Antennefejl i iPhone 4 er dokumenteret

Et forbrugermagasin kan efter en test bekræfte, at iPhone 4 har en designfejl, der kan gå udover signal-modtagelsen.

Antennefejl i iPhone 4 er dokumenteret

Det amerikanske forbrugermagasin Consumer Reports vil ikke anbefale, at man køber den nye iPhone 4.

Årsagen er, at mobiltelefonen har en designfejl der gør, at der opstår væsentligt signaltab, når man holder om antennen.

Konklusionen er nået efter at magasinet har testet tre iPhone 4. Resultatet blev sammenlignet med iPhone 3GS og Palm Pre, der ikke viste problemer med signalmodtagelsen.

 – “Når fingeren eller hånden rører et område på mobiltelefonens nedre venstre side – hvilket ofte sker, specielt for venstrehåndede – opstår der så voldsomt signaltab, at forbindelsen helt mistes, hvis man er i et område med dårlig dækning. Derfor kan vi ikke anbefale iPhone 4,” skriver Consumer Reports.

Magasinet stiller et stort spørgsmål ved Apples forklaring om, at det skyldes et softwareproblem, ligesom de skriver at teleselskabet AT&T også er uskyldige. Problemet skyldes designet på iPhone 4.

Consumer Reports giver også en løsning på antenneproblemet: Dæk området med tape eller et andet ikke-ledende materiale.

 – “Det ser måske ikke smart ud, men det virker,” skriver magasinet.

Det forventes at iPhone 4 kommer til Danmark i slutningen af juli.

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Siden vi bragte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. Allerede d. 12/7/2010 kørte vi en opfølgning med en ny vinkel på TDC vinder på ikke at sælge iPhone 4 – Det videre forløb i sagen finder du her. Se også seneste nyt om emnet her..