Apple: 10 mio. solgte iPhones dette kvartal

Salget af iPhones er gået rigtig godt for Apple i dette kvartal, og de forventer at runde et salg på 10 millioner solgte eksemplarer af den populære telefon.

Apple: 10 mio. solgte iPhones dette kvartal

Apple har siden den første generation af iPhone kom på gaden gjort telefonen tilgængelig på flere markeder, hvilket ser ud til at have båret frugt for populariteten, og det samlede salg af telefoner. Det igangværende kvartal ser endda ud til at sætte nye rekorder.

De forventede tal lyder på, over 10 millioner solgte iPhones på verdensplan af de forskellige modeller af iPhones, der er til salg. Dette vil være ny rekord, og 2.6 millioner mere end i tredje kvartal i år. Dog går salget stadig trægt i Kina, hvor de på omkring to måneder kun har solgt omkring 100.000 eksemplarer.

Det bliver interessant, om salget af iPhones bliver ved med at stige i fremtiden, eller om Google kan komme som en konkurrent med deres Android telefoner.

Flere nyheder om temaet

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 15/12/2009 fik historien nye ben at gå på med en artikel om CBB og Bibob sætter iPhone på udsalg – Du finder artiklen her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..