Apple advarer mod noget iPhone 6 tilbehør

Nogle covers og cases kan forstyrre kameraet i iPhone 6 Plus, og derfor advarer Apple mod at bruge dem

Apple advarer mod noget iPhone 6 tilbehør

Covers og cases med magneter eller metal i har haft den uforudsete effekt, at de har kunnet forstyrre kameraet i iPhone 6 Plus. Derfor advarer Apple mod brugen af cases og tilbehør med magneter og metal.

Læs også: Nye, strengere krav til iCovers

Apple har dog ikke været ude med stor fanfare og advare sine brugere. Advarslen mod disse uønskede påvirkninger står i et supportdokument, som Apple har opdateret i månederne efter lanceringen af iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Magnetismen kan påvirke den optiske billedstabilisering i iPhone 6 Plus, og det er grunden til, at nogle oplever problemer.

Læs også: Apple overvejer lille iPhone næste år

Ud over denne advarsel til kunderne så skulle Apple også have advaret nogle producenter. Deltagerne i Apples MFi-program, som står for Made For iPhone/iPad/iPod, har fået at vide, at det kan have en negativ virkning med metaller og magnetisme i deres tilbehør.

Ud over kameraet har nogle brugere også oplevet problemer med NFC-chippen i iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Dette er dog lige nu kun relevant i USA, hvor NFC bliver brugt i forbindelse med Apple Pay, som ikke er i Danmark endnu.

Historiens videre kronologi

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på historien. mobilsiden fulgte op på sagen. 4/12/2014 pustede redaktionen nyt liv til historien med historien Apple overvejer lille iPhone næste år – Artiklen finder du her. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om iPhone..