APP TIP: Sommeraftenerne er ideelle til Geocaching

Der er ingen grund til at sidde inde foran computeren eller mobiltelefonen nu det gode vejr er her. Tag telefonen med ud og tag på Geocaching.

APP TIP: Sommeraftenerne er ideelle til Geocaching

Det gode vejr er kommet til Danmark, og det skal da udnyttes med en masse udendørsaktiviteter. Og der er selvfølgelig også en aktivitet, som indbefatter din smartphone.

Det er Geocaching, som på dansk er en slags skattejagt. Det går kort og godt ud på, at du benytter telefonens GPS til at finde frem til en skat. For at gøre det hele nemmere findes der selvfølgelig en applikation til det, som til alt andet. Nemlig applikationen Geocaching.

Geocaching findes i en gratis version til iPhone, som kan finde frem til de tre “skatte” der er tættest på din GPS-position, den fulde version koster 59 kroner kan finde alle skatte.

Til Android kan du finde applikationen her, for cirka 52 kroner.

Sådan virker Geocaching applikationen

Geocaching virker sådan, at du kan se hvor der ligger “skatte” begravet i nærheden af hvor du er, hvorefter du så bliver guidet hen til skatten via applikationens kompas m.m.

Applikationen giver adgang til mere end 1,2 millioner “skatte” rundt om i verden, så der er ingen undskyldninger for ikke at gå på jagt.

En sjov idé er tit, måske at bytte tingene ud, som ligger ved de forskellige skatte eller et brev, det gør det sjovere for dem der kommer efter dig også.

Husk dog at forbered børnene på, at det ikke er ting som en Nintendo DSI der er “skatten”.

God skattejagt og god sommer.

NB: Du kan også tage på skattejagt med en hvilken, som helst anden mobiltelefon med indbygget GPS. Du kan søge hjælp på siden her, hvor skatten ligger i forhold til hvor du bor, er på ferie eller andet.