Apple AirPods: Skal du have dem? [AFSTEMNING]

Apple er er ude med deres trådløse høretelefoner, Apple AirPods. Spørgsmålet er bare, om de er noget for dig?

Apple AirPods: Skal du have dem? [AFSTEMNING]

Apple AirPods ligner, og er dybest set, et sæt almindelige høretelfoner, hvor ledningen bare er fjernet og erstattet af lidt trådløs-teknologi.

Det smarte ved dem er, at de kommer i en lille hvid æske, hvor de udover at ligge pænt, også bliver opladet.

Boksen både ligner og er på størrelse med en æske tandtråd, og så snart du åbner op for den, connecter AirPods til din iPhone.

Se denne: Apple AirPods – nu er de klar til salg

Det knap så smarte ved dem er modsat designet. På trods af at de ser meget smarte og futuristiske ud, så er de langt fra kønne at have på og rende rundt med.

AirPods virker bedst med det nyeste Apple-grej, men de kan også godt fungere som et sæt almindelige bluetooth-headset med f.eks. Android-mobiler eller din computer.

Men med en pris på 1.379 kroner, og med både umiddelbare positive og negative tanker om produktet, så leder det naturligvis hen imod spørgsmålet: Skal du have et sæt Apple AirPods?

Bekræftet: Apple arbejder på selvkørende bil

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Det næste i sagen

Redaktionen følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 13/12/2016 fulgte vi op med en vinkel omkring Apple AirPods – nu er de klar til salg – Forstættelsen i sagen kan læses her. Få også seneste nyt om sagen her..