

Forneden i hovedmenuen er der udover selve tilbudsaviserne tre smarte funktioner. Tre funktioner som kun gør eTilbudsavis endnu bedre.

”Søg efter tilbud”
Her kan du hurtigt indtaste en ønsket vare og finde forskellige tilbud.

”Top 25 tilbud”
Viser de 25 bedste og billigste tilbud på det givende tidspunkt.

”Find butik”
Her får du et overskueligt overblik over de nærmeste butikker som fører eTilbudsavis, og du kan oven i købet få en rutevejledning til butikken ved hjælp af det integrerede google maps. Fantastisk!

Et minus er dog at man ikke kan se åbningstider på butikken, men som regel kan man til gengæld finde åbningstider på for- eller bagsiden af tilbudsaviserne.

eTilbudsavis HD er gratis og fylder 3 MB.

Efter at vi her på redaktionen har testet app’en, er vi kommet frem til den klokkeklare konklusion, at eTilbudsavis HD til din iPad er uundværlig, hvis du gerne vil finde de billigste varer i butikkerne og dermed spare en masse penge i længden.

Dog har den enkelte mangler, men ikke noget man lægger mærke til.

Vi har givet appen 4 ud af 5 stjerner.

E-tilbudsavis findes også til iPhone og Android.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

DX 14-02-2012 09:43:47

Det er en anmeldelse af en app til iPad og kun iPad. Så det er åbenbart irrelevant om den også kan bruges til andre OS. Men der ud over, er den nu ikke så fantastisk. Der er brug for forbedringer. Bla. hvis man vil lave forskellige indkøbslister på PC, hvorfor kan man så ikke oprette en indkøbsliste med en overskrift feks Føtex, med de varer man skal købe der & en med feks Netto. I øvrigt fylder indkøbslistens enkelte varer irriterende meget når listen skrives og når den modtages i mobilen. Der er andre mere praktiske apps, der er bedre til indkøbs lister. Bla. Our Groceries, hvor alle mulige lister laves på PC & automatisk synkroniserer med familiens mobiler.

0 0
Rene 14-02-2012 10:36:22

Hovedfunktionen er jo at samle alle tilbudsaviser i Dk et sted.
Gør Our Groceries det?

0 0
Gizmo 14-02-2012 14:10:22

Jeg har brugt wunderlist som indkøblist, også til arbejderopgave, og det har fungere ret godt.. fungere på iphone, ipad, android, web, mac og windows.. over det hele..

0 0
Gizmo 14-02-2012 14:11:20

og den med deling fungere max med wunderlist og oven i køb gratis at bruge

0 0
Rene 14-02-2012 09:35:06

Så kom Android-siden endelig med en anmeldelse til noget andet end Android, det klæder jer!!!!
God anmeldelse, mere af det.

0 0
Neon 13-02-2012 20:03:16

John G. Pedersen synes godt om eTilbudsavis iPad app, og han vil have jer til at have samme smag som han gøre.

http://da-dk.facebook.com/eTilbudsavis

0 0
JohnnyNr5 13-02-2012 13:25:11

"Dog har den enkelte mangler, men ikke noget man lægger mærke til."

Mobilsiden har vist en folkeskoleelev i praktik i denne uge:D

Der ud over er jeg enig med PeterL. En anmeldelse af en app kan med fordel skrives som en anmeldelse af appen, fremfor "sådan oplever vi den pågældende app på den lige netop nok mindst brugte platform". Ligesom den kiksede sætning citeret øverst i denne kommentar, er det i bund og grund så lidt ekstra arbejde og tankevirksomhed i skal levere, for at hæve kvaliteten til et fornuftigt niveau. Det er såmænd ikke så svært igen:)

0 0
13-02-2012 16:22:12

Det er i orden at anmelde en bestemt app til en bestemt enhed(og skrive det i overskriften) selvom den findes på de andre enheder, forudsat der appen er forskellig fra enhed til enhed. FB findes som app til flere enheder, men er ikke den samme alle steder.

Men det der undrer mig er at der ikke står noget om den andre steder. Og siden hvornår er mobilsiden begyndt at anmelde(frem for at beskrive) apps? Dog hilser jeg det velkommen hvis i kommer med flere anmeldelser af apps, men husk i hedder mobilsiden ikke tabletsiden(eller ipadsiden).

0 0
Neon 13-02-2012 19:52:29

Det er ikke hvem som helst folkeskoleelev i praktik, og det er selv mobilsiden kongen John G. Petersen. Han er fan af etilbudsavis ipad app, så han vil så gerne have i andre til at have samme mening og smag som han gøre. Bare går ind på etilbudsavis facebook side http://da-dk.facebook.com/eTilbudsavis, der stod "John G. Pedersen synes godt om dette." Det er latterlig og skuffende, at man kan være så ukritisk, syntes mobilsiden har mistet kritisk sans i deres journalistik.

0 0
13-02-2012 11:30:38

Hvad med nogle kommentar til Android og iphone versionen, dem tror jeg flere kan bruge

0 0
August 13-02-2012 13:15:37

Ja, hvor mange står lige med deres iPad når de skal købe ind?

Der er nok flere, der vil bruge deres iPhone eller Android.

0 0
Henrik 13-02-2012 14:08:38

Jeg bruger den på min iPad.

Ikke så meget når jeg står på vej ud af døren for at handle, men mere for at læse reklamer.

Jeg har "Nej Tak til reklamer" på min postkasse, da jeg syntes det er spild af papir.
Og så er denne app let lige at sidde at læse reklamer og søge i dem.

Jo' Man kan finde reklamerne online på de forskellige butikkers hjemmesider, men det her gør det letter.

0 0
Gizmo 13-02-2012 18:06:30

Der finders også MinReklame.dk, hvor næsten alle tilbudsaviser samle et sted, og de har også app til iPhone, iPad og android app. Etilbudsavis er ok, men nogen gang giver også forkert resulater, så som nærmest butikker der ligger flere tusind kilometer væk. Desuden har fleste supermarkedet kæder også deres app med tilbudsavis, opskrift så videre, som kan også være nyttigt. Syntes redaktion har tendens til at favorisere en enkelt app eller platform, det mangler brede, en mere omfattende genganger af tilbuds app på flere platform er mere brugerbar for læse.

0 0
Gizmo 13-02-2012 18:04:29

Der finders også MinReklame.dk, hvor næsten alle tilbudsaviser samle et sted, og de har også app til iPhone, iPad og android app. Etilbudsavis er ok, men nogen gang giver også forkert resulater, så som nærmest butikker der ligger flere tusind kilometer væk. Desuden har fleste supermarkedet kæder også deres app med tilbudsavis, opskrift så videre, som kan også være nyttigt. Syntes redaktion har tendens til at favorisere en enkelt app eller platform, det mangler brede, en mere opfattende genganger af tilbuds app på flere platform er mere burgerbar for læse.

0 0

Om brug af cookies