Anmeldere roser Galaxy Nexus til skyerne

Anmeldere fra store internationale sites roser den nyeste Galaxy Nexus til skyerne. Den måske bedste mobil nogensinde er meldingen.

Anmeldere roser Galaxy Nexus til skyerne

De første anmeldelser, som er lagt ud på internettet er enige. Den eller en af de bedste mobiler nogensinde er den første melding.

Galaxy Nexus er den første telefon på markedet med den nyeste Android version, Ice Cream Sandwich (4.0).

Telefonen har en 4.65 tommer med en 720p HD-opløsning og er kun 8.94 millimeter tyk.

Fra Engadget.com forlyder det, at den er ‘bedre end alt andet. Smuk er ikke nok til at beskrive denne skærm – prøv med fantastisk, utrolig, ufattelig´.

De er også imponeret over hastigheden, og mener det er en af de hurtigste Android-mobiler de nogensinde har set, og alt er hurtigt og flydende.

Theverge.com er enige med Engadget i dette. Dog er anmelderne mindre begejstrede for selve designet og udformningen af telefonen, samt kameraet som også får hårde ord med på vejen.

Det er en typisk Samsung byggekvalitet, med en robust plastikkonstruktion. Den føles og ser dog billig ud. Sådan skriver Engadget.com.

CNET.com er også generelt positive overfor Androids nyeste version, dog kritiserer de det for ikke at levere en konsistent brugeroplevelse.

Galaxy Nexus rammer de danske butikshylder i løbet af december måned til en pris på omkring 4.400 kroner uden abonnement.