Apple AirPods – nu er de klar til salg

Apples trådløse AirPod-headset er omsider klar til salg. Se pris og tilgængelighed her.

Apple AirPods – nu er de klar til salg

Apple særlige trådløse løsning, til blandt andre den stikløse iPhone 7, er nu klar til salg.

Det nye headset kan endda nå at komme ned i en hård pakke under juletræet. Bestiller du i dag, kan du forvente at leveringen foregår lige før juleaften: den 22. december.

Prisen lyder på 1.379 kroner, og inkluderer både fragt, det særlige opladeretui, med et indbygget batteri til op 24 timers brug, samt et lightning-strømkabel. Apple Airpods holder hver især strøm i op til 5 timer.

Du kan bestille dem her på Apples hjemmeside.

Se også: Apple Airpods: Her er Apples sats på trådløs lyd  

En forsinket fornøjelse

Apple Airpods skulle oprindeligt have haft dansk salgsdebut i slutningen af oktober – omtrent en måned efter lanceringen af Apples iPhone 7.

Noget tyder på, at Apple har oplevet på hardware- og software-kvaler med det trådløse headset, for der skulle gå to måneder før produktet ramte handlen.

Det er navnlig synkronisationen mellem de to kabelfrie ørepropper, der skulle have skabt problemer med headsettet. Tidligere forlydender pegede dog, på en lancering som skulle være udskudt helt frem til januar 2017.

Se også:  Apple Airpods udskudt til næste år

Mere nyt om temaet

Historien er stadig aktuel. mobilsiden kørte videre med bolden. 12/12/2016 kørte vi en artikel omkring Derfor er Apple Earpods ikke at til få før julKlik her for artiklen.. Se de seneste nyheder om emnet her.